Początkujące włosomaniaczki :) - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-09, 18:45   #3481
Blondyna66
Zadomowienie

Dot.: Początkujące włosomaniaczki :)

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
im więcej tym lepiej ja dzięki Wam dowiedziałam się naprawdę dużo o pielęgnacji włosów i dopiero zaczynam świadomie o nie dbać

Ja cały czas chłonę wiedzę Anwen, BlondHairCare, Blondregeneracja i wizażowe rady od Was

Cytat:
Napisane przez barylka666 Pokaż wiadomość
kropelkaa, mam jakieś 165cm, niedużo. Jak założę najwyższe szpilki to jestem równa z TŻtem

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Blondyna66, mi na początku TŻ pomagał chodzić, stopniowo zwiększałam wysokość obcasa, zaczynałam od 8 cm
Ej, my naprawdę jesteśmy podobne :P też mam tyle samo wzrostu
A chodzenie..no własnie..trzymanie sie pod rękę z TŻ
Stary 2013-09-09, 18:49   #3482
barylka666
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Blondyna66 Pokaż wiadomość
Ja cały czas chłonę wiedzę Anwen, BlondHairCare, Blondregeneracja i wizażowe rady od Was

Ej, my naprawdę jesteśmy podobne :P też mam tyle samo wzrostu
A chodzenie..no własnie..trzymanie sie pod rękę z TŻ

Oo tak, te blogi najczęściej odwiedzam, jeszcze Eve, ma cudowne włosy Nigdy się takich nie dorobię

Faktycznie Szkoda że bliżej nie mieszkasz Szkoda nie mam wśród znajomych żadnej "włosomanki", jak zaczynam im tłumaczyć co robię z włosami to się dziwnie patrzą i omijam ten temat już

Edytowane przez barylka666
Czas edycji: 2013-09-09 o 18:50
barylka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 18:57   #3483
Figlak
Zadomowienie

Ja również uwielbiam wysokie obcasy Nogi od razu wyglądają lepiej, miło się patrzy. Ale że jestem wysoka to ubieram takie ok 10 cm, inaczej jestem większa od wszystkich dziewczyn w towarzystwie i czuję się kiepsko trochę. Niestety większość moich koleżanek ma ok 160 cm więc potem dziwnie wyglądamy chociażby na zdjęciach

Wszyscy się zachwycają glutkiem a ja robiłąm 3 podejścia i za żadnym razem się nie sprawdził A myślałam że wyjdą mi po nim śliczne loki.

Wie ktoś czy mleczko nivea do kręconych wysusza?
Figlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 19:00   #3484
barylka666
Zadomowienie

Figlak może glutek poprostu nie jest dla ciebie? Nie wszystkim włosom musi pasować

O jakie mleczko dokładnie Ci chodzi??

Stary 2013-09-09, 19:02   #3485
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Oo tak, te blogi najczęściej odwiedzam, jeszcze Eve, ma cudowne włosy Nigdy się takich nie dorobię

Faktycznie Szkoda że bliżej nie mieszkasz Szkoda nie mam wśród znajomych żadnej "włosomanki", jak zaczynam im tłumaczyć co robię z włosami to się dziwnie patrzą i omijam ten temat już
O tak Eve ma cudowne włosy Albo Lifeinblondcolor i Blondyna

Ech gdyby było bliżej na pewno jakiś meeting by był. Włosowe gadanie bez końca...Ja mam koleżankę, która też jest włosomaniaczką, ale mieszka w Gdańsku, bo tam studiuję, więc widze się z nią czasami w wakacje i jakieś święta. A tak na co dzień też mi brak takiej osoby TŻ męczę opowieściami.
Stary 2013-09-09, 19:06   #3486
barylka666
Zadomowienie

Blondyna66 ehh same piękności Chciałabym się pozbyć zniszczonych włosów ale szkoda mi obciąć połowę Moje włosy są w sumie takie same jak Gapowo.

TŻ ma mnie już czasami dość

Stary 2013-09-09, 19:09   #3487
Figlak
Zadomowienie

Cytat:
Figlak może glutek poprostu nie jest dla ciebie? Nie wszystkim włosom musi pasować

O jakie mleczko dokładnie Ci chodzi??
glutek nie dla mnie, to pewnie. Ale szkoda mi troche,

O to, konkretnie to balsam https://wizaz.pl/kosmetyki/foto/45585_250.jpg

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-09, 19:13   #3488
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
O daj znać tak, tak jak sie olej sprawdził na włosach. Ja szukałam ostatnio lnianego w Biedronce i nie było nigdzie ;/

Dziękuję

Ja jestem na etapie Twojego półtora roku temu, bo nie wyobrażam siebie w tak wysokich butach Podziwiam, serio. Chyba kiedyś będę musiałą się nauczyć jednak w takich wyższych niż 11 cm chodzić, bo zawsze jest tak, że te buty, które mi się podobają mają zawsze obcas 12 cm wzwyż
A no właśnie..kremu nie dopisałam :P
ja już dalam spokój z lnianym w Biedronce bo nigdzie go nie ma znalazłam go w sklepie zielarskim zresztądużo innych olei tez tam bylo ale na razie wykończe co mam nie będę robiła zapasów

zawsze tak jest wszystkie te najładniesze buty są tak mega wysokie

Cytat:
kropelkaa, mam jakieś 165cm, niedużo. Jak założę najwyższe szpilki to jestem równa z TŻtem

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Blondyna66, mi na początku TŻ pomagał chodzić, stopniowo zwiększałam wysokość obcasa, zaczynałam od 8 cm
oj to ja mam mniej 160cm ja musialabym założyć jakieś 25cm szpilki, zeby być równa z TŻ też tak miałam, że w moich 13cm chodził ze mną pod rękę TŻ

Cytat:
Tak blogi to na bieżąco

Cytat:
Napisane przez Figlak Pokaż wiadomość
Ja również uwielbiam wysokie obcasy Nogi od razu wyglądają lepiej, miło się patrzy. Ale że jestem wysoka to ubieram takie ok 10 cm, inaczej jestem większa od wszystkich dziewczyn w towarzystwie i czuję się kiepsko trochę. Niestety większość moich koleżanek ma ok 160 cm więc potem dziwnie wyglądamy chociażby na zdjęciach
to właśnie ja mam odwrotną sytuację jestem najniższa z moich wszystkich koleżanek bo każda ma powyżej 175cm więc zawsze zadzieram do góry głowę przy nich no wlasnie przy zdjęciach najgorzej to wygląda
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 19:15   #3489
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Blondyna66 ehh same piękności Chciałabym się pozbyć zniszczonych włosów ale szkoda mi obciąć połowę Moje włosy są w sumie takie same jak Gapowo.

TŻ ma mnie już czasami dość
Może kiedyś się odważysz na taki ruch jakim jest obcięcie tej zniszczonej partii Ciekawe jakby moje włosy wyglądały po myciu samym szamponem. Sprawdzę przy następnym myciu, bo dziś maska

TŻ będzie miał dość Rzepy, bo niedługo zaczynam kurację :P
Ostatnio koleżance poleciłam kurację Rzepę na włosy. W sobotę przyjechała ze swoim chłopakiem i mi mówi, że zaczęła już ją stosować, na co jej chłopak do mojego TŻ ''Człowiekuuu, jak to śmieeerdzi..''
Haha
Stary 2013-09-09, 19:19   #3490
barylka666
Zadomowienie

Eh, ja nie mam zniszczonych całych włosów od połowy długości tylko wierzchnią warstwę gdzie są pozostałości po pasemkach z rozjaśniacza

Ahaha nie miałam rzepy to nie wiem może kiedyś się skuszę ale jak nie będzie TŻ bo by chyba nie wytrzymał ze mną, ma dość wrażliwy nos i wszystko wyniucha

Stary 2013-09-09, 19:22   #3491
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
Hej

W sklepach z naturalnymi kosmetykami, w internecie, ewentualnie stacjonarnie w Mydlarni u Franciszka

Wiem o tym, powinno się nosić czapkę. Może jakbym znalazła taką, w której ładnie wyglądam, nie byłoby problemu... Bo na razie jak dla mnie wszystkie są okropne Ale zakładam kaptur zawsze. A jeśli jesteśmy przy rajstopach nosisz takie cieplejsze na zimę, tak? A widziałaś gdzieś może takie z niższym stanem? Strasznie mnie denerwuje to, że wystają zza spodni, co prawda zakładam wtedy dłuższe sweterki itd, ale jednak... I przez to unikam rajstop.
Ja wkladam bluzkę/podkoszulke w spodnie, sweter jest dlugi takze dla mnie to nie problem ze rajtki sa dlugie bo tego nie widac.
czasami ubieram legginsy pod spodnie, są lepsze, w stopy bynajmiej nie jest gorąco ;-)
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-09, 19:25   #3492
barylka666
Zadomowienie

Ja także czasem leginsy ubierałam w zimie pod spodnie

Stary 2013-09-09, 19:26   #3493
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _ruDzik Pokaż wiadomość
Może spróbuj maseczki miodowej, o której pisały wcześniej dziewczyny?
Albo metoda OMO z odżywkami nawilżającymi

W koncu nie umylam wlosow. Mialam dzisiaj totatlnego lenia a ze nie wychodziłam z domu zrobiłąs sobie wolne od mycia. Przyda im sie jeden dzien dluzej bez mycia bo sie otatnio przetluszczaja.

Sprobuje chyba z jakaś odzywka albo maska. Mam jakas z bingo ktora po myciu mi obciąża wlosy, może się nada przed myciem. Potrzymam ją godzine a potem umyje wlosy.
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 19:26   #3494
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
ja już dalam spokój z lnianym w Biedronce bo nigdzie go nie ma znalazłam go w sklepie zielarskim zresztądużo innych olei tez tam bylo ale na razie wykończe co mam nie będę robiła zapasów

zawsze tak jest wszystkie te najładniesze buty są tak mega wysokie

Tak blogi to na bieżąco

U mnie otworzyli zielarsko-medyczny. Jutro się tam wybieram, może mają coś ciekawego
No właśnie, zawsze tak jest i nad tym ubolewam, ale mimo tego, że nie kupię to się przyglądam i przyglądam :P
A blogi jak najbardzoiej codziennie trzeba przejrzeć
Stary 2013-09-09, 19:34   #3495
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ będzie miał dość Rzepy, bo niedługo zaczynam kurację :P
Ostatnio koleżance poleciłam kurację Rzepę na włosy. W sobotę przyjechała ze swoim chłopakiem i mi mówi, że zaczęła już ją stosować, na co jej chłopak do mojego TŻ ''Człowiekuuu, jak to śmieeerdzi..''
Haha
faceci to chyba naprawdę śmierdzi ta rzepa nie próbowałam w sumie jeszcze

Cytat:
U mnie otworzyli zielarsko-medyczny. Jutro się tam wybieram, może mają coś ciekawego
No właśnie, zawsze tak jest i nad tym ubolewam, ale mimo tego, że nie kupię to się przyglądam i przyglądam :P
A blogi jak najbardzoiej codziennie trzeba przejrzeć
o takie sklepy są najlepsze zawsze mozna znaleźć coś fajnego znając moje szczęscie jak będę chciała tam iść i go kupić to już pewnie nie będzie albo przestaną zamawiać
to już codzienność
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-09, 19:51   #3496
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
faceci to chyba naprawdę śmierdzi ta rzepa nie próbowałam w sumie jeszcze

o takie sklepy są najlepsze zawsze mozna znaleźć coś fajnego znając moje szczęscie jak będę chciała tam iść i go kupić to już pewnie nie będzie albo przestaną zamawiać
to już codzienność
No zapach przyjemny nie jest, ale dla włosów da radę to znieść
Mam nadzieję, że w moim coś fajnego będzie. Kup teraz na zapas

Glut na włosach

Edytowane przez Blondyna66
Czas edycji: 2013-09-09 o 19:52
Blondyna66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 20:15   #3497
barylka666
Zadomowienie

Ja wtarlam kropelke olejku Alterra we włosy, zawinęłam w koczek i zawiązałam taką grubą gumką, taką materiałowa

Stary 2013-09-09, 20:32   #3498
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Ja wtarlam kropelke olejku Alterra we włosy, zawinęłam w koczek i zawiązałam taką grubą gumką, taką materiałowa
Fryzura do spania ?
Stary 2013-09-09, 20:35   #3499
Jace
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Figlak Pokaż wiadomość
glutek nie dla mnie, to pewnie. Ale szkoda mi troche,

O to, konkretnie to balsam https://wizaz.pl/kosmetyki/foto/45585_250.jpg
Aloes, gliceryna. Skład bardzo zachęcający, o ile Twoje włosy lubią te konkretne składniki. Nie zawiera żadnych wysuszających substancji.

Przyszła moja paczka z Waxem, ale listonosz jak zwykle się przyczaił i zostawił awizo w skrzynce, chociaż byłam w domu przez cały dzień
Dzisiaj nie robiłam nic z włosami, bo mi się zwyczajnie nie chciało. No nic, przynajmniej wypróbuję sobie jutro Waxa.

A co do tej rzepy... to serio tak śmierdzi? Jestem wrażliwa na zapachy, a planowałam wypróbować jak skończę Jantar.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-09, 20:41   #3500
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jace Pokaż wiadomość
A co do tej rzepy... to serio tak śmierdzi? Jestem wrażliwa na zapachy, a planowałam wypróbować jak skończę Jantar.
Śmierdzi. Jeśli wcześniej nie używałaś to pierwszy kontakt jej zapachu z nosem może być nieprzyjemny, ale nie zniechęcam. Kuracji Rzepy nie stosowałam jeszcze, ale ampułki wypróbowałam i efekty były. Oba produkty mają podobne składy, więc i działanie równiez może takie być, więc warto, polecam Zapach jest do wytrzymania
Stary 2013-09-09, 20:55   #3501
barylka666
Zadomowienie

Cytat:
Fryzura do spania ?
Taak Muszę się zaopatrzyć w takie spinki żabki, może by lepiej mi było niż z gumką

Stary 2013-09-09, 21:05   #3502
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Taak Muszę się zaopatrzyć w takie spinki żabki, może by lepiej mi było niż z gumką
Bym się bala spać z żabkami, że będa uwierać czy coś Chociaz kiedyś nie odpięłam i jakoś sie spało :P Ja stwierdziłam, że koczek to nie dla mnie, bo rano po rozpuszczeniu sa pokręcone, po warkoczu falowane, czego nie lubię, więc szukam fryzury dalej
Stary 2013-09-09, 21:27   #3503
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sylwusiach Pokaż wiadomość
ile kosztuje?
Mydlarnia u Franciszka (tzn. ja wiem, że to nie jest najtańsza opcja, ale weszłam, żeby się zroientować):

http://www.mydlarnia.info/olej-argan...18-id-575.aspx

Mam łupież po kozieradce, chce mi się ryczeć
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-09, 21:31   #3504
Figlak
Zadomowienie

Cytat:
Aloes, gliceryna. Skład bardzo zachęcający, o ile Twoje włosy lubią te konkretne składniki. Nie zawiera żadnych wysuszających substancji.

.
Dzięki
Stary 2013-09-09, 21:44   #3505
_ruDzik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Isfet Pokaż wiadomość
Mleczko jest okej - jak na 100% naturalny kosmetyk, dla mnie jednak za dużo jedwabiu działa zbyt wysyszając. Stosuję go 1-2razy w tyg i zawsze dodaje żel aloesowy albo żel hialuronowy - inaczej mam szorstkie włosy. Za to na moich włosach świetnie się sprawdzi w roli mleczka do modelowania, świetnie zabezpiecza, włosy są miękkie, sypkie, jedwabiście błyszczące, a fryz trzyma się spokojnie 2 dni

Co do włosków, to jak widzę się rano w lustrze to tak dobrze nie wyglądają, jak zobaczyłam zdjęcie z tyłu byłam w szoku - ale to chyba dlatego że zdjęcie było robione po szczotkowaniu...

Nadal mam zniszczone włosy ale dbam o nie i mam nadzieję że kiedyś odzyskają dawną kondycję i blask
Ciekawy kosmetyk Kiedyś, jak wykończę większą część zalegających zbiorów to może się skuszę
Ale włoski to na prawdę cudne masz - dbaj o nie i kolor bardzo ładny

Cytat:

Ja mam 163 cm ale lubię to w sobie bo mogę nosić cały czas wysokie buty, które kocham No i jestem jeszcze troszkę niższa od TŻta
W szpilkach trochę jeszcze kuleję ale powoli nabieram wprawy Na studniówce miałam szpilki z odkrytymi palcami, 11cm - na początku TŻ mnie musiał podtrzymywać przy chodzeniu i wnosić po schodach, miał niezły ubaw A w trakcie przebierania na balerinki, podziwialiśmy moje sine stópki Miałam je nosić ale od ponad roku zalegają w szafie...
A w zeszłym roku coś mnie podkusiło żeby kupić szpilki na jesień - ubrałam je raz i też odłożyłam. Buty to jednak kwestia posiadania
Cytat:
Ja także czasem leginsy ubierałam w zimie pod spodnie
Też to przerabiałam ale było za grubo. Miałam jedne, których po prostu nienawidziłam i przechodziłam w nich 2 sezony
Cytat:
Śmierdzi. Jeśli wcześniej nie używałaś to pierwszy kontakt jej zapachu z nosem może być nieprzyjemny, ale nie zniechęcam. Kuracji Rzepy nie stosowałam jeszcze, ale ampułki wypróbowałam i efekty były. Oba produkty mają podobne składy, więc i działanie równiez może takie być, więc warto, polecam Zapach jest do wytrzymania
Ja zapachów/smrodów się nie boję, gorzej z reakcją TŻta i krzywieniem się Chociaż po długim czasie tolerowania moich włosowych (i nie tylko) wydziwiań powinien być już zaprawiony w boju

Blondyna, Baryłka - ślicznie wyglądacie w tych sukienkach
I bardzo fajnie, że dałyście linki do różnych blogów, niektóre tematy są bardzo ciekawe

Prawie uśmierciłam Kallosa Color, została 1/4 opakowania czyli mniej więcej na tydzień paćkania. I wtedy otworzę Latte
Dzisiaj i jutro wcieram jeszcze Jantar, a potem przerwa

Korci mnie wypróbowanie włosowych produktów z Kauflanda

Pani filolog
_ruDzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 22:06   #3506
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Ja zapachów/smrodów się nie boję, gorzej z reakcją TŻta i krzywieniem się Chociaż po długim czasie tolerowania moich włosowych (i nie tylko) wydziwiań powinien być już zaprawiony w boju

Blondyna, Baryłka - ślicznie wyglądacie w tych sukienkach
I bardzo fajnie, że dałyście linki do różnych blogów, niektóre tematy są bardzo ciekawe

Prawie uśmierciłam Kallosa Color, została 1/4 opakowania czyli mniej więcej na tydzień paćkania. I wtedy otworzę Latte

Taaak, faceci są bardziej wrażliwi na zapachy niż my :P Od razu wyczują i skomentują, ech
Dziękuję
Ja właśnie zmyłam glutka z włosów i również nadal wcieram Jantar.

Włosowe produkty z Kauflanda..hmm.a które konkretnie ?
Stary 2013-09-09, 22:13   #3507
Jace
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba się skuszę. Czego się nie robi dla włosów

Cytat:
Ja mam 163 cm ale lubię to w sobie bo mogę nosić cały czas wysokie buty, które kocham No i jestem jeszcze troszkę niższa od TŻta
W szpilkach trochę jeszcze kuleję ale powoli nabieram wprawy Na studniówce miałam szpilki z odkrytymi palcami, 11cm - na początku TŻ mnie musiał podtrzymywać przy chodzeniu i wnosić po schodach, miał niezły ubaw A w trakcie przebierania na balerinki, podziwialiśmy moje sine stópki Miałam je nosić ale od ponad roku zalegają w szafie...
A w zeszłym roku coś mnie podkusiło żeby kupić szpilki na jesień - ubrałam je raz i też odłożyłam. Buty to jednak kwestia posiadania
Ja na studniówce też miałam szpilki i prawie się wywaliłam na polonezie, a potem tak się skupiłam na tym, żeby się nie poślizgnąć, że trochę pomyliłam choreografię. Na szczęście mój partner zachował czujność i dyskretnie pchnął mnie we właściwą stronę Piękny dzień, piękny.

Cytat:

O właśnie. Przypomniałaś mi, że ja też muszę zrobić przerwę. Szybko ten miesiąc zleciał.
Stary 2013-09-09, 22:16   #3508
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
No jasne Zapach zapachem to się przeżyje, a efekty jakie
Stary 2013-09-09, 22:46   #3509
_ruDzik
Raczkowanie

Cytat:
Taaak, faceci są bardziej wrażliwi na zapachy niż my :P Od razu wyczują i skomentują, ech
Dziękuję
Ja właśnie zmyłam glutka z włosów i również nadal wcieram Jantar.

Włosowe produkty z Kauflanda..hmm.a które konkretnie ?
Ojj tak co my się z nimi mamy Ciekawe co by mój TŻ powiedział, jakby zobaczył mnie ociekającą olejem - takiej przyjemności jeszcze nie zaznał

Odżywki z Kaufa - przeczytałam na którymś blogu, który podała Baryłka - i powiem, że strasznie mnie zaciekawiły Będę musiała tam pobuszować. Myślę, że nie będą wcale gorsze od tych Isany.
Kaufland też jest niemiecki, a na ich produktach jeszcze się nie zawiodłam

Cytat:

Ja na studniówce też miałam szpilki i prawie się wywaliłam na polonezie, a potem tak się skupiłam na tym, żeby się nie poślizgnąć, że trochę pomyliłam choreografię. Na szczęście mój partner zachował czujność i dyskretnie pchnął mnie we właściwą stronę Piękny dzień, piękny.

O właśnie. Przypomniałaś mi, że ja też muszę zrobić przerwę. Szybko ten miesiąc zleciał.
Ja bym chętnie powtórzyła studniówkę Poloneza na szczęście nie tańczyłam, tego bym nie przeżyła

Oj tak, wcieranie uzależnia

Pani filolog

Edytowane przez _ruDzik
Czas edycji: 2013-09-09 o 22:47
_ruDzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 23:01   #3510
annsia
Raczkowanie

Z Kaufa sprawdzona Repair&Care, żółta wersja
Z pantenolem i olejem makadamia, ale ma tam też masę innych emolientów i humektantów.
Warto spróbować i nie oglądać się na SLS i alkohol izopropylowy, które są na szarym końcu składu i nie mają prawa skrzywdzić żadnych sucharków przy takiej ilości kondycjonerów
Cena śmieszna - 4zł / 300ml

Się wtryniłam bez przywitania.

http://gapowo.blogspot.com
annsia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości