Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 cz.IX - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę:
Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy 0 0%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 0 0%
Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy! 1 1,75%
Wszystkie w stresie tu żyjemy, torby nasze pakujemy 0 0%
Idzie jesień, za nią zima- czas porodów się zaczyna! 16 28,07%
Tu łóżeczko, tam przewijak- wnet nadejdzie wielka chwila! 1 1,75%
Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? 29 50,88%
Spakuj torbę,kąpiel weź, czas na porodówkę już tyłek wieźć. 1 1,75%
Złota jesień,śnieżna zima czas porodów się zaczyna 8 14,04%
Jesień w pełni,zima za pasem niedługo mama będzie się cieszyć bobasem 1 1,75%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-28, 16:24   #3481
issia88
Zakorzenienie

Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c

Po USG wszystko w porządku
Mała zdrowa, oczywiście jest tak ułożona, że główkę ma blisko łożyska i doktor nie mógł złapać profilu i dokładniej zbadać i z racji tego w piątek idę na tak zwaną dogrywkę i będziemy strzelać fotki główki
Oczywiście nie mogło zabraknąć ziewania Mała na każdym usg ziewa i zakrywa się rączkami - chyba złośliwie to robi, albo mówi "mam was gdzieś, zobaczycie mnie jak się urodzę"

Rybko dopisz, że Wiktoria w 30t2d waży 1684g
i ew. można dopisać, że 4.10 mam dodatkowe usg
issia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 16:36   #3482
anulka2205
Wtajemniczenie

Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c

Nasturcja fajnie z tą komodą, a Ty odpoczywaj i nabieraj sił

Issia super, że wszystko dobrze, a buziaka już nie tak znów długo i zobaczycie w pełnej krasie

Wielkie kciuki dla Ani
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 16:42   #3483
Asist22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
A tu jeszcze pewna ciekawostka .
Fajnie będzie za lat kilka zobaczyć siebie w wersji męskiej .
I mój talent to wydawania na świat klonów
po lewej Witek, po prawej Alisa
Ale dzieciaczki do siebie podobne.

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Ja w zyciu nie dam sie przenosic prawie trzy tygodnie ..
W poniedzialek sie dowiem co mi proponuja , ile chca czekac i takie tam.
Wiecie jak to jest ztym moim terminem ..
Moze mi brakowac do rzeczywistego jeszcze dwa tygodnie , ale jednoczenie moge byc juz przenszona ze dwa , ja tego nie wiem ale oni tez nie . A dziecko jest duze ..

Jaki kupilas wklad do wanienki ?

Czy ktoras mama uzywala czegos takiego ? http://nygus-sklep.nazwa.pl/fotelik%...1fd134ecc9.gif
Teraz jest u mnie promocja i zastanawiam sie czy nie kupic bo wydaje mi sie to takie wygodne ?
Jak byłam w hurtowni dzieciowej, to Pani odradzała mi branie tego, bo podobno dzidziuś może się ześlizgnąć z tego. Koleżanka używała czegoś takiego jak jej mała była większa.

Cytat:
Tutaj to nie sa takie wyjatkowe przypadki wcale .. Siostra Tz ma wpisany porod pierwszego syna na 43 tc , kolezanka to samo .
Serio zastanawiam sie czego mam rzadac w ten poniedzialek
Tym bardziej ze Mała co dzien mniej sie rusza , dzis to juz naprawde nie wiele a ja wariuje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Koleżanka urodziła w dniu kiedy małego nie czuła. Pojechała na KTG i okazało się, że ma 4 cm rozwarcia. I tylko co ją zaniepokoiło to brak ruchów małego. Więc jest nadzieja, że to już niedługo

Dziś brzuszek cos mi się spina i do tego mały jakoś wierci, kręci ... A do tego z rana tak biodra mnie bolały, że myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok. Do tego nie moge położyć się nawet na chwilę na plecach. Brzuch mnie ciągnie
Stary 2013-09-28, 16:44   #3484
Taszanta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość
jesli z ruchami wszystko jak zwykle, to wydaje mi się, że tak może być, ale też- lekarzem mnie jestem
No właśnie ruchów jakby mniej, mam wrażenie że zaparła się nóżkami i tak napina pleckami na mój brzuch, jakby go chciała rozciągnąć

Cytat:

Majka siedzi po prawej mniej wiecej od 25 tygoodnia . Po lewej mam tak pusty brzuch ze moglabym tam miec drugie dziecko .
Tez mnie to martwilo na poczatku , ale zaden lekarz nie wpoeidzial ze cos jest nie tak
Dzis troszke czuje ja wlasnie jakby przesunela sie na srodek , wogole malo ja czuje , tylko taki eewidentne grzebanie raczkami tam na dole , troche nizej niz jajniki . Wczoraj jeszcze szalala. Fajnei by bylo jakby zbierala sily
O dzięki pocieszyłaś mnie, ale dziwnie że tak się układają w kącie zamiast korzystać z całego dostępnego miejsca

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Skoro czujesz ruchy to widocznie tak sobie wymyśliła
U mnie lewa strona jest zajęta a prawa pusta

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------
nie?

Dziewczyny w jakiej temperaturze pierzecie te ciuszki dziecięce? Zaczne od tego że tu w Belgii w ogóle się podobno nie używa specjalnych płynów bo oni twierdzą że to marketing tylko i nie są potrzebne.
No ale kupiliśmy jakiś w Carrefour i chcę wszystko poprać tylko niektóre rzeczy kupowałam w Chinach albo w bardzo tanich sklepach, jak mi taka jedna rzecz puści farbę to nie będzie wesoło

Myślałam o 30 stopniach czy na więcej jakoś ustawiacie?

Taszanta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 16:46   #3485
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Na IP raczej chyba nie.

Koleżanka mi opowiadała jaki to ból stąd wiem że to raczej normalne.

Mówiła że jak nie spojenie ją boli to biodra jej bardzo cierpną,nie może sobie znaleźć żadnej pozycji.

Ja tak np nie mam,chyba że jeszcze mnie to czeka
życzę żeby Cię ominęło
Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
Witaj w klubie, chociaz mnie nieco dłużej, kilkanaście dni spokojnie,a dzisiaj mam apogeum... Zauważyłam, że bolą wtedy gdy za dużo stoję np
dobrze wiedzieć że nie jestem z tym sama ja teraz od 14 leżę i jest lepiej

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Taszanta Pokaż wiadomość

ja prałam w 40

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 16:55   #3486
Kociak85
Zadomowienie

Taszanta, ja również piorę w 40 stopniach. Jak nie jesteś przekonana do jakichś ciuszków - przeprałabym je osobno, albo ręcznie po raz pierws

Trele,
na porodówkę marsz!

My wróciliśmy wczoraj z Krakowa. Fajnie z kuzynką i jej synkiem półrocznym czas spędziłam, chociaż mały marudny. Przy okazji dostałam kolejną wielką siatę ciuszków (w tym kombinezon, śpiworek no i takie cieplejsze rzeczy typu sweterki, bluzy). Jakieś zdjęcia postaram się jutro wrzucić. Nagle się okazało, że miałam 1 kombinezon i mam 3 (rozm. 56,62,68) + dodatkowo śpiworek na 62/68. Na pewno mi nie zabraknie
Za to niestety z wyjazdu wróciłam podziębiona i czuję się średnio. Zaraziła mnie któraś :P w gardle drapie, katar leci i jakaś taka ogólnie czuję się zmęczona. Ale byliśmy dzisiaj w Ikei i kupiliśmy szafę złożymy to wrzucę zdjęcia
Stary 2013-09-28, 16:57   #3487
Asist22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Taszanta Pokaż wiadomość

Dziewczyny w jakiej temperaturze pierzecie te ciuszki dziecięce? Zaczne od tego że tu w Belgii w ogóle się podobno nie używa specjalnych płynów bo oni twierdzą że to marketing tylko i nie są potrzebne.
No ale kupiliśmy jakiś w Carrefour i chcę wszystko poprać tylko niektóre rzeczy kupowałam w Chinach albo w bardzo tanich sklepach, jak mi taka jedna rzecz puści farbę to nie będzie wesoło

A na ubrankach nie masz temperatury?
Stary 2013-09-28, 17:10   #3488
nasturcja7667
Zadomowienie

Taszanta ja prałam w 40 stopniach. Te, których nie byłam pewna, moczyłam na chwilę w wodzie z proszkiem. Jak puszczały farbę, to wiedziałam, ze prać osobno
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 17:18   #3489
Mya1989
Zakorzenienie

Kurczę tak czytam te wypowiedzi Domi i mnie pocieszają, bo Domi sprząta, na polatanie po mieście ma czas, nadrobienie seriali i wgl... Jest nadzieja! Bo ogólnie mam wrażenie i wszyscy mówią, że na nic nie bedzie czasu ani ochoty i mnie to dołuje troszkę

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 17:22   #3490
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczę tak czytam te wypowiedzi Domi i mnie pocieszają, bo Domi sprząta, na polatanie po mieście ma czas, nadrobienie seriali i wgl... Jest nadzieja! Bo ogólnie mam wrażenie i wszyscy mówią, że na nic nie bedzie czasu ani ochoty i mnie to dołuje troszkę
ja też to słyszę od wszystkich że ciesz się czasem teraz bo potem będziesz w kółko przy dziecku latać, ale jak czytam wpisy Domii to myślę sobie, że może nie będzi tak źle więc nie dołujemy się a nasze dzieci będą grzeczne (tak sobie wmawiam)

Daniel
Stary 2013-09-28, 17:30   #3491
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
ja też to słyszę od wszystkich że ciesz się czasem teraz bo potem będziesz w kółko przy dziecku latać, ale jak czytam wpisy Domii to myślę sobie, że może nie będzi tak źle więc nie dołujemy się a nasze dzieci będą grzeczne (tak sobie wmawiam)
No wlaśnie to gadanie mnie dobija, ale tak sobie myślę, że jak dzieć śpi na początku tak dużo to może nie będzie źle?

Właśnie nadrabiam sobie Elle, dokładnie numer lipcowy, czyli wydany w czerwcumam taaaki stosik gazet do ponadrabiania, że szok

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-28, 17:47   #3492
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
No wlaśnie to gadanie mnie dobija, ale tak sobie myślę, że jak dzieć śpi na początku tak dużo to może nie będzie źle?

Właśnie nadrabiam sobie Elle, dokładnie numer lipcowy, czyli wydany w czerwcumam taaaki stosik gazet do ponadrabiania, że szok
jak ja dawno nie czytałam gazety chyba muszę po coś w poniedziałek Tż wysłać

Daniel
Stary 2013-09-28, 18:13   #3493
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
jak ja dawno nie czytałam gazety chyba muszę po coś w poniedziałek Tż wysłać
No ja w saloniku pracuje to gazety mam na codzień świeżynki

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Wgl ruch tu jak w paryżu na wsi

a ja właśnie zjadłam ziemniaki w łupinkach/mundurkach jak kto woli z serkiem wiejskim

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-09-28, 18:16   #3494
motylek85
Zakorzenienie

Witam kobietki!

Nie piszę ale was podczytuję u nas znów choróbsko zaatakowało małego i tak jak nie on to tż chorował i teraz znowu mały a w międzyczasie i ja coś zaniemogłam ale oczywiście MUSIAŁO mi szybko przejść żeby zająć się moimi chorobździelami...

Trele, piszę tu teraz specjalnie do ciebie! iem, że dziewczyny miały traumatyczne przeżycia związane z masażem szyjki ale jeśli ma ci to pomóc to nie rezygnuj z tego! to nie jest tak, że zawsze tak masakrycznie boli! mi robiła pielęgniarka jeszcze na izbie przyjęć i choć nie było to najprzyjemniejsze uczucie na świecie to do przeżycia! dzięki temu w jednej chwili z 3cm rozwarcia poszło do 5cm czyli super podziałało... myślę, że jest to też różnica czy robią w czasie bolesnych skurczy czy jeszcze przed... ja miałam skurcze bezbolesne i może dlatego ten masaż tak nie bolał jak tu opisują. Myślę, że jeśli będziesz miała na początku skurcze bezbolesne albo całkowity brak skurczy to zgódź się na to bo to tylko dla postępu porodu... i chociaż zaboli to przecież nie będzie trwało wiecznie uwierz mi, gorzej bolały skurcze które złapały mnie po przebiciu wód i to był ból który wracał co kilka minut a przecież nikt mi wtedy tam nie gmerał więc nawet nie ma co porównywać tego z masażem no i nikt nie powiedział, że urodzić dziecko to bajka trzeba się nacierpieć ale potem jaka nagroda i myślę, że znajdziesz w sobie siłę żeby przejść wszystko co ci zaproponują tylko dlatego aby szybciej zobaczyć malutką przykładem jest tu nasza Domi, która tak się zapierała przed cesarką ale wiedziała, że to jedyny sposób żeby nie narażać dzidzi i siebie i kwestie bólu i inne zeszły na dalszy plan... życzę oczywiście żeby akcja porodowa sama się rozwinęła

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 18:18   #3495
nasturcja7667
Zadomowienie

Siostra mi zrobiła brwi: depilacja woskiem plus henna Wyglądam jak człowiek wreszcie Jeszcze tylko z włosami porządek i mogę iść rodzić
Stary 2013-09-28, 18:24   #3496
Mya1989
Zakorzenienie

Nasturcja, ja tez niedawno robiłam woskiem, bo miałam takie krzaki, że niedługo by mi ptaki wić gniazda zaczęły

Zaczęło się, wszystkie śmieci z dużego pokoju poroznoszone po kątach moja sypialnia wygląda jeszcze gorzej niż normalnie

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-09-28, 18:27   #3497
ryba91
Zakorzenienie

Wrociliśmy ten spacer dużo mi dał jakoś lepiej sie czuje i w ogóle

któraś robiła ostatnio piersi z kury z jabłkiem i kapustą- z przepisu lidla? chyba Niunia32? bo wpadł mi w ręce i sie zastanawiam jak 'wypadł'

Taszanta
- ja prałam w 40 stopniach, chyba ze gdzies było napisane ze w mniejszej temp
Stary 2013-09-28, 18:27   #3498
nasturcja7667
Zadomowienie

Cytat:
Nasturcja, ja tez niedawno robiłam woskiem, bo miałam takie krzaki, że niedługo by mi ptaki wić gniazda zaczęły

Zaczęło się, wszystkie śmieci z dużego pokoju poroznoszone po kątach moja sypialnia wygląda jeszcze gorzej niż normalnie
Moja siostra ilekroć do mnie przyjeżdża to się mnie pyta, czy zgubiłam pensetę. A ja jej odpowiadam, że od takich tortur mam ludzi

U mnie biało w sypialni. Poprałam białe ciuszki i pieluszki i schną sobie. Tzn są już suche, ale nie chce mi się jeszcze prasować
Stary 2013-09-28, 18:29   #3499
ryba91
Zakorzenienie

issia - za wizyte

ja mam we wtorek wizyte i zastanawiam sie czy mam iść w ogóle.. czy jest sens. ;/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-28, 18:35   #3500
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
No ja w saloniku pracuje to gazety mam na codzień świeżynki

zazdroszczę

Daniel
Stary 2013-09-28, 18:36   #3501
Mya1989
Zakorzenienie

Tż ZNÓW mnie wkurzył. Kupił sobie preorder Battlefield 4 premium. tyle zaoszczędził na tym Szkoda, że gra kosztuje 160 zł...

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
zazdroszczę
Już mi się znudzły, jedyny plus, że jak wychodza jakieś nowości to mogę sobie zamówić z ruchu

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-09-28, 18:48   #3502
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Tż ZNÓW mnie wkurzył. Kupił sobie preorder Battlefield 4 premium. tyle zaoszczędził na tym Szkoda, że gra kosztuje 160 zł...

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Już mi się znudzły, jedyny plus, że jak wychodza jakieś nowości to mogę sobie zamówić z ruchu
mi by sie nigdy nie znudziły uwielbiam czytać ;d zwłąszcza te plotkarskie typu show party na końcu te zwykłe dzienniki chyba ze ten nasz tutaj aaa no i Angore lubie dziadek mnie zaraził kieeeeedyś :d
Stary 2013-09-28, 18:55   #3503
nasturcja7667
Zadomowienie

A ja znowu uwielbiam spoleczno-polityczme: Politykę, Newsweeka [chociaż ostatnio się spartaczył], Wprost... Ale strasznie drogie to wychodzi. Jednak Politykę to mi małż kupować musi co tydzień. Bo mnie nosi jak nie czytam. Ostatnio nie było koło nas i już dwa numery opuściłam
Stary 2013-09-28, 18:58   #3504
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
A ja znowu uwielbiam spoleczno-polityczme: Politykę, Newsweeka [chociaż ostatnio się spartaczył], Wprost... Ale strasznie drogie to wychodzi. Jednak Politykę to mi małż kupować musi co tydzień. Bo mnie nosi jak nie czytam. Ostatnio nie było koło nas i już dwa numery opuściłam
Newsweeka kiedyś lubiłam teraz już mniej bja lubię babskie typu Twój styl, claudie, olivie nie wiem co jeszcze jest fajnego

Daniel
Stary 2013-09-28, 19:01   #3505
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asist22 Pokaż wiadomość
Ale dzieciaczki do siebie podobne.

Jak byłam w hurtowni dzieciowej, to Pani odradzała mi branie tego, bo podobno dzidziuś może się ześlizgnąć z tego. Koleżanka używała czegoś takiego jak jej mała była większa.

Koleżanka urodziła w dniu kiedy małego nie czuła. Pojechała na KTG i okazało się, że ma 4 cm rozwarcia. I tylko co ją zaniepokoiło to brak ruchów małego. Więc jest nadzieja, że to już niedługo

Dziś brzuszek cos mi się spina i do tego mały jakoś wierci, kręci ... A do tego z rana tak biodra mnie bolały, że myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok. Do tego nie moge położyć się nawet na chwilę na plecach. Brzuch mnie ciągnie
No nic . Juz kupilam , I tak planowalam tetre pod pupke podlozyc . Zaplacilam 3.99 wiec w razie czego oddam komus.

A co do ruchow to dalej tak samo .. Wczoraj jeszcze kopala dzis tylko czuje doopke jak wypina

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 19:03   #3506
ryba91
Zakorzenienie

co tu dzisiaj taka cisza? ;>
w pudle nic nie leci, na forum nic sie nie dzieje co jest?
Stary 2013-09-28, 19:09   #3507
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
Witam kobietki!

Nie piszę ale was podczytuję u nas znów choróbsko zaatakowało małego i tak jak nie on to tż chorował i teraz znowu mały a w międzyczasie i ja coś zaniemogłam ale oczywiście MUSIAŁO mi szybko przejść żeby zająć się moimi chorobździelami...

Trele, piszę tu teraz specjalnie do ciebie! iem, że dziewczyny miały traumatyczne przeżycia związane z masażem szyjki ale jeśli ma ci to pomóc to nie rezygnuj z tego! to nie jest tak, że zawsze tak masakrycznie boli! mi robiła pielęgniarka jeszcze na izbie przyjęć i choć nie było to najprzyjemniejsze uczucie na świecie to do przeżycia! dzięki temu w jednej chwili z 3cm rozwarcia poszło do 5cm czyli super podziałało... myślę, że jest to też różnica czy robią w czasie bolesnych skurczy czy jeszcze przed... ja miałam skurcze bezbolesne i może dlatego ten masaż tak nie bolał jak tu opisują. Myślę, że jeśli będziesz miała na początku skurcze bezbolesne albo całkowity brak skurczy to zgódź się na to bo to tylko dla postępu porodu... i chociaż zaboli to przecież nie będzie trwało wiecznie uwierz mi, gorzej bolały skurcze które złapały mnie po przebiciu wód i to był ból który wracał co kilka minut a przecież nikt mi wtedy tam nie gmerał więc nawet nie ma co porównywać tego z masażem no i nikt nie powiedział, że urodzić dziecko to bajka trzeba się nacierpieć ale potem jaka nagroda i myślę, że znajdziesz w sobie siłę żeby przejść wszystko co ci zaproponują tylko dlatego aby szybciej zobaczyć malutką przykładem jest tu nasza Domi, która tak się zapierała przed cesarką ale wiedziała, że to jedyny sposób żeby nie narażać dzidzi i siebie i kwestie bólu i inne zeszły na dalszy plan... życzę oczywiście żeby akcja porodowa sama się rozwinęła
Dziekuje. Fajnie ze sa tez jakies pozytywne komentarze w tej sprawie.
Ja w poniedzialek będę sie widziala z polozna I na poczatek man zamiar uslyszec Od niej wszystkie za I przeciw, co mi oferuja I jak wogole to widza I pozniej bede decydowac.
Przekonala mnie do szczepienia moze do masazu mnie przekona. Zobaczymy ..

A wogole to ja urodze do poniedzialku - mam nadzieje

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-09-28, 19:11   #3508
Kabriela
Zadomowienie

Cześć wszystkie zmęczone są

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Zrobiłam konfiturę z cytryn będzie do herbaty i ciasta mam nadzieje, że się nie zepsuje
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 19:11   #3509
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
issia - za wizyte

ja mam we wtorek wizyte i zastanawiam sie czy mam iść w ogóle.. czy jest sens. ;/
A czemu nie?

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-09-28, 19:12   #3510
peppermint patty
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
faktycznie,czytalam co tydzien,al pozniej...zenada...ciagle okladki z ksiezmi co molestuja,albo z ofiarami zlych lekarzy-plociuch sie zrobil i tak zakonczylo sie moje cotygodniowe czytanie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Też nam się strasznie spodobała No i czarno-biało-czerwona, czyli idealna na początek
Tylko w smyku stacjonarnie jest w regularnej cenie 54,99zł. W necie można znaleźć za niecałe 40zł, ale zawsze dochodzi przesyłka. A w smyku online jest w promo za 37,99zł Także odebraliśmy sobie za free w empiku [/FONT]
zamowiona przez strone smyka-gdyby nie Ty pewnie nie zuwazylabym tej promocji,wiec razem z Tymusiem dziekujemy
a co lepsze mialam uzbierane punkty payback i wlasnie je wymienilam,wiec za zebre nie place nic...a te punkty sa gowno warte i pewnei i tak nie uzbieralibysmy ich na nic wiekszego/drozszego
peppermint patty jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości