|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!
Marta zdrówka Waszej trójce
![]() ![]() Tamlin spróbuj może mu czopka dać? Mój też tak miał że po syropie spadała, a za jakies2h wracała, a po czopku (150mg) zniknęła, Młody się wypocił jak szczur i było ok ![]() Zdrówka ![]() Wracam z zakupów, jak Rumun - zapomniałam że oni wózka ani samochodu ze mną nie ma ![]() ![]() Ahaaa Martuś no niestety(nie wiem jak tam u HaGie) ale u nas są drogie mieszkania/domy... no i ten swój wkład też spory, nie pamiętam teraz dokładnie, ale nas z TŻ byłoby pewnie stać jakbyśmy oboje pracowali na cały etat, i odkładali po ok £1000 miesięcznie.... W sumie w naszej okolicy to ja bym nie chciała mieszkać tak już na zawsze... mi się strasznie marzy domek (nie musi być gigantyczny) z ogrodkiem gdzieś w malutkim angielskim miasteczku ![]() ![]() Co prawda to prawda pchać kasę w wynajmowane nie ma sensu ![]() Wracam do domu, ćwiczę, zjem obiad i wpadnę na dłużej ![]() Buźka ![]()
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!
heyaaaa
![]() jak tam Tamlin i Marta? boshhhh jaka nudna niedziela ![]() zaraz ide cwiczyc ![]() dajcie jakiegos pomysla na kolacje ![]()
![]() |
#3483 |
Zakorzenienie
|
Matiemu gorączka wraca tak po 4 godzinach, ale od razu bach i 39 i kilka kresek. Ale samopoczucie lepsze.
Kochane znalazłam wyzwanie na dupsko: http://fitwomanpl.blogspot.com/2014/...edrne-uda.html Robimy??? Szukam na brzuch jakiegoś. Ja dziś tylko to wyzwanie male Ewki, agrafka i plank. Placków ziemniaczanych się nażarłam i czuję je ciągle. |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biere się do roboty ![]() Tamlin, zdrówka dla małego ![]() Dziewczyny jak robiłam wyzwanie pośladkowe- stanęłam na 14 dniu i przerwałam na tydzień to teraz jak chce wrócić to muszę zacząć od pierwszego dnia, co nie?
![]() |
#3485 |
Zakorzenienie
|
Tu jest pełno wyzwań. Podejmę się jeszcze nożycowego na pewno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Zakorzenienie
|
o wlasnie,to Ty pisalas kiedys o nozycach i ich zaletach,prawda?
![]() cos bym jeszcze na brzuch dodala ![]() Laski ja wypijam ponad 2l plynow dziennie - mozna? Jak sie chce to i nawet ja potrafie ![]() Moze to nic wielkiego,ale uwierzcie dla mnie to juz sukces! ![]()
![]() |
#3487 |
Zakorzenienie
|
Jestem zayebista, linka nie dałam
![]() http://grubaskawmalymmiescie.blog.pl...wego-wyzwania/ Creature tu na pewno coś jeszcze znajdziesz. |
![]() ![]() |
![]() |
#3488 |
Zakorzenienie
|
Dobra od jutra dorzucam nozyce poziome i pionowe
![]()
Edytowane przez creature666 Czas edycji: 2014-02-23 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Tamlin, Marta jak tam sytuacja zdrowotna?
![]() |
#3490 |
Zakorzenienie
|
Sytuacja zdrowotna pogorszona, doszła sraczka i żygnął raz. Ale to chyba po paracetamolu. A kupy na zęby bo trójka już prawie na wierzchu, trze czym się da buzię. W nocy gorączkował do 39,8. Teraz gania. Po południu idziemy do naszej pediatry.
Oczywiście jak na złość Krop daleko od domu dziś robi, siostra na wyjeździe bo coś tam załatwia. Jestem skazana tylko na siebie. No nic jakoś to opanuję. Dobrze, że obiad mam z wczoraj. Dla siebie nie mam, ale trudno, zjem warzywa z jajkiem sadzonym najwyżej. A nie mielone mam z indyka w panierce z siemienia ![]() To kto podejmuje się jakiego wyzwania??? Ja kontunuuję plankowe, plus nożyce i kusi mnie skakanka. Ale ona na koniec 50 minut a tyle czasu na skakanie nie wynajdę. No i to na pupę co wklejałam będę robić. ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- A może za dużo na raz... W końcu to tylko na miesiąc, a później coś innego trzeba. No i oczywiście Ewka na co dzień. Także będzie Ewka/zumba, planki i nożyce. Później zmienię najwyżej na pupę i skośne brzuchy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Zakorzenienie
|
Będzie dobrze
![]() ![]() ![]() Ja mam przysiady, krzesło, planki, pompki, pełne brzuszki, no i od dziś dodaję nożyce ![]() Idę robić śniadanie ![]()
![]() |
#3493 | |
Zakorzenienie
|
Tak szybko?? Szok. W środę wysyłałam koleżance paczkę to jeszcze nie doszła.
Cytat:
Ja zjadłam placki z jajkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Zadomowienie
|
Cześć
zdrowka wam wszystkim życzę my mamy tydzień ferii w szkole, zaczynam więc rajd po kolezankach, jestem umowiona codziennie z inną martolina jezeli chodzj o kupno domu, to bez problemu moglibysmy kupic, szczegolnie gdzie teraz mieszkamy, bo tu strasznie tanio jest. np. nowy dom to okolo 150 tys funtow, a taki troche starszy to spokojnie 100 tys. wklad wlasny to minimum 10 %, wiec i te 10 czy 15 tys sie znalazlo, no i później kredytu jest mniejsza niz to placimy teraz za wynajem ![]()
#3495 |
Zakorzenienie
|
Nie ważyłam się w weekend, ale zrobiłam to dzisiaj
![]() ![]()
Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nie ważne, że nie ma dla kogo, ważne, żeby opadły im kopary -30kg ![]() ![]() Edytowane przez eewelinaa92 Czas edycji: 2014-02-24 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Zakorzenienie
|
Tamlin tak myslalam,zeby zostac przy posladach Mel B + te wszystkie wyzwania,a pozniej dodac bieganie 3-4 razy w tygodniu - chce mi sie czegos innego chyba
![]() A na sniadanie zdjadlam: 2 tosty z bezglutenowego brazowego chleba (pycha ![]() jeden z philadelfia lososiowa i jajkiem drugi z filetem z indyka do tego kilka plasterkow ogorka i pomidorki koktajlowe ![]() no i zielona herbata,a z rana na czczo szklanka ciplej woody z cytryna ![]() Zycie bym oddala za placki ![]() ![]() HaGie no to faktycznie lipa z ta firma TZ... Slonko swieci,trzeba sie wybrac na spacer ![]() kurcze jakies slabe te lampy chyba na solarce,bo nic a nic nie widac - w PL poszlam raz a porzadnie i chodzilam jak burak przez prawie dwa dni... Nastepnym razem przetestuje lozko ![]() Ewelina no to super jak tylko tyle ![]() A jaki mialam wczoraj trening z TZ - chcica taka jakbym przez cale zycie faceta nie miala ![]()
Edytowane przez creature666 Czas edycji: 2014-02-24 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | ||||
Zakorzenienie
|
jestem
![]() Cytat:
aaa...robiłam brzuszki na piłce- no i spoko, nawet bardzo mnie plecy nie bolały po fakcie, więc dodam sobie ze 2 serie po 10-12 powtórzeń na początek...ale nie wiem czy to nazywać wyzwaniem. I powoli biorę się za takie ćwiczenie "podciąganie nóg do klatki piersiowej" na razie na leżąco- po 3 serie x10 powtórzen, ale jak tylko będzie drążek- będę to robić "na wisząco" wtedy będzie hardkorowo- koszmarnie ciężkie ćwiczenie dla mojego brzucha i pleców (a dzieki temu, ze wiszę to kregosłup jest nie obciążony i mogę to robić) ale napalam się na nie bardzo, bo potrzebuję jakoś dół brzucha wyszczuplić (takie sadło jakby pociążowem nad blizną po cesarce) Cytat:
jej...własny dom ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Creature...tościk bezglutowy??? eee...czyżby koleżanka przechodziła na dietę bezpszenną? ![]() Mi się wydaje, że bieganie 3-4 razy w tygodniu to za często...możesz nadwyrężyć kolana, znaczy na początku. Bo jak się "rozbiegasz" to chyba będzie ok. Marty trzeba zapytać, ona chyba zaczynała bieganie z podobną wagą jak ty teraz. Świnka chyba też nadal biega...ale ona to juz "stara wyjadaczka" ![]() Ja od 2 tygodni obiecuję sobie, ze wstanę o 5 rano i pójdę biegać o wschodzie słońca...i co?! ano ![]() ![]() ale...musze sie pochwalić, że ogólnie w rodzinie robi mi sie sportowo- kupiliśmy synowi wrotki, TŻ sprzedaje swoje rolki (bo ma typowe do akrobacji takie z malutkimi kółkami- ciężko się w nich jeździ po kostce) i w marcu kupujemy sobie fitnessowe dla mnie i dla niego. Obiecał, ze będziemy w weekendy co tydzień sobota i niedziela spędzać całe dnie na rowerach, albo uczyć małego jeździć na rolkach. A jak się dni wydłużą i zrobi cieplej- to tez w tygodniu 1 albo 2 dni rolkowe i rowerowe ![]() ![]() ![]()
jedyne miejsce gdzie sukces jest wcześniej niż wysiłek, to słownik ![]() Edytowane przez la'Mbria Czas edycji: 2014-02-24 o 11:06 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Zakorzenienie
|
La'Mbria w sumie też mi przeszło przez myśl, że to zęby. Ale już głupia jestem. Wczoraj byliśmy na doraźnej to kretynka twierdząc, że dziecko ma wirusa dała mu lek przeciwbakteryjny
![]() Teraz śpi, juz ponad dwie godziny. Rano miał 39,8 gorączki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wycieczkę do SPA?! kuźwa...no weź czlowieku ufaj lekarzom ![]() a napisz mi co to za magiczny lek działający na bakterie i wirusy zarazem
![]() |
#3500 |
Zakorzenienie
|
Bactrim oto to cudo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobryyyy
![]() Cytat:
![]() nooo, samych papierów miałam z 20 stron do wypełnienia i podpisania... I muszę to zeskanować teraz ![]() ![]() Zaczynam dziś pakowanie. Jutro wybieram się na wioskę na jeden dzień, bo przyjdzie mi skierowanie na badania i muszę je odebrać. Przy okazji już coś zwiozę do domu... Bo na raz to nie ma opcji wszystkiego, a jeździć 350 km "w te i we w te" się nie opłaca ![]()
![]() |
#3502 |
Zakorzenienie
|
o fuck fuck fuck
![]() ![]() ![]() tamlin szacun że tyle na łeb (na ciało) bierzesz ![]() spadowam ![]() ![]() ![]() ![]() mam prosbę do Was ![]()
#3503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3504 |
Zakorzenienie
|
Spacerek z wujkiem zaliczony
![]() Adidasy Młodego (białe) były brązowe po powrocie, wyczaił błoto i heyaaaa ![]() Taaaaa powoli będę zmieniać na gluten free. Chłopakom niekoniecznie, ale dla mnie jak najbardziej ![]() Co do biegania to fakt, muszę zacząć spokojnie, "rozruszać" wszystko a później ruszam z kopyta ![]() Olejek już zamówiłam http://www.mariza.com.pl/productCatalog/category/80 ![]() Marta ja niestety też nie mam wyobraźni, więc nie pomogę. A tak w ogóle - może solą popłucz gardło? Chociaż pewnie nie za bardzo pomoże... Jak dziewczynki? insane współczuję tego zamieszania, ale już niedługo będzie po wszystkim ![]() Tamlin jak Mati? A reszta gdzie? ![]() nadiaa kupiłaś wagę? ![]()
Edytowane przez creature666 Czas edycji: 2014-02-24 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W ogóle nie pochwaliłam się Wam! Mam już załatwione mieszkanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle martwiłam się, że zaniedbam ćwiczenia przez to zamieszanie, ale narazie daję radę, tylko w sobotę zrobiłam 2/3 treningu bo nie miałam siły... Creature - widzę, że wyzwanie, dzień 9 ![]() ![]()
![]() |
#3506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3507 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez creature666 Czas edycji: 2014-02-24 o 16:46 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3508 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Martolina moja wyobrażnia działa tylko jak się za dużo horrorów naoglądam ![]() ![]() ![]() Ile tu wyzwań widze a mnie się nic nie chce ![]() Mojego odżywiania dietą nazwać nie można teraz, ale jem chociaż regularnie i zużywam zapasy, w większości jem makarony:P i na następne 2 dni mam zaplanowane spaghetti ![]() Poszalałam dzisiaj i kupiłam sobie maske do włosów wypadających z biovax`a, właśnie zmyłam zobaczymy czy co pomoże moim ciękim i zniszczonym włosom ![]() Wgl jakie mam zmarszczki wokół oczu i kurze łapki że to się w głowie nie mieści jak na mój wiek ![]() ![]()
#3509 | |
Zakorzenienie
|
Padam na ryj. Nie chce mi się ćwiczyć, na pewno nie zrobię całego treningu, ale coś postaram się zrobić.
Byliśmy u naszej lekarki, dostał całkiem inne leki. Ostatnio gorączkę miał o 13-tej, 39 stopni, później już nie. Ale nie je. Nic. Dosłownie nic. Pije za to dużo. Cytat:
![]() I może Nadalka ją z karnego kącika wypuści ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.