|
|
#3481 | |||||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja ledwo trzydniowe wytrzymuję Ale wielokrotnie spotykałem się z informacjami nt. długotrwałych głodówek i ich uzdrawiającym wpływie na organizm (szczególnie w chorobach przewlekłych) Cytat:
Tylko wiesz - jak komuś z gęby jedzie, możesz się odsunąć na bezpieczną odległość, a takie nieświeże giry zabijały z siłą wodospadu w calutkim pomieszczeniu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natrudniej jest potem - bo się stopniowo przechodzi od wywarów do stałego jedzenia, to wymaga większej siły woli niż etap na wodzie. Ale daje radę. Mam wrażenie, że teraz On to traktuje jako jedyną rzecz, nad którą ma kontrolę Cytat:
|
|
#3483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. No dobra , myśle jak to napisać zeby coż z tego było.... Dawid jak był malutki, to już było widac ze jest inny . Ale nikt nie śmial głośno powiedzieć, na 5 latka , że gej. No ale jeden odważny Józek ( pijaczyna taka) coś tam robil przy domu, Dawid przyjechal na wakacje akurat z matką i prababką...no i Jóżek tylko chwilę z nim porozmawial, raz. Potem co widział go to sobie nucil glośno Rowerek,Rowerek, Rowerek ...i tak cały czas...no to biedna matka w końcu się przy jakiejś tam okazji zebrala na odwagę i pyta ogolnie. Dlaczego Jóżek za każdym razem śpiewa Rowerek jak Dawid jest w pobliżu? Na co wujo - a co, pedałek ma śpiewać za dzieckiem ![]() Dawid ma rude włosiska. Ciotka ma rudego kocura, Mruczka. Któregoś dnia, wiosną koty dopadły Mruczka i potraktowaly go jak kocicę, tamten nie bardzo sie broil, chyba ze strachu ![]() Ciotka przerażona do wuja, boszz biedny kiciuś, co on przeżył, traumę będzie mial, co teraz...a wujo niewiele myśląc, no jak to co. Mruczek nie pasuje już. Od dziś jest Dawidkiem. No i został kot Dawidek ![]() Także takie wiesz, naprawdę głupie trochę, bawią tylko wtajemniczonych
|
|
|
|
|
#3484 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rowerek |
||
|
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Ja to widzę tak, że to koniec końców dobrze, bo może się przełożyć na inne sfery życia, na zasadzie śnieżnej kuli. Dałem radę z X dam radę z całą resztunią! Ktoś może wyjść z takiego doświadczenia ogólnie mocniejszy, naładowany w nowe siły, wiarę w swoją moc sprawczą ! |
|
|
|
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Niepotrzebnie. Poprostu trudno to opisać, bo to tak bez klimatycznie wychodzi. No i trzeba by znać bohaterów,żeby naprawdę bawilo
|
|
|
|
|
#3487 | |
|
Zakorzenienie
|
Jaki typ, to nie wiem - dowiedział się o cukrzycy 3 lata temu bodaj, insulinę stosuje w zastrzykach - długodziałającą i taką doraźną... chyba
![]() Generalnie nastawienie do głodówek wśród lekarzy jest bardzo zróżnicowane - tych, co są za jest znacznie mniej. Ale ci przeciwni, kiedy widzą wyniki badań - albo zdjęcia po kontroli oka, z ktorym miał kłopot, nie potrafią wytłumaczyć, czemu zmiany uznane przez nich za nieodwracalne się cofneły - nawet Mu robili podwojne badania, bo nie wierzyli ![]() A jednak! [QUOTE=gryx82;5029 Tylko wiesz - jak komuś z gęby jedzie, możesz się odsunąć na bezpieczną odległość, a takie nieświeże giry zabijały z siłą wodospadu w calutkim pomieszczeniu ![]() Mój ojciec zawsze marudzi, że w łazience same dziwne szampony, zamiast sprawdzonego pokrzywowego/chmielowego/trzy zioła ![]() [/QUOTE] 1. u fryzjera odsuwanie się może być niebezpieczne - dla fryzury ![]() 2. No i dobrze mówi Cytat:
![]() Mam zamiar iść spać! JUŻ!
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3488 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3489 |
|
grozi wypollizowaniem
|
szerokie spodnie do kostek
![]() http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...5p2474531.html
|
|
#3490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3491 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Myślę, że na Tobie spełniłyby ten wymóg ![]() ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- |
|||
|
|
|
#3492 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kurde trza miec wene zeby za małe,podarte gacie nazwac
DŻINSOWE SPODNIE CYGARETKI Z PRZETARCIAMI I EFEKTEM SPRANIA W STYLU VINTAGE http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/je...4p2388003.html
|
|
#3493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie jak za czasów mojego liceum (samoróbki) tylko lepsze! Trza mieć wenę naszać takie mohero-sandały
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-18 o 01:19 |
|
|
|
|
#3494 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
chodzic mozna ale zeby kupic za tako cene? ---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ---------- hyhy, sam sex http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/bu...2p2368031.html ---------- Dopisano o 01:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- obawiam sie ze camelskieplaszcze bedom w modzie ![]() ---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:29 ---------- mialam identyczna koszule ponad 20 lat temu,nawet takie same zatrzaski miala http://www.hm.com/pl/product/08264?article=08264-A
|
|
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. A kto nie miał Wszystko wraca, camele też już byli Moja Mam ma sprzed roku, i kurcze ona w tym wygląda genialnie, natomiast ja żałośnie. W modzie, nie ma nic odkrywczego Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-18 o 01:40 |
|
|
|
|
#3496 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
troche mnie przeraza ze jestem z czasów z których juz moda wraca ![]() a ja czekam na jakis odkrywczy odzien wierzchni..przepaczylam juz wiele i nic nie ma...
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2015-02-18 o 01:42 |
|
|
|
|
#3497 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Tylko, że: to było 18 lat temu i była biała ![]() Dżiiizas... chodziłem w białej koszuli z perłowymi zaczaskami
|
||
|
|
|
#3498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czas leci do przodu co zrobisz? Też mnie to dotyka, ale jakoś luzuję majty 2. Stwórz!!! Zaprojektuj i zleć uszycie. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-18 o 01:49 |
|
|
|
|
#3499 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I były to rockowe i punkowe stroje. Ewent hippie i ewent depesz mode. Choć oni zaczęli wcześniej ![]() ---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:57 ---------- Doobra, skończyłam susi z ogórasem I zmykam w stronę łoża. Mam nadzieję, że przyśnią mi się faszyn victimy. baj baj |
|
|
|
|
#3501 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nieee, to niemożliwe ![]() Cytat:
Ale popielec dzisiaj, czeka mnie śledziowa wyżerka
|
||
|
|
|
#3502 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Znad kawy |
||||
|
|
|
#3503 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Koleżanka z roboty miała ostatnio podobne, trochę się zszokowaliśmy zbiorczo tak wielkimi dziurami a to proszę, krzyk mody i się zwyczajnie nie znamy. Cytat:
O kurde, kurde, nie wiem! Wypadłam z obiegu. Proste sztyblety chyba nadal na topie? Ja mam bikery x 2 i babciowe botki na niskim obcasie, nie planuję kolejnych zakupów. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2015-02-18 o 08:43 |
||
|
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Sama sobie próbowałam porobić dziury w jednych w zeszle wakacje...zepsulam tarkę i sie poddalam...trudno zrobić fajne dziury w gaciach
|
|
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
Machnę znad niczego
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
znad papryczki habanero
laska z pracy chciała zobaczyć, czy twarda jestem i zjem http://www.ostrakuchnia.pl/content/view/66/58/ "Pradawne powiedzenie głosi, iż papryka ta mieni się wszystkimi kolorami piekła i tylko szatan oraz Meksykanie mogą ją jeść w całości." Macham kopytkiem i wracam do pracy ziejąc ogniem
|
#3507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawa jestem, jak duże mogą być dziury w spodniach, żeby się te spodnie jeszcze trzymały?
|
|
#3508 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kurde nie mialam nigdy sztybletów..moze to błont? a ja chyba wiem bedzie modne..gdzies sie natknelam na tzw sliponki no i fidzeu ze duzo tego jest ani chybi to trent wiosenny ![]() baru mam powazne pytanie kolejne: jakie sie teraz nasza okulary? jakies marki? zeby moze nie rejbany bo to juz sie robi niesmaczne..w takiej ilosci na ulicy...cena moze byc podobna ale najchetniej nizsza.no i gdzie sie udac po okulary? jak jakis czas temu pomykałam po vision expresach to tam serio nic nie było ciekawego..a ludzie skads musza bracte fajne okulary ktore widze na ludziach ![]() ma ktos rozeznanie? kamena? i chce tą razą w pełnych oprawkach plastikowych, najlepeij czarne-myslicie ze beda mi pasowac? plis pomózcie bo sprawa okularów jest gorsza do rozwiazania niz butów, krzeseł czy koloru przedpokoju , sama nie dam rady ![]() zastanawiam sie tez nad opcja soczewek-przynajmniej by mi wybieranie odpadło
|
|
|
#3509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to tenisówki zwykłe bez sznurówek i zdawało mi się, ze od dawna takie na ulicach widuję, ale ja się na modzie nie znam ![]() A jakie sliczne steampunkowe google dzisiaj
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-18 o 11:53 |
|
|
|
|
#3510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, ja od zawsze lubię only plastik, tera na ulicy dwukolorowe plastiki - i one są w optykach. Musisz się wybrać na rundę po optykach na miasto po prostu. ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

Czas leci do przodu co zrobisz? Też mnie to dotyka, ale jakoś luzuję majty

Ale popielec dzisiaj, czeka mnie śledziowa wyżerka
bo to juz sie robi niesmaczne..w takiej ilosci na ulicy...cena moze byc podobna ale najchetniej nizsza.