|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar L
Cytat:
Tzn. duftart jest mój i ja pierwsza urządziłam wystawę w tym duchu - i tego będę się trzymać. No trudno, pomysł malowania do zapachów jest genialny i niestety, jak się wszystko ślamazarzy, ktoś po prostu musiał na to wpaść. I pewnie jeszcze niejeden raz będę w ten nieprzyjemny sposób zaskakiwana ![]() ale...gdyby ktoś z Was miał jakieś fajne miejsce w galerii, niekoniecznie w Wwie, to dajcie, proszę, znać
|
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobra myśl
![]() :c ojest:Cytat:
Żebyś nie musiała czytać
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak jesteś na stronie głównej to po prawej stronie pod swoim zdjęciem w kolumnie powinnaś mieć różne rzeczy: grupy do których należysz, aplikacje z których korzystasz i na dole powinno być coś takiego jak "strony" - obok napisu "strony" klikasz na "więcej" i wtedy Ci się powinno na głównej stronie na górze pojawić "+utwórz stronę" - klikasz na to i zaczynasz tworzenie Macham
|
|
|
|
|
#3484 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie zachowuj się jak dziecko, kończysz 26 lat czy 16? Tu można pisać o wszystkim, ale są pewne granice, jakoś to mało estetyczne czytać o czyimś grzybie w pachwinie czy np hemoroidzie w odbycie
Do tego wpadasz raz na pół roku i zamiast spytać co u nas słychać to kolejny raz wymieniasz obrazowo Swoje choroby- ciekawe czemu na fejsie się bardziej hamujesz? ![]() Mcham znad kawy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3485 | |||||
|
Panaroja
|
snad zimna i
![]() Cytat:
![]() 2.Czarna Lolita to był jak pamiętam koszmar cukiernika - przypalone wafle i przypalony karmel ![]() Cytat:
obleśne są chorobotwórcze , reszta nie 2. Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.zgadzam sieu 3.miiiii ![]() Cytat:
mój jest idealnie prostopadłościenny jak się położy , a brzuchol zwisa mu do pięt na stojąco wstydze się iść do weta bo dostane opieprz , waży jak nic z 8 kilo koth znaczy nie wet ![]() 2.biedaczek ![]() 3. Uprzejmie bardzo upraszam o kciuki i modły , żeby jutro w moim miejscu zamieszkania lało od rana przez cały dzień , bo nie chce mi się na Rodos jechać , jestem zbyt zdechnięta po całym tygodniu .Wiem śfierze powiecze jest zdrowe i ruch itepe , ale ni mom siły się rano zwlec z wyra
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3486 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To mój kot waży ponad 6 kg, ale brzuch mu w ogóle nie wisi
Za to robi się co raz bardziej złośliwy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3487 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Zdecydowanie mamy tego samego kotha! Cud! Bilokacja! Chyba dziś dostanie med mnie aureole. Przykleję jej taśmą, na pewno się ucieszy ![]() Kaszalota zrobię -będzie mi pasował do nowej koncepcji :-D Coś przez noc wymyśliłam, jak się uda,pokażę zdjęcia :-D Tymczasem ruszam budować potęgę korporacji -miłego dnia Baru! ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
Parabel -racja, racja z tymi grzybami...
|
|
#3488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale od kiedy mam faceta... no ten tego, kolorków, satynek i koronek mi się chce ![]() Cytat:
|
|
#3489 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kota? Dziś przesadził w swojej złośliwości, nasikał mi właśnie na sofę
|
|
|
#3490 | |
|
Zakorzenienie
|
znad przerwy na herbatę
Cytat:
Tam, lub w innym miejscu dającym rozgłos. 2. nie fię czy nie za późno,
|
|
|
|
|
#3491 |
|
BAN stały
|
Jak tu się zmobilizować do roboty Mam 7 stron tłum. na niemiecki... Kusi mnie Mauboussin, bo widzę, że można dostać po taniości. ![]() Na jesień w sam raz, nie?
|
|
|
|
#3492 | |
|
Nindżopesz
|
Parabelko, trzymam kciuki!
Ju, ale myślisz, że Cię skopiowali? Bo jeśli po prostu ktoś wpadł na ten sam pomysł to nie ma się czym stresować. Zwłaszcza, że rzecz nie dzieje się na naszym podwórku tylko w Anglii. Może nawet lepiej - Angole rozdmuchają temat a Polacy zauważą, że mają duftartystkę u siebie ![]() Nie doczytałam jak z tym terminem "duftart" czy oni też go używali? Jest chwytliwy, dobrze żeby się kojarzył z Tobą a reszta niech se robi jakieś "zapachowe wystawy w Pcimiu Dolnym" ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3493 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3495 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3496 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Kto zna Mauboussin - namawiajcie!
|
|
|
|
|
#3497 |
|
Nindżopesz
|
Bier
Nie pamiętam już zbytnio EDP ale było trochę bardziej upierdliwe niż EDT, bardziej ulepne.
|
|
|
|
#3498 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3499 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Kiedyś miałam EDP, potem sprzedałam je Pin, później kupiłam EDT. Ale EDT to tak ze dwa lata temu więc prawdopodobnie masz EDP. Kolor też niewiele mówi bo oba są pomarańczowe. Jak czuć trochę benzyną (wiercenie w nosie, te sprawy) to EDP
|
|
|
|
|
#3500 |
|
Nindżopesz
|
Aż poszłam się psiknąć, mmm. Przy okazji przypomniało mi się, że mam Automne, mmm. Chociaż oba trochę starobabskie.
A w temacie mody zaintrygowało mnie co ma ten chłopak na szyi - blotterki? Czy bambusowe rurki z dzwonka wietrznego?
|
|
|
|
#3501 |
|
Piers do przodu
|
Obstawiam blotterki
|
#3502 |
|
BAN stały
|
To brać czy nie brać?
![]() Pewnie było to rzeczywiście EDP, bo pamiętam, że trochę dawało po nosie. Ale leje
|
|
|
|
#3503 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już doszłam. I jest strona! Cytat:
Jestem lepsza ![]() Lolita koszmar? Oj, to się wsztrzymam Cytat:
Cytat:
![]() I w ogóle ja też ew. zabawka dla kota spadam na Blue Jasmin
|
|
#3504 | |||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.zdecydiowanie cud , zwłaszcza że Twój to kotha a mój koth i do tego inszego koloru , a mimo to ten sam ![]() 3.poka poka 4.ha ! no pefnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
2.nie za późno Cytat:
robotą sięnie przejmuj , w końcu piątek ![]() Cytat:
2. no właśnie chociażby na polską Fragrantikę na początekCytat:
a każdy czem inszem pafnie Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#3505 |
|
BAN stały
|
Niestety nie pociesza mnie to, bo jak dziś tego nie zrobię, to będę nad tym siedzieć cały weekend - takie uroki pracy w domu
![]() No, niby powinnam już o tym wiedzieć, nauczona doświadczeniem ![]() ooo w ogóle to dostałam wczoraj paczkę z domu (tata zawitał na chwilę) i muszę Wam się pochwalić, jak moja mamuśka-lumpeksoholiczka trafia w trendy Dostałam m.in. dark green open front waterfall cardigan Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2013-09-13 o 12:56 |
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś gdzieś widział eee deski sedesowe
z wielbłądem/ami? No qrde na alledrogo są różniaste - z lwem, ze słoniem, panterkowe, a z wielbłądem nie ma No jak to tak można, żeby z wielbłądem nie było? EDIT : 16 tysiaków nastukanych, no to kolejka dla Was ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-09-13 o 13:04 |
|
|
|
#3507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3508 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oliwka czarna, winko, oliwka zielona i tak siedem dni ... w przerwach pozwiedzać możesz czy cóś, no i tam trochę cieplej. |
|
|
|
|
#3509 | |||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
W każdym razie na ryjbuku już ma, dobrze byłoby jeszcze coś gdzieś ale nie mam koncepcji co ani gdzie. Cytat:
![]() Cytat:
2. bardzo niszowa koncepcja, chyba skopiuję ![]() Cytat:
Cytat:
Chyba brać. Ale Automne fajniejsze, właśnie tak stwierdziłam.Przy okazji przypomniało mi się, że pragnę kupić Spicy Cinnamon L'Occitane! Katty, blotterki jak nic
|
|||||
|
|
|
#3510 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Widzę, że już w tamtym roku była podobna wystawa w Londynie, więc okazuję się, że to chyba nie jest wcale taki innowacyjny pomysł niestety. No i inna sprawa, że Warszawa to nie Londyn czy Nowy Jork, nie ma się co oszukiwać - duża wystawa w Londynie zawsze zyska większy rozgłos na świecie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

:c ojest:

obleśne są chorobotwórcze , reszta nie
wstydze się iść do weta bo dostane opieprz , waży jak nic z 8 kilo 
, bo nie chce mi się na Rodos jechać , jestem zbyt zdechnięta po całym tygodniu .Wiem śfierze powiecze jest zdrowe i ruch itepe , ale ni mom siły się rano zwlec z wyra 

Mam 7 stron tłum. na niemiecki... 

chociażby na polską Fragrantikę na początek