![]() |
#3481 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 3
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wózki bardzo fajne ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
a zapomniałam wam napisać...jest rzecz, której nie przemyślałam zachodząc w ciąże... mianowicie bunt 2latka.
Dziś byłyśmy z koleżanką i jej 2letnim synkiem na zakupach i wgl połazić... i mówie wam masakra...młody ma 2,5 roku i jest tak rozdarty i rozpłakany ze to sie w głowie nie miesci wszystko na NIE, tu nie wchodzimy, wózkiem jechac nie chce, na karuzele chce wejść, OK, kupuje bilet, on już nieeee chce.... ![]() ![]() Macierzyństwo to będzie niezła próba cierpliwości dla mnie. ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- ech kalafior mi rośnie chyba ![]() Strzałka, wybacz, ze dopiero teraz, ale gratuluję córeczki ![]() a jagodowej gratuluję słyszanego serducha ![]()
Op. 11.03.2019. ![]() Lift + Motiva Ergonomix Full 500cc ![]() Edytowane przez Nadzieja87 Czas edycji: 2014-12-04 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt! I kolejnej corci
![]() ![]() Juz sie nie moge doczekac wizyty.... Witam nowa mamusie ![]()
![]() |
#3484 |
Zakorzenienie
|
Witam.
Nadrobiłam ae nie odpisuje przepraszam. Wczoraj po wizycie ok tylko wzieła próbkę na posiew bo mocz się jej nie podobał. Mały bryka i serce bije. Jestem padnięta i codziennie o 20 ide spać. Troche mam problemów w pracy al;e o tym napiszę w weekend jak znajde siłę. |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Te camarelo też fajne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3486 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dwa pierwsze wózki ok, ten ostatni to typowy czołg, źle się prowadzi, zajmuje mega dużo miejsca w bagażniku, nie polecam tego typu wózków ![]() Hej! Szybko nadrobiłam i uciekam ![]()
![]() |
#3487 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj słyszałam serduszko za pomocą detektora właśnie a to dopiero 16 tc
![]() Tien my kosz na pieluchy wystawilismy na balkon, bo woreczki niewiele dawały ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3488 |
Zakorzenienie
|
Dorka, już zaczynam płacz ;-)
A takie to pyszne było ![]()
Op. 11.03.2019. ![]() Lift + Motiva Ergonomix Full 500cc ![]() Edytowane przez Nadzieja87 Czas edycji: 2014-12-04 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3490 |
Zakorzenienie
|
Nadzieja nie wiem czy to co napiszę jeszcze bardziej Cię nie zdoluje, ale ten niby bunt dwulatka zaczyna się znacznie wcześniej. ..... u nas od 13 miesiąca zdarzają się dni a nawet tygodnie kiedy córa zachowuje się tak jak ten chłopiec, tylko moja jeszcze nie mówi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Zakorzenienie
|
Masakra, on był dziś zachowaniem gorszy niż dzieci w super niani... Bez kitu.
![]() Oby moje było grzeczne za tatusiem ![]()
#3492 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziś od syna milion razy usłyszałam "nie" ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3493 |
Zakorzenienie
|
Co do buntów 2 latka, moja bratanica teraz też to przechodzi.
Wyznacza rodzicom granice i patrzy czy może ją przekroczyć czy nie. Ja jutro na wizytę, denerwuje się trochę... w nocy kiepsko śpię przez to. Mój TŻ jest za to nad wyraz spokojny ![]()
#3494 |
Wtajemniczenie
|
pamiętam jak pilnowałam bliźniaków i podwójnie przechodziłam bunt dwulatka..
![]() ja jutro idę do gina z tą nieszczęsną infekcją ![]() za tydzień normalna wizyta..
#3495 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3496 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
HIHI dobre Imienia nie mamy bo nie wiem kto tam jest Co do szkoły rodzenia to ja polecam. Przygotowałam sie do porpdu jak i opieki nad dzieckiem. Chodziłam sama bo maz nie dał rady a później mu mówiłam co i jak. Woreczki hmmmm na początku nie przydatne u mnie ale teraz czasem się przydają tylko ja uzywam zwykłych wodeczków. Kupołam całą paczke czyli 1000szt i używam do wszytkiego. Odkładam co jakiś czas te na pampki z kupą. Jak sie rozszeża diete to czasem zapachy są boskie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Zadomowienie
|
Zaczęłam czytać o tym katarku do odkurzacza! Fascynujące, nie pomyślalabym ze cos takiego istnieje, na początku myslalam ze zartujecie z tym odkurzaczem
![]() ![]()
#3498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3499 |
Zakorzenienie
|
Co do kataku to jeden z lepszych nazzych zakupow do dzis nam sluzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3500 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny!
![]() ![]() przepraszam, ale nie będę cytowała (źle dzisiaj spałam i padam na twarz, do tego chyba mam migrenę ![]() przede wszystkim gratuluję udanych wizyt i poznania płci dzieci ![]() ![]() ![]() strasznie dziękuję, za zamieszczenie wyprawki z kosmetykami (może dodamy to do klubu? bo zaraz gdzieś zniknie w gąszczy postów) i za wózki, wszystkie mi się podobają, ale trzeba będzie wybrać się do sklepu i na żywo sprawdzić, który mi przypasuje ![]() ciuszki które kupiliście są boskie, ja dostałam od klientki pierwsze ciuszki dla naszego bobasa, praktycznie nówki ![]() i tak rozmawiałam z mężem, że poczekamy z kupowaniem ciuszków, do momentu kiedy wszystkie kuzynki i znajome dadzą nam swoje ciuszki, dokupimy wtedy to czego będzie brakowało i tyle... aaaa o tym Katarku też nie słyszałam ![]() ![]() byłam dzisiaj w laboratorium i zrobiłam morfologie i mocz i niestety zaczynają się problemy z niską hemoglobiną ![]() ![]() ![]() chciałabym też uprzedzić, że teraz będę rzadziej się udzielać, mam tyle pracy, że nie wiem jak ja się wyrobie, no ale wszystkie kobitki chcą być ładne na Święta i Sylwestra ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3501 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zawsze możesz szybciej pójść na l4, nie daj się tym tyranom ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3502 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A katarek odciąganie często przy infekcji i inchalator dzialają cuda nawet zwykła solą fizjologiczną. A przy infekcji lekarz moze dać leki do inhalacji i można minać spokojnie antybiotyki. U nas katarek i inhalator to świętości w domu. Nawet teraz gdy złapałm infekcję od razu inhalacje solą fizjologiczną i na 2 dzień zeszedl cały chlerny zielony katar. teraz juz leci normalny przezroczysty i zanika. Jeśli będziecie sie po urodzeniu dziecka zastanawiać nad inhalatorem to powiem tak kupujcie najlepiej inhalator z nebulizatorem tzn bardzo rozdrabnia drobinki lekarstw tak że mogą one głęboko się dostać. Ważne przy zapaleniu oskrzeli czy płuc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja dokładnie czuje ten sam brak. Do tej pory ćwiczyłam dość regularnie, a teraz przez mdłości (które na szczęście minęły około 2-3 tygodnie temu) i przez przeziębienie musiałam to odkładać. Mój gin polecił mi wizytę u fizjoterapeutki, która mogłaby mi opracować jakiś "plan" ćwiczeń i ogólnie mi doradzić. Muszę się jednak dowiedzieć, czy to wchodzi w cenie jego opieki (chodzę prywatnie), czy pociągnął mnie jakieś spore dodatkowe koszty. ![]() My bicie serduszka słyszeliśmy już około 16tc. Także to pewnie zależy od lekarza. Ogólnie wreszcie troszkę urósł mi brzuszek, chociaż dla niewtajemniczonych wyglądam jakbym była po prostu po obiedzie. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3504 |
Zadomowienie
|
Jutro nadrobię, bo przed chwilą weszłam do domu, od 5 rano na nogach...
Po wizycie - średnio. Wyskoczyła mi dziś rano opryszczka na ustach. Wiem, że mam ten wirus w sobie, bo kiedyś mi się regularnie robiła min raz w roku. Ale od jakiś 7 lat miałam spokój i się nie ujawniało. ale teraz czuję się osłabiona, mam katar od paru tyg i jestem przemęczona, niewyspana i to świństwo wylazło. Od razu potraktowałam zoviraxem i plasterkami, ale lekarz stwierdził, że w ciąży to niebezpieczne zakażenie i kazał mi brać przez 6 dni leki antywirusowe ![]() Do tego mam ciała ketonowe w moczu i wg niego jestem niedożywiona, bo mój organizm zaczął się żywić z zapasów. A ja jem naprawdę zdrowo. Tylko mało, bo nie mogę więcej, bo wtedy mnie strasznie mdli i mam zgagę. Ale owoce, warzywa, kanapka z ekochlebem z mąki orkiszowej do pracy, trochę nabiału, jajka, ryby - co ja mogę jeszcze jeść ![]() Kazał mi się podtuczyć w święta - super . Dodam, że nie jestem szczypiorem jak większość z Was, noszę rozmiar 40, więc mam z czego zrzucić. |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Wtajemniczenie
|
My bylismy na hot dogu bo mnie tak wzielo, ze szok
![]() Nie rozumiem o co chodzi z tym serduszkiem, ze tak pozno sie slucha? W sensie, ze jakims specjalnym urzadzeniem? Ja od poczatku slucham serduszka, na kazdej wizycie.
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkich udanych wizyt i poznania płci
![]() Witam nową mamusię ![]() Ja się mało dziś odzywam, bo coś nie mam humoru ![]() ![]()
![]() |
#3507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() sylwia01485 dr google nie ma co czytać bo można się załamać ![]() ![]() scotasia Wózek bardzo fajny, obczaiłam ![]() strzalka44 bardzo fajny pomysł z takimi naklejkami ![]() ![]() ![]() Obzarłam się za dużo i czuje się jakbym miała pęknąć ![]() Co do brzuszka, to u mnie już widać, ci którzy mnie znają nie mają wątpliwości że ciąża, inni mówią że mały. Dla mnie jest ok jak na 19t ![]()
![]() |
#3508 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3509 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sylwus niemartw sie ta opryszczka ja mialam w 7 tygodniu wiec pomysl co tez przechodzilam ale z dzidzia oki i na prenatalnych tez wyszlo wszystko dobrze a ja nie bralam zadnych lekow a opryszczka wyskoczyla mi przy pierwszym przeziebieniu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak prywatnie. Tez na poczatku mialam zimno czy tam opruszczke, juz sama nie wiem, ale nic nie stosowalam.
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.