Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-01, 20:59   #3481
Blondi2989
Blond forever!

Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Wiesz ja tam nie mam nic tak od góry do jasnych garniturów. Ale myślę że niewielu osobom pasują po prostu. Pamiętam że mój wujek miał na ślubie jasny taki oliwkowo - piaskowy kolor i wyglądał fajnie
A tu z sesji - uważam że te zdjęcia fajne są akurat i ładnie wyglądają
A propo białych garniturów to mi się przypomniało: http://www.youtube.com/watch?v=mEsmyJF9Scw
Tom super wygląda w tym białym
Stary 2013-08-01, 21:00   #3482
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
dokladnie! To tak jak ja. Baaaardzo sporadycznie zdarza mi się chcieć w tym miesiacu moze z raz wyszlo to z mojej strony... Kiedys wiecznie pisalismy do siebie smsy, calymi dniami rozmawialismy o tym co będzie wieczorem jak się zobaczymy.... teraz nie czuję takiej potrzeby. Nie przestalam go kochać, po prostu do szczecia wstarczy mi zasnięcie przyytuloną do niego.
A najbardziej sie boje ze jak bede mu tak odmawiac to on sobie kiedys kogos znajdzie... ale nie zawsze umiem udawac ze chcę...
A może masz dużo stresów np w pracy? zmęczenie? jakieś kompleksy się nasiliły? jakieś dyskomforty psychiczne

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…

Edytowane przez anannke
Czas edycji: 2013-08-01 o 21:08
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 21:00   #3483
ana909
Erudycja

Cytat:
Może po prostu ci się zmieniło? W końcu takie rzeczy zależą też od hormonów, nastroju... Może 5 lat temu miałaś wyższą fazę motylków w brzuchu i tak po prostu więcej ochoty? W większości związków jakie znam to po jakimś czasie spadła dynamika w tej sferze... myślę że może to być naturalne. Albo organizm jeszcze nie powrócił do całkowitej naturalności. Nie wiem czy są jakieś metody na zwiększenie libido...

Wiesz ja tam nie mam nic tak od góry do jasnych garniturów. Ale myślę że niewielu osobom pasują po prostu. Pamiętam że mój wujek miał na ślubie jasny taki oliwkowo - piaskowy kolor i wyglądał fajnie
A tu z sesji - uważam że te zdjęcia fajne są akurat i ładnie wyglądają
moze masz racje :/

co do garniturów, widzialam w jasnym kremowym juz męża znajomej i wyglądał przepięknie tylko ze on jest bardzo ciemnym brunetem o oliwkowej karnacji i mysle ze tylko takim to moze pasowac. Moj blondyn by sie rozmył :P Zreszta moj Tż najlepiej wygląda w czarnyym, miał jeden taki jasny i srednio w nim wyglądał.
Stary 2013-08-01, 21:01   #3484
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
dokladnie! To tak jak ja. Baaaardzo sporadycznie zdarza mi się chcieć w tym miesiacu moze z raz wyszlo to z mojej strony... Kiedys wiecznie pisalismy do siebie smsy, calymi dniami rozmawialismy o tym co będzie wieczorem jak się zobaczymy.... teraz nie czuję takiej potrzeby. Nie przestalam go kochać, po prostu do szczecia wstarczy mi zasnięcie przyytuloną do niego.
A najbardziej sie boje ze jak bede mu tak odmawiac to on sobie kiedys kogos znajdzie... ale nie zawsze umiem udawac ze chcę...
dokładnie o to samo się boje dlatego zmuszam sie często chociaż mi sie nie chce :/
każdy wiecznie powtarza ( nawet ksiądz na naukach mówił!) że współzycie jest bardzo ważne, ze bardzo zbliża , że nie wolno przed tym uciekać.
Czasami mi sie zdarzy odmówić fakt, jak boli mnie głowa albo juz póxna godzina. Mój tż szybko zasypia ( już spi od 30 min ), jak ja przychodze do lozka to czasem on sie rozbudzi i ... nie mowie mu tego, nigdy nie mowilam, ze moje libido jest jakies posr.ane, że mi sie nie chce, bo wiem ze jakbym mu to powiedziala to by sie chyba załamał, nie wiadomo co by pomyslal, ze jest zły albo coś.. :/ a tak nie jest, to poprostu siedzi we mnie

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-01, 21:05   #3485
missmalezji
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Ojj tyle sal co ja ostatnio oglądałam uwierz mi miesza mi się, które były moje
Czyli ten drugi właściciel okazał się właściwym człowiekiem?

Ehh nie wiem co się dzieje Od pewnego czasu się coraz gorzej czuję
Jestem ciągle osłabiona i zmęczona, wszystko mnie boli. Ciągle chce mi się spać. W nocy mam przeraźliwe poty i dreszcze. Strasznie mnie swędzi skóra, dosłownie wszędzie... Do tego ten powiększony węzeł na szyi, który jest coraz większy
Nie wiem :/ Boje się coraz bardziej, ale nie chcę mówić TŻ-owi
Dostaję powoli na głowę, bo wszystkie objawy jakie wymieniłam pasują do nawrotu ;/ A pamiętacie jak mnie potraktowali na onkologii ;/
kroliczku,nie ma zartow, pedz do lekarza. u mnie w miescie prywatna wizyta u ordynatora oddzialu onkologicznego kosztuje stowke,a dzieki tej wizycie tata mial szybciutko tomograf i po 3 dniach szedl na 1chemie juz.. oczywiscie u ciebie bedzie wszystko dobrze ale lepiej to sprawdzic. wiem ze stowka to sporo,ale nie ma nic cenniejszego niz zdrowie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 21:09   #3486
anannke
Zakorzenienie

nie wyobrażam sobie sytuacji żeby partner się zmuszał do seksu... i oszukiwał w tej sferze... myślę że na dłuższą metę może to być niszczące dla związku...

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
dokładnie o to samo się boje dlatego zmuszam sie często chociaż mi sie nie chce :/
każdy wiecznie powtarza ( nawet ksiądz na naukach mówił!) że współzycie jest bardzo ważne, ze bardzo zbliża , że nie wolno przed tym uciekać.
Czasami mi sie zdarzy odmówić fakt, jak boli mnie głowa albo juz póxna godzina. Mój tż szybko zasypia ( już spi od 30 min ), jak ja przychodze do lozka to czasem on sie rozbudzi i ... nie mowie mu tego, nigdy nie mowilam, ze moje libido jest jakies posr.ane, że mi sie nie chce, bo wiem ze jakbym mu to powiedziala to by sie chyba załamał, nie wiadomo co by pomyslal, ze jest zły albo coś.. :/ a tak nie jest, to poprostu siedzi we mnie
ale okłamywanie i robienie wbrew sobie chyba nie jest najlepszym sposobem...

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 21:13   #3487
Verunka
Zadomowienie

Cytat:

Jestem ciągle osłabiona i zmęczona, wszystko mnie boli. Ciągle chce mi się spać. W nocy mam przeraźliwe poty i dreszcze. Strasznie mnie swędzi skóra, dosłownie wszędzie... Do tego ten powiększony węzeł na szyi, który jest coraz większy
Dostaję powoli na głowę, bo wszystkie objawy jakie wymieniłam pasują do nawrotu ;/ A pamiętacie jak mnie potraktowali na onkologii ;/
a Twój lekarz nie przyjmuje np gdzies jeszcze prywatnie?? albo inny, byle szybko? Październik to kawał czasu. Spróbj koniecznie sie wbić szybciej! Jak sie nie uda, to pojedź późno w nocy na pogotowie i ściemnij, że masz bóle, źle sie czujesz, weź historie choroby, moze Cie przyjmą do szpitala, albo zlecą jakieś badania?
Przepraszam, ze zapytam, ale co to był za nowotwór?

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Myślicie, że te buty beda pasować do sukni slubnej? Suknia ecru/szampan napewno z koronkami http://www.eobuwie.com.pl/product-po...703-Latte.html

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Czym prędzej idź do lekarza
bardzo mi sie podobają

Cytat:
wal do lekarza, dokladnie, nie ma co czekać.

To ja dorzuce swoj problem, dosc.. hmm krępujący.
Jak kiedys wspomnialam przez okolo rok brałam tabletki anty podczas leczenia, a i wczesniej cos okolo 3 lat bez przerwy. 3 miesiące temu odstawilam przez niskie libido. Co ja mowie, zerowe!

Jak przypominam sobie siebie 5 lat temu... bylam za przeproszeniem takim króliczkiem, nie wazne gdzie i kiedy oby 5 razy dziennie... A teraz? Raz na tydz by mi starczylo a i wtedy jakiejs wielkiej ochoty nie mam. Teraz mam mniej wiecej owulacje a ja nic nie czuje! Zupelnie mi sie nie chce jestem tym podłamana bo wiem ze moj Tż lubi sie kochać... A często unikam... Ja tez lubie seks ale nie czuje zadnej potrzeby, co ja mam z tym zrobić myslalam ze jak odstawie tabsy to wszystko mi wroci a tu kolejny miesiac bez zmian.

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

a wspomnialas ze jestes juz po wyleczeniu nowotworu i teraz czujesz ze nastąpił nawrót? to chyba powinno zmobilizowac "zwyklą" wizytę na ważną przyspieszoną. Albo idz prywatnie, to nie są żarty...
hmm moze przejdź sie z tym do gina? to faktycznie moze byc sprawka hormonów. Z tego co piszesz brałaś ok 4 lata, ja brałam jakies 2 ale nie ciągiem, od listopada juz nie biore, czyli mija 9 miesiecy, a mój organizm mysle jeszcze troche jest pod wpływem... ciagle mam nieregularny cykl, np. teraz dostałam 4 dni wczesniej okres! Totalnie sie tego nie spodziewałam, juz miałam nadzieje, ze powoli sie ustabilizuje, a tu zonk...
Takze moze troche potrwać zanim Twoj organizm odreaguje.
A póki co tutaj jest wątek o tym: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=643920

Cytat:
do lekarza idź i to szybko !
będzie dobrze !

ja nie brałam tabsów, a moje libido jest takie hjak Twoje, jakos mi sie z reguły nie chce, ale to może przez te gumki źle mi jakoś tak jak tż ją ma i ogólnie jakoś tak dyskomfortowo, i dopiero niedawno zdałam sobie z tego sprawę. ..
kurcze to kijowo, nie wiem jaka w tym przypadku alternatywa. Stosunku przerywanego bym sie nie podjeła, panikowałabym. Ja w ogóle nie czuje obecnosci gumki, TZ czuł, ale zaczelismy kupowac durexy xl i to jest to! dzisiaj zrobilismy zamówienie na gumki i małe gadżety, zobaczymy co to bedzie:P

Wleciał nam do pokoju szerszeń na szczescie sytuacja juz opanowana, stracił życie

Poza tym TZ pokazał mi filmik akcji społecznej - dziecko w samochodzie http://www.elblag24.pl/85629-szokuja...rzyj-film.html

masaka, mega poruszajacy

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-01, 21:16   #3488
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
nie wyobrażam sobie sytuacji żeby partner się zmuszał do seksu... i oszukiwał w tej sferze... myślę że na dłuższą metę może to być niszczące dla związku...

ale okłamywanie i robienie wbrew sobie chyba nie jest najlepszym sposobem...
za bardzo go kocham żeby umieć mu odmówić

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
kurcze to kijowo, nie wiem jaka w tym przypadku alternatywa. Stosunku przerywanego bym sie nie podjeła, panikowałabym. Ja w ogóle nie czuje obecnosci gumki, TZ czuł, ale zaczelismy kupowac durexy xl i to jest to! dzisiaj zrobilismy zamówienie na gumki i małe gadżety, zobaczymy co to bedzie:P
ja kiedyś też nie czułam, stosujemy bodajże durexy te najciensze, unimil czy jak im tam :P dopiero od jakis 3 miesiecy zaczelo mi to przeszkadzac.
ale tez nie jest tak ze mi sie nigdy nie chce, bo mam chcice tez, no ale srednio raz na tydzien to max, a moj tż nieraz by i codziennie chciał :P

ja juz mam tyle komarów nas sobą, że jutro chyba będe cała czerwona

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-01, 21:17   #3489
ana909
Erudycja

Cytat:

tyle ze taki seks na przymus to droga do nikąd. Ja chce miec swoje libido sprzed 5 lat!
Stary 2013-08-01, 21:19   #3490
czekooczekolada
Zakorzenienie

dziewczyny, czy wasz tz spełnia wymagania ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sas.jpg (79,0 KB, 39 załadowań)

🤍

Stary 2013-08-01, 21:21   #3491
czekooczekolada
Zakorzenienie

u mojego brzuch się nie zgadza ! :P i śpiew też nie a szkoda
jak zacznie spiewac to mnie uszy bolą
reszta dobra naaawet, tancerz

🤍

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-01, 21:22   #3492
ana909
Erudycja

Verunka my z durexa tylko czarne kupujemy, przetestowalismy inne rodzaje i wszystkie bez wyjątku sie zsuwały lub napinaly do bólu... A jedna pękła :P
Stary 2013-08-01, 21:24   #3493
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
a Twój lekarz nie przyjmuje np gdzies jeszcze prywatnie?? albo inny, byle szybko? Październik to kawał czasu. Spróbj koniecznie sie wbić szybciej! Jak sie nie uda, to pojedź późno w nocy na pogotowie i ściemnij, że masz bóle, źle sie czujesz, weź historie choroby, moze Cie przyjmą do szpitala, albo zlecą jakieś badania?
Przepraszam, ze zapytam, ale co to był za nowotwór?
ZZ - Ziarnica Złośliwa

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 21:27   #3494
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Poza tym TZ pokazał mi filmik akcji społecznej - dziecko w samochodzie http://www.elblag24.pl/85629-szokuja...rzyj-film.html
Ciekawe przedstawia inny problem ta kampania:
http://www.youtube.com/watch?v=ouAkCenbWyc
Ja się przestraszyłam mega jak oglądałam w powiększeniu
Stary 2013-08-01, 21:29   #3495
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
ZZ - Ziarnica Złośliwa
moja kuzynka też miała ziarnicę.. i dowiedziała się, że ją ma w 5 miesiacu ciąży, leczenie podjęła po urodzeniu dziecka, chemia itp, tez sie wyleczyła. to było 5 lat temu, lekarze jej mówili że będzie bezpłodna już nie bedzie mogla miec dzieci, a niedawno ( 3 miesiace temu )sie dowiedziala ze jest w ciazy.. cud ? termin ma na pazdziernik.

🤍

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-01, 21:34   #3496
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

kroooliczek89
Dziękuję , koniecznie idź do lekarza...moze spróbuj do jakiegoś innego. Mam nadzieję, że to tylko osłabienie

pysia1987

G R A T U L A C J E!!!
Stary 2013-08-01, 21:35   #3497
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
jakbym czytała o sobie tylko, że ja tabsy odstawiłam już rok temu... i było lepiej. na chwilę jak się kochamy to wiem co tracę, kiedy mu odmawiam, bo uwielbiam seks z nim jak już do niego dochodzi... chciałabym to zmienić i też nie wiem jak...

mi też jeszcze 401 dds zostało

a co do garnituru - dzięki za liczne odpowiedzi, w sumie spodziewałam się takiej ale miałam nadzieję, że mnie czymś zaskoczycie. mój TŻ lubi ubierać się na jasno, i kilka lat temu byliśmy na ślubie mojej kuzynki, ona biała suknia a on frak ecru - wyglądali razem pięknie. ale frak! frak jest na raz...
PS; próbowałam dziś wynegecjować u niego zmianę ale jestem bez szans. jako, że całą wizję naszego dnia mam zaplanować ja jak sobie wymarzę on chce mieć niepodważalne zdanie co do swojego ubioru no trudno :P przebolejemy jakoś
Spójrz na tę stylizację:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

moim zdaniem jest boska!!
JAsny garnitur mi sie nie podoba ogólnie, ale na tym zdjeciu - bomba! I mysle, ze jesli to jest Twojego TZta marzenie i ma taką wizje, to mu odpusc To jest tez jego dzien i trudno - niech sie cieszy chłopak Ja bym nie chciała, zeby mi moj facet wybijal jakąś kiecke z głowy w której jestem zakochana. Dla swojego chciałabym granatowy gajer, cudnie by wyglądał, ale on nie chce, trudno, przezyje Bedzie dobrze

Cytat:
wiesz czego najbardziej sie obawiam ? Przyznać, że minął juz czas fascynacji i to naturalna kolej rzeczy ze seks mnie juz tak nie interesuje jak kiedys, bo kiedys bylam zoltodziobem i chcialam wiecej i wiecej.

No i u mnie jest tez ten problem, ze teraz zdarza mi się w wielu pozycjach odczuwac ból, a wczesniej tego nie bylo... Nie wiem czy ginekolog moze coz z tym zrobic
moze tak byc, ze po prostu pewne emocje juz opadły, ale to nie znaczy, ze teraz juz tylko nuda, sex raz na miesiac i do widzenia. Nadszedł czas na nowe doznania i nowe odkrycia. Teraz jestescie ze sobą długo, znacie sie lepiej niz kiedys, znacie swoje ciała, wykorzystajcie to! Odważcie sie na nowe pozycje, na obejrzenie odwaznego filmu, czy zakup jakichś gadżetów... Tez sie troche boje tego, ze juz nie ma takiej mega chemii, ze minęły motylki w brzuchu, ale nadeszła dojrzałosc i to tez jest wspaniałe Kazdy etap ma swoje plusy, nie ma co rozdrapywac przeszłosci.
A jesli chodzi o bolesnosc w różnych pozycjach - tez tak mam, ale mówie Tztowi otwarcie kiedy zaczyna mnie bolec i zmieniamy, nie wyobrazam sobie katowania sie w tej kwetsii

Cytat:
głupio mi z tym i to strasznie, a jak mu odmawiam to aż mnie serce boli, bo wiem że on lubi, ale powiem Ci że ja poprostu się do tego "zmuszam" zeby mu nie zrobic przykrosci. Wiec czasami to jest z mojej strony takie na siłe, a wiadome ze wtedy przyjemnosc ja z tego mam... średnia na jeża.
Ja na początku też miałam co chwile, jak był w pracy to tylko czekałam aż wróci, no a teraz jakoś tak.. wnerwia mnie to okropnie, jak znajdziesz na to cholerstwo jakis sposób to daj znać

kochana wszystko będzie dobrze, zobaczysz, okaże sie że to tylko przemęczenie i poprostu z tego upału samopoczucie spadło i ogólnie
Wiesz czasem jest tak ze sie nie chce i to jest normalne, nie ma co z tego powodu miec wyrzutów sumienia A oszukiwanie sie w tej kwestii nie jest w porzadku. Nie chciałabym sie dowiedziec, ze moj facet uprawial ze mną sex z litości... a na libido mysle ze moze miec wpływ bardzo wiele spraw: zmeczenie, zmartwienia, dieta, brak sportu, papierosy, nie wysypianie sie, brak witamin itede.. warto chyba spróbowac wszystkiego jesli to jest problem.

Cytat:
Boje się tego jak cholera. Data ślubu ustalona, wszystko będzie gotowe. A jak się okaże że to wróci? ;/ Co wtedy? ;/ Co my wtedy zrobimy?
Albo jak będziemy mieli na głowie spłatę kredytu? Będę musiała harować żeby na niego zarobić, nie mogę sobie pozwolić na chorobę :/
A jak wróci, to sobie poradzicie W zdrowiu i w chorobie!
Wiem, ze to ciezkie, ale kazdy dostaje taki krzyz jaki jest w stanie unieść.
Nie masz wpływu na to co bedzie, wiem ze to przerazające, ale czasem trzeba sie moze poddac nurtowi spraw, zyc każdą chwilą, cieszyć się każdym dniem, smakować na maksa i dziękować, że udało się dobrze przeżyć tę chwilę. Spotkało Cie cos ogromnie cięzkiego i tak: rak może wrócić. Może, ale nie musi. Równie dobrze mozesz zostac potrącona jutro na pasach, może Ci spaść cegła na głowe, możesz za kilka lat zejść na zawał... A możesz dożyć spokojnej starości u boku faceta z którym właśnie planujesz ślub Wszystko bedzie dobrze, wierze w to głeboko. Pomodle sie dziś za Twoje zdrowie Kochana

Cytat:
a Tz ma bardzo wyskie libido? Jest bardzo duza rozbieznosc miedzy waszymi potrzebami? Bo czasem tak po prostu jest, ze ktos potrzebuje wiecej, a ktos potrzebuje mniej. U nas chyba TZ mniej i mnie to wkurza, ale po sobie tez widze, ze to nie jest to co te 3 lata temu...

Cytat:
za bardzo go kocham żeby umieć mu odmówić

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

ja kiedyś też nie czułam, stosujemy bodajże durexy te najciensze, unimil czy jak im tam :P dopiero od jakis 3 miesiecy zaczelo mi to przeszkadzac.
ale tez nie jest tak ze mi sie nigdy nie chce, bo mam chcice tez, no ale srednio raz na tydzien to max, a moj tż nieraz by i codziennie chciał :P

ja juz mam tyle komarów nas sobą, że jutro chyba będe cała czerwona
spróbujcie jeszcze Unimil Skyn, wydaje mi sie ze są lepsze niz te cienkie durexy, niestety tez droższe, ale są promocje, albo na allegro mozna kupic w sensownej cenie.

Stary 2013-08-01, 21:39   #3498
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
spróbujcie jeszcze Unimil Skyn, wydaje mi sie ze są lepsze niz te cienkie durexy, niestety tez droższe, ale są promocje, albo na allegro mozna kupic w sensownej cenie.
wypróbuję , dzieki
na allegro przewaznie sie zaopatrujemy, w dość konkretną liczbe

🤍

Stary 2013-08-01, 21:41   #3499
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Verunka my z durexa tylko czarne kupujemy, przetestowalismy inne rodzaje i wszystkie bez wyjątku sie zsuwały lub napinaly do bólu... A jedna pękła :P
powaznie?? to boli??

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Ciekawe przedstawia inny problem ta kampania:
http://www.youtube.com/watch?v=ouAkCenbWyc
Ja się przestraszyłam mega jak oglądałam w powiększeniu
o faktycznie trzepie nieźle!!
w ogóle mega interesują mnie takie filmiki z kampani społecznych.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-01, 21:44   #3500
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Verunka

One są najlepsze dla tych, które mają uczulenie na lateks .
Stary 2013-08-01, 21:46   #3501
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Verunka

One są najlepsze dla tych, które mają uczulenie na lateks .
które? Skyn??
ja mam uczulenie na lateks Na razie nie reaguje z alergenem, ale moze sie to za jakiś czas uaktywnić, wiec dobrze wiedzieć.

co oznacza Twój podpis "dla mnie luty, dla ciebie maj"?? Bo mi baaaaardzo skojarzeniowo pasuje do mojego zwiazku

Edytowane przez Verunka
Czas edycji: 2013-08-01 o 21:49
Stary 2013-08-01, 21:54   #3502
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
ja też chciałam, żeby Tż miał smoking ale nowe są mega drogie, a potem co z nim? ;/ ciężko sprzedać. a garnitur potem się przyda
chyba, że znajdziemy używany
musimy pomyśleć
u nas jest tak samo, TŻ ma frak, ale obydwoje nie chcemy żeby szedł w starych fraktu w którym występował już sporo razy, a smoking jednak trochę kosztuje, wypożyczac znowu nie chcemy, bo nowy garnitur się tżtowi przyda, więc kupimy gajerek, czarny, bardzo czarny
Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
skoro już mowa o garniturach męskich - jakiego koloru będą mieli garnitury wasi TŻci? bo mój myślał nad białym lub jakimś jasnym ecru lub beżu, nie wiem czy nie wolałabym żeby był standardowo w czerni lub szarościach, ale trudno go przekonać... myślicie że jeśli on miałby biały lub ecru garnitur garnitur to ja powinnam mieć białą lub ecru suknię? Czy jedno z nas mogłoby być białe a drugie ecru? szczerze mówiąc, rzadko się spotyka takie jasne pary i nawet nie wiem jak by to wyglądało

namisek1990 - dobre i to! połowa drogi do sukcesu a kiedy ślubujecie?
czarny

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Nie nadrobiłam Was, ale tylko się chwale nadrobie zaraz

DOSTAŁAM PRACĘ

Dzięki za trzymanie kciuków

Będe kierownikiem sklepu Camaieu w Silesii City Center
gratulacje !!!!!
Cytat:
Napisane przez Isusia91 Pokaż wiadomość
Zleci Ci szybko, zobaczysz ja jeszcze niedawno mówiłam że półtora roku do ślubu, a tu zaraz 10 miesięcy
ja wczoraj do tżta: teraz jak ktoś się zapyta zakazuje Ci mówić że do ślubu półtora roku, tylko rok !! bo zostało troszkę ponad 13 miesięcy, rozumiesz?

Cytat:

kochana, do lekarza!!!

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
kroliczku,nie ma zartow, pedz do lekarza. u mnie w miescie prywatna wizyta u ordynatora oddzialu onkologicznego kosztuje stowke,a dzieki tej wizycie tata mial szybciutko tomograf i po 3 dniach szedl na 1chemie juz.. oczywiscie u ciebie bedzie wszystko dobrze ale lepiej to sprawdzic. wiem ze stowka to sporo,ale nie ma nic cenniejszego niz zdrowie.

też tak uważam, co zapłacisz co zapłacisz, nowotwór to nie grypa, powinnaś natychmiast się zbadać.
Cytat:
mój ma włosy na klacie i się ich wstydzi, czaicie?
głupek. ja je uwbielbiam
Cytat:
ZZ - Ziarnica Złośliwa
to to samo co chłonniak??
Cytat:
powaznie?? to boli??

o faktycznie trzepie nieźle!!
w ogóle mega interesują mnie takie filmiki z kampani społecznych.
co do gumek, libido, itp.
u nas średnio w tych sprawach, ale nie narzekam, czasami ja mam ochotę, a tż nie, czasami na odwrót, ale się dogadujemy
teraz od poniedziałku zaczełam brac anty, więc koniec z gumkami

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

male podsumowanie:
13 dni roboczych do urlopu,
19 dni normalnych do urlopu
23 dni do wyjazdu do Bułgarii
400 dni i parenaście h do ślubu
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 21:54   #3503
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
tyle ze ja 5 lat temu bylam taka nimfomanką... jak sobie z tym radzisz, albo jak radzi sobie Tż? Mój czasami jest podłamany, uwaza ze go nie pragne itp...
Wiem, ze to nie do mnie, ale Tż o tym nie wie. Na szczescie o tez nie ma zbyt wysokiego libido, ale i tak wieksze niz ja dla mnie seks nie jest (już) najważniejszy

Cytat:
A TŻ-owi nie chce mówić, bo znów będzie że panikuję
Zresztą wiem, że on też się "tego" strasznie boi. Rozmawiając ze sobą, nie nazywamy nawet tego po imieniu :/
Trzeba być dobrzej myśli kochana

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
SUPER

Gratuluje!!!!

Nadrobie Was pozniej
Dzięki

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Pysiu bardzo Ci gratuluję i cieszę sie razem z Tobą

Ana! wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze
Dzięki

Cytat:
Boje się tego jak cholera. Data ślubu ustalona, wszystko będzie gotowe. A jak się okaże że to wróci? ;/ Co wtedy? ;/ Co my wtedy zrobimy?
Albo jak będziemy mieli na głowie spłatę kredytu? Będę musiała harować żeby na niego zarobić, nie mogę sobie pozwolić na chorobę :/
kroooliczku, nie myśl tak. Myśl, ze wszystko sie ulozy, ze bedzie dobrze. Dlatego wlasnie musisz isc czym predzej do lekarza

Cytat:
Nie spelnia spelnia max 5 ale dla mnie i tak jest idealny

Cytat:
moja kuzynka też miała ziarnicę.. i dowiedziała się, że ją ma w 5 miesiacu ciąży, leczenie podjęła po urodzeniu dziecka, chemia itp, tez sie wyleczyła. to było 5 lat temu, lekarze jej mówili że będzie bezpłodna już nie bedzie mogla miec dzieci, a niedawno ( 3 miesiace temu )sie dowiedziala ze jest w ciazy.. cud ? termin ma na pazdziernik.
Takie historie dają nadzieje

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
kroooliczek89
Dziękuję , koniecznie idź do lekarza...moze spróbuj do jakiegoś innego. Mam nadzieję, że to tylko osłabienie

pysia1987

G R A T U L A C J E!!!
Dzieki

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 21:55   #3504
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość

mój ma włosy na klacie i się ich wstydzi, czaicie?
głupek. ja je uwbielbiam
mój tez ma i to tak konkretnie zalesioną
na początku mi troche nie leżały, ale teraz tez je lubię

🤍

Stary 2013-08-01, 21:56   #3505
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Większość tak śpiew i taniec odpada...złota rączka..hmmm od biedy obleci brakuje tylko rumieńców i koszuli fioletowej

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 21:58   #3506
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Większość tak śpiew i taniec odpada...złota rączka..hmmm od biedy obleci brakuje tylko rumieńców i koszuli fioletowej
ja od początku bardzo lubiłam
Cytat:
mój tez ma i to tak konkretnie zalesioną
na początku mi troche nie leżały, ale teraz tez je lubię
mój za to śpiwa
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-08-01, 22:06   #3507
missmalezji
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16

Cytat:
ja od początku bardzo lubiłam

mój za to śpiwa
alloffkowa,pisze po raz drugi e poznaniu sklep z butakmi kacza 17 :P nazywa sie artis

Edytowane przez missmalezji
Czas edycji: 2013-08-01 o 22:07
missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 22:12   #3508
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:

mój za to śpiwa
no mój śpiewa, ale wolę gdy tego nie robi...

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 22:13   #3509
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990
Dot.: Odp: Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014

Verunka
Tak Skyn.

Ślub w maju no i ta piosenka z weselem mi się kojarzy stąd ten cytat

https://www.youtube.com/watch?v=KZNgZ-Bv8O4
Stary 2013-08-01, 22:16   #3510
alloffkowa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
alloffkowa,pisze po raz drugi e poznaniu sklep z butakmi kacza 17 :P nazywa sie artis

cytowałam, ale jak zwykle za dużo było i mi się usuneło, tzn wizaż mi usunąl cytat, dziękuję bardzo jak uda mi się to zajadę
Oliwka 21.07.2016
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości