|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U niektórych dzidzie w brzuszkach, reszta nadal działa w łóżkach - cz.II
Aniu jak juz wybierzesz daj znac
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Dokończę obiad, wtedy spiszę na kartce której co się podobalo i zadecyduję.
Jeszcze raz Wam dziękuję Oj, zmienny mam humor, siedzę i śmieję się do monitora
|
#3483 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba wybiorę 14, ma najwięcej "głosów" i sama się do niej nieco skłaniałam
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczko
![]() dobry wybór
|
#3486 |
|
Wtajemniczenie
|
Co tu taka cisza nastała?
|
|
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie
![]() ![]() Ja za chwilę zaczynam się powoli szykować
|
#3488 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi sie udało w końcu nagrzać wodę w basenie na taką w miarę i sie moczymy
ja zaraz muszę lecieć obiad robic dla męża i pewnie zajrzę dopiero jutro Super jest ten basen z biedry wielki i wszyscy spokojnie bedziemy mogli sie ciapać ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Koliberek zagląda i nic nie napisze ![]() Widzimy Cię |
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, aleście się rozpisały!
W trakcie nadrabiania tych dwóch dni o połowie z tego co chciałam napisać zapomniałam, tak więc z góry przepraszam Przede wszystkim Ksuwcia przykro mi, że @ przyszła, oby następnej już nie było ![]() Aneczka - zdjęć nie zdążyłam przeglądnąć, ale jestem pewna, że we wszystkim wyglądasz pięknie dobrze, że dzisiaj meczu mąż nie chce oglądać, u mnie tutaj dzień w dzień lecą, bo chłopaki oglądają, nie wiem jak ja do przyszłej niedzieli wytrzymam Co do wychowania dzieci, to ja też mam pewne wyobrażenia jedynie na ten temat póki co i jestem pewna, że życie mi je kompletnie zweryfikuje, ale chciałabym chyba połączyć jedną i drugą "metodę", bo nie wyobrażam sobie ani bezstresowego wychowania, ani też całkowitego karania. Mam nadzieję, że Guerce jutro wyjdzie pozytywny test i będziemy świętować trzymam za to mocno kciuki![]() A co do @, to u mnie też jakaś masakra, normalnie mam tak 7 dni, z czego ostatnie 2 to tylko takie plamienia (i tak wiem, że dla niektórych z Was to jest mega długo, ale ja tak mam od zawsze i zawsze wydawało mi się to normalne), a teraz miałam 7, wczoraj czyli 8 dnia miałam takie leciutkie plamienie jeszcze, a dzisiaj w pracy tak mnie zalało, że masakra, ledwo do łazienki doleciałam Może to skutek uboczny tych ziółek Ojca Sroki? Aneczko nie orientujesz się czy coś takiego może występować? Bo powiem Wam, że się mega wystraszyłam dzisiaj przez to ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Dorotko, jak tam Twoje gardełko, lepiej już? Z insuliną to też jest tak, że trzeba chwili żeby organizm się do niej dostosował i żeby zaczęła prawidłowo działać, więc może wszystko przy Tobie?
|
#3490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego idziemy dzisiaj, bo tak wogóle to rocznica jest jutro, no ale ćwierćfinały, więc wiesz ![]() A co do @ to nie mam pojęcia Ja już nie dostałam @ po ich piciu
|
|
#3491 |
|
Wtajemniczenie
|
Nati ja mialam tak samo 2 dni trwal @. Pozniejnic a w 5 dniu jak chlupnelo to myslalam ze do lazienki nie dolece. Mysle ze to te zolka skoro obie tak mamy.
|
|
|
|
#3492 |
|
Zadomowienie
|
Kochane ja Was tak tylko podczyytuje teraz bo mam remont lazienki i musze wszystkiego dopilnowac a ze ciagle mam jakis nowy pomysl to pan co mi robi remont ma mnie dosc...ale powiedzial ze mi to wybaczy bo w ciazy kobiety zawsze niezdecydowane
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczko 14 jak najbardziej
ty jesteś taka szczuplutka we wszystkim ci super
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko, że ja piję Ojca Sroki, a Ty chyba te na pierwszą fazę nie? Nie wiem czy one mają podobny skład w sumie...
No i u mnie trwał 7 dni, dzień przerwy i chlup (a teraz nic nie ma)... Zastanawiam się czy to jeszcze nie jest przypadkiem jakieś zaburzenie z odstawienia tabletek, to w sumie 3 okres od odstawienia (taki po pełnym cyklu, licząc z tym zaraz po to 4), więc nie wiem sama co o tym myśleć
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
Już jestem po kolacji, było fajnie
Zrobiłam zdjęcie przed wyjściem ale wyszłam blada jak trup to się nie będę chwaliła A jutro jadę do Niemiec do zoo ![]() A co tu taka cisza?
|
#3496 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny przepraszam za nieobecnosci ale zwariujue chyba nie dosc ze sajgon w pracy to jeszcze w domu ale powoli ogarniam
nadrabiam posty ale jestem dopiweo na 100 stronie i padam na twarz ze zmeczenia. jutro dokoncze wieczorkiem i popisze wiecej a dzis chcialam tylko powiedziec ze mialam badania wczoraj tarczycowe i inne i wszyskie wyniki ok teraz czekam na hsg dobranoc kochane i jeszcze raz przepraszam
|
#3497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No straszna tu cisza dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
![]() I za wyniki
|
|
#3498 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja juz gotowa
test juz w łazience tak żebym przypadkiem o nim nie zapomniała dobranoc
|
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#3500 |
|
Rozeznanie
|
Ja jak zawsze piszę, kiedy już wszystkie śpicie
i dopiero chwila na spokojne usiądnięcie przed kompem ![]() Aniu mój typ to był 7 i 10 ale we wszystkich super wyglądałaś, więc... fajnie, ze kolacja się udała ![]() Miłej wycieczki jutro ![]() Nati przerąbane z tym @... ja miałam tak chyba ze 2 miesiące temu, że już 4 dnia (kiedy prawie nic nie mam) zadowolona założyłam świeży "pakunek" i wychodzę z łazienki i czuję taki skurcz w podbrzuszu i takie ciepło wypływające - no wiecie i szybko do łazienki z powrotem, a tam okropny duży jakby skrzep wyglądał jak kawał mięcha... sorki za opis jakiś taki ostatek wyleciał i po wszystkim miałam tak tylko parę razy w życiu, że już niby skończona @, ja zadowolona a tu nagle bach! wielka czerwona plama dobrze, ze oprócz tych kilku razy mam normalne @ (tfu tfu ) żebym tego w złą godzinę nie wypowiedziała ![]() Aga guerka ![]() Dorotka jak tam gardło? Mnie coś zaczyna szczypać jakby od wczoraj ![]() No idę się kąpciać Dobranoc
|
#3501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3502 |
|
Wtajemniczenie
|
nanana dobry dobry
aniu gardelko lipa rano tak boli ze mowic nie moge i wszystko splywa nizej pozniej w dzien jest ok ...zobaczymy jeszcze jutro rano bo wczoraj dolozylam syrop stodal ufff sprawdzone cukier ok i jak nic lepiej nie bedzie to pojade do lekarza tutaj w wieliczce w weekend mamy taki otwarty oddzial niby calodobowka i sa lekarze caly czas a zeby dostac sie do normalnego to same wiecie jak to wyglada ![]() a ja zadowolo a bo insulina zadzialala takze zadowolona jestem u odrazu mi lepiej siku tez ok niema ketonow i cukru wiec zazyje apapik syropik i niech grzeje ![]() ---------- Dopisano o 05:21 ---------- Poprzedni post napisano o 05:18 ---------- aneczka super ze kolacja super mam nadzieje ze objadlas sie jak baczek i wycieczka do zooo wooow ja tez bym chetnie pojechala dobrych pare lat nie bylam a czlowiek jak dziecko na zoo nigdy za stary
|
#3503 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam. Dzis negatywny niestety. Zobaczymy czy @ przyjdzie. Następny zrobię w niedziele.
|
|
#3504 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
Lara brawo za wyniki ![]() Guerka na pewno za wcześnie na test Aneczka wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy oby Wam się zawsze układało ![]() no i miłej wycieczki Dorotka brawo za cukier ![]() Aneczka nocny Marku - podziwiam Cię ja o 23 to zapałki już musze wsadzać do oczu żeby nie usnąć ![]() A teraz najlepsze mówię wam śmieje się jak głupi do sera teraz ale miałam rano niezłą przygodę. Bo ja pije te ziółka na I i II fazę ( ochyda) (miałam pić ojca sroki ale się rozmyśliłam). No i je trzeba pić 3 razy dziennie. Wiec rano zawsze zabieram do torebki żeby sobie w pracy zaparzyć. No i jeszcze po drodze wskoczyłam do sklepu po pieczywo, grzebałam w torebce tyle tego miałam naładowanego , że wyciągnęłam kilka rzeczy w tym ziółka na siedzenie i poszłam do sklepu. No i trochę się zasiedziałam, wybiegłam i jade do pracy a tam ... kontrola trzeźwości no i pyta co to jest ? a ja mówię ze zioła ojca sroki no i pośmialiśmy się i mówi: to chyba jednak nie narkotyki i życzył mi owocnych starań ja chyba jestem jakaś dziwna, że takie dziwne rzeczy mnie spotykają
|
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczyny
![]() Meliska śmieje się do monitora Dorotko super że wyniki masz tak dobre. Kurcze dzielna Ciebie dziewczyna. Jak ja bym miała się tak codziennie kuc to chyba bym nie dała rady. Guerka szkoda ze test wyszedł negatywny, ale faktycznie moze za wczesnie ![]() Aneczka prosimy o dodanie zdjęcia nawet tego bladego ![]() A z okazji rocznicy ślubu zycze wam abyście byli szczęśliwi jak do tej pory ![]() Udanej wycieczki do zoo. Też bym pojechała. Ostatni raz byłam jakieś 7 lat temu jak zaczynalismy sie spotykać z TŻ ![]() Jakies w tym cyklu mamy dziwne te @ ![]() Dziewczyny ale wczoraj mielismy z Tż super wieczór
|
#3507 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane my dzisiaj wyjeżdżamy nad morze na weekend wiec raczej nie bedzie mnie.
Guerko a ilodniowe masz cykle?---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Cytat:
Melisko to miałaś przygodę hi hi Aneczko gdzie jedziecie do tego zoo? My chodzimy czasem, a teraz jak mała kuma czaczę to bedziemy częściej
|
|
|
|
|
#3508 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3509 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie chcę nic zapeszać ale mój mąż mówi ze jestem ostatnimi dniami dziwna, malomowna, szwagierka mi tez to mówiła w pierwszej ciąży, mam twardsze paznokcie, ale innych objawów brak, sutki są jak były czyli mój główny objaw po którym zamierzałam zgadywać na nic nie wskazuje, samopoczucie powiedziałabym ze nawet bardzo dobre, wcale nie ciążowe
|
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuniu ale Ci fajnie
zapowiadają mega upały wiec taka wycieczka nad morze bedzie zbawienna Wieczór był namiętnyyyyyyyyyy Owocny nie bo to za wczesnie na owulke ![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Ewuniu to we wtorek testujesz?? Czyli wtorek to będzie sądny dzien
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

Dlatego idziemy dzisiaj, bo tak wogóle to rocznica jest jutro, no ale ćwierćfinały, więc wiesz
Ja już nie dostałam @ po ich piciu 

hi hi