O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-08, 08:25   #3481
Psiulka
Raczkowanie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Dzień Dobry Proszę na dobry początek dnia nie mam nic słodkiego niestety musicie mi wybaczyć. Jak noc? wszystko okej?

Stary 2014-07-08, 08:25   #3482
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Klusiu no to super. Cyc na upaly to najlepsze co moze byc. Wiem ze 1000razy to pisalam ale zaluje ze tak szybko Kostka odstawilam... A co to sa te pasy.?

Migocia jak tam u Ciebie,jak humorek?

Ja dzisiaj wzorwm Mysi bede sprzatac w laszkach😃

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 08:27   #3483
CoffeeHeaven
Zadomowienie

dzień dobry
Stary 2014-07-08, 08:28   #3484
iza243
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Napisane przez Psiulka Pokaż wiadomość
nie ma problemu, jestem raniutko same wiecie dlaczego no ale kawusie musze wypić, chociaż spać mi się chce bardzo bo padnięta jestem po całym dniu to czekam zawsze, aż wróci z pracy mój pracuś.
Samej w domu mi się nudzi..... musze czymś się zająć...
Moja Tereska dzisiaj zjadła dwa lodybo sama też miałam ochote się ostudzić i bałam się, że się przeziębi i niby super ciepło, a dziecko można szybko rozchorować, gardełko przeziębić, jak myślicie jeden lód chyba wystarczy prawda?
Taki maluszek je lody?
Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
Już coraz bardziej myślę że z kosmosu przyleciał . A ja się dzis wk****am bo coraz bardziej nawala na katolików( takrze ba mnie i to przy mnie ) a najgorsze jest to że Wiki to wszystko słyszy
PrzegiąłMógłby się powstrzymać przy dziecku

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Basiu zachowuje się jak burak-ważniak przy mamusi. Ty się zerwiesz jak z niego taki PanJa nie rozumiem takiego czegoś że wychowują Cię rodzice w wierze katolickiej i nagle Ci coś odpie*dala i "zmieniasz" sobie wiarę
Nie zgadzam się.
Odeszłam z wiary katolickiej i wcale nie uważam że mi odp^ierdoliło
Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Zamówiłam w końcu małemu łóżeczko Nie mogłam się zdecydować, bo taki wybór na allegro
http://allegro.pl/baby-raj-lozeczko-...368306958.html
i pościel z sówkami
http://allegro.pl/baby-raj-urocza-3e...371348360.html
Śliczne
Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
[/COLOR]A w ogóle to jak wczoraj sprzątałam szafę znalazłam spodnie. Nowe, nienoszone jeansy. Kiedyś kupiłam , w przymierzalni miałam dwa rozmiary dobry i za duży , no i oczywiście wychodząc i idąc do kasy odłożyłam te dobre i wzięłam za duże. Zorientowałam się dopiero po jakimś czasie jak chciałam je założyć. No i stwierdziłam, ze nie pójdę wymienić no bo przecież zaraz będę w ciąży i będą w sam raz No i nad tymi spodniami wczoraj z tymi wspomnieniami zaliczyłam krótki ryk

Cytat:
Witam sie z kawcia

No własnie sie zastanawiam co on bedzie robil . Miech sie martwi jak przyjedzie .
Wczoraj byla rozmowa i powiedzial ze jej powie zeby juz do nas nie zagladala bo sie pakujemi i nie mamy czasu . No zobaczymy co on jej powie
A wczorajszy tekst wiedzmy mnie rozwalil , jestesmy w sklepie i tekst tesciowej nastepujacy "to co musze cos kupywac czy macie co jesc"
przeciez wie ze tylko P. pracuje
dzisiaj juz poszla bo ma odwiedzic cala rodzine zobaczymy czy P cos zalatwi[COLOR="Silver"]
Co ona sobie wyobraża że ją sponsorować będziecie
Cytat:
Napisane przez PannaMagda Pokaż wiadomość
Dzień dobry moje drogie Panie

Ewcia loffka

Mysia.. może teraz jak spojrzałaś coś zadziała i spodnie będą pasowały jak ulał ))
Ja dzisiaj kolejna wizyta u lekarza ale powoli chcę się za czymś rozglądać.. już trochę mnie nudzi siedzenie w domu brak mi ludzi..
Szukaj już powoli

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Ewciu, cycolimy jestem w szoku, tak mi się to ładnie unorowało czasem po jedzeniu cyce puste ale ona nie daje oznak głodu- tym bardziej, że już je stałe pokarmy niedługo będziemy zaczynać odstawiane, na początek muszę przestać dawać w nocy. może to być o tyle łatwe, że pokochała smoki 6+. nosi je ze sobą i nawet jak się bawi to ciumka...
jak tam @? zbliża się?
Czemu już odstawiać?

Kluseczko ponawiam pytanie jak wam idzie picie wody?

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 08:32   #3485
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

oj ja juz nie wiem czy z jej tekstow mam sie smiac czy plakac czy zostac opanowana . Poprostu nie wiem .

A wczoraj zaprosila na lody , wiec poszlismy do biedry (ten sklep mamu najblizej ) no to my zakupy drobne zrobilismy (bo ja zrobilam rano zakupy) i wybieramy te lody do koszyka .Ona do nas ze korala chce .My do niej ze w biedrze nie ma korala . Wybralismy te co zawsze . jak przyszlo do placenia to Tz zaplacil (juz drugi raz tak nas zalatwila) wiec na trzeci raz juz nie damy sie w jajo zrobic

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość

Basiu - widzę, że teściowa działa Ci na nerwy jak i mi

Izka - póki co się nie wyprowadzamy, ale myślę że to kiedyś nastąpi bo robi się niebezpiecznie.

Mysia - nie smutaj z tymi spodniami. Może zdziałają coś tak jak napisała Ziajka

Ziajka - no to smacznego. Ja się odzwyczaiłam od słodkiego. Końcówkę ciąży nie jadłam i od urodzenia też nie jem

Ewcia - Ty to jesteś z tym bieganiem niemożliwa. Ja startuję w sierpniu. Zobaczymy czy dzieć mi pozwoli. Teraz jeszcze lekarz kazał się oszczędzać.

Klusia - gotujesz po nocach? Podziwiam, ja o 21 marzę o łóżku Wczoraj jak Olasi dawałam cyca wieczornego to przysnęłam a była 20:30

Chłop od rana chodzi i wazelinuje... Myśli, że ulegnę jak wróci z roboty. Po moim trupie
no to nie jestem sama

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 08:35   #3486
Psiulka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Witam

Taki maluszek je lody?
Iza to nie jest już maluszek :P to już prawie dwu letnia dama malutkie gałeczki na patyku nic więcej, nie dałabym dużego loda coś Ty i ku mojemu zdziwieniu to ma to na raz praktycznie dlatego napisałam, że dwa jej dałam, ale musze to ukrócić bo jest niedobra, a ja musze być konsekwentna..

Krepuje się przyznać ale mam ochote na poranne łupu cupu mój Tż stwierdził, że musze się leczyć, ale mi to nie przeszkadza, może i tak już ma być?

Edytowane przez Psiulka
Czas edycji: 2014-07-08 o 08:38
Psiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 08:38   #3487
Ziajka
Wtajemniczenie

Basiu to was na lody wzięła, myślałam, że choc gałkowe czy do lodziarni za gościnę

Ewciu eh te nasz bliźniaki Kubulek nie jadł jeszcze biszkoptów, a tam nie ma glutenu? Startuję z glutenem to dopiero wtedy.

Kluska pięknie laktacja się rozkręcila możes być dumna bo to tylko dzięki Twojej walce

Skwar jak nie wiem, a ja muszę do sklepu przygotowałam już na obiad , patrzę a tam 3 ziemniaki a teść dziś będzie na obiedzie. Zaraz zbieram Kubulka i pędzimy.

Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-08, 08:43   #3488
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Dzisiaj wizyta, zobaczymy co Madzinek nawyrabia.

Cytat:

Coffe, piekna data. Dzien przed moja rocznica slubu Upaly Ci pewnie niezle daja w kosc. Mi stopy puchna i palce u dloni. Kupilam w hebe krem do stop z olejkiem mietowym, myslalam, ze bedzie fajnie chlodzil a tu du^pa, tylko zapaszek.
No widzisz! coś czuję, że nie urodzę wtedy, tylko jakoś w inny dzień skwar daje w dupę szczególnie wieczorem, mam ochotę zdjąć skórę, palce mi puchną u rąk tak samo i kostki u nóg, dlatego ratuje mnie zimna ściana do podpierania, za chwilę nie ubiorę żadnego pierścionka.

A co do spodni, zobaczysz, że jeszcze się przydadzą, ja już marzę o swoich dopasowanych jeansach, tylko nie wiem czy się zmieszczę po wszystkim

Cytat:
Ja tutaj nie chce się wtrącać, ale uważam, że każdy ma prawo myśleć po swojemu nawet jeśli chodzi o wiare, poznajesz świat ludzi i ich przekonania i tylko od Ciebie zależy jak to będzie wyglądało. A jeśli chodzi o rodziców, których się w ten sposób nie szanuje to też jest źle, na pewno nie moralnie i nie fair wobec tego wszystkiego do czego dążyli dla tej osoby. W sumie tak się zastanawiająć to zobaczycie ile jest wiar na świecie i czy należysz do takiej czy do innej to tylko od Ciebie zależy jakim człowiekiem jesteś i to każdy z nas kreuje się jak mu się podoba wiara jedynie może jakoś ukierunkować, ale rodzice na pewno nie są zadowoleni.
Nie wiem, nie lubię dyskutować na temat wiary, każdy ma co prawda swoje zdanie, ja wiem, że choćby skały srały, jestem katolikiem do końca i amen.

Lila łóżeczko też będę mieć takie w podobnych odcieniach.

Basiu Ty to masz jazdy czasem

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:

Krepuje się przyznać ale mam ochote na poranne łupu cupu mój Tż stwierdził, że musze się leczyć, ale mi to nie przeszkadza, może i tak już ma być?
Czasem dobrze jest zacząć fajnie dzień
Stary 2014-07-08, 08:47   #3489
Psiulka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez CoffeeHeaven Pokaż wiadomość

Nie wiem, nie lubię dyskutować na temat wiary, każdy ma co prawda swoje zdanie, ja wiem, że choćby skały srały, jestem katolikiem do końca i amen.

Co do wiary to się już nie wypiowiadam sorki może troszkę przesadziłam, każdy niech sobie to internpretuje jak chce

a co do rozpoczęcia pozytywnie dnia, to mam ochote, tymbardziej, że przed chwilą zmieniłam pościel na świeżutką i pachnącą
Stary 2014-07-08, 08:48   #3490
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Iza mysle ze nie bede dyskutowac na temat wiary bo mam to samo zdanie co Coffe. Amen. Jak zabki Domisia?i jak bidulek znosi te upaly?

Coffe ja Ci wspolczuje tych upalow. Pij duzo.

Klusia o fajna cena jeszcze na gemini popaczam pozniej. Chyba do sis skocze poki nie jest tak tragicznie.

Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-07-08, 08:49   #3491
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Witam

Taki maluszek je lody?

PrzegiąłMógłby się powstrzymać przy dziecku

Nie zgadzam się.
Odeszłam z wiary katolickiej i wcale nie uważam że mi odp^ierdoliło

Śliczne

Co ona sobie wyobraża że ją sponsorować będziecie

Szukaj już powoli

Czemu już odstawiać?

Kluseczko ponawiam pytanie jak wam idzie picie wody?
Iza Tobie nie a jemu tak.

Jak będziemy jechali na wieś to będę bardzo blisko a też będę przejezdzala przez Białystok

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-07-08, 08:52   #3492
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Psiulka no to korzystaj

Ewuniu piję hektolitry, z drugiej strony wolę teraz taki okres niż wciskanie się w puchowe kurtki
Stary 2014-07-08, 08:55   #3493
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Dzisiaj wizyta, zobaczymy co Madzinek nawyrabia.

No widzisz! coś czuję, że nie urodzę wtedy, tylko jakoś w inny dzień skwar daje w dupę szczególnie wieczorem, mam ochotę zdjąć skórę, palce mi puchną u rąk tak samo i kostki u nóg, dlatego ratuje mnie zimna ściana do podpierania, za chwilę nie ubiorę żadnego pierścionka.

A co do spodni, zobaczysz, że jeszcze się przydadzą, ja już marzę o swoich dopasowanych jeansach, tylko nie wiem czy się zmieszczę po wszystkim

Lila łóżeczko też będę mieć takie w podobnych odcieniach.

Basiu Ty to masz jazdy czasem

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Wiem że już pisałam ale uwielbiam czytać Twoje posty wtedy Przypominam sobie moją ciążę(ostatnie dni )

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Kochana a może urodzisz w Vanessy urodziny lub w moje

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-07-08, 08:56   #3494
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:
Wiem że już pisałam ale uwielbiam czytać Twoje posty wtedy Przypominam sobie moją ciążę(ostatnie dni )

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Kochana a może urodzisz w Vanessy urodziny lub w moje
Basiu, a wiesz, że ja z początku cofałam się do Twoich postów, żeby sobie przypomnieć jak Ty to wszystko przechodziłaś? To miłe zobaczymy, już niebawem wszystko się okaże.
Stary 2014-07-08, 09:02   #3495
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Iza to nie jest już maluszek :P to już prawie dwu letnia dama malutkie gałeczki na patyku nic więcej, nie dałabym dużego loda coś Ty i ku mojemu zdziwieniu to ma to na raz praktycznie dlatego napisałam, że dwa jej dałam, ale musze to ukrócić bo jest niedobra, a ja musze być konsekwentna..

Aaa przepraszam to coś pomyliłam
Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Basiu to was na lody wzięła, myślałam, że choc gałkowe czy do lodziarni za gościnę

Ewciu eh te nasz bliźniaki Kubulek nie jadł jeszcze biszkoptów, a tam nie ma glutenu? Startuję z glutenem to dopiero wtedy.

Kluska pięknie laktacja się rozkręcila możes być dumna bo to tylko dzięki Twojej walce

Skwar jak nie wiem, a ja muszę do sklepu przygotowałam już na obiad , patrzę a tam 3 ziemniaki a teść dziś będzie na obiedzie. Zaraz zbieram Kubulka i pędzimy.

Co robisz na obiad?
Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Iza mysle ze nie bede dyskutowac na temat wiary bo mam to samo zdanie co Coffe. Amen. Jak zabki Domisia?i jak bidulek znosi te upaly?
Na razie spokój z ząbkami.

Upały znosi ciężko,bardzo się poci w nocy nie mógł zasnąć.Chyba z ciepła.
Cytat:
Iza Tobie nie a jemu tak.
Wiadomo każdy jest inny.

Tak pędzicie że nie nadażam za wami

Stary 2014-07-08, 09:03   #3496
Psiulka
Raczkowanie

Cytat:
Psiulka no to korzystaj
Niestety musze odpuścić bo sama nic nie wskóram, a tymbardziej Tereska demoluje mieszkanie więc musze się szybko ogarnąć i wyjść gdzies na piaskownice
Stary 2014-07-08, 09:08   #3497
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Basiu, a wiesz, że ja z początku cofałam się do Twoich postów, żeby sobie przypomnieć jak Ty to wszystko przechodziłaś? To miłe zobaczymy, już niebawem wszystko się okaże.

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

kochane uwielbiam takie makijarze zaraz moze zrobie https://wizaz.pl/Makijaz/Szkola-maki...y-makijaz-oczu jeszcz ja mam podobny kolor oczu wiec moze i mi bedzie pasowal .
jak narazie zmykam na kawke do tescia ( czasem i tesc mnie wko***a ) ale lepiej z nim sie napic kawki niz sama

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017

Edytowane przez b a r b a r a
Czas edycji: 2014-07-08 o 09:12
Stary 2014-07-08, 09:16   #3498
Psiulka
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

kochane uwielbiam takie makijarze zaraz moze zrobie https://wizaz.pl/Makijaz/Szkola-maki...y-makijaz-oczu jeszcz ja mam podobny kolor oczu wiec moze i mi bedzie pasowal .
jak narazie zmykam na kawke do tescia ( czasem i tesc mnie wko***a ) ale lepiej z nim sie napic kawki niz sama

ciekawe kolorki i ta kreska fiolet super bardzo mi się podoba, nawet mam jedną taka sukieneczke w sam raz pod kolor
A planujesz sobie taki zrobić na jakąś okazje? czy do teścia tak malujesz? żartuje oczywiście , bardzo ładny
Stary 2014-07-08, 09:19   #3499
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Ja do teścia jak pójdę wymalowane to się nie będzie i tak patrzył . Chodź z tego co wiem to jestem w jego typie

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-07-08, 09:19   #3500
kasiab91
Zakorzenienie

Ola wstała, zjadła i idę sprzątać, bo w sypialni nie ma jak przejść A no i pulpety zrobić muszę. Pełno roboty dziś

Aaaa... Zapomniałabym... Oluś dziś po raz pierwszy przy mnie przekręciła się z plecków na boczek i tak leżała sobie Kochana
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

Edytowane przez kasiab91
Czas edycji: 2014-07-08 o 09:22
kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 09:26   #3501
Psiulka
Raczkowanie

Cytat:
Ja do teścia jak pójdę wymalowane to się nie będzie i tak patrzył . Chodź z tego co wiem to jestem w jego typie
Na pewno jesteś piękna bo masz piękny kolor oczu a teścio jeden wielki buc, że nie dostrzega takiego piękna!!
Mój teść to najchętniej zmieszłaby mnie z błotem, nie szanuje mnie, nie liczy się wogółe z moim zdaniem, a poza tym na każdym weselu czy gdziekolwiek na imprezie jak poprosi mnie do tańca to mnie obmacuje i tak jestem na niego wkurzona, że mam ochotę mu wygarnąć. Nie nawidze go ale musze go szanować, bo mój Tż nigdy by mi tego nie wybaczył

Edytowane przez Psiulka
Czas edycji: 2014-07-08 o 09:28
Psiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 10:01   #3502
_Kluska_
Zakorzenienie

Izuniu przeprazam, myślałam że pisałam ale pewnie z kimś o tym rozmawiałam i mi się pomyliło.
niekapek TT jest fajny, ma taki gumowy ten dziubek i zgrzyta o dziąsła więc szybko załapała ale jak już zacznie to ciągnie i ciągnie i cała mokra potem bo bokiem leci
a u Was jak?

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 10:25   #3503
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Śliczny makijaż
Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Aaaa... Zapomniałabym... Oluś dziś po raz pierwszy przy mnie przekręciła się z plecków na boczek i tak leżała sobie Kochana

Cytat:
Izuniu przeprazam, myślałam że pisałam ale pewnie z kimś o tym rozmawiałam i mi się pomyliło.
niekapek TT jest fajny, ma taki gumowy ten dziubek i zgrzyta o dziąsła więc szybko załapała ale jak już zacznie to ciągnie i ciągnie i cała mokra potem bo bokiem leci
a u Was jak?

A dajesz z uszczelką czy bez?

U nas tak sobie.Rozcieńczam soczek z woda.Domis wie że jest tam picie ale nie pije zbyt chetnie.Woli cyca.Ale nie poddaje się i dziś spróbuje dać przed obiadkiem bez uszczelki.

A czemu chcesz już cyca powoli odstawiać?Ile teraz macie na dzień kp?

Stary 2014-07-08, 10:25   #3504
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Witam z rana!
Cytat:
dzięki dziewczyny, a na załączonym obrazku najnowsze osiągnięcie akrobatki.
Śliczna jest! Spryciula!

Cytat:
dostaliśmy expres firmy Seaco HD8753,
JA akurat za tą firmą nie przepadam. Wcześniej marzył mi się ekspres manualny z prawdziwego zdarzenia, czyli Gaggia Classic. Nawet zdążyłam kupić porządny młynek do mielenia kawy. Ale na ekspres nie mogłam uzbierać. W końcu TŻ mnie przekonał żebym dała szanse automatom. No najlepsze są Jura, ale też nie było mnie stać. Okazało się, że Siemens robi bardzo dobre. I teraz za jednym przyciśnięciem mogę pić latte macchiato do woli.

Cytat:
Napisane przez zophiee Pokaż wiadomość
Teraz tż pojechał z pierwszą dostawą kartonów i mniejszych mebli na parter, a na piętrze zaimegnuje wszystkie podłogi, tak, żeby jutro przewieźć resztę kartonów i mebli
Mamy zamiar w środę spać pierwszą noc
Kanapa już złożona, jest cudna, super, że postawiłam na błękit
No super!!!

Cytat:
Basiu mam nadzieję, że Cię nie uraziłam. dla mnie katolicy i katole to dwie różne rzeczy i nie sądzę, żebyś była tym drugim. w moim słowniku katol to fanatyk -przeciwko aborcji (każdej), homoseksualistom, in vitro. to taki człowiek co w imię swojej wiary zmusza wszystkich wokół do życia wg jego ,jedynych słusznych, poglądów. jakoś od razu przyjęłam, że to na nich Twój tż nagaduje.

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Zamówiłam w końcu małemu łóżeczko Nie mogłam się zdecydować, bo taki wybór na allegro
http://allegro.pl/baby-raj-lozeczko-...368306958.html
i pościel z sówkami
http://allegro.pl/baby-raj-urocza-3e...371348360.html
Śliczne te łóżeczko!

Cytat:
o, Psiulka dołączasz do nocnej zmiany? :p zaraz pewnie pojawi się Agabi, Ziajka i Yss
Ja byłam, czytałam, ale nie miałam weny do pisania .

Cytat:
Kurcze ale mi horony szaleją... masakra jeszcze teraz widze w telewizorze mój ulubiony serial i mam ochote zagrać którąś z ról przy tych wspaniałych modelach ....
A jak ten serial? Ciekawe czy ten o którym ja myślę

Cytat:

A w ogóle to jak wczoraj sprzątałam szafę znalazłam spodnie. Nowe, nienoszone jeansy. Kiedyś kupiłam , w przymierzalni miałam dwa rozmiary dobry i za duży , no i oczywiście wychodząc i idąc do kasy odłożyłam te dobre i wzięłam za duże. Zorientowałam się dopiero po jakimś czasie jak chciałam je założyć. No i stwierdziłam, ze nie pójdę wymienić no bo przecież zaraz będę w ciąży i będą w sam raz No i nad tymi spodniami wczoraj z tymi wspomnieniami zaliczyłam krótki ryk
Ja chyba nie zaliczyłam takich numerów, bo udało się w 1cs i tak mocno dostałam wtedy po głowie, że mam uraz do teraz. Nawet teraz jeśli się uda to nie umiem sobie wyobrazić robienia zakupów w tym celu. Zdążyłam wtedy tylko zamówić serię książek Kazz Cooke i leżą głęboko schowane.

Cytat:
A wczoraj zaprosila na lody , wiec poszlismy do biedry (ten sklep mamu najblizej ) no to my zakupy drobne zrobilismy (bo ja zrobilam rano zakupy) i wybieramy te lody do koszyka .Ona do nas ze korala chce .My do niej ze w biedrze nie ma korala . Wybralismy te co zawsze . jak przyszlo do placenia to Tz zaplacil (juz drugi raz tak nas zalatwila) wiec na trzeci raz juz nie damy sie w jajo zrobic
Brak mi słów

Cytat:

Super! Kiedyś miałam wenę na makijaże. Mam nawet profesionalne pędzle i palety kupowałam głównie w Inglocie. Malowałam się do pracy jak jeszcze w PL mieszkaliśmy. Każdego dnia coś innego, wszystkie koleżanki podziwiały i zazdrościł. Na kurs nawet chciałam iść. A tutaj to nie ma po co i jakoś zaprzestałam. Może jak się do stolicy przeniesiemy to zacznę znowu.

Pierwszy dzień w pracy w miarę ok. Ale wolała bym już weekend - wiadomo . Siedzieliśmy wczoraj z TŻ, nadrabialiśmy zaległości w serialach. Znowu życie nam wróciło na ten spokojny, utarty tor.
Tak tęskniłam za moją maszyną, a teraz nie znalazłam jeszcze chwili aby coś zrobić. Pewnie dlatego, że muszę się pomierzyć na nowo po tej wycieczce do Polski . TŻ to ma chociaż ten orbiterek, a ja? Rower stanowczo zabroniony. No nic poczekamy, najwyżej będę spacerować.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 10:31   #3505
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

klusia jak co ty kopiujesz jak chcesz filmik tu na wizaz wstawic z dropboxa ??

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Napisane przez yssmay Pokaż wiadomość
Witam z rana!

Śliczna jest! Spryciula!

JA akurat za tą firmą nie przepadam. Wcześniej marzył mi się ekspres manualny z prawdziwego zdarzenia, czyli Gaggia Classic. Nawet zdążyłam kupić porządny młynek do mielenia kawy. Ale na ekspres nie mogłam uzbierać. W końcu TŻ mnie przekonał żebym dała szanse automatom. No najlepsze są Jura, ale też nie było mnie stać. Okazało się, że Siemens robi bardzo dobre. I teraz za jednym przyciśnięciem mogę pić latte macchiato do woli.

No super!!!

Śliczne te łóżeczko!

Ja byłam, czytałam, ale nie miałam weny do pisania .

A jak ten serial? Ciekawe czy ten o którym ja myślę

Ja chyba nie zaliczyłam takich numerów, bo udało się w 1cs i tak mocno dostałam wtedy po głowie, że mam uraz do teraz. Nawet teraz jeśli się uda to nie umiem sobie wyobrazić robienia zakupów w tym celu. Zdążyłam wtedy tylko zamówić serię książek Kazz Cooke i leżą głęboko schowane.

Brak mi słów

Super! Kiedyś miałam wenę na makijaże. Mam nawet profesionalne pędzle i palety kupowałam głównie w Inglocie. Malowałam się do pracy jak jeszcze w PL mieszkaliśmy. Każdego dnia coś innego, wszystkie koleżanki podziwiały i zazdrościł. Na kurs nawet chciałam iść. A tutaj to nie ma po co i jakoś zaprzestałam. Może jak się do stolicy przeniesiemy to zacznę znowu.

Pierwszy dzień w pracy w miarę ok. Ale wolała bym już weekend - wiadomo . Siedzieliśmy wczoraj z TŻ, nadrabialiśmy zaległości w serialach. Znowu życie nam wróciło na ten spokojny, utarty tor.
Tak tęskniłam za moją maszyną, a teraz nie znalazłam jeszcze chwili aby coś zrobić. Pewnie dlatego, że muszę się pomierzyć na nowo po tej wycieczce do Polski . TŻ to ma chociaż ten orbiterek, a ja? Rower stanowczo zabroniony. No nic poczekamy, najwyżej będę spacerować.
kochana a Ty nie miałas dzis testowac ??

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-07-08, 10:38   #3506
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Basiu Zajrzyj do klubu to się dowiesz
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 10:43   #3507
PannaMagda
Zakorzenienie

Kobity... wiem co musicie wgrać swoim tżtom do ich telefonów/tabletów itp.

Stary 2014-07-08, 10:51   #3508
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez yssmay Pokaż wiadomość
Basiu Zajrzyj do klubu to się dowiesz
lece

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

u mnie w folderze "linki do Filmow" jest link z filmikiem Wanessy pierwszy kwiatek zaraz po zdieciu kuchni

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017

Edytowane przez b a r b a r a
Czas edycji: 2014-07-08 o 11:44
Stary 2014-07-08, 11:04   #3509
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Jesteśmy w domu ale prówa-dobrze że jest ten wiaterek,lecę trochę do mamy,moja siostra ciężarna ma zapalenie pęcherza i się bidulka męczyKochane będę później

Izka a Domiś śpi odkryty? bo Kostek spał np. w tamtym roku w bodach pod flanela i jeszcze się sam odkrywała teraz to nawet w samym pampku w południe jak śpi.

Yss już się martwiłam o Ciebie

Madziapadłam

Basiu piękny ten makijaż -na lato jak znalazł

Kasia gratulacje dla Oleńki

Ziajka ja tam na hardcora dawałam biszkopty

Zajrzę jeszcze do k i spadam
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-07-08, 11:46   #3510
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

moja ksiezniczka bawi sie moimi gaciami

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości