|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyszłe styczniowe mamusie 2015
Cytat:
![]() jeszcze trochę i zobaczysz swoje dzieciątko ![]() Cytat:
nam jest to obojętne czy chlopiec czy dziewczynka
|
|
#3482 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja żadnych u mnie poprzednim razem to wręcz gin pytał czy mąż chciałby zobaczyć jak powiedziałam że tak zaoferował że po niego wyjdzie do poczekalni. stanął i nie wiedział który to facet bo było trzech haha zapytał tylko: który z panów teraz mógłby wejść do żony? ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3483 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja z 2 razy miałam krew na chusteczce Cytat:
- i to jest dobra emotionka na ta okoliczność ![]() ale i tak najgorzej na kogoś się wyrzyg... Cytat:
a jak się zaczną upały?-pewnie łatwiej będzie o takie zdarzenia
Edytowane przez TOMORROW Czas edycji: 2014-06-25 o 16:45 |
|||||
|
|
|
#3484 |
|
Wtajemniczenie
|
Na szczęście jeszcze takich nie mam
|
|
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam dzis na obiad kurczaka curry z warzywami- co najlepsze teraz mięsożerna nie jestem i żałuje ze wiecej sosu nie zrobiłam to bym z samymi warzywami go zjadła i ryżem;d ale paliło w gębę;d
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
czytam sobie teraz popularne imiona w wawie i wiecie że jest dziewczynka która ma na imię Calineczka???
jest też Mrówka i Tradycjabym zapomniała - jeszcze Amnezja z chłopaków hit to Belzebub i jeszcze z innej stronki: Będzieciech
|
#3488 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie gadułki
![]() ale pięknie naskrobałyście przez 1 dzień ![]() ja dzis byłam na uczelni wszystko załatwiłam w końcu i nieoficjalnie obronę mam na 8 lipca chyba padnę...byłam też dziś u lekarza i mam pierwsze zdjęcie naszego maleństwa ![]() ale miałam dziś mega niskie ciśnienie bo 90/60 położna się mnie pyta czy mam takie zawsze a ja nigdy takiego nie miałam, a wydawało mi się że będę miała wysokie bo się dziś tą uczelnią denerwowałam ![]() dostałam skierowanie na badania i za tydzień mam się znowu zgłosić do lekarza z wynikami Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
te terminy to się zmieniają z wizyty na wizytę ja mam na 28.01.2015 cieszę się że koniec stycznia ![]() oj bidulko mam nadzieję że już lepiej się czujesz? ![]() Cytat:
i uważaj na siebie ![]() Cytat:
ja nie czytam żadnych gazet bo na razie do obrony muszę się przygotować a mam tyle ciekawszych rzeczy do robienia niż uczenie się ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
ja dzis żurek robiłam z kiełbaską i ziemniaczkami bo nie mialam za bardzo czasu na gotowanie ![]() Cytat:
tyle mam do powiedzenia ![]() po co tak dzieciaczki krzywdzić? Amnezja? Tradycja?
|
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Omg, az oczom nie wierze;p biedne dzieciaczki;p ja słyszałam o imieniu "śnieżynka" ;d Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Smerfetka - prawie zeslablam przy robieniu obiadu wied był robiony na raty..;/ i w tych ratach spalilam prawie garnek z ryżem (wiem zdolna jestem) . W ogole ostatnio cos przypalam jadło;d ale ryz sie uratował;p Teraz leze i pije 3 szklankę kakao tego dnia,mniam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3490 | ||||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
)Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ciesze sie, ze wszystko dobrze![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
Jestem naprawde tolerancyjna osoba, ale kurcze na te imiona po prostu brak slow! Krzywda dla dziecka, zanim osiagnie wiek uprawniajacy go do zmiany imienia, duzo przejdzie.. Wspolczuje dzieciom rodzicow z zanizonym poczuciem wartosci (nie wiem, kto inny moze pomyslec o takich imionach). |
||||||||||
|
|
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kij z ryżem ważne żeby Tobie się nic nie stało jak jesteś sama w domku...ale skoro już uratowalaś ten ryż to super ![]() faktycznie dużo tego kakao pijesz a jakie pijesz? takie rozpuszczalne czy tak na gazie gotujesz?---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- pojadłam śledzi na imieninach teściowej i mi niedobrze
|
|
#3492 | |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie ze jest tez usg hd? Taka ciekawostka
wpiszcie sobie w Google grafika to wyskocza Wam zdj robione przez to usg ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
Takie rozpuszczalne;d maz był w domu tyle ze malował ścianę w przedpokoju;p i wlasnie jak zaglądnal do ryżu to nie było ciekawie;p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Oczywiscie kAkao na zimno z zimnym mleczkiem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Tez tak macie ze na dworze słońce a wy w domu w polarze? Ja dzisiaj tak cały dzien przechodziłam .. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
teraz jest tyle rodzajów tych usg że glowa mała
nie wiadomo na jakie się zdecydować co do polara też tak mam a raczej co do puszkowych skarpetek mąż się ze mnie smieje że jestem aż taki zmarzluch ![]() to dobrze że był!
|
#3494 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3496 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3497 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
Życzę wszystkim przyszłym mamusiom miłego dnia
|
#3499 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hejo
Cytat:
![]() super że z dzidzią ok ![]() dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() też jestem zmarzluch bardziej niż przed ciążą. wszyscy w krótkim rękawku ja w bluzie albo ciepłym swetrze. śpię w skarpetkach ![]() wzajemnie
|
|
#3500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajne, z przymrużeniem oka i tatusiowie też chętnie się zapoznają. Raczej dla wyluzowanych ludzi których nie oburza takie przedmiotowe przedstawienie dziecka...Ja tak mam wieczorami, muszę pod kołdrę włazić bo mi zimno... |
|
|
|
|
#3501 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez kiedys czytałam i był Żyraf!!! To chyba wszystko przebija.
|
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ja niedawno co wstałam aż wstyd się przyznać ale nie mogłam coś w nocy spać :bababa:Ellyunia, bo jak się powie komus że już lepiej to przychodzą jak jakaś klątwa więc lepiej mówić że tak sobie...miłego dnia
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dzisiaj takie mdłości, że się boję jeść
|
#3504 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż mnie też wczoraj koleżanka częstowała, ale nie skorzystałam ![]() dobrze, że juz lepiej ![]() Aha, czyli chyba wypadałoby się wybrać heh Cytat:
![]() na pewno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to moze na nastepnym usg się ujawni ![]() Cytat:
chyba bym Cytat:
![]() ja też nie czytam takich gazet. Chciałam ściągnąć "Ciężarówką przez 9 miesięcy" ale nie ma i chyba trzeba bedzie kupic ![]() Wzięłam dziś rano witaminy i cały dzień mnie mdli
|
|
#3505 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro ide do lekarza i mam nadzieje ze uslysze serduszko.. jeszcze zadnego wydruku nie dostalam bo nie bylo potrzebyCytat:
---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
Edytowane przez olena90 Czas edycji: 2014-06-25 o 11:11 |
|||
|
|
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3507 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Nawiązując do USG dowcipnego mój M wcale się tym nie przejmował, sam od razu mówił że za mną idzie bo chce zobaczyć fasole
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
❤️Majka 21.12.2014 Szczęścia nie da się kupić, ale można je sobie urodzić .. Edytowane przez ellyunia Czas edycji: 2014-06-25 o 11:22 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a on na to że jest udowodnione naukowo że nie da się nadespać i gadaj se tu z nim ![]() ja wczoraj pierwsze zdjęcie dostałam ale fasoleczka ma już 18 mm wybieram się dziś do Rossmana ale aż się boję bo jak zwykle wydam tam majątek ale muszę jakiś krem na rozstępy kupić itp ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- a powiedzcie mi mamuśki na badania krwi tzw morfologię chodzicie na czczo? czy normalnie po śniadanku?jutro się wybieram i właśnie nie wiem jak to zrobić bo też siusiu mam oddać, to pierwsze czy już obojętne?
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
smerfetka ja kupiłam babydream fur mama - balsam. Fajny jest, nie pachnie mocno i ma dobre opinie. No i kosztuje chyb ze 12 zł
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.

a jak duży jest już maluszek? 

nam jest to obojętne czy chlopiec czy dziewczynka
które Godne polecenia?

. Akurat w pobliżu ani krzaczka, kosza , no nic :/ wstyd. Ale nic nie mogłam . zrobić

mam nadzieję że już lepiej się czujesz? 

i ciastem, mniam mniam 
chyba bym