![]() |
#3481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mazidla dostepne w Niemczech :)
jeszcze jeden mecz i na szczescie znowu bedzie spokoj
![]() ![]()
#3482 |
Zakorzenienie
|
a mistrzostwa europy za dwa lata to co? jak sie uda, tzn. jak sie wyrobia, to w polsce maja byc... to dopiero bedzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Raczkowanie
|
jak zrobia wszytsko na czas hihihhi
|
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny potrzebuje cos na moje suche koncowki wlosow,robia sie jak sianko,nie wiem jakiejsc maski,spray ,cookolwiek aby dobre bylo.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Konto usunięte
|
Donosze ze Alterra ponownie sie rozrosla. Wprowadzili serie brzoskwioniowa ( pianka do mycia, peeling i kremy dzienny i nocny), do tego krem z granatapfel i jakis nowy do zanieczyszczonej cery,a takze mydlo w plynie. mydlo nie ma alkoholu w skladzie jest gestym zelem i mysle nad nim jako myjadlo gebowe. Poj. 300ml i transze od pianki brzoskwioniowej. zakupilam.Narazie poczeka troche na swoja kolej bo sluzy mi mleczko Lacura i utylizuje jeszcze pianke z serii zimowej Avonu , jako plynne mydlo do rak. jak mi sie ktorys z oriduktow skonczy wyciagam mydlo Alterra i bede testowac nagebnie, na odwlok i na rece.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Raczkowanie
|
szukam jeszcze dobrego kremu do buzki zeby mi ujedrnil cere(juz w czesniej pisalam ze mam straszny problem z cera i ogolnie tez z calym cialem ze brakuje mi kalogenu),chce sie jakos ratowac chociaz od zewnatrz a nie wiem jak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Zakorzenienie
|
Agawcia, a ile planujesz wydac mniej wiecej na krem? chcesz cos na dzien z lekkim filtrem i cos na noc, czy raczej cos uniwersalnego? i wszystko zalezy potem jeszcze od tego, ile odzywczych skladnikow twoja skora zniesie, czy sie szybko przetluszcza, czy raczej jest sucha... wiem, ze juz co nieco pisalas, ale nie chce mi sie szukac
![]() jak budzet masz w miare wysoki, to rozejrzyj sie w aptekach i na wyzszych polkach - w aptece postaraj sie np. o probki vichy retinol+HA (fajnie dzialal i na mnie i na moja mame, a ja strasznie tlusta jestem, mama zas jak to mama - kobitka po 50tce). a z tych z wyzszej polki to na pewno dziewczyny cos podpowiedza. moze trza podpatrzec, co desti ma w albumie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3488 |
Matka Smoka
|
Chciałam się pochwalić że mi postawili w Krakowie szafę Catrice
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Raczkowanie
|
cloche,wiec moge poswiecic troszke wiecej na te kremiki bo widze ze na prawde nie jest dobrze z moja buzka i ogolnie skora,na buzke moze byc jakies serum albo kremik-i,do ciala jakis fajny balsam ujedrniajacy ,obecnie mam od paru dni ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...y-Collagen.htm .
Pokukalam u Desti i widze ze ma tez 3 korki z cliniqu,ja tez mam ale do 3 typu skory i nie odpowiada mi,wysuszylo mnie cosik. Skore mam mieszana ze zdolnosci do wypryskow Rozgladam sie za czyms moze z estee lauder ale ja juz sama nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Konto usunięte
|
A retinaldehyd? Avene ma i kremy i balsam z retinalem. I serum z wit CiE moglabys aplikowac, bo to podstawa w walce z kolagenem i zmarchami. na dzien filtry. Kremy liftingujace dzialaja doraznie, napinaja skore, ale problemy nie usuwaja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moni,kiedy widzimy sie na kawke jakas? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Zakorzenienie
|
Agawcia teraz to w sumie trzech krokow nie uzywam... tzn. zel do twarzy owszem... czasami DDML... ale tonik latem odstawilam... i uzywam plynu miceralnego Lancome...
#3493 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Zakorzenienie
|
wlasnie Agawcia, jak mozesz co nieco grosika poswiecic, to rzuc sie na apteki. z avene chyba eluage:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...budowujacy.htm i jeszcze jakas seria jest z tych przeciwzmarszczkowych, vichy ma retinol HA i tez pare innych: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...wej-na-noc.htm (dobrze sie rozejrzec tez tutaj na KWC, jak dane kremy sa oceniane). bedzie dobrze, cos znajdziemy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Raczkowanie
|
dzieki Wam za pomoc,wlasnie sie rozgladam i juz napisalam na kartce zeby isc do apteki po probki,bo dostalam z avene probeczki ale nic z tej serii a wlasnie myslam o tym kremiku co ty pokazalam ale tez nad tym mysle
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-4...-i-tlustej.htm lub tym samym tylko dla innego rodzaju cery bo z opini widze ze ten bardziej chwala nawt do mieszanej cery https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...-mieszanej.htm a o vichy ide czytac i moze napisze do nich meila o probki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mialyscie moze doczynienia z Lush?chodzi mi glownie o szampony ale tez o inne specyfiki.Normalnie moje wlosy robia sie teraz sianowate i nie wiem jak je uspokoic,
pozdrawiam Agawcia |
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Raczkowanie
|
to znowu ja.......co taka cisza tutaj..................
Dziewczyny po postach jakie tu wyczytalam o meteorytkach ja tez chce!!!!!!!!!!!!!ale nie wiem co sobie kupic,mam taki metlik ze nie iwem ktre beda dla mnie najlepsze,poradzcie ktore ,nie chce sie swiecic za bardzo i nie wiem ktore ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3500 |
Konto usunięte
|
Nowosci Akterry czesc dalszy
http://www.rossmannversand.de/Deskto...67321&id=81326 Agawcia jak sie nie chcesz swiecic po meteoritach to tylko te klasyki dostepne w stalym sortymencie. Limitowanki sa bardziej blyszczace, maja widoeczniejsze drobinki. Oczywiscie to tez zalezy od cery. na jednej osobie bedzie ok, wieksze rozswietlenie, a na innej widoczne drobinki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Raczkowanie
|
macie moze jakis zdjecie jak to wyglada na buzce?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Zakorzenienie
|
desti na bank bedzie miala
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Raczkowanie
|
widzialam wlasnie u desti w albumie ale nie ma zdjecia z buzka,
cloche mam na buzi juz wlasnie ten krem z vichy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nie chcesz sie swiecic to polecam ktores z tych nowych 01, 02, albo 03... te sa mniej blink blink jak porzednicy ale pinki w sumie sa ok jako roz a z bezykow wyciagnelam te blyszczace i teraz jest ok... z tym, ze te starsze coraz trudniej dostac... wybor ktore ... zalezy od cery.... jasna czy ciemna ?? ... iiiii... meteoryty maja to do siebie, ze maja blysk... limitowane wiekszy... standardowe mniejszy... zawsze mozna najbardziej blyszczace kulki wyciagnac i uzywac jako rozswietlacz... ale jakby nie bylo kulki maja fotoszopowac i rozswietlac wiec blysk maja wszystkie... zdjec na buzi nie mam bo aparat tego nie jest w stanie uchwycic... mniej blyszczace sa pryszczate prasowane ![]()
![]() |
#3505 |
Raczkowanie
|
desti czekalam na Twoj komentarz bo widze ze masz ich duzo w swojej kolekcji takze doswiadczenia masz wieksze .Bylam w sobote obcykac je i sa tylko te standardowe w sprzedazy czyli te 01,02,03 i te pryszczate,popackalam sie troche kulkami ale chyba za malo,w sumie boje sie zeby pudrowo nie wygladaly na mojej buzi bo u mnie zaraz widac na cerze,na przyklad jak klade roz to tez uwazam bo od razu wchodzi mi w zmarchy ktore mam zaraz za okiem i to widac ze jest cos pudrowego.
A takich odsypek albo malych opakowan nie mozna kupic? |
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Zakorzenienie
|
Agawcia odsypek raczej nie kupisz... a z miniaturkami trzeba uwazac bo bardzo czesto trafiaja sie podroby... moglabys sprobowac 01 albo 02... one nie sa mocno pudrowe... one daja tylko taka poswiate... w perfumierii to w sumie trudno przetestowac...
#3507 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ich mleczko do demakijazu bardzo mi sluzy, chodz teraz wyszla nowa formula. Tonik do wrazliwej cery wproybowal i w starej i w nowej formule i oba podraznily, wiec licze ze nowa formula mleczka mi krzywdy nie zrobi. Ktory krem polecasz i dlaczego. Z gory dziekuje za odpowiedz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3508 |
Raczkowanie
|
No wlasnie trudno mi przetestowac bylo bo mialam pelny makijaz juz i kolejna warstwa tych kuleczek spowodowala ze pudrowo wygladalam,moze jutro mi sie uda gdzies przetestowac bez pelnego makijazu.Powiedz mi jeszcze prosze ten 01 jest bledsyz od 02?
01 to tak jak rozswietlacz a 02 to raczej jak roz a 03 jak brazer czy jak ty to widzisz? Powiem Wam dziewczyny ze kupilam ten kremik tonujacy z EL i jest suuuuper w ogole nie nakladam juz zadnego podkladu tylko ten kremik i brazer z rozem i makija wyglada swietnie,normalnie moja druga polowa nie wiezyla jak mowie ze mam sam krem na sobie az mu musialm pokazac i posmarowalam tylko pol twarzy i jaka super roznicy mowie Wam,kto nie probowal to polecam szczegolnie teraz na lato ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Zakorzenienie
|
jak juz pisalam to zalezy od koloru cery... u kazdego kulki moga troche inaczej wygladac... ale 01 nie jest rozswietlaczem
![]()
#3510 |
Raczkowanie
|
acha to juz prawie wszytsko wiem,ja mam wlasnie taki kolor cery nie blady ale tez nie ciemny,mam taki leciutenki koloryt
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.