|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
dzis zrealizowaam wszystkie zadania z karteczki zadan codziennych
, w tym 2 kobyły, które spychałam na bok juz od dawna |
|
|
|
#3482 |
|
Zadomowienie
|
Kam , jak masz ten kolor INTERMIX to mi sprzedaj , po co ma u Ciebie leżeć ...
( Dawno kupiłaś ? ![]() Jeszcze rozważałam ten : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ietlajacy.html Byłaś nim przecież Misz, zachwycona ... ![]() U mnie w sklepie TO NEXT kosmiczne wyprzedaże, kupiłam sobie fajną bluzeczkę na koronkowych ramiączkach za 13 zł , cekinkową mini spódniczkę za 15 zł i 4 pary rajstop po 3 zł ![]() W innym sklepie kupiłam sobie fajne czarne spodnie za 35 zł ![]() Moje odchudzanie codziennie trafia szlag ... ![]() |
|
|
|
#3483 |
|
Zadomowienie
|
Tig kochanie, odchudzanie nie polega na nie jedzeniu, jeść trzeba i to dosyć często, ale małe porcje. No i oczywiście trzeba uważać co się je
|
|
|
|
#3484 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3485 |
|
Zadomowienie
|
Naprawdę
TigNie wiem co to za obstrukcja forum ![]() Też mi się to nie podoba
|
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam Tig ,to były moje poczatki w kosmetyce..Raczkowałam.Po znawszy póżniej inne marki,uważam ,że jest słaby..No,ale to co mnie nie pasuje-Ciebie może rozkochać..Kazda z nas jest inna wszak
|
|
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś pierwsza.Kama zapłacone
Teraz tylko wygladać serum.. Krem z tej serii tez kupiłam u Miód Maliny jaja jakieś..Pisałaś do niej jeszcze?Tig ,siadaj do stołu i jedz owsianke dziecko drogie..no szeroko bużkę..nie wolno pluć![]() Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2013-01-16 o 09:51 |
|
|
|
#3488 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gardło chce mi rozwalić jakiś wirus czy coś, nie wiem a ponieważ jutro mam jechać na koncert Kazika więc dziś sobie darowałam![]() No nie odpisała, gdyby odpisała to Ty byś wiedziała pierwsza, przecież pisałam z twojego konta Nie wiem, pewnie ta paczka zginęła gdzieś w Stanach bo śledzenie w Poczcie Polskiej pokazuje, że nie ma takiej przesyłki.
|
|
|
|
|
#3489 |
|
Zadomowienie
|
Zamiast owsianki zjadłam 3 ciastka , czekając aż zagotuje się woda na kawę ...
Szlag mnie trafi na to moje dziecko Siedzi w nocy i się uczy , bo w dzień nie ma czasu i notorycznie zasypia do szkoły na 8 .... Dziś też właśnie ...zaspała na sprawdzian , do którego uczyła się całą noc ...
|
|
|
|
#3490 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to dla Ciebie i Twojej Kaś ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Miszka, napisałam do baby raz jeszcze. Chociaż w sumie nie wiem po co, skoro złożyliśmy "donos", że paczka nie dotarła
|
|
|
|
|
#3491 |
|
Zadomowienie
|
Ryzyko zamawiania paczek z zagramanicy, zwłaszcza gdzieś zza oceanów niestety istnieje ...
Z tego co czytam na innych wątkach , paczki jednak giną ... Ale często też zdarza się , że przychodzą po dwóch miesiącach, więc może i tak będzie z Waszą paczką ... Ile już czekacie ? Jakaś dziś jestem nietomna ... ![]() Oczy mi się zamykają i jakaś taka klapnięta ... Ciśnienie ? A dziś mam biegający dzień , bo sama w domu , TŻ jedzie na cały dzień do W-wy ... ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Bbratku , czy Ty bywasz w Blue City ? |
|
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
hello , mocna kawa
, wczoraj zrobiłam Tig chyba pełnia się zbliża bo ja też nie spałam pół nocy ...
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-01-16 o 09:40 |
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
Kropus, że nie pisała to było stwierdzenie ,a pytałam czy Ty do niej skrobałaś..Milczenie i brak odp jest frustrujące..Nie lubię takich sprzedających..Azulan sobie kup,mnie pomaga najlepiej jak płucze nim gardzioło..Całą, bożą noc z wozkiem latałam
w snach cały mój strach,dał upust wodzy wyobrazni
|
|
|
|
#3494 | |
|
Raczkowanie
|
Witam Was.Przyjmiecie mnie go swojego grona?
Dawno nie goscilam na forum.Chcialabym milo spedzać czas w Waszym towarzystwie. A,ze jestem po czterdziestce,to chyba nieźle trafiłam. ![]() tj.w odpowiedni watek ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
Ja juz po kawce.Za oknem pada deszcz za sniegiem.Taki senny dzień
Edytowane przez Tygrysicaaaaaa Czas edycji: 2013-01-16 o 10:07 |
|
|
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w trakcie pracy i po pracy, tak biegam - to i mnie nie ma
Zaraz ćwicze, potem zakupy( prozaiczne), masaż i znowu do pracy...Tig, mam kolor Sunset, trochę inny, typowy brazer, moge Ci go oddac, bo sama i tak nie uzywam ![]() Miszka, zaraz zrobię przelew. dzis zaczełam ta diete, typ low carb, zobaczymy, czy dam radę, bo ja jestem high carb W ksiazce wyglada to super, w recenzji babki, ktora testowała tez...No, moze super rezultaty, choc sama dieta nie zachwyca...Krop, sa juz 2 równorzedne koncepcje prawidłowych posiłków - 5, w tym 2 przegryzki i własnie 3, bez przegryzek. powrot do korzeni, głosy specjalistow sa podzielone... Cześć, Tygrysico Więcej o sobie, prosimy ![]() Ilana, kolezanka przesłała mi...hm...filmik...? http://www.youtube.com/watch?v=xvjSqvIj-Gw To jest Guy of Gisborne vel Thorin z Hobbita vel pan Thornton z Z południa na północ... W sumie wersja ostatnia podoba mi sie najbardziej , choc z broda tez niezle. Przykro mi, ladies - wolę Armitage, niz DC
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-01-16 o 11:12 |
|
|
|
#3496 |
|
Raczkowanie
|
Kamlisa,obecnie nie pracuje i mam dwoje fajnych dzieci.Córka 20 lat i syn 9 lat.To tyle na razie,reszta wyjdzie w ,,praniu'',jak to sie mawia
![]() Kamlisa,widzę,że dzień masz extra zorganizowany.
|
|
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
zegarek - moja miłośc
Wszystko jest mu podporządkowane, przynajmniej w godzinach roboczych...
|
|
|
|
#3498 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tantum Verde psikam i jakoś daję radę. Obskoczyłam dziś jeden duży sklep z płytkami i dwie budowy, weź tu choruj Potem po córkę do szkoły, potem jakieś szybkie zakupy, jakiś obiadek i wedle 17 będę mogła odpocząć. Na moment, bo mam znowu sporo projektów do zrobienia![]() Witaj Tygrysico W takim razie są już Was dwie
|
|
|
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
Krop nie lataj tylko leż
to już druga ,drapiezna kotka w naszym stadzie Kama ,po zakupach masaż ten ,ze swieczką Nie miałabym nic przeciwko ,gdyby ktoś mi teraz lędzwiowy wygniótł Dostałam |
|
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha Miszka co za radośc nie
....kurcze ja teraz nie mam wcale @ przez te tabsy co biorę i też co miesiąc mam sny o ciąży ...masakra ...Te buty już dostałaś ???? ja się ciągle zastanawiam ...co do sukienek to sama już nie wiem , z Twoich to najbardziej podoba mi się ta niebieska ale 0 dobre 10 cm za krótka jak dla mnie ... wczoraj z kolei widziałam spódnicę z zamkiem z tyłu , skórzaną , taka sexi ale jak tu kupować przez neta jak nawet wymiarów nie podają dokładnych ...eee czas jeszcze do tych walentynek , coś wymyślę ... cześć nowa koleżanko
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-01-16 o 13:29 |
|
|
|
#3501 |
|
Raczkowanie
|
Kropeczka74,zdrówka.Tantu m Verde,dobra sprawa
![]() Własnie mnie zemdliło,zjadłam 4 cukierki w czekoladzie(slodycze moja słabość) Jesli chodzi o ubrania,to czas sie wybrać do galerii na wyprzedaże.Camaeui,tam,cz ęsto lubię robić zakupy Lapiel,skórzana spodnica,no,no,już mam na taką chrapkę. Edytowane przez Tygrysicaaaaaa Czas edycji: 2013-01-16 o 13:38 |
|
|
|
#3502 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Tygrysico !
![]() Jakby siostro ? ![]() Za ostatnie pieniądze kupiłam dziś tego Smashboxa ... Gupia jestem ... Ten różwy pasek nadajacy temu puderkowi wielofunkcyjny wymiar , tak mnie skusił ... Od dziś 20% na markę Sephora i wszystkie marki, na które S. ma wyłączność , czyli za puderek zapłaciłam 116 zł ... zostało mi 2 zł w portfelu.... Kama , popatrzyłam na ten kolor Sunset w necie , bo w S. go nie ma ... więc albo wycofany , albo to była jakaś edycja limitowana ... Dla mnie jest piękny ...
|
|
|
|
#3503 |
|
Raczkowanie
|
Tigger,uwielbiam tygrysy,piękne zwierzęta.Czasami taka tygrysica wychodzi ze mnie Tigger,no to rozpusta na calego,2 zł w portfelu.Pokażesz ten puderek?
|
|
|
|
#3504 |
|
Zadomowienie
|
Wg mnie tygrys to najpiękniejsze zwierzę jakie stworzyła natura ...
A puderek to ten : http://www.google.pl/imgres?hl=pl&cl...9,r:6,s:0,i:99 |
|
|
|
#3505 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hahahaha I wanna do bad things with you ![]() najlepiej prezentuje się na 2 i 3 zdjęciu, z zarostem mu do twarzy myślę, że jakby dodać do tego zniewalający głos, urok osobisty, czar to mogłabym poflirtować z nim np. w samolocie w drodze do Vegas![]() P.S. widze go w roli mrocznego wampira....sasasa Witam Świeżynkę
Edytowane przez fuertavertura Czas edycji: 2013-01-16 o 14:57 |
|
|
|
|
#3506 |
|
Raczkowanie
|
Tigger,masz rację,chociaz ja kocham wszystkie zwierzęta.I lubie obcować z naturą.Puder ok.
![]() Witam pozostałe dziewczyny |
|
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
Koty małe czy duże..mrau
|
|
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
Michell72
Lapi co Ty z ta długością???10cm dłuzsza?to tak do połowy łydki lubisz??? ......................... ......................... ............... a gdzież tam , do kolanka ....wszystkie kiecki mam ok 95-99 cm długie ...a ta niebieska pisałaś ma 86 , także odpada ... |
|
|
|
#3509 |
|
Zadomowienie
|
Miszka, a gdzie ja mogę oblukać te Twoje kiecki?
Dresses are my love |
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Siostra katechetka wzięła zastępstwo na lekcji biologii. Pyta dzieci:
-Co to jest: małe, rude i skacze po drzewach? Zgłasza się Jasio: -Wygląda mi to na wiewiórkę, ale jak znam siostrę to pewnie Pan Jezus. Kas maila napisz.. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.

, w tym 2 kobyły, które spychałam na bok juz od dawna

a ponieważ jutro mam jechać na koncert Kazika więc dziś sobie darowałam

W ksiazce wyglada to super, w recenzji babki, ktora testowała tez...No, moze super rezultaty, choc sama dieta nie zachwyca...