![]() |
#3481 | ||
sissy that walk
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym część III :D
Cytat:
![]() Jesli dla Ciebie to wazne, a dla Twojego nie za bardzo, to fakt - moga byc z tego jakies nieporozumienia. Moze on po prostu jest mniej wylewny niz Ty ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
Odp: Rozłąka z ukochanym część III :D
Cześć
![]() Ostatnimi czasy nic nie pisałam..nie było kiedy. Opowiadajcie co tam u was ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3483 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Rozłąka z ukochanym część III :D
Cześć Dziewczyny
![]() Od poniedziałku pracuje i jest ok ![]() ![]() Codziennie po pracy do domu odwozi mnie G. ![]() Pierwszy raz spotkaliśmy się w poniedziałek w pracy i od razu na przerwie powiedział, że po pracy wracam z nim, a drugiego dnia podczas pauzy pocałował mnie w policzek... Nie ma żadnego udawania, że się nie znamy, na przerwach wymieniamy zazwyczaj przynajmniej 3 - 4 zdania, tyle tylko, że nikomu nic nie mówimy czy jesteśmy razem czy nie... Ale ja widzę, że i tak większość osób, które były w tamtym roku domyśla się tego ![]() Więc w poniedziałek po pracy wracaliśmy razem, ja nie wiedziałam w ogóle co powiedzieć tylko patrzyłam na niego ![]() ![]() ![]() Całymi dniami chodzę z głową w chmurach i tylko czekam na wieczór kiedy wreszcie będziemy razem, kiedy mnie przytuli. Tyle miesięcy o tym marzyłam. Jest wspaniały, ach Boże, taki wspaniały jakim go zapamiętałam tego ostatniego dnia przed wyjazdem. Kocham go jak szalona ![]() Mam nadzieję, że w niedzielę nadrobię co u Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | |
sissy that walk
|
Drumoasa ciesze sie, ze wszystko w porzadku
![]() Moniika95 tez cos opowiedz! ![]() U mnie w porzadku, czekam z niecierpliwoscia na weekend to spedzimy razem troche wiecej czasu, bo teraz nie za bardzo jest kiedy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Raczkowanie
|
Uff, udało mi się trochę nadrobić ten wątek
![]() ![]() U mnie ostatnio w porządku w sprawach sercowych, chociaż teraz mój TŻ zaczął też pracować za granicą i mamy ze sobą słabszy kontakt niż wcześniej, ale pociesza mnie myśl, że jak już trochę zarobimy i oboje wrócimy do Polski to postaramy się gdzieś wyjechać tylko we dwoje, chociaż na parę dni, żeby nadrobić stracony czas ![]() Chociaż mi się z robotą ostatnio tak średnio układa i w sumie chodzę sfrustrowana strasznie. Do tego dochodzą problemy z uczelniami, chcę się w tym roku dostać na studia, ale od maja nie ma mnie w Polsce i załatwianie wszystkich dokumentów itp itd na uczelnie telefonicznie lub wysyłanie pocztą, kombinowanie - nie należy do najprzyjemniejszych, a same uczelnie zadania mi nie ułatwiają, tzn. mają wielki problem z tym, że to i to nie zostanie dostarczone osobiście, urwanie głowy z tym ;/ Dobra, pożaliłam się trochę, przepraszam za moje narzekanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Konto usunięte
|
Cześć Dziewczyny.
U mnie znów się trochę pokomplikowało. Szef postanowił wprowadzić pracę na 2 zmiany i tak teraz mamy dniówki i nocki. I wygląda na to, że z G. to się będę widywać może raz w tygodniu, ponieważ jego trzymają w pracy prawie po 20 godzin, pracuje i w dzień i w nocy, chodzi zmęczony i niewyspany, jedzie na 2 godziny do domu i wraca. Nasz szef oszalał... Ja ostatnio zostałam w pracy z dniówki na noc, pracowałam ponad 20 godzin i miałam dość, a co dopiero on, skoro pracuje tak już 3 dzień... Nie wiem jak to będzie, podłamałam się trochę tym wszystkim, na dodatek wątpliwe aby wycofali te zmiany, a jeśli tak będzie przez najbliższe 3 miesiące to G. się wykończy i nie będziemy się widywać prawie wcale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Raczkowanie
|
@Frumoasa Domnisoara,
Szkoda, że tak to się wszystko ułożyło ;/ Jest możliwość, że coś się jeszcze w tej sytuacji pozmienia? Ja też ostatnio się dosyć podłamałam, bo okazuje się, że od teraz do końca października z moim będę miała kontakt telefoniczny baaardzo rzadko (być może będą to rozmowy po 5-10 minut na 2 tygodnie) z powodów finansowych u mnie i u niego (rozmowy są dosyć drogie). I tak już bardzo tęskniłam jak mogłam go codziennie usłyszeć, a teraz... Mam jednak mocną nadzieję, że to nas nie oddali od siebie, tylko wzmocni ostatecznie nasz związek i przetrwamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3488 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() Potrzebuje jakiejs sprawdzonej, zagranicznej bramki sms. Mozecie mi jakas polecic. Wiem, ze jest tego sporo, ale mi zalezy na tym zeby na 100% dzialala. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 | |
sissy that walk
|
Tez poszukuje jakiejs bramki, ale jak dotychczas wszelkie proby konczyly sie fiaskiem - smsy nie dochodzily
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Raczkowanie
|
Ja wysyłam smsy z tej bramki: http://www.sms2.pl/, o to chodziło? Tylko tam jest limit liter + limit wiadomości wysłanych na godzinę pod jeden numer
![]() Ale częściej korzystam z aplikacji "Darmowe SMSy PL", którą ściągnęłam za darmo ![]() ![]() Ps. Ja właśnie jestem w Paryżu, a z tej bramki wysyłam smsy do mojego, który jest teraz akurat w Belgii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Zakorzenienie
|
Cześć, czy można jeszcze tutaj dołączyć?
![]() Podczytuję was od niedawna aż w końcu postanowiłam napisać. Tak się składa, że od dwóch tygodni jestem już rozłąkowa i potrwa to jeszcze dobry miesiąc albo półtora. ![]() Myślę, że niektórzy z moich znajomych mają dość moich żalów a tutaj zapewne znalazłabym zrozumienie. ![]()
#3492 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() Opowiedz cos o sobie i TZ, jak dlugo jestescie razem? Z jakiego powodu ta rozlaka, i jak daleka? Trzymam kciuki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3494 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3496 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ale nabroilam.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Raczkowanie
|
Poszlo o to, ze cos sie dowiedzialam na jego temat i zamiast zapytac go o jego wersje to naskoczylam na niego, ze nie chce go znac, ze to koniec
![]() ![]() Siedze i wyje caly dzien ![]() Glupia jestem, a bylo tak cudownie jak przyjechal, a ja wczoraj wszystko zniszczylam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3500 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No poklocilismy sie o totalna glupote to trzeba przyznac. Nie wiem po jaka cholere tak naskoczylam na niego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Rozeznanie
|
A nie da rady go przeprosić, wytłumaczyć to jakoś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież oczekujecie na dziecko,a to trochę błahy powód do rozstania ![]() olewa jak tam rekrutacja? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3504 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Rozeznanie
|
Elonka - do każdego miasta na każdą uczelnię dostałam się na co najmniej jeden kierunek więc jestem zadowolona i udowodniłam ludziom, że się dostanę bo nie wierzyli. A u Ciebie?
![]() Inezka - marne pocieszenie teraz będzie z mojej strony, ale - też taka jestem i tez miewałam (teraz mniej) takie sytuacje z moim. Musicie porozmawiać na spokojnie. On nie powinien tego tak przekreślać z tego powodu, że poczułaś się oszukana i myślę, że trochę zazdrosna. Skoro jesteście razem to tez powinien wiedzieć, że jesteś lekko wybuchowa. Pogadajcie na spokojnie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Zakorzenienie
|
olewa dzisiaj były wyniki i dostałam się tam gdzie chciałam bez najmniejszego problemu
![]() na co idziesz? ja FiR
![]() |
#3507 | |
sissy that walk
|
olewa, elonka12 - gratulacje dziewczyny
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3508 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() Ty dalej u Tż? ![]() ![]()
![]() |
#3509 | |
sissy that walk
|
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() O na FiR moja przyjaciółka się dostała! ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Mary - dziękuję ![]() Ja mam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.