|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Konto usunięte
|
Dot.: Coraz lepiej się już znamy, zwariowane pomysły nadal mamy...część XX
jja mojego przekanałam do seksu w @ to i przekonam do seksu po porodzie.. i gówno mnie obchodzi czy on chce czy nie.. JA CHCĘ żeby był przy porodzie.. niech widzi co mi zrobił.. w końcu to nasze dziecko i razem je urodzimy!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahahahahhahahahh ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3483 |
Zakorzenienie
|
Aldi przepraszam, że to powiem, ale dla mnie facet, który mówi, że poród to coś obrzydliwego to palant. Niech nie sadza w takim razie ptaka ani nie każe mówiąc brzydko obciągać z połykiem bo to tez jest obrzydliwe a 90% kobiet się na to godzi i nie mówi że jest
![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Aldi nie persen bo to na uspokojenie a PERMEN co by mu pała stała ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Kopka dobrze mówisz! Byleś przy zapłodnieniu to bądź i przy urodzeniu! Popieram cię w 100%! |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- obrzydliwa to może być kanapka ze smalcem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
BAN stały
|
..ale tak czytam, chyba bym sie nigdy nie zgodzila, zeby moj partner byl przy porodzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to permen ![]() ![]() To że mój chłop to palant to wiem, co poradze taki już jego urok ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Konto usunięte
|
ja powiem tak.. było mi dane być przy porodzie.. nie czułam obrzydzenia..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3488 |
Zakorzenienie
|
Aldi kurka..... A co jest obrzydliwego w porodzie
![]() Kopka a widzisz, a ja tam lubie chleb ze smalcem bo na tym się wychowywałam z 15 lat bo taka bieda w domu była ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Kopka jestem w 100% pewna, że teraz twoja siorka jest ci za to wdzięczna. I za wodę i za te chęci odgarniania włosów. Nawet nie wiesz jak człowiek jest wdzięczy za kroplę wody żeby nie musieć prosić dwie godziny kogoś innego! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
BAN stały
|
kopa podziwiam sie ze ty nie wymiotowalas z nia
![]() ja bylam przy porodzie mojej mamy rok temu, do dzisiaj mam blizny po paznokciach i ranach z paznokci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem kudlik, powiem Ci jak urodzę ale na filmach to jest obrzydliwe i dla mnie to będzie najgorsza część całej ciąży i macierzyństwa, morze kiedyś mi się odmieni ale na razie nie. A już całkiem jazda jak nie zdążą lewatywy podać nieeeee nie myśle o tym to nie temat na forum ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3491 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- ja żadnych blizn nie miałam.. moja siostra rodziła 10h ale w sumie nikt jej za rękę nie trzymał bo nie chciała.. ale widać było że ją boli.. poważnie to jest drugi raz kiedy byłam wobec jej bólu tak bezradna.. (pierwszy ból to opiekunka która ją skopała jak miała może z 7-8 lat). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
BAN stały
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;43408357]
ja żadnych blizn nie miałam.. moja siostra rodziła 10h ale w sumie nikt jej za rękę nie trzymał bo nie chciała.. ale widać było że ją boli.. poważnie to jest drugi raz kiedy byłam wobec jej bólu tak bezradna.. (pierwszy ból to opiekunka która ją skopała jak miała może z 7-8 lat).[/QUOTE] ja trzymalam mame za reke, a druga reka bila butelka z wody o parapet ![]() ![]() jak to skopala? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() mojej siostrze nie robili lewatywy.. ale leżała tydzień przed porodem w szpitalu.. i miała odpowiednią dietę przed samym porodem.. trochę czegoś brązowego jej pociekło ale to bardziej takie wodniste było a nie że kupa.. ona myślała że się zesrała i mówi do jej TŻ-a "ej chyba się zesrałam" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
BAN stały
|
baby zmiencie temat, blagam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Zakorzenienie
|
Aldi to ja cię pocieszę - ja nie miałam lewatywy, podawali mi końskie dawki oksytocyny i mimo wszystko nic sie złego nie działo i śmiałam się na sali porodowej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3496 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() oj to dłuższa historia.. chyba ją już nawet tutaj opowiadałam.. miałam opiekunkę która nas biła .. no i jedną z rzeczy której nie mogłyśmy robić to wychodzić z pokoju.. mogłyśmy tylko 3 razy na siku (rano popołudniu i wieczorem) i na jedzenie to samo.. i siostra nie mogła powstrzymać siku.. więc czasami sikała na łóżko.. ale zaczęło nam śmierdzieć to łóżko w którymś momencie więc zaczęła do kwiatka.. jak kwiatek zaczął się przelewać to spróbowała pierwszy raz na dywan.. i wtedy weszła ta opiekunka i ją za to skopała.. to taki tylko jeden epizod opisałam bo to można by książkę napisać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
BAN stały
|
kopa jaka masakra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Zakorzenienie
|
Kopka to bardzo smutne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Zakorzenienie
|
kudlik może coś w tym jest narazie mnie to przeraża ale mam sporo czasu aby się do tego przygotować
kopka o kurde to jakiś horror, straszna ta historia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3500 |
Konto usunięte
|
wiesz ja ogólnie nie lubię o tym gadać zawsze jak komuś opowiadam o sobie to pomijam ten etap mojego życia (całą podstawówkę) i jakoś nikt się specjalnie nie dopytuje bo nie zauważa że nie mówię o podstawówce.. ogólnie to mam w tym momencie wielką czarną dziurę której nie chcę pamiętać.. ale jak ktoś zapyta to się przypomina kilka epizodów.. nie mam z tym żadnego problemu nie wyrosłam na psychopatkę..
mam coś zupełnie odwrotnego.. każde dziecko chciałabym przed czymś takim uchronić dlatego poszłam na pedagogikę żeby chociaż jedno dziecko miało zaje bistą nianię a nie takie coś co ja miałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Zakorzenienie
|
Aldi ja się bałam panicznie! Od zawsze do końca. Chciałam zwiewać ze szpitala, miałam atak paniki nie jeden raz ale wiem że to było niepotrzebne. To co się widzi czy słyszy to przerysowane i bardzo odbiegające od rzeczywistości rzeczy. Uwierz mi się nie bój, nie ma czego!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
BAN stały
|
kopa bardzo dobrze Cie rozumiem, co prawda jako dziecko nie mialam zadnej traumy, ale jako nastolatka juz tak
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;43408662]wiesz ja ogólnie nie lubię o tym gadać zawsze jak komuś opowiadam o sobie to pomijam ten etap mojego życia (całą podstawówkę) i jakoś nikt się specjalnie nie dopytuje bo nie zauważa że nie mówię o podstawówce.. ogólnie to mam w tym momencie wielką czarną dziurę której nie chcę pamiętać.. ale jak ktoś zapyta to się przypomina kilka epizodów.. nie mam z tym żadnego problemu nie wyrosłam na psychopatkę..
mam coś zupełnie odwrotnego.. każde dziecko chciałabym przed czymś takim uchronić dlatego poszłam na pedagogikę żeby chociaż jedno dziecko miało zaje bistą nianię a nie takie coś co ja miałam ![]() Wtedy nie mówiłyście rodzicom co ta niania Wam robi? Cytat:
No właśnie też się boje panicznie i pewnie trzeba to przeżyć aby zrozumieć ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3504 |
BAN stały
|
Al ja w pierwszej ciazy juz od pierwszego usg sie martwilam o porod
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Zakorzenienie
|
Aldi kochana uwierz mi, jak idziesz z takim nastawieniem, że będzie źle, że to obrzydliwe, że coś nie tak to będzie ci gorzej, uwierz mi. Trzeba iśc z nastawieniem, że będzie dobrze, szybko i nic sie nie wydarzy. Ja przez takie nastawienie leżałam w szpitalu w ciąży, nie miałam pokarmu i ledwo z życiem uszłam zaraz po porodzie. Teraz tego żałuję, że histeryzowałam, bo mogłam wziąć sobie do serca co mi inni mówili a nie widzieć wizję tylko złego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Rozeznanie
|
Kurde,nie wiem jak sie wbić w temat
![]() Dzień dobry tak w ogóle,spałam jak zabita. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3508 |
BAN stały
|
Al wykopalam Ci jakies zdj na dysku przenosnym jesli chodzi o ten olejek.
z czasow jak uzywalam go regularnie przez AZ tydzien ![]() 1836.jpg widac roznice? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak kopka dzieciom to można różne rzeczy nagadać i wierzą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Bombel sto lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.