|
|
#3481 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXiX
Sesja poprawkowa kończy się za niecały miesiąc. Dokładnie 17 lutego, wątpię by ktoś chciał mi wynająć pokój na parę tygodni.
Jeśli zdam to w 2 semestrze oczywiście szukam czegoś innego. Oczywiście, że go straciłam, ja już go nawet nie chce. Jak na razie siedzę, czytam cosmo i udaję, że mnie to nie interesuje.. za chwile i tak się biorę za całki więc będę miała umysł zajęty.
|
#3482 |
|
Raczkowanie
|
Niech ten dzień już się skończy!!!! Cały czas się męcze... smutek, żal, znowu pojawiają się jakieś bezsensowne wyrzuty sumienia
i ta dobijająca tęsknota ![]()
|
|
#3483 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko nie całki!! Ooo nie ! Koszmar! Miłego zajęcia... ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
Ja wczoraj tak miałam! Nie masz po co się tak męczyć i ta tęsknota jedynie będzie Cię dobijać. Nie smuć się Ja Cię tak mocno mocno teraz przytulam! I mówię Ci, że wszystko będzie dobrze |
||
|
|
|
#3484 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam to samo to znaczy miałam dobry humor, ale uciekł tak szybko jak się pojawił. Siedzę i zaciskam zęby, byle tylko się nie rozpłakać!porzucona głowa do góry |
|
|
|
|
#3485 |
|
Raczkowanie
|
Niestety więcej szkód narobicie myśląc o własnym EGO !
Widzę fala krytyki, mało przeżyłyście. Życzę więc doświadczenia tego na własnej skórze, może wtedy dotrze.
Zwycięzca bierze wszystko Edytowane przez colinpl Czas edycji: 2014-01-19 o 18:55 |
|
|
|
#3486 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Każda z nas przeszła swoje i radzi sobie z tym na swój sposób.Na swojej skórze przeżyłam znacznie więcej i nie życzy się nikomu takich rzeczy. Na własnej skórze? Jesteś bezczelny, bo tak do kobiety się nie piszę. Widać jaki Ty masz stosunek do ludzi i kobiet, jesteś wyniosły i bezduszny. Edytowane przez beri899 Czas edycji: 2014-01-19 o 19:05 |
|
|
|
|
#3487 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie Tobie to oceniać. Jeszcze czego żebym z kumplem na piwo nie mogła wyjśc, nikt tu nie mówi o świadomym rozkochaniu Bogu ducha winnych chłopców dla własnej satysfakcji... Opanuj sie kolego albo idź gdzie indziej, bo tu raczej nie znajdziesz potwierdzenia swoich racji... |
|
|
|
|
#3488 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Każda z nas ma własny sposób na radzenie sobie z tym, co nas spotkało. Jak dziewczyny umawiają się z kimś, to po to, by miło spędzić czas. Żadna nie chce przecież od razu rozkochać go w sobie, a potem rzucić i niech małpiszon cierpi, bo wszyscy faceci są tacy sami To, co tu czasem piszemy trzeba brać z przymrużeniem oka
|
|
|
|
|
#3489 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Oczywiście Cytat:
![]() Cytat:
Ze mną też dzisiaj nie jest dobrze. Już drugi dzień z rzędu mam taki dół, że chyba się nie wygrzebię. A jeszcze od dzisiaj zaczynam dwutygodniowy urlop. Tak się cieszyłam na niego bo myślałam, że w końcu spędzę czas z "eksem" (dziwnie mi się to pisze) a teraz? będę miała więcej czasu na zadręczanie się Dzisiaj przed pracą oczywiście ryk. Wczoraj przed spaniem ryk. Nie potrafię jeszcze nikomu bliskiemu o tym powiedzieć. |
||||||
|
|
|
#3490 |
|
Konto usunięte
|
dla Was:
http://www.youtube.com/watch?v=6gdOK...&feature=share najpiękniejsza ![]() wychodzę! trzymajcie kciuki! |
|
|
|
#3491 |
|
Rozeznanie
|
Camariera udanego spotkania!
)) Amelia... ahh rozkosz dla moich uszu.
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3492 |
|
Raczkowanie
|
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44690762]dla Was:
http://www.youtube.com/watch?v=6gdOK...&feature=share najpiękniejsza ![]() wychodzę! trzymajcie kciuki![/QUOTE] Buziaki! Powodzenia
|
|
#3493 |
|
Rozeznanie
|
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44690762]dla Was:
http://www.youtube.com/watch?v=6gdOK...&feature=share najpiękniejsza ![]() wychodzę! trzymajcie kciuki![/QUOTE] oj, nie! nie mogę tego słuchać Za bardzo mi się kojarzy z moim niedoszłym ślubem ![]() Powodzenia na spotkaniu ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Aktualnie słucham tego: http://www.youtube.com/watch?v=0debAXDUmpc |
|
|
|
#3494 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
każda z nas popełnia błędy, to normalne, że czasem przychodzą takie chwile załamania. Ja też raz napisałam i co? Przepłakałam całą noc i byłam rozbita przez to przez kilka kolejnych dni, a przecież odpisał mi i był taki miły, przepraszał, mówił takie miłe rzeczy, chciał wrócić! No ale w jaki niby sposób rozmowa z nim miałaby mi pomóc, skoro wciąż mnie to wszystko boli? Wyciągnęłam z tego jedno - NIE PISAĆ, choć ochotę mam wielką Po prostu codziennie piszę w zeszycie to, co chciałabym mu powiedzieć. Wyrzucam to z siebie. Trochę pomaga. Jeżeli mój ex naprawdę będzie chciał wrócić, to przejdzie do czynów.Co do Twojego byłego - masz rację, że typowe. Oni tak szybko zmieniają zdanie! Najważniejsze byś się trzymała |
|
|
|
|
#3495 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
postaram się wytrwać w tym i czekać na jego ruch, wiem, że jak tak dalej będzie będę musiała podjąć ostateczną decyzję, jednak ciągle jest ta nadzieja, że będzie lepiej
Doskonały w swej prostocie. Wspaniały w roztargnieniu. Cudowny w swych słabościach Edytowane przez maj_aa Czas edycji: 2014-01-19 o 19:52 |
|
|
|
|
#3496 | |
|
Marudziara
|
Cytat:
|
|
#3497 |
|
Rozeznanie
|
Bądź konsekwentna, przynajmniej postaraj się. Nie pisz do niego. Może się opamięta. A jak nie to już od Ciebie zależy jak długo wytrzymasz tę niepewność ...Ja też miałam nadzieję do końca. A teraz jestem mocno zdziwiona, że nie próbował mnie nawet zatrzymać a wręcz przeciwnie.
|
|
|
|
#3498 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz, kiedy o tym myślę, widzę, że nie była to jakaś wielka decyzja. Nikt nie powiedział zostań, więc wyjechałam. I nie zastanawiałam się, dokąd jadę, ani po co, ani co znajdę tam, gdzie się w końcu zatrzymam. Po prostu pędziłam przed siebie, goniąc coś... jakieś nieokreślone marzenie. |
|
|
|
|
#3499 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
idę zrobić teraz coś dla siebie, a telefon kładę najdalej jak to możliwe ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3500 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz, kiedy o tym myślę, widzę, że nie była to jakaś wielka decyzja. Nikt nie powiedział zostań, więc wyjechałam. I nie zastanawiałam się, dokąd jadę, ani po co, ani co znajdę tam, gdzie się w końcu zatrzymam. Po prostu pędziłam przed siebie, goniąc coś... jakieś nieokreślone marzenie. |
|
|
|
|
#3501 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no widze, że sama nie jestem... ja równiez straciłam kobieca dumę. Robił (robi) ze mną, co chce.. Tak sie upokarzałam nie raz, ze naparwde, az czasami mi wstyd..
|
|
|
#3502 |
|
Raczkowanie
|
W końcu rozpakowałam walizkę, którą od niego przywiozłam. Od 3 tygodni stała w kącie pokoju, bo nie czułam się gotowa żeby rozpakować rzeczy, które miałam u niego. Dalej nie czułam się na siłach ale pomyślałam, że i tak czuje się paskudnie i rozpakowanie walizki nie sprawi, że będę czuła się jeszcze gorzej. Słuchałam przy tym smutnych piosenek i ryczałam jak głupia... Teraz jest mi mimo wszystko troche lepiej. Tak jakbym się "oczyściła" w jakiś sposób. Ale tylko troche... Ehh mam nadzieje, że najgorsze juz za mną. Jutro powinno być lepiej.
Nie chce narazie myśleć o żadnym nowym facecie. Nie jestem gotowa na randki, nawet na pisanie na badoo. Chce się skupić na sobie, na znalezieniu pracy, zrobieniu prawa jazdy, poprawie samooceny. Jak dobrze pójdzie to może w niedalekiej przyszłości wynajme sobie małe mieszkanko Dzięki dziewczyny za wsparcie i motywacje Jesteście niezastąpione
|
|
#3503 |
|
Raczkowanie
|
Zarejestrowałam się na badoo, skoro on z kimś gada to ja też będę :P
|
#3504 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jutro na pewno będzie lepiej, musi.. Po dzsiiajszym dniu, jak napisałam mu że mi go brakuje i że jesli to koniec to niech mi to napisze, że mnie nie kocha i ze nigdy wiecej do siebie nie wrócimy, on nic juz nie napsiał to się totalnie załamałam... Nie wiem czemu cięzko mu to napsiac, skoro podobno nie chce być ze mną. Dla niego pewnie to nic, a mnie by to postawiło na nogi, wiedziałabym, że musze patrzeć naprzód i nie mogę o nim mysleć. Nie wiem, czemu tego nie napisał..
|
|
|
#3505 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3506 |
|
Rozeznanie
|
Porzucona wypłakałaś się, widocznie to w Tobie siedziało... Teraz będzie lepiej, tylko lepiej. Ja też skupię się mocniej na znalezieniu pracy i dbaniu o siebie
)) Facet sam się znajdzie ! Jak już będziemy gotowe to na pewno nie przegapimy tego jedynego !! Ja miałam ochotę założyć badoo, ale zrezygnowałam... to jeszcze nie jest odpowiedni moment dla mnie. If I were a boy! ale zrobiłaś głupotę, że do niego napisałaś. On milczy, bo co ci ma napisać. Nawet jeśli coś do Ciebie czuję, to jest mu to obojętne.. On nie zabiega o Ciebie, nie stoi pod oknem i nie krzyczy: KOCHAM CIĘ, wróć do mnie ! Nie robi nic... Niech spada. Już Ty sobie dasz radę !! Ja znowu odzyskałam motywację ! I w moich uszach brzmią słowa: " Nic tak nie boli byłego, jak widok zadbanej ex". I tak właśnie zrobię ![]() A i oni nie odpisują, bo jak im się będzie nudzić i coś im nie wyjdzie, to będą chcieli mieć furtkę otwartą! |
|
|
|
#3507 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tzn. od dłuższego czasu już tak nie było ale pamiętam jak byłam młodsza i się kłociliśmy to nie raz trzymałam go za rękę, żeby nie wychodził, żeby ze mną porozmawiał, wyjaśnił i żeby było już dobrze Ja już miałam swoje sposoby, żeby zmiękł...Brałam go na litość i zwykle się udawało. Cytat:
Ja sobie uświadomiłam, że od ostatniego rozstania a byliśmy teraz już chyba z pół roku, nie założyłam ponownie pierścionka zaręczynowego ani nie wyciągnęłam żadnego naszego wspólnego zdjęcia, nie przytargałam ze strychu jego rzeczy. Chyba czułam, że nam się nie uda...
|
||
|
|
|
#3508 |
|
Zadomowienie
|
Nie nadążam za Wami
|
#3509 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko odwracał kota ogonem pisząc, że nie byłabym z nim szczęśliwa...
|
|
|
|
|
#3510 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Chciałam go utrzymac w pewien sposób, chciałam, żeby zobaczył, co traci, no ale jednak faceci to kretyni i są ślepi..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

i ta dobijająca tęsknota 
Ja wczoraj tak miałam! Nie masz po co się tak męczyć i ta tęsknota jedynie będzie Cię dobijać. Nie smuć się
Każda z nas przeszła swoje i radzi sobie z tym na swój sposób.

To, co tu czasem piszemy trzeba brać z przymrużeniem oka

i nie piszcie do byłych, o nie, nie ma po co!
Zapadam sie pod ziemie..

Jesteście niezastąpione
Po dzsiiajszym dniu, jak napisałam mu że mi go brakuje i że jesli to koniec to niech mi to napisze, że mnie nie kocha i ze nigdy wiecej do siebie nie wrócimy, on nic juz nie napsiał to się totalnie załamałam... Nie wiem czemu cięzko mu to napsiac, skoro podobno nie chce być ze mną. Dla niego pewnie to nic, a mnie by to postawiło na nogi, wiedziałabym, że musze patrzeć naprzód i nie mogę o nim mysleć. Nie wiem, czemu tego nie napisał..
Tzn. od dłuższego czasu już tak nie było ale pamiętam jak byłam młodsza i się kłociliśmy to nie raz trzymałam go za rękę, żeby nie wychodził, żeby ze mną porozmawiał, wyjaśnił i żeby było już dobrze
Ja już miałam swoje sposoby, żeby zmiękł...Brałam go na litość i zwykle się udawało.