|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku! | |||
Czas na zupę i banana - tak przynajmniej mówi mama. Mamy VII-VIII 2013 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 7,81% |
Piąstka w buzi, nawet dwie, daj banana włożę też. Mamy VII-VIII 2013 |
6 | 9,38% |
Marchew, jabłko i ziemniaki - poznajemy nowe smaki. Mamy VII-VIII 2013 |
20 | 31,25% |
Chociaż mleko nadal lubię, to marchewki nie odmówię. Mamy VII-VIII 2013 |
7 | 10,94% |
Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 |
19 | 29,69% |
Dziób rozgadany, bańki ze śliny, czas na ząbkowanie chłopcy i dziewczyny. Mamy VII-VIII 2013 |
5 | 7,81% |
Nasze dzieci to gagatki, są gotowe do odsiadki. Mamy VII-VIII 2013 |
1 | 1,56% |
Pierwszy ząbek, drugi leci, mamy nie śpią dzień juz trzeci. Mamy VII-VIII 2013 |
1 | 1,56% |
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fuck! Nigdy bym nie mogła byc z kimś takim , a tym bardziej z kimś kto nie lubi kotów ![]() Współczuje naprawde musisz byc bardzo silna bo ja bym juz dawno wysiada z tego związku. Trzymaj sie ![]() Cytat:
![]() Przecież to nie jest żadne święto ![]() Cytat:
![]() Jestes jak moja sis. Ona mieszka w oficynie na przeciwko kościoła. Tam jest spory parking w wakacje często gnojarnia przyjeżdża tam sobie popic i pochwalić sie furami. Kolesie szpanuja, a laski piszcza i piją alko. Kiedyś o 3 w nocy stali pod jej oknem i zbudzili jej małego,ktorego usypianie jest koszmarem. Sis mowi do Tzta zeby wylazl i cos z tym zrobił,a on taka dupa i gada, ze co on im zrobi,ze musza to jakoś przytrzymac. Sis , ze co chyba go powalilo. Wkurzyla sie wziela kija od bejzbolu wyszła i (nie umiem powtórzyć tak jak ona sorry) powiedziała cos w stylu, ze jak nie zamknął ryja to bedą miały tego bejzbola w dupie, a potem w mordzie ![]() Aha bo mówiła to do lasek, które jak juz wyszła szczaly pod jej bramka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Minka świetna ![]() OMG! I love it love it ![]() Jak ona super siedzi z ta dynka ![]() Śliczny Ptys ![]() En- ![]() Ja bym jednak pojechała bo nie chciałabym zeby mimo wszystko ojciec mojego dziecka, zywiciel rodziny lazil nadziukany po nocy po ulicach. Debili nie brakuje. Ja bym sie odegrala,ze jakby przyszedł do niego kumpel to bym mu zostawiła małego po cichu wyszła z domu, wsiadła w auto i napisała SMS "have fun!" ![]() Tz pojechał do pracy na 22 ![]() ![]() Zara go biorę za doopeczke do wyra. Jestem wykończona. Boli mi cos brzuch,głowa i rzygac mi sie chce.
Nie uzywam kosmetykow testowanych na zwierzetach https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=597085 Moja galeria pazurkowa ![]() Edytowane przez Samantha7 Czas edycji: 2013-11-01 o 03:07 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Misiaczka
3,5 godziny dla mnie to byłby raj.... Moja sobie juz wstała guga gada śmieje sie i ma w nosie że ja chce spac. Leżeć sama nie chce bo ryczy i nosić i bijąc muszę, niech to szlak Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Wtajemniczenie
|
misiaczka i tak masz luz u mnie pobudki co 3h do tego odciagam pokarm
a Domi wcale prawie nie spi na marginesie Domi podziwiam cie kobieto ze jeszcze funkcjonujesz oki teraz juz naprawde ide spac mimo ze fajnie sie z wami pisze Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
#3484 |
Zakorzenienie
|
Puściłan jej biały szum i po pół godziny Zasnela. Odłożylam i ide spac. Bo jak nie to chyba zasne na stojąco.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Zakorzenienie
|
2 karmienie. Pierwsze o 3-ciej.
Bylam w klubie ale zaspana nie ogarniam tematu. Jak wypije kawe poranna to sie ustosunkuje. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Zakorzenienie
|
Domi - a co to biały szum?
A juz myślałam, ze wyslalas nam tego robaczka z doopinki Sary bo dzis moj mały sie wierci przez sen ![]() I tak nie śpię 23:20 jem se zupę krupnik ![]() Ja czasami w nocy co 2-2,5h wstaje, a czasem nawet co 1,5h. W dzien to karmie co 1,5-2h. Moj mały je poprostu mało, a często. Taki typ.
#3487 |
Konto usunięte
|
Drugie, Mały śpi ja odciagam. Sam zrób test :P:P:P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3488 |
Zakorzenienie
|
Aha zapominam ciagle.
Dzoann - następnym razem niech rodzice kotka oddadzą do hoteliku kociego na ten czas co ich nie bedzie, zwłaszcza chorego. Biedny kotek. No i nie dawaj kotu mleka bo koty nie powinne pic mleka. Moze miec problemy z kupa ostrzejsze. Koty często maja problem z wysikaniem sie przez ten zwirek bo im moze wpaść w siusiaczka. Zwłaszcza takie małe kotki co lubią sie grzebać ile wlezie. Lepiej uzywac taki sosonowy "zwirek" . Tyle, ze moja np.do niego nie wejdzie ![]() Matko jak mi łeb i kark boli ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43515992]Drugie, Mały śpi ja odciagam. Sam zrób test :P:P:P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Błagam Cie. Wypluj te mysl ![]()
#3489 |
Zakorzenienie
|
U nas po 1 karmieniu, Fiś zasypia, ja wrzucilam wyniki konkursu
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Zakorzenienie
|
No, a mi ostatnio cos rana w środku boli. Jak kaszle to jakby macica mi w tym nacieciu pobolewala. Nie az tak bardzo,ale jest to odczuwalne.
#3491 |
Zakorzenienie
|
U nas chyba trzecie karmienie.
Samanta Biały szum to taki dźwięk szszszszszazsaz.... Który działa na dale mózgowe i łatwiej sie spi. To moze być dźwięk suszarki, wiatraka, syczacego telewizora itp. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ---------- Kejt Lecę na bloga z nadzieja że wygra anula Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ---------- Kejt No jakos przeżyje porażkę, hahaha Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Dziewczyny czy wam tez wizaz pokazuje błędna godzinę? U mnie 5 rano a na wizazu juz 7 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Zakorzenienie
|
Domi- aha czyli szum poprostu
![]() U mnie 2h i 13min.i nastepne karmienie. Maly sie wierci przy cycku.5min.i ten juz najedzony,ale trzymam 10min. Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Mi app pokazuje czas Pl 7 , a na normalnym zawsze mi moj czas pokazuje. Domi - a nie jest UK 1h roznicy z Pl? Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- O jak Ty piszesz to app mi pokazuje Twoj czas, a jak ja to moj czas ![]() Beznadzieja. Sent from my iPhone using Tapatalk
#3493 |
Zadomowienie
|
U mnie kiepska noc
![]() ![]() Dzoan, zdrowka dla kotka i ![]() Tari, Kejt, Surka, Domcia, Dzoan - przepiekne sa Wasze dzieciaczki ![]() My niestety nie mielismy zadnego przebrania. Ktos pisal o poganskim swiecie Halloween. Z tego co wiem wiele swiat przejetych przez kosciol maja wlasnie poganskie korzenie, a przechwycone zostaly po to aby zyskac sobie wiernych. Oczywiscie dzialo sie to w zamierzchlych czasach. Tak wiec swieto zmarlych, dzien wszystkich swietych to wszystko to samo i ma te same korzenie, po prostu na zachodzie zrobila sie z tego komercja (podobnie jak ze Swietami Bozego Narodzenia) a w Polsce ludzie modla sie przy grobach. Cel jest ten sam - wspominac zmarlych, modlic sie o nich, pamietac o tym, ze zycie jest droga, ktora kiedys sie zakonczy.. En, wspolczuje niepewnosci z TZ, oby w koncu dorosl. A ja jak ta d.upa pewnie bym pojechala po niego, ale obmyslila jakis rewanz ![]() Ita, zdrowka ![]() Misiaczka, cos tez odtatnio mniej spisz, oby powrocilo do dawnego rytmu ![]() ![]() Cynamonowa, i jak, macie juz wyniki krwi? Jak Adas? Lemurki, super ze juz w domu jestescie ![]() Nie pamietam co komu jeszcze, bo nie mysle juz po nieprzespanej nocy. Edziu zasnal, sprobuje odlozyc i spac, bo padne. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3494 |
Wtajemniczenie
|
u nas trzecie w promocji z kupa....wiec koniec spania a jest 6:00
Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
#3495 |
Zakorzenienie
|
A u nas pobudka i koniec spania.
Dzień dobry Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3496 |
Raczkowanie
|
U mnie noc tragiczna. Malego bąki męczyły całą noc a jak już zasnął to ja nie moglam spać prze 1.5 godz. po czym znow się obudził. o 5 Zabralam go do siebie i tak śpimy przytuleni- on na mojej rece- to spokojniejszy jest ale ja ręki nie czuje i pozycji zmienić też nie mogę. Cóż...ale patrzę na tego mojego okruszka i kocham go
![]() ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- My chyba też zaraz wstajemy. mi też źle czas pokazuje w postach. |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas nocka super. Karmilam ok 18, 23, 5 i teraz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | |
Zakorzenienie
|
Maly sie troche wierci. Tz dalej w pracy. Ja nie moge zasnac, z reszta minelo juz 1h od karmienia to po co sie klasc na 1h
![]() Ciezka noc bedzie bede maruda z rana :/ Ehhh Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ---------- Cytat:
![]() Napisz ksiazke ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
#3499 |
Konto usunięte
|
U nas o 6 pobudka, a teraz usnal... Idę sobie zrobić kawę.
Roxi cudnie to napisalas ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3500 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
Dzis standardowo pobudka o 6 na Gabrysiowe śniadanie,a teraz niunia bryka w łóżeczku,bo z prób usypiania nici. A ja głupia zamiast iść spać razem z nią o 20 czy nawet trochę później siedziałam do 3 ![]() ![]()
#3501 | |||
Zakorzenienie
|
Roxi ale ty nawet nie na temat napisałas Haha.
Gratulacje Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
a nie mozesz wziąć dziecka w foteliku samochodowym? i tak tylko przypiąć go nastalaż wózka?? [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43516144]U nas o 6 pobudka, a teraz usnal... Idę sobie zrobić kawę. Roxi cudnie to napisalas ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] dzien dobry! u mnie natomiast herbate z cytryna i miodem, nadal się leczę ![]() Sara bawi sie na macie wiec na ja komputer i szybko wizaz ![]() Cytat:
![]() a dziś dzień pełen wrażeń! miłęgo! Cytat:
![]() no i super! po co spać, po co marnowac dzień!! ![]() a ja cś myślę, że dziś na wizazu będą pustki, wszyscy na groby, a ja nie mam gdzie iśc na grób ![]() chyba jakąś świeczkę w oknie postawię w zadumie ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- jakierka bidulko ![]() współczuje nocki! co to się z naszymi aniołkami porobiło, myślałam, że czym starsze tym będzie lepiej, dłuższy sen itp, a tu widzę, że się nocki nam zepsuły ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Zadomowienie
|
Domcia a może spróbuj spać razem z małą?może te wiercenie jest z braku poczucia bezpieczeństwa?
dzoan zdrówka dla kiciulka. nie ma co płakać nad nim,tylko do weta moim zdaniem. co do tż-może pogadaj z nim na poważnie,przedstaw mu swój punkt widzenia,może choć trochę cie zrozumie? Sam odeśpij troche jak tż wróci ![]()
#3503 | ||||
Zakorzenienie
|
I znowu milion karmien poczynajac od pierwszego o polnocy wtf????? Do tego maly juz obsiurany przy pierwszym chyba sprobuje kupic 4moze to cos da
Cytat:
kupilam biale spiochy,koszulke i czapeczke. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Milego na grobach Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3504 |
Zadomowienie
|
Domcia chciałabym,ale niestety stelaż się nie zmieści w aucie.
Btw,muszę się pożalić....,mam dziś 35dzień cyklu, @ nadal brak,zaczynam się tym irytować. Pewnie znów mam zaburzenia hormonów i znów będe musiała brać Duphaston co miesiąc żeby mieć w miare regularne @ ![]()
#3505 |
Konto usunięte
|
Mi czasami na apce wyskakuje, że napisałam post 01.01.1970
![]() My idziemy około południa, po drugim karmieniu na grób Dawidka i na grób ojca i dziadków TŻa. Do moich nie jadę w tym roku, zapalę za nich znicz przy krzyżu tutaj na cmentarzu. Wczoraj już sobie posprzątałam, położyłam nową piękną wiązankę, więc dzisiaj tylko zapalimy znicze. Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2013-11-01 o 07:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Zakorzenienie
|
Domi- ja tez nikogo nie mam i nigdzie nie pojde.
Mam taka elektryczna swieczke to zapale. Dostalam ja jak lezalam w szpitalu od siostry od Adwentystow bo moj szpital nazywa sie od Adwentystow. Tutaj wiekszosc szpitali jest jakiegos wyznania w nazwie lub jakiegos swietego. Kiedys to lubilam te swieto tzn.o ile mozna je lubic ![]() Teraz jakos z biegiem lat unikam cmentarzy, nie przepadam. Niedobrze mi tam jest i bym malego tam w zyciu nie zabrala. Mam jakies glupie uczucie w kapie. Jakby jakies piwietrze mi sie zebralo i nie chce wyjsc ![]() Dobrze, ze mi leb przestal. Wzielam 2tabletki i przeszlo. Nienawidze jak Tz pracuje tak w nocy. Koszmar. Dlugi czas kiedys przed tym jak przylecialam do USA chrowalam na bezsennosc. Szlam spac z rana jak zobaczylam pierwszy promyk slonca. Tak to cala noc chodzilam. Lykalam prochy, straszne to bylo. Mialam jeszcze nie wyleczona drpresje do konca. Lekarz mi dawal takie srodki na sen, ze jak padalam to po 3dni spalam, a jak nie bralam to spac nie moglam. I tak zle i tak niedobrze :/ Dlatego niecierpie jak Tz tak pracuje. Nie moge spac i zle mi jest. Potem boje sie, ze znow insomnia mnie dopadnie. Ehhh.... Sent from my iPhone using Tapatalk
#3507 |
Zakorzenienie
|
hej, hej. Witam się na szybko i uciekam. Odwiedzamy dziś groby taty męża i dziadków, później obiad, kawka u teściów, więc będę dopiero wieczorem. Do zobaczenia mamusie i dzidziusie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3508 |
Zakorzenienie
|
Baloniku- zaczekaj jeszcze.
A mialas juz po porodze pierwsza @ ? Szkoda ze stelarz nie wejdzie :/ A jakis chlop Ci nie moze malej z fotelikiem nosic? W takich sytuacjach dobrze jest miec nosidelko ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
#3509 |
Zakorzenienie
|
Roxi- gratulacje.
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do Halloween. to właśnie wiem że święto zmarłych jak i wiele świąt mają korzenie w pogaństwie np Wielkanoc. To moim zdaniem taka nie konsekwencja ze strony księży. Niech wymyślą inny powód nie obchodzenia Halloween ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.