Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 21 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-13, 07:45   #3481
Loquilla
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Loquilla
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 21

Dzień dobry!
Loquilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 07:57   #3482
rochelle_
Mów mi Rosia :)

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
Zero jakiejkolwiek rozmowy ze cos nie tak bedzie, ze jakieś snoop deformity, uciekający mięsień itd żaden problem dla Doktora A.B - a pianki poliuretanowej nie wsadza sie nierodzacym. No istny cyrk.
Nawet nie mam szans negocjować wybranego implantu, muszę w tej kwestii zaufać Dr hehe wiec zdaje sie na 100% na niego.
A dzięki Tobie Ewunia bedą miekkie i ruchome okraglski z pięknie wypełniona góra a rozmiar - nie liczą sie ml tylko wymiary i efekt! Chociaż 520 brzmi ekhm pokaźnie

Pięknie prezentujesz swoje sukienki, życzę samych sukcesów, masz talent

Psy to duży, bardzo duży obowiązek. Właśnie sama sytuacja, ze moj sąsiad pojechał na narty i zostawił owczarka w kojcu, 4(!) dzień i dzwoni do Nas czy byśmy mogli mu nalać wody i nasypać suchego.
Jak go wypuściliśmy to jak z procy, chyba ze dwie minuty sikał, bawił sie z Nami, biedny, zamknęliśmy bramę i go zostawiliśmy, niech biega, pilnuje. Ludzie nie maja pojęcia... Ani jakiegoś wyobrażenia, jak psa zostawić na tyle dni w kojcu, przecież nie jest głupi zeby sobie za przeproszeniem srac w domu...
No niestety u niektórych synapsy w mózgu nie stykająU mnie w bloku jest utuczony owczarek niemiecki i beagle. Właściciele może ze dwa razy w ciągu dnia z nimi wychodzą. I to może na jakieś 15 minut... Zero pojęcia o rasie, zero pojęcia o wychowaniu psa, zero empatii. Pieski mają cholernie smutne oczy. Ach, no i oczywiście sprzątanie kupki po pupilu jest ponad ich możliwości

Złap Rośkę w sieci!
nowy wpis! ---> www.rzeklam.pl
Instagram
Stream, czyli giereczki
rochelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 08:21   #3483
kasika84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rochelle_ Pokaż wiadomość
No niestety u niektórych synapsy w mózgu nie stykająU mnie w bloku jest utuczony owczarek niemiecki i beagle. Właściciele może ze dwa razy w ciągu dnia z nimi wychodzą. I to może na jakieś 15 minut... Zero pojęcia o rasie, zero pojęcia o wychowaniu psa, zero empatii. Pieski mają cholernie smutne oczy. Ach, no i oczywiście sprzątanie kupki po pupilu jest ponad ich możliwości
Kochana! Na moim osiedlu spacery z psem wokół bloku to norma. Myślę, że z 90% właścicieli preferuje tego typu wyprowadzanie. Jest dosłownie garstka ludzi, którzy codziennie chodzą na długie spacery na łąkę czy do lasu. Jak spotykam kogoś nowego na spacerze to się dziwi, że mój pies ma taką kondycję, bo ludziom się wydaje, że buldogi to takie typowe kanapowce. Tylko leżą i nic nie robią. A moja maleńka sunia ma lepszą kondycję niż niejeden wielki pies
Stary 2015-02-13, 08:24   #3484
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Zero jakiejkolwiek rozmowy ze cos nie tak bedzie, ze jakieś snoop deformity, uciekający mięsień itd żaden problem dla Doktora A.B - a pianki poliuretanowej nie wsadza sie nierodzacym. No istny cyrk.

Nawet nie mam szans negocjować wybranego implantu, muszę w tej kwestii zaufać Dr hehe wiec zdaje sie na 100% na niego.

A dzięki Tobie Ewunia bedą miekkie i ruchome okraglski z pięknie wypełniona góra a rozmiar - nie liczą sie ml tylko wymiary i efekt! Chociaż 520 brzmi ekhm pokaźnie

Pięknie prezentujesz swoje sukienki, życzę samych sukcesów, masz talent

Psy to duży, bardzo duży obowiązek. Właśnie sama sytuacja, ze moj sąsiad pojechał na narty i zostawił owczarka w kojcu, 4(!) dzień i dzwoni do Nas czy byśmy mogli mu nalać wody i nasypać suchego.

Jak go wypuściliśmy to jak z procy, chyba ze dwie minuty sikał, bawił sie z Nami, biedny, zamknęliśmy bramę i go zostawiliśmy, niech biega, pilnuje. Ludzie nie maja pojęcia... Ani jakiegoś wyobrażenia, jak psa zostawić na tyle dni w kojcu, przecież nie jest głupi zeby sobie za przeproszeniem srac w domu...

miło mi!
Stary 2015-02-13, 08:32   #3485
Olivkaa200
Zakorzenienie

czesc laseczki

My mieliśmy na początku mopsa kupić moja mama jest zakochana w tych psach ale u nas dzieci mialy ostatnie slowo no i mam moja sunke kocham ja nad zycie pasujemy do siebie idealnie zadziory jesteśmy dwie niestety pies to tez ogromny obowiązek w moim przypadku gdzie cała moja rodzina jest za granicą nie mam mozliwosci jechania kiedy mi sie chce do nich od malego wychowywałam sie z psami ale to juz bedzie raczej moj ostatni jak narazie z moim obecnym psem jakas mam taka największa więź moze dlatego ze to moja pierwsza suczka i moim zdaniem sa one zupelnie inne niz psy

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 08:44   #3486
EwaNS
Raczkowanie

Cytat:

No to bardzo się cieszę a dla TK
Ma szczęście że moje ładnie miękną i robią się fajnie ruchome bo inaczej a że jeszcze Tysia pisze że jej są aż za miękkie więc już nie panikuję

Witam laseczki i zaraz zmykam na pilates
Stary 2015-02-13, 09:05   #3487
Zainteresowana2
Zadomowienie

Szann u mnie A.B. nie zgodził się na okrągłe.... bo mu powiedziałam, że chcę... odpowiedział, że mnie tak nie oszpeci i jak chcę okrągłe to muszę poszukać innego lekarza. Powiedział, że mam taką budowę anatomiczną że tylko implanty anatomy wchodzą w grę. A że powiedziało mi już to w sumie 3 lekarzy to nie nalegałam i zaufałam A.B. doszliśmy tylko do kompromisu, że anatomy o okrągłej podstawie.

05.10.2017 - operacja A.B. 😁 silimed natural 425HI
Zainteresowana2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-02-13, 09:13   #3488
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EwaNS Pokaż wiadomość
Ma szczęście że moje ładnie miękną i robią się fajnie ruchome bo inaczej a że jeszcze Tysia pisze że jej są aż za miękkie więc już nie panikuję

Hej Dziewczynki ☺
Poważnie mówię,na mój gust są za miękkie,wolałabym trochę twardsze ☺
Ja już po fat burning,teraz będę ogarniala dom...☺
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 09:25   #3489
Zainteresowana2
Zadomowienie

Wyliczanka na dzisiaj

maja2013 16.02 - 3
harti88 23.02 - 10
_dorka_ 23.02 - 10
kochaneczka7 03.03 - 18
szann 08.05 - 84
olivka1989 12.05 - 88
lijuana 10.06 - 117
maginka23 08.07 - 145
tysiaczek83 10.09 - 209

Stary 2015-02-13, 09:36   #3490
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasika84 Pokaż wiadomość
Kochana! Na moim osiedlu spacery z psem wokół bloku to norma. Myślę, że z 90% właścicieli preferuje tego typu wyprowadzanie. Jest dosłownie garstka ludzi, którzy codziennie chodzą na długie spacery na łąkę czy do lasu. Jak spotykam kogoś nowego na spacerze to się dziwi, że mój pies ma taką kondycję, bo ludziom się wydaje, że buldogi to takie typowe kanapowce. Tylko leżą i nic nie robią. A moja maleńka sunia ma lepszą kondycję niż niejeden wielki pies
Nio tak...Ty tez masz buldozią damę ☺ jaką ma maść?

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Loquilla Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Heeej....jak Dzieciaki? Doczekalaś pączka? ☺
Stary 2015-02-13, 09:41   #3491
szann
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EwaNS Pokaż wiadomość

Macałam te Twoje anatomy, przyjemne

Cytat:
Napisane przez Zainteresowana2 Pokaż wiadomość
Szann u mnie A.B. nie zgodził się na okrągłe.... bo mu powiedziałam, że chcę... odpowiedział, że mnie tak nie oszpeci i jak chcę okrągłe to muszę poszukać innego lekarza. Powiedział, że mam taką budowę anatomiczną że tylko implanty anatomy wchodzą w grę. A że powiedziało mi już to w sumie 3 lekarzy to nie nalegałam i zaufałam A.B. doszliśmy tylko do kompromisu, że anatomy o okrągłej podstawie.
A mi za to powiedział, ze jeżeli mięsień bedzie spychal implant na bok, to zastosuje technike, chyba dual plane 2 (jak sie nie myle) ze rozetnie go, zrobi z niego taki namiocik, zeby lepiej wypchąć pierś do przodu - nagle się okazało, ze mało wiem jeszcze o operacji, bo nigdy o czyms takim nie słyszałam - w sumie mamy podobne do siebie piersi, z tym, ze Ty juz po dzieciakach. Pytalam oczywiście o wszelkie mozliwe powikłania (żeby wyskoczyl spod mięśnia i zrobił sie smutny cycek, albo spadł na dół, przykłady Yazmat, Luny) to oczywiście wtedy poprawiamy na jego koszt, chyba, ze będzie to i z mojej winy, to 3tys za zespół. Myślę, że nie pisalby sie na okrągłe, gdyby miało byc cos nie tak. Pytal czemu chce okrągłe, nawet nie próbował mnie namawiać na anatomy, tylko pokazal, że miałyby delikatniejszy zjazd, a w końcu chce wypełnić górę, to co mam i tak zostanie na dole, tylko boje sie tej projekcji hahaha żeby nie były za mocno odbite od góry
myślę, że dlatego, ze jestem młoda, opadną, znaturalnieją, ciąża, a u Ciebie trzeba tak zadziałać żeby jak najdłużej był ten efekt
jak zapytalam o zwykłe anatomy to powiedział ze będą za wysokie, efekt dlugiej piersi, jak juz to właśnie szersze niz wyższe.

My mamy dwa - kundelka za kostke 14lat ma, a taka żywotna, szczęśliwy pies. No i wzielismy w lipcu kaukazo-owczarka ze schroniska, ten to nam daje popalić. ..
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 09:55   #3492
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Macałam te Twoje anatomy, przyjemne

A mi za to powiedział, ze jeżeli mięsień bedzie spychal implant na bok, to zastosuje technike, chyba dual plane 2 (jak sie nie myle) ze rozetnie go, zrobi z niego taki namiocik, zeby lepiej wypchąć pierś do przodu - nagle się okazało, ze mało wiem jeszcze o operacji, bo nigdy o czyms takim nie słyszałam - w sumie mamy podobne do siebie piersi, z tym, ze Ty juz po dzieciakach. Pytalam oczywiście o wszelkie mozliwe powikłania (żeby wyskoczyl spod mięśnia i zrobił sie smutny cycek, albo spadł na dół, przykłady Yazmat, Luny) to oczywiście wtedy poprawiamy na jego koszt, chyba, ze będzie to i z mojej winy, to 3tys za zespół. Myślę, że nie pisalby sie na okrągłe, gdyby miało byc cos nie tak. Pytal czemu chce okrągłe, nawet nie próbował mnie namawiać na anatomy, tylko pokazal, że miałyby delikatniejszy zjazd, a w końcu chce wypełnić górę, to co mam i tak zostanie na dole, tylko boje sie tej projekcji hahaha żeby nie były za mocno odbite od góry
myślę, że dlatego, ze jestem młoda, opadną, znaturalnieją, ciąża, a u Ciebie trzeba tak zadziałać żeby jak najdłużej był ten efekt
jak zapytalam o zwykłe anatomy to powiedział ze będą za wysokie, efekt dlugiej piersi, jak juz to właśnie szersze niz wyższe.

My mamy dwa - kundelka za kostke 14lat ma, a taka żywotna, szczęśliwy pies. No i wzielismy w lipcu kaukazo-owczarka ze schroniska, ten to nam daje popalić. ..
Właśnie u mnie jest błąd w tym,że powinnam mieć szerszy implant a nie full high...ale wiem,że A.B. zrobi pięknie....szkoda,że nie mogło być tak od razu
Szykuje się dużo zmian w moim życiu i mam zagwostkę...co robić...ehhh te życie...
Stary 2015-02-13, 10:07   #3493
Moninja
Raczkowanie

szann, a dlaczego miałby wychodzić implant spod mięśnia albo spychać mięsień? Takie głupie pytania zadaję, wiem ale pierwszy raz słyszę i nie wiem czy w Twoim akurat przypadku tak miałoby się dziać, ze względu na jakieś specyficzne uwarunkowania budowy, czy ogólnie jest takie ryzyko?
Widzicie Dziewczyny ja mimo że od wielu lat planowałam operację, to nie wczytywałam się w szczegóły, żeby za dużo nie myśleć i nie zniechęcić się, po prostu chciałam cycki, więc się nie dziwcie że pytam o takie rzeczy
Co do takiej mieszkanki to nie dziwne że daje popalić. Domyślam się że mieszankę owczarka kaukaskiego i niemieckiego miałaś na myśli Połączenie mocnego charakterku jednego z temperamentem drugiego, ostry mix
Wrzuciłam jeszcze kilka zdjęć, o pieskach mogłabym cały czas gadać
Mój Synuś, kiedy jeszcze mieszkaliśmy w Wawie naszą nieobecność przesypiał, ale nie siedział długo sam. Teraz ma towarzystwo, więc się nie nudzi
Tysiu ja też nie wierzę, ale uważam że ZKWP i tak najmniejsze zło ze wszystkich, a najbardziej przerażają mnie te nowo powstałe twory, które pojawiły się po zmianie ustawy.
Moninja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 10:09   #3494
szann
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Właśnie u mnie jest błąd w tym,że powinnam mieć szerszy implant a nie full high...ale wiem,że A.B. zrobi pięknie....szkoda,że nie mogło być tak od razu
Szykuje się dużo zmian w moim życiu i mam zagwostkę...co robić...ehhh te życie...
Stara, wszystko w naszym życiu jest 'po coś'
Pomyśl, że i tak mamy sie dobrze.
byle zdrowie, z resztą zawsze sobie można dać radę. A na każdy problem jest kilka rozwiązań, tylko trzeba na nie wpaść
Stary 2015-02-13, 10:12   #3495
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Moninja Pokaż wiadomość
szann, a dlaczego miałby wychodzić implant spod mięśnia albo spychać mięsień? Takie głupie pytania zadaję, wiem ale pierwszy raz słyszę i nie wiem czy w Twoim akurat przypadku tak miałoby się dziać, ze względu na jakieś specyficzne uwarunkowania budowy, czy ogólnie jest takie ryzyko?
Widzicie Dziewczyny ja mimo że od wielu lat planowałam operację, to nie wczytywałam się w szczegóły, żeby za dużo nie myśleć i nie zniechęcić się, po prostu chciałam cycki, więc się nie dziwcie że pytam o takie rzeczy
Co do takiej mieszkanki to nie dziwne że daje popalić. Domyślam się że mieszankę owczarka kaukaskiego i niemieckiego miałaś na myśli Połączenie mocnego charakterku jednego z temperamentem drugiego, ostry mix
Wrzuciłam jeszcze kilka zdjęć, o pieskach mogłabym cały czas gadać
Mój Synuś, kiedy jeszcze mieszkaliśmy w Wawie naszą nieobecność przesypiał, ale nie siedział długo sam. Teraz ma towarzystwo, więc się nie nudzi
Tysiu ja też nie wierzę, ale uważam że ZKWP i tak najmniejsze zło ze wszystkich, a najbardziej przerażają mnie te nowo powstałe twory, które pojawiły się po zmianie ustawy.
Nio tak...ale nie wszystkie domowe hodowle są złe...Są ludzie co raz dopuszczą sunie i koniec ☺ po mojemu nie należy uogólniać...szkoda tylko tych stworzeń

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Stara, wszystko w naszym życiu jest 'po coś'
Pomyśl, że i tak mamy sie dobrze.
byle zdrowie, z resztą zawsze sobie można dać radę. A na każdy problem jest kilka rozwiązań, tylko trzeba na nie wpaść
To prawda Szanulku mój...tylko co jak jedno chce a drugie nie...Mąż chce wyjechać do Kanady na stałe,ale nie wiem czy ja tego chce....ekhmmm....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-02-13, 10:30   #3496
szann
Zakorzenienie

Monia, mam wysunięty mostek z prawej strony, widac na zdjeciu w albumie, od razu to zauważył, no i sutki - 'jeden patrzy na Maroko, drugi na Wiedeń" a tak serio, to jedna pierś jest nizej o ok.1cm, co powoduje różnice w wysokości tez brodawek, mam dwa różne fałdy i wielkościowo piersi o ok.26cc (komputer wymierzył) hehe. Takie odkrycie w życiu
ja znowu odkąd chyba Doda zrobiła biust, zawsze tego pragnelam, podczytywalam forum jeszcze w liceum, jak już zaczęłam sie udzielać to tylko mnie to utwierdziło w tym, że chce to zrobić, chcę. Czasem sobie myślę, że gdybym tego wszystkiego nie wiedziala, to żyło by sie lżej hehe, a z drugiej strony mialam tyle czasu na przygotowanie sie do tego, że to musi być zrobione po mojemu w całości
Pytaj, po to jest to forum, a każda wnosi cząstkę siebie, nowe informacje dla przyszłych cycolinek. Nie jesteśmy lekarzami, ale mysle własne doświadczenie jest równie ważne. Przecież lekarz nie poradzi jak wstawać po operacji

Z psem, same problemy ucieka przez płot - wspina sie jak człowiek, biega po wsi, środkiem drogi w szelkach z odblaskami.. idzie wyzrec z miski psu sąsiada, a ze ten jest na łańcuchu to nie ma pola manewru, haha, jeszcze mu narobi kabana przed nosem biega za sarnami, z sąsiadem, który jeździ na rowerze do baru, a jak wbiega na podwórko (jak ucieka zostawiamy otwartą brame albo furtkę) to tak na niego szczeka, że aż mu piana z pyska leci..
jak śpi, to z nogą do góry, chrapie, pruka. Przyjdzie sie przytulić, jak sie krzyczy po nim to sie obraża, a za 10minut juz jest przy nodze. Warczy na odkurzacz i na swoje odbicie w lustrze. Już dwa razy go spakowalam do bagażnika i mu groziłam ze go wywioze do schroniska z powrotem. To piszczal. Wariat nie pies, serio. Tyle śmiechu z nim... obgryzl dywan w przedsionku z nerwów, ze jest zamknięty, futryne z drzwi, całe podrapane, siatka pogryziona, rozerwana na tyle, ze juz nie musi podskakiwac tylko nogi przekłada (taki gruby, jeszcze 3kg i może wcale nie bedzie przechodzić ) no ale jak go nie kochać, jak wychodzę na podwórko a on mi przynosi pachołek do zabawy. Wysypuje jedzenie z miski, bo lepiej z ziemi smakuje, moczy łapy w misce. .. też kocham psy
Stary 2015-02-13, 10:31   #3497
kasika84
Rozeznanie

Cytat:
Nio tak...Ty tez masz buldozią damę ☺ jaką ma maść?

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Heeej....jak Dzieciaki? Doczekalaś pączka? ☺
Moje maleństwo jest płowe.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Luna.jpg (135,3 KB, 24 załadowań)
Stary 2015-02-13, 10:34   #3498
szann
Zakorzenienie

Cytat:
To prawda Szanulku mój...tylko co jak jedno chce a drugie nie...Mąż chce wyjechać do Kanady na stałe,ale nie wiem czy ja tego chce....ekhmmm....
Rozpisz za i przeciw, dojdziecie do kompromisu, na pewno

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Jezuuusss, jaki słodziak!
Stary 2015-02-13, 10:48   #3499
Moninja
Raczkowanie

Cytat:
Nio tak...ale nie wszystkie domowe hodowle są złe...Są ludzie co raz dopuszczą sunie i koniec ☺ po mojemu nie należy uogólniać...szkoda tylko tych stworzeń

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Oczywiście Tysiu. Ja ogólnie nie jestem za rozmnażaniem. Psiaków jest już i tak za dużo, tzn. za dużo nieszczęśliwych. Gdybym rozmnożyła, bałabym się, że nie znajdę odpowiedniego domu. Za to hoduję gekony orzęsione i gargulcowe Może ktoś tutaj interesuje się takimi dziwadełkami?
P.S
Gdyby mój facet chciał na stałe do Kanady byłabym w siódmym niebie, boję się spędzić całe życie w Polsce. Tym bardziej, że dla nas nie będzie już emerytur.
szann już rozumiem, nie sądziłam że z krzywym mostkiem taki problem... Możesz mi napisać na priv kim jest AB, bo ja nadal nie wiem Fajnie opisałaś swojego psiaka, owczarki kaukaskie mają tak silny instynkt terytorialny- on pewnie myśli że cała wieś jest jego.
kasika84 ale dama, mój rozbójnik byłby zachwycony

Edytowane przez Moninja
Czas edycji: 2015-02-13 o 10:57

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-13, 10:49   #3500
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasika84 Pokaż wiadomość
Moje maleństwo jest płowe.
Prawie jak moja Gumisia Shanty tylko maść ma czerwoną
jak ja kocham te nietoperze
Na pierwszym foto przytulona do grzanego fotela...Piecuch
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Corka.jpg (106,5 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Shanty.jpg (82,6 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez Tysiaczek83
Czas edycji: 2015-02-13 o 10:52
Stary 2015-02-13, 11:23   #3501
Moninja
Raczkowanie

Te oczki
Stary 2015-02-13, 11:29   #3502
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Moninja Pokaż wiadomość
Oczywiście Tysiu. Ja ogólnie nie jestem za rozmnażaniem. Psiaków jest już i tak za dużo, tzn. za dużo nieszczęśliwych. Gdybym rozmnożyła, bałabym się, że nie znajdę odpowiedniego domu. Za to hoduję gekony orzęsione i gargulcowe Może ktoś tutaj interesuje się takimi dziwadełkami?
P.S
Gdyby mój facet chciał na stałe do Kanady byłabym w siódmym niebie, boję się spędzić całe życie w Polsce. Tym bardziej, że dla nas nie będzie już emerytur.
szann już rozumiem, nie sądziłam że z krzywym mostkiem taki problem... Możesz mi napisać na priv kim jest AB, bo ja nadal nie wiem Fajnie opisałaś swojego psiaka, owczarki kaukaskie mają tak silny instynkt terytorialny- on pewnie myśli że cała wieś jest jego.
kasika84 ale dama, mój rozbójnik byłby zachwycony
Kochana a ten gargulcowy to wygląda jak mały aligator hi hi?
Duże mają wymogi co chodzi o terrarium?
Stary 2015-02-13, 11:31   #3503
justynamagdalen
Raczkowanie

Hej Dziewczyny!
Tak długo Mnie tu nie było ale tyle się narobiło że nie wiem jak 3 miesiące minęły, w kazdym razie zawitał u Nas nowy czlonek rodziny więc opieka nad Naszą kluska zabiera sporo czasu :-(
Jestem już prawie 5 m-cy po operacji cycki super, blizny raczej ok no i miękkość jest spoko aczkolwiek troszkę zmalała ale przy Mojej budowie i tak są imponujące :-D
Co u Was słychać? Widzę nowe twarze
Przymierzam się do recepcji skrzydelek, która miałam mieć na Początku stycznia ale coagle chorowałam:-(
Pozdrawiam kochane!
justynamagdalen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 11:32   #3504
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynamagdalen Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!
Tak długo Mnie tu nie było ale tyle się narobiło że nie wiem jak 3 miesiące minęły, w kazdym razie zawitał u Nas nowy czlonek rodziny więc opieka nad Naszą kluska zabiera sporo czasu :-(
Jestem już prawie 5 m-cy po operacji cycki super, blizny raczej ok no i miękkość jest spoko aczkolwiek troszkę zmalała ale przy Mojej budowie i tak są imponujące :-D
Przymierzam się do recepcji skrzydelek, która miałam mieć na Początku stycznia ale coagle chorowałam:-(
Pozdrawiam kochane!
Bobasek Kochana czy szczeniaczek? hi hi
Stary 2015-02-13, 11:34   #3505
justynamagdalen
Raczkowanie

Tysiaczku Kochana, szczeniaczek bullterierka
Widziałam.ze ostro trenujesz, sama zaczęłam i leze z zakwasami:-(
Buziak
Stary 2015-02-13, 12:15   #3506
szann
Zakorzenienie

Mi to się jeszcze marzy taki Ciciuś
Stary 2015-02-13, 12:29   #3507
Olivkaa200
Zakorzenienie

ale slodziaki te Wasze psiaki kocham psy wszystkie

Tysiaczku tz chce do pracy tam ? ciezka decyzja wiadomo rodzina przyjaciele zostają...stres zwiazany ze szkoła i dzieckiem wiadomo inny język itp ale w życiu czasem warto podejmowac ryzyko

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-02-13, 12:40   #3508
justynamagdalen
Raczkowanie

Cytat:
Moja siostra ma takiego , wielki jest :P
ale śliczny <3
Stary 2015-02-13, 12:47   #3509
rochelle_
Mów mi Rosia :)

Cytat:
ah, przepiękny, chociaż ja szaleję za brytyjskimi (i znów, nie mamy gdzie kuwety wstawić, a TŻ nienawidzi kotów, głupol ):

Złap Rośkę w sieci!
nowy wpis! ---> www.rzeklam.pl
Instagram
Stream, czyli giereczki
rochelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 13:07   #3510
Zainteresowana2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynamagdalen Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!
Pozdrawiam kochane!
Witaj
Faktycznie dawno Cię nie było wrzuć nowe zdjęcia golasków 5 miesięcy po operacji...
U kogo chcesz zrobić resekcje skrzydełek? Ile kosztuje taka operacja? Też jest w pełnej narkozie?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości