|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII
Cytat:
Cytat:
no ale może to nic takiego tylko te kijowe przepowiadacze i Cytat:
![]() Mały się kokosi troche :P nici chyba z porodu :P |
|||
|
|
|
#3482 | |||
|
Rozeznanie
|
Ja za to najbarddziej na swiecie nie znosze Kaiser's. Ceny z kosmosu to mało powiedziane, asortyment kiepski (jak dla mnie), a ponoc maja najlepsza jakość, pary razy sprobowalam i przekonałam sie ze to pic na wode
Cytat:
moj nie znosi lazenia ze mna po sklepach nawet tam gdzie są gadżety dla niego, tylko obi wchodzi w gre ![]() Cytat:
tez fajna sprawa! Cytat:
kontakt z dziecmi świetny.Mam tez kolezanke co dziecko ma od 17 roku życia.. i to ze ma wiecej sił, nie znaczy ze poświeca je na dziecko :/ teraz ma 21, kontakt z dzieckiem słaby, wieczna impreza w glowie.. (ale zadna patologia zeby nie było, z dobrego domu, tylko "tak wyszło" )
|
|||
|
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie się nie kurzy w łazience, w przeciwieństwie do reszty pomieszczen
![]() za to wkurzają mnie zacieki na kranie i na szybach od prysznica oraz odcisnięte paluchy na spłuczce- lubię takie wyglancowane a kiedyś tak nie miałam z mojej strony dzieci idą po mamusiach, a po stronie męża po tatusiach u jego brata synek jest kropla w kroplę, córka to samo ciekawe jak to u nas będzie..ale mam pycha bruschetty ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Rosi- za akcję ![]() Goczek-ja też spróbuję mleka, będzie mnie korcić, żeby sprawdzić jak smakuje ![]() ![]() Gosiak-ale fajnie Wam
|
#3485 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Po 2 - hehe śmieje się tylko Mi i tak juz wszystko jedno, serio. Pozatym napalilam sie na byczka! a przepowiadacze są okropne, ciekawa jestem jak bardzo roznią się od tych porodowych |
|
|
|
|
#3486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
|
|
#3487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() haha widzisz jaka madra jestem |
|
|
|
|
#3488 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki za odpowiedz. To kupiec sypki i będę dosypywac. Ja w ogóle kawy nie lubię zbozowki tez. Cytat:
Ja za karmi nie przepadam. Cytat:
|
|||
|
|
|
#3489 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Chyba ide sie polozyć laski, moze coś jeszcze naskrobię dziś jak nie zasne. buziaki dobrej nocy |
||
|
|
|
#3490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My mleka probowalismy, mnie to jakos nie obrzydza
|
|
#3492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja tez mi po kościach i flakach daje.... To kik jest też w Polsce???? sie zobaczy ![]() Ło matko jak mi sie rozpycha
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tez obrzydza, a M próbowali podobno słodkie.
|
|
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51077652]a zgody na operacje nie podpisywalas? To tambylo u mnie akurat.
Ale dzis czuje skurczyki w piersiach,chyba produkcja mleka.powylewalam dzis troche mleka z cycka bo mala zbojkotowala lewy cycek i odciagalam. A położna jak byla z wizyta partonazowa to mowi ze szkoda wylewac takie dobro natury a u mnie wciaz nadprodukcja.. chociaz juz mniejsza,wczoraj myslalam ze pekna. Mamusie kochane, budzic dziecko na karmienie jak spi dluzej niz 3h? Bo rozne podejscia widzialam...[/QUOTE] ja nie budze wstaje to je choc bardzooo rzadko mu sie zdarza spac tak dlugo
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co robie?
siedze na dupie odpychając sie nogami od podłogi zeby brzuch mi sie kolysał i w ten sposób próbuję ją uspać, bo masakra co ona robi....
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51077868]i tak nadal ma po takim czasie? Myslalam ze to troche przechodzi
![]() A jak z kapielami Jasia? Od poczatku lubil? Moja sie w szpitalu darla, wczoraj tylko ja obmylismy i tez krzyk wielki jak tylko wode poczula,na polgolasa lezy spokojnie w miare.[/QUOTE] nie przechodzi ![]() Jas kapiele lubi lezy spokojnie w wodzie, dzis nawet mu sie ziewalo i przysypial
|
#3497 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
moja spi w lezaczku tiny love, ogolnie to super zakup jest,melodyjki fajne i bujanie uspokaja,sama sie nawet troche buja
|
|
|
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez juz mowie dobranoc na dziś trzeba się wyspać bo nie znamy dnia ani godziny
choć nie miałabym nic przeciwko gdyby w nocy mnie skurcze zbudzily
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie smutaj
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
ja zmierzch oglądam
wszystkie juz śpią?
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie :/tym bardziej tz, juz to widze
|
#3502 |
|
Konto usunięte
|
ja dzis zbudzilam po 4h liczac od poczatku karmienia bo wczoraj tez w dzien takie dluzsze przerwy miala, a w nocy co pol h-godzine sie budzila i poplakiwala, chcialam ja przestawic. Ale po budzeniu jesc nie chciala, tylko polizala cyca. Polozna mowila ze budzic po 3-4 h,chyba ze pojedyncze takie dlugie spanie to ok.
Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 Czas edycji: 2015-04-17 o 21:35 |
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51078756]ja przed wczoraj na bol glowy,wczoraj jakos po apapie przeszlo prawie a dzis znow mnie boli od rana i wlasnie wypilam. Ciebie Mala Sylwia bolala glowa 1 dzien?[/QUOTE]
bolala to zle okresleniel. mnie napierd.alala :/ bol mogrenowy, niesamowity, nie idzie funkcjonowc a jedyne co cie utrzymuje przy zyciu to pozycja lezaca. na plasko
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem ze na pewno slodkie jak wody plodowe buziaki i dobranoc dziewuszki;* |
|
|
|
|
#3505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostro... ja to w ciąży to zapomniałam co to ból głowy.... A przed miewałam takie mocne że aż na wymioty mnie zbierało i tabletkę musiałam brać jak tylko czułam że zaczyna ćmić bo potem niczym nie szło bólu opanować! Kupowałam tabletki przeciwbólowe na bazie kodeiny... I jak miałam mega ból to je brałam bo ketonalu nie moge bo mnie okropnie po nim żołądek boli, więc ibuprom zatoki to była norma u mnie w torebce... mam nadzieję że te bóle nie wrócą a jeśli to migrena to już sobie współczuję bo jak mnie boli to nic tylko tabletka i do spania bo inaczej nie przejdzie za nic! a z dzieckiem małym tak się nie da, a ściągac męża z pracy bo mnie głowa boli to tez troche lipa....
|
|
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51080205]Karmisz w lozku na lezaco? Ja tak wczoraj chciałam i nie mogłam siebie u malej ulozyc
moja spi w lezaczku tiny love, ogolnie to super zakup jest,melodyjki fajne i bujanie uspokaja,sama sie nawet troche buja[/QUOTE]Tak, dla mnie najlepsza pozycja A jak probowalas? Na boku czy bralas mala na brzuch?Cytat:
|
|
#3507 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie Tż wnerwil
nie odzywam się do miego nawet nie mam siły ryczec przez tą złość. Wczoraj po sprzątaniu został wor ze smieciami... prosilam go aby wwyniósł na śmieci bo dla mnie za ciężkie i od wczoraj słyszałam "zaraz" i tak wynosił przez półtora dnia to się wnerwilam i powiedziałam przed chwilą że ma teraz wynieść albo ja się ubiore i wyniose... znowu bylo zaraz i że wyniesie jak będzie się kładł spać. .. cholera jest po 22 już. Znam go na tyle że wiem iż by nie wyniósł bo albo by zasnął w salonie albo rano by powiedział że po nocy nie chciał chodzić to sie wkurzylam ubralam i wytachalam ten worek z 4 piętra do śmieci. I oczywiście jeszcze ja ra zła bo przecież mówił że wyniesie... i oczywiście "co piszesz na tel" a niech sobie to przeczyta że skarze sie na niego... zamiast zrobić coś od razu i mieć z głowy to on zawsze ma czas! Już mu kiedyś powiedziałam że na własny pogrzev sie spóźni bo ma czas i zaraz... no normalnie wsciekla jestem. .. jeszcze tak mnie plecy po tym tachaniu bolą że nie wiem jak mam leżeć możecie mówić że głupia po co wynosiła ale wyniosłam bo miałam już dość i gowno mnie obchodzi co on sobie myśli. Facet by nie pozwolił kobiecie na to aby wynosiła ciężar, smutno mi przez to strasznie bo on myśli chyba tylko o sobie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3508 |
|
Wtajemniczenie
|
Matko cos nie mam spania dzisiaj w szpitalu . ..chyba za duzy stres zwiazany z wychodzeniem...wiem ze to niezależnie odemnie ale tak bym chciala, jutro z rana maly ma miec wyniki, juz przybral teraz pytanie jak elektrolity :/ trzymajcie kciuki
|
#3509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bym sie wkurzyła jakby mi śmieci śmierdzące siedziały w domu zamiast je wynieść.... Ja mam układ z mężem że śmieci on wynosi ![]() Sama pewnie tez bym ze złości wyniosła tak ajk Ty bo nic tak nie wkurza jak "zaraz" które zaraz nie trwa a przeciąga sie na dni.... ![]() Bata na Niego ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
Ogromniaste kciuki!!!!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

lepiej jakby się na ojca podała....
a z odzieżowych tanszych? ja lubie KIK
hehhe
jest troszke dalej, a aktualnie sie tocze, z tą nogą to juz nawet czołgam bym powiedziała wiec poczekam az przejdzie 

Ślubujemy: 21.10.2017 

za akcję 

nie odzywam się do miego nawet nie mam siły ryczec przez tą złość. Wczoraj po sprzątaniu został wor ze smieciami... prosilam go aby wwyniósł na śmieci bo dla mnie za ciężkie i od wczoraj słyszałam "zaraz" i tak wynosił przez półtora dnia to się wnerwilam i powiedziałam przed chwilą że ma teraz wynieść albo ja się ubiore i wyniose... znowu bylo zaraz i że wyniesie jak będzie się kładł spać. .. cholera jest po 22 już. Znam go na tyle że wiem iż by nie wyniósł bo albo by zasnął w salonie albo rano by powiedział że po nocy nie chciał chodzić to sie wkurzylam ubralam i wytachalam ten worek z 4 piętra do śmieci. I oczywiście jeszcze ja ra zła bo przecież mówił że wyniesie... i oczywiście "co piszesz na tel" a niech sobie to przeczyta że skarze sie na niego... zamiast zrobić coś od razu i mieć z głowy to on zawsze ma czas! Już mu kiedyś powiedziałam że na własny pogrzev sie spóźni bo ma czas i zaraz... no normalnie wsciekla jestem. .. jeszcze tak mnie plecy po tym tachaniu bolą że nie wiem jak mam leżeć