|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Szczęśliwe związki 2012 cz. VI
Fajny moi dziadkowie takiego maja tylko 3 drzwiowy i taki ciemny blekit
![]() Wysłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2
|
|
#3482 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Szczęśliwe związki 2012 cz. VI
Uparł się na takiego, bo podobno to niezawodne i oszczędne samochody... A ze swoim poprzednim, mega zawodnym trupem miał masę problemów, dlatego teraz stara się kupić coś, co ma etykietkę niezawodnego. Oby tak było
|
|
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
Moj niby ma auto a go nie ma
![]() Tez ma mase problemow z nim ale fakt faktem oszczedny jest jak na taki silnik-2.5 litrowy. Za przejechanych 60 km cos kolo tego na gazie placi 20zl Wysłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2
|
|
#3484 |
|
Konto usunięte
|
No proszę. Właśnie ja namawiałam TŻ, żeby kupował w benzynie a nie w dieslu, żeby w miarę możliwości finansowych zakładać potem do niego gaz sekwencyjny, bo serio ceny paliwa i oleju napędowego teraz to jakaś makabra
To samo z obecnym samochodem TŻ jest U mechanika stoi już któryś miesiąc i w końcu koleś rozłożył nad nim ręce.... nie wiadomo co z nim jest nie tak, kupę siana zostało w niego włożone i jeszcze musiało by być włożone w blacharkę, gdyby chodził, no ale niestety. W poniedziałek idzie na złom Kiedyś jechałam jeszcze w Poznaniu tym samochodem do szkoły z koleżanką... klękajcie narody. Zgasł mi pod samą szkołą na skrzyżowaniu, gdzie stałam pod górkę. Nie mogłam go odpalić, bo żeby odpalić musiałabym mocno przygazować, ale nie mogłam przygazować, bo musiałam trzymać hamulec, żeby mi się nie stoczył w tył na inne samochody, co się zaczęły za mną ustawiać A nie mogłam zaciągnąć ręcznego, bo nie działał Z resztą chyba to już tu kiedyś pisałam Kurczę, tak sobie myślę, że to normalnie zrządzenie losu, że jechałam z koleżanką! Gdyby nie ona to nawet bym nie mogła wysiąść z auta i poprosić o przepchnięcie, bo bym musiała puścić hamulec Stałabym tam do dzisiaj
Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2013-08-17 o 11:41 |
|
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Szczęśliwe związki 2012 cz. VI
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;42303342]No proszę. Właśnie ja namawiałam TŻ, żeby kupował w benzynie a nie w dieslu, żeby w miarę możliwości finansowych zakładać potem do niego gaz sekwencyjny, bo serio ceny paliwa i oleju napędowego teraz to jakaś makabra
To samo z obecnym samochodem TŻ jest U mechanika stoi już któryś miesiąc i w końcu koleś rozłożył nad nim ręce.... nie wiadomo co z nim jest nie tak, kupę siana zostało w niego włożone i jeszcze musiało by być włożone w blacharkę, gdyby chodził, no ale niestety. W poniedziałek idzie na złom Kiedyś jechałam jeszcze w Poznaniu tym samochodem do szkoły z koleżanką... klękajcie narody. Zgasł mi pod samą szkołą na skrzyżowaniu, gdzie stałam pod górkę. Nie mogłam go odpalić, bo żeby odpalić musiałabym mocno przygazować, ale nie mogłam przygazować, bo musiałam trzymać hamulec, żeby mi się nie stoczył w tył na inne samochody, co się zaczęły za mną ustawiać A nie mogłam zaciągnąć ręcznego, bo nie działał Z resztą chyba to już tu kiedyś pisałam Kurczę, tak sobie myślę, że to normalnie zrządzenie losu, że jechałam z koleżanką! Gdyby nie ona to nawet bym nie mogła wysiąść z auta i poprosić o przepchnięcie, bo bym musiała puścić hamulec Stałabym tam do dzisiaj [/QUOTE]To ładny przypał. ja kiedyś miałam jazdę jak chodziłam na prawko i zgasł mi na największym rondzie i nie chciał wgl wejść na obroty jak dawałam gazu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Moj tz "dostal" auto od szwagra, sam nim 7 lat jezdzil i puki sobie szwagier drugiego nie kupi to auto jak by nie tz..
W oplu juz byl tkoczek w gazie wynieniany, bo jak przelaczal na gaz to gasl, jeszcze cewka byla wynieniana i swieca jedna i tlumik wymieniany Po niedzieli znow do mechanika jada naprawic ten tlumik bo tz gdzies nim zawadzil, jadac po jednego kumpla, a ma niskie podwozie i glosniej chodzi, a lipa by byla jak by policja sie przyczepila. Masakra jakas a tz ma pecha .... Zalozenie gazu cos kolo 1500nie jestem pewna Wysłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2
|
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chyba bo odrazu awaryjki dałam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3488 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Szczęśliwe związki 2012 cz. VI
Wy tu o samochodach a ja nawet nie mam prawka...
Pokłóciłam się wczoraj z TŻ i to tak ostro, że nasze rozstanie wisiało na włosku, już bardzo mało brakowało. |
|
|
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Szczęśliwe związki 2012 cz. VI
Cytat:
O co poszlo, zgoda juz? Wysłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2
|
|
|
#3490 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Szczęśliwe związki 2012 cz. VI
Hahahahha, nieźle się zaczyna, teraz mi napisał smsa, że 30km za domem dostali mandat 100zł
![]() Dysia, o co chodzi? Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2013-08-17 o 12:10 |
|
|
|
#3491 |
|
Konto usunięte
|
Po pracy odezwał się do mnie i zapytał się czy chcę jechać do niego to po mnie przyjedzie.
Powiedziałam, że tak, bardzo chętnie. Jednak po chwili zapytał się czy posiedzę jutro (czyli dzisiaj) cały dzień u niego w domu bo on idzie do pracy więc go nie będzie a chciałby napić się wódki ze "szwagrem" i na drugi dzień nie chce się kręcić samochodem po takiej większej miejscowości. Zawsze bywało tak, że jak szedł do pracy a ja u niego byłam to zawoził mnie do mojej siostry, 10 km dalej. Teraz by mnie nie odwiózł. Powiedziałam więc, że w takim razie nie jadę i że jak zwykle alkohol musi być na pierwszym planie. Ostatnio za dużo pije, ciągle znajduje sobie jakąś okazję. Jakoś po 23 napisał mi smsa, że jadą do mojej miejscowości po jego siostrę, bo ona wraca skądś. Kierowała jego druga siostra. I wynikła między nami taka kłótnia o ten alkohol. Serio poczułam się jakby wódka była ważniejsza ode mnie. Powiedziałam, że przesadza z alkoholem i że nie tylko ja to widzę, że obiecał mi jakiś czas temu, że będzie mi poświęcał więcej uwagi i czasu i nie dotrzymuje tych obietnic. On wszystkie moje słowa olewał. Rzucał teksty w stylu: "skończyłaś już? no i co z tego? nie marudź." Powiedziałam mu, że nie pozwolę sobie na takie traktowanie i żeby się odezwał jak już się zastanowi nad swoim zachowaniem, jak powinien mnie traktować bo ja nie będę na pewno tego tolerować. A co on mi na to? "Nie odezwę się". I wtedy tak się zdenerwowałam, że mu powiedziałam: jak sobie chcesz, możesz się nie odzywać, żebyś tylko tego nie żałował". Za parę minut mi napisał już łagodniej, żebym mu dokładnie wyjaśniła co mi nie pasuje. Aha i wcześniej w trakcie kłótni pytał się czy jadę z nimi do niego bo są już w moim mieście. Odpowiedziałam, że nigdzie nie jadę skoro ma mnie i moje zdanie w Później mi napisał, że już od 20 minut jest w moim mieście i mogliśmy się spotkać ale ja miałam to gdzieś. Coś tam jeszcze pisaliśmy i później mi powiedział że już jest od 40 minut. Podobno byli na kebabie. Zaproponowałam, żeby przyszedł do mnie bo już byłam ciut mniej wkurzona, a ten stwierdził że za późno się obudziłam. Odparłam, że wcześniej się kłóciliśmy, a on mi na to że to tylko ja się kłóciłam. Nie dyskutowałam z nim już dłużej i powiedziałam, że idę spać bo się skręcam z bólu brzucha. No mówię Wam dziewczyny, jeszcze nigdy mnie tak nie zdenerwował. Nawet jak gadał, że pojedzie nad wodę. Dziś jeszcze żadne z nas się nie odzywało. Nie wiem co to będzie
|
|
|
|
#3492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno już dziś się pogodzicie i wszystko będzie dobrze
|
|
|
|
|
#3493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja czesto zdaza mu sie cos wypic? Wysłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2
|
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U was będzie na pewno wszystko dobrze jak tylko twój tż wróci z pracy to na pewno napisze i przeprosi za takie zachowanie , a teraz sie nie martw
|
|
|
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
Moj za czesto nie pije, ale zdaza sie ze przesadzi i glupoty gada, dlatego jak slysze po glosie ze wypity to mowie, ze nie dogadamy sie i na drugi dzien pogadamy. Ciesze sie jednak ze kac go dwa dni trzyma i umiera w pracy
![]() Dziwi sie ze sie nie wkorzam, a ja mowie nie musze bo wiem, ze jutro w pracy bedziesz umiaral i jeszcze jak jest masakryczny upal to bardziej sie ciesze ![]() Wysłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
Dysia napewno będzie dobrze, nie martw się na zapas.
oby się wszystko wyjaśniło ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie szykuje malinki do mrożenia dostałam od "teściowej"
Kurde marzy mi się zamrażarka taka wolno stojaca bo ja mam malutki zamrażalnik i dużo rzeczy się nie mieści. a "teściowa" ma działkę i dużo dobroci mogę mieć |
|
|
|
#3498 |
|
Konto usunięte
|
On chyba w ogóle nie widzi tu swojej winy
![]() Ostatnio często pije. Mocniejszy alkohol co najmniej raz w tygodniu, albo i częściej. A to kolega wpadnie z %, a to TŻ zrobi jakąś nalewkę, a to szwagier przyjedzie, a to weekend. Ciągle wynajduje sobie powody. Ja nigdy nie czepiałam się o alkohol, ale teraz naprawdę jest go za dużo. |
|
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama na dzialce poziomki posadzila, to jak przywozila to maly caly kubeczek zjadal
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3501 |
|
Konto usunięte
|
Idę z mamą na zakupy i na cmentarz, żeby o tym nie myśleć.
Później do Was wpadnę. |
|
|
|
#3502 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale ja też tak mam, jak TŻ przesadzi to na drugi dzień mówię do niego, że mam nadzieję, że ma kaca A co do sytuacji Dysi - nieciekawie, też bym się wkurzała, gdyby picie było na pierwszym miejscu... to nie wygląda ciekawie
|
|
|
|
|
#3503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- 2.5 roku ![]() Wysłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;42304275]Ty zołzo Ale ja też tak mam, jak TŻ przesadzi to na drugi dzień mówię do niego, że mam nadzieję, że ma kaca A co do sytuacji Dysi - nieciekawie, też bym się wkurzała, gdyby picie było na pierwszym miejscu... to nie wygląda ciekawie [/QUOTE]Haha nikt mu pic nie kazal w takich ilosciach, wiec sam jest sobie winny, a ja nie mam zamiaru sie ulzalac bo kaca ma ![]() Tylko przez telefon mi steka jak to sie zle czuje Wysłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2
|
|
|
#3504 |
|
Konto usunięte
|
Otóż to Sylwia
No i nie kupił samochodu. Tylko paliwo i mandat w plecy |
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Szczęśliwe związki 2012 cz. VI
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;42304358]Otóż to Sylwia
No i nie kupił samochodu. Tylko paliwo i mandat w plecy A mandat za co? Wysłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2
|
|
#3506 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie za często się kłócicie? |
||
|
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
Migotka8923 to już duży chłopak, boże jak ja kocham dzieci nadawała bym sie na przedszkolankę ;p minęłam sie z powołaniem
|
|
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Już chce swoje ale mój tż mówi ze na przyszły rok się zaczniemy starać
|
|
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
A slub w planach?
![]() Wysłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Jeszcze musze odkurzyc duzy pokoj a reszte niech siostra konczy jak wroci z pracy ![]() Wysłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

ja kiedyś miałam jazdę jak chodziłam na prawko i zgasł mi na największym rondzie i nie chciał wgl wejść na obroty jak dawałam gazu 

oby się wszystko wyjaśniło