|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |
Raróg
|
Dot.: Życie z kierowcą TIRa :) część II
Mój klnie jak szewc, zamiast przecinków wstawia wiadomo co, aż mu czasem zwracam uwagę, ale nikogo nie obraża. Ostatnio nagrał fajny filmik jak wjeżdżają na prom i nagle słychac jego "No jedz k... tym goownem!" i jak to teraz komuś pokazac?
![]() Też mieliśmy różne kryzysy, czasem się wyprowadzałam, ale wszystko zawsze rozchodziło się po kościach, my to już bez siebie chyba nie umiemy ; )
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3482 |
po drugiej stronie szafy
|
Kryzysy w związku są normalne, jakby ludzie się przy każdym kryzysie rozstawali, to nikt by nie zdążył rodziny założyć i by nam homo sapiens wymarli
![]() ![]()
![]() |
#3483 |
Rozeznanie
|
Hejka laski.
Podczytuję wad ostatnio ale nie miałam czasu napisać. Pogoda się zrobiła ją jakoś przeżyłam dwie komunie -vzego nie mogę powiedzieć o moim portfelu-do tego popsuł mi się samochód na całe szczęście mam drugi wiec nie było tragedii w poruszaniu ale mój budżet znów dostał po d. U. P. I. E ![]() ![]() ![]() Mój przyjeżdża za trzy dni do domciu a za miesiąc robię chrzciny. Będzie to bardzo pracowity miesiąc bo musimy wykończyć dobudowce i przy okazji siebie również. Że starym swoim i ja miałam zgrzyt on chyba ma kryzys 40stolatka sam przyznał że źle robił o mówił no ale ja musiałam mu dać 2 dni ciszy. HA! I wyszło na moje. Ja też nie lubię jak klnie sie no ale sama też to czasami robię.
![]() |
#3484 |
Konto usunięte
|
Dzięki za podzielenie się Waszymi punktami widzenia. Przespałam się z tym i doszłam do wniosku, że nie ma co dramatyzować. Przeprosił i obiecał poprawę, zawsze dotrzymywał słowa, więc nie mam podstaw mu nie wierzyć. Także idę z misją pokojową na spotkanie
![]() My o swoich granicach mówiliśmy kiedyś. On wie, że ja byłam w takim związku, gdzie poprzesuwałam je na różne strony, co mi na dobre nie wyszło, no i teraz tego pilnuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3485 |
Zakorzenienie
|
[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;61031001]Dzięki za podzielenie się Waszymi punktami widzenia. Przespałam się z tym i doszłam do wniosku, że nie ma co dramatyzować. Przeprosił i obiecał poprawę, zawsze dotrzymywał słowa, więc nie mam podstaw mu nie wierzyć. Także idę z misją pokojową na spotkanie
![]() My o swoich granicach mówiliśmy kiedyś. On wie, że ja byłam w takim związku, gdzie poprzesuwałam je na różne strony, co mi na dobre nie wyszło, no i teraz tego pilnuje.[/QUOTE] Jesli sie to faktycznie nie powtorzy to tak jak elve mowi nie ma co dramatyzowac,bedzie dobrze,owocnej misji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3486 |
Konto usunięte
|
Misja zakończona rozejmem i nawet na bukiet róż się załapałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3487 | |
Raróg
|
No widzisz, to super!
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3488 |
Zakorzenienie
|
[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;61050791]Misja zakończona rozejmem i nawet na bukiet róż się załapałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3489 |
Wtajemniczenie
|
Mnie ostatnio tez malo. Duzo z corcia spacerujemy i jak spi to ja w ogrodku dzialan.
Co do tych naszych mezczyzn. Moj tez mnie bardzo czesto denerwuje, zgrzyty sa. Raz lepiej raz gorzej, ale przeklenstw do siebie nie mowimy. Chyba ze spadaj ale to w zartach bardziej. Nie piwiedzial nigdy nic tskiego podobnego do spier... I msk nadzieje ze tak zostanie.
![]() |
#3490 |
Konto usunięte
|
On też nie chciał, niestety mu się wyrwało. Muszę z tym żyć, mam nadzieje iż się to nie powtórzy. Ja w sumie też mam ciemną stronę, tylko ja jak już wiem, że zaraz coś powiem, czego będę żałować to się odseparowuje. A jak nerwy opadają to wracam i rozmawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3491 |
po drugiej stronie szafy
|
Absolwentka, super że jest dobrze
![]() Agusiaczek, ponoć pierwszy rok życia dziecka to w zasadzie pewny kryzys w związku ![]()
![]() |
#3492 |
Wtajemniczenie
|
Elve chtb cos w tym jest co mowisz :/ to jeszcze 8 miesiecy
![]()
![]() |
#3493 |
po drugiej stronie szafy
|
U mnie 4
![]() ![]()
![]() |
#3494 |
Konto usunięte
|
A tak sobie myślę o tym, co robią Panowie, iż mieszkamy sobie same, organizujemy się w pewien sposób, oni tam sami w tirze. Potem wracają, wnosząc do domu swoje, może trochę zaburzają rytm dnia. Jest radość, ale też już jest inaczej. Myślę, że w takim związku ciężko się dotrzeć we dwoje. Nie wiem, co Wy sądzicie, jakoś tak mnie naszła pewna refleksja i postanowiłam się podzielić
![]() ![]() ![]() Edit: Zazdroszczę Wam tego macierzyństwa ![]() ![]() Edytowane przez e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57 Czas edycji: 2016-05-30 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3495 |
Zakorzenienie
|
Ja nie zauwazylam jakiegos kryzysu u nas po urodzeniu dziecka,troche na nie czekalismy i jak sie juz pojawilo to bylo jeszcze lepiej,grzeczne i spokojne usposobienie naszej dzieciny tez pewnie pomoglo w takiej ocenie sytuacji
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3496 |
Konto usunięte
|
6 tygodniowy celibat ojojojoj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3497 |
Zakorzenienie
|
[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;61098426]6 tygodniowy celibat ojojojoj
![]() No u nas ciezko bylo wytrzymac bo lubimy przytulaski ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3498 |
Wtajemniczenie
|
Elve pewnie wroci do normy. Czekanie na powrot potem organizscja wspolnefo czasu i wyjazd i organizowanie czasu bez lubego
![]() Absolwentka jak maz wraca to wlasnie mam lekki haos. Bo mam wszystko poukladane a jak on jest to chce z corka czas spedzic ale nie umie niestety jej uspac bo chce ns nis patrzec jak usypia ale przy kontakcie wzrojowym ona sie nie uspi. Itp. Quzew no ten celibar 6 tygodniowy byl najgorzszy ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- I z ta opiekunczoscia to bylo podobnie. Teraz mam corcie do kochania to jemu dalam spokoj ![]() ![]()
![]() |
#3499 | |
Raróg
|
Mój też marudny, bo nie pali. Niby ich nie ma wciąż, a trzy światy z nimi ; p
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3502 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3503 | |
Raróg
|
Oj można
![]() Też się chwilę muszę przyzwyczajac do tego, że jest, nagle rozpętuje się mini chaos w moim cichym życiu, a jak przywyknę, to nadchodzi czas wyjazdu. Ech... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3504 |
Zakorzenienie
|
[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;61101621]
![]() Żarcik ale jakże prawdziwy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3505 | |
po drugiej stronie szafy
|
[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;61093311]A tak sobie myślę o tym, co robią Panowie, iż mieszkamy sobie same, organizujemy się w pewien sposób, oni tam sami w tirze. Potem wracają, wnosząc do domu swoje, może trochę zaburzają rytm dnia. Jest radość, ale też już jest inaczej. Myślę, że w takim związku ciężko się dotrzeć we dwoje.[/QUOTE] Ja nie widzę trudności w dotarciu się, jest inaczej, ale nie zauważyłam żeby było trudniej. Natomiast nie ulega wątpliwości, że prowadzę od tych kilku lat podwójne życie
![]() [1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;61093311] Edit: Zazdroszczę Wam tego macierzyństwa ![]() Cytat:
Dokładnie ![]()
![]() |
![]() |
#3506 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mamy, ale i tak wałkuje, bo tak już mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3507 |
po drugiej stronie szafy
|
Heh, nie wiem jak ma Twój luby, ale im więcej ktoś wałkuje obgadany już temat i mnie naciska, tym większe jest prawdopodobieństwo, że stanę okoniem
![]()
![]() |
#3508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3509 |
Konto usunięte
|
Hehe Oks
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3510 |
Wtajemniczenie
|
Czolem kobiety
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.