Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-03, 22:54   #3481
201607131106
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Fasolkę! Przez czocherową babcię nazwa "fasola" jest jednoznaczna.
Chyba że pozdrawiasz również fasolę mifika, wtedy okej, nie mam nic przeciwko!
Oczywiście pozdrawiam fasolę i fasolkę.

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Znowu kupiłam tę odżywkę z kiepskim składem, która nic dobrego nie robi, ale tak bardzo uwielbiam jej zapach, że nie umiałam przestać o niej myśleć... #perfumydowłosów
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 23:03   #3482
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Ponawiam pytanie o tanie hostele itp. w Gdyni ;(
Naprawdę nie wiem co doradzić znajomej a tylko wam ufam. Że jak coś ma być dobre to będzie.

ja znam jeden na Przymorzu tylko, na Krzywoustego, więc blisko SKM.

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
dzis się zakochałam *.*

Bylam na termach, o dziwo ludzi nie bylo wcale, wiec sobie poszłam na taki " wir" poplywac w kolko i nie umiałam się wydostać ;-; zrozpaczona plywalam w kolko kilkanaście minut próbując wyplynac. Pan który mnie wyciągał byl taki przystojny <3 powiedzial ze mam rozważyć kapiel w brodziku dla dzieci i bron boże nie iść na zjeżdżalnie, bo jak utknę w środku to mnie nie będą wyciągać, mysle ze tez mnie kocha

#pamiętnikizwakacji

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość

Dałaś się złapać na nega.

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Wygląda jak powrót z ciężkiej imprezy nad ranem
oesu, lepiej bym tego nie ujęła

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Hahahaha <3

Swoją drogą - muszę się tym podzielić - byłam dzisiaj na izbie u Chazana trafiłam do szpitala świętej rodziny - mimo nieciekawej, choć już opanowanej w pełni sytuacji - uśmiech w kąciku mi się pojawił, taki chichot losu trochę. Przyznam, że atmosfera całkiem całkiem, ile tam jest hajsu w tych murach, leśna góra się chowa. Ale ja w sumie mało widziałam w tej kwestii - moja pierwsza wizyta na izbie.
Aby nie budować tajemniczej aury jak niejedna jutuberka czyni - pokonał mnie okres przy metrze wilanowska do utrat przytomności i wycia z bólu na zmianę, zdrętwiałych kończyn i niestety cyrku z tym związanego ;( nie cierpię takich sytuacji. Do tego pół dnia zmarnowane, mniej bloków zobaczę :/

jeny, wiem o czym piszesz, też miałam takie ataki. Zawsze w pierwszy dzień okresu, zaczynało się zawsze między 11:30 a 13:00 i trwało ok 3 godzin tak hardcorowo, potem już lajtowo (tak, organizm był nad wyraz punktualny w tym temacie, miało to swoje plusy, jak wiedziałam kiedy mi wypada okres, to albo się zwalniałam z zajęc w tych godzinach albo ukladałam dzień tak żeby być wtedy w domu). U mnie problem zniknął po roku brania hormonów (w związku z kuracją dermatologiczną).

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=iZOmz88lkws ulubieńcy sierpnia u CMB.

Ona mnie strasznie bawi, chociaż poniekąd to jej zazdroszcze tego, że tak się potrafi jarać głupotkami Ciągle nawija o swoich urodzinach, liczy w godzinach ile spędziła na plaży w tym roku, opisuje przez minutę kolor swojej opalenizny. Już nie przypominam o kopercie na funty i motywowaniu się do ćwiczeń tym, że ludzie jej mówią że nie da rady
wiem o czym mówisz - ale fakt, potrafi być w tym taka pocieszna

Szavka i haul:

Edytowane przez Ciemna163
Czas edycji: 2015-09-03 o 23:05
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 00:40   #3483
Selfish Girl
Life is a drink ...

w
Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Hahahaha <3

[...]
Aby nie budować tajemniczej aury jak niejedna jutuberka czyni - pokonał mnie okres przy metrze wilanowska do utrat przytomności i wycia z bólu na zmianę, zdrętwiałych kończyn i niestety cyrku z tym związanego ;( nie cierpię takich sytuacji. Do tego pół dnia zmarnowane, mniej bloków zobaczę :/
Właśnie z takiego powodu biorę tabletki .... Mnie okres pokonał wiele razy na tyle, że wyladowałam w szpitalu z podejrzeniem zapalenia wyrostka bo oczywiście nie miałam siły nawet powiedzieć z jakiego powodu mam ostry ból brzucha przez który aż zemdlałam. Całe szczęście, że w momencie kiedy już padła decyzja, że trzeba kroić po lekkim doładowaniu kroplóweczką miałam trochę siły by powiedzieć, że to takie bolesne miesiączki.... inaczej już bym ślepej kichy nie miała
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 07:06   #3484
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
OZnowu kupiłam tę odżywkę z kiepskim składem, która nic dobrego nie robi, ale tak bardzo uwielbiam jej zapach, że nie umiałam przestać o niej myśleć... #perfumydowłosów
oh nie dlaczego to napisałaś! po tej rekomendacji (uwielbiam "pachnidła" do włosów!) będę musiała ją kupić!

a sama mam podobną sytuację z odżywką dove intense repair, która też niewiele robi z moimi włosami ale jej zapach jest taki świeży i utrzymuje się do dwóch dni po umyciu! (a może i więcej ale nie wiem bo myję głowę co drugi dzień )
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 07:08   #3485
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
Nie wiem jak ty,ale ja jestem, wg swojej rodziny, przesadną fanką wszystkich seriali Według mnie po prostu wielką miłośniczką każdego gatunku :P
Mój mąż też tego nie lubi, bo jak w weekend mamy obejrzeć "może zaczniemy coś nowego?" to u mnie zawsze jest "eee widziałam juz wszystko" wtedy on usilnie próbuje znaleźć coś pokazuje mi i prawie zawsze słyszy "eee oglądałam, takie sobie/beznadziejne/moze byc" bo to co fajne to go wciągam i oglądam z nim po raz drugi ale ostatnio mnie zaskoczył bo znalazł "Fargo" ! Szkoda, że nie można gdzieś oglądać (nawet odpłatnie) tych amerykanskich i brytyjskich produkcji i trzeba wyszukiwać co rusz jakies stronki z serialami online...
Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
Właśnie miałam spotkanie bardzo bliskiego stopnia z nietoperzem w moim mieszkaniu. Dochodzę do siebie.
Odwiedził Cie sam Dracula?! Cóż za zaszczyt hehe

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Wygląda jak powrót z ciężkiej imprezy nad ranem
Jakby ją odwrócic o 180stopni byłoby fajniej ;D przynajmniej tutaj nie widać szantoperza włosowego ;D
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 07:10   #3486
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
Piona! Mam tak samo
I ja

2 miesiące skwaru były, a przyjechałam w ukochane miejsce na 4 dni i pada
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 07:44   #3487
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
drugi koteł uciekł tak w ogóle :C
To wina kurczaków. Pewnie mu się naprzykrzały. Albo brata

Mostly, danke ; * jak się ogarnę to sama coś odpiszę sensownego. Teraz mój mózg śpi.

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Jestem wkurzona. Miałam jechać dziś również poroznosić cv a pogoda jest deszczowa.
Zdziwiła mnie też ilość całkiem sensownych ofert pracy w UP. Chciałam odpowiedzieć na dwie ale ta druga najfajniejsza to strasznie daleko od mojego domu. To znak, że muszę zrobić to prawko bo nie wszędzie dojadę busami Kto mi zasponsoruje?
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-04, 08:00   #3488
Mirabilka
Zakorzenienie

Lola jak Lola... naciągnięta
ale Piotr

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 08:04   #3489
201607111632
Konto usunięte

To się nazywa fejm

201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 08:22   #3490
Lady in Blue
Zakorzenienie

Ulubieńcy sierpnia u Nissiax

mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 08:27   #3491
amelj
Wtajemniczenie

https://youtu.be/x8k2Te_xRfE

Ładnie

Zastanawiam się nad tą maską z mazideł, siarkową, którą Nissiax pokazywała Nie mam trądziku, pory też nie są jakoś mocno rozszerzone, ale jeśli miałaby je ściągnąć jeszcze bardziej.... Miała któraś?
chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich,
nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc,
walcz, walcz gdy światło traci swoją moc."
amelj jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-04, 09:37   #3492
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Często Was podczytuję, byłam na wakacjach i ominęla mnie Olafaktoria
Przyznaję, że jest kontrowersyjna. Czy piękna? Rzecz gustu. Choć jak dowiedziałam się ile ma lat to mnie zdziwiła No ale widocznie tak wygląda piękna księżniczka w wieku przed 30-tką
Jej podejście do życia jest naprawdę interesujące Podział kobiet na brzydkie, przeciętne i piękne również I na to w jaki sposób poderwać piękną kobietę... W moim otoczeniu jest kilka naprawdę pięknych dziewcząt. Prezentują one również wysoki poziom intelektualny. Nie gwiazdorzą, są naturalne . W Olifaktorii mnóstwo jest pewności siebie- i chwała jej za to. Za to jej obserwacja świata mnie zabija. Pani psycholog oceniająca mężczyznę jako interesującego, ponieważ u jego boku jest piękna kobieta... Czyli dał chłop radę uwieść piękną kobietę... Moja uroda jest dyskusyjna, ba! wręcz jestem "babochłopem" z punktu widzenia Olifaktorii. Bo nie wymagam żeby mężczyzna otwierał mi drzwi taksówki gdy mi zrobić to jest wygodniej i szybciej. Bo uważam, że skoro zapakowałam swoją walizkę czy plecak to dam radę to unieść. Ten jej tekst, że w Złotych Tarasach musiała pchać drzwi obrotowe... Naprawdę skandal! Mam sporo kolegów i pokazałam im filmik instruktażowy podrywu pięknej kobiety... Jeden z nich stwierdził, że sam sposób bycia jest odpychający a udowadnianie takiej " ślicznotce" własnej wartości poniżej jego poziomu. A ma chłop firmę i zarobki powyżej przeciętnej ( czyli wpisuje się w dużej mierze w ideał pani Olifaktorii). Zastanawiające jest ile kobiet podziela jej poglądy. Myślałam, że mają bardziej otwarte umysły. Gdy podczytuję ten wątek wraca wiara w ludzi i kobiety pewne siebie nie przez wzglad tylko na kwestie estetyczne lecz również intelektualne i osobowościowe. Moja uroda jest hmm dyskusyjna. Pięknością nigdy nie byłam i nigdy nie będę. Ponoć jest mnie dzięki temu łatwiej poderwać bo wg Olifaktorii "biorę co się nawinie' Strzeż mnie , o losie, przed takimi psychologami, którzy kiedyś myśleli że książki zmienią ich życie a teraz ich wcale nie czytają, jeżeli nie dotyczą one kwestii perfumiarskich. Wybaczcie esej, ale musiałam
Stary 2015-09-04, 09:45   #3493
fenomeno2000
Rozeznanie

Nowy Szuszek

Ten naszyjnik, który ma na sobie jako pierwszy jest świetny, ja swój kupiłam jakieś 2 lata temu w Zarze, jest taki sam, mój kolor metalu wpada w stare złoto ale to raczej ten sam kolor a kamienie naprawdę się cudnie prezentują. Każda czarna sukienka czy granatowa nawet wygląda z tym naszyjnikiem zjawiskowo, wieczorem w świetle sztucznym to już w ogóle super sprawa. Polecam bo cena z tych sklepów w porównaniu do Zary mała a taki naszyjnik nie wychodzi z mody, klasyk
O tak wygląda mój tylko na zdjeciu coś za złoty wyszedł:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0110.jpg (172,3 KB, 113 załadowań)

Edytowane przez fenomeno2000
Czas edycji: 2015-09-04 o 09:51
fenomeno2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 10:00   #3494
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Często Was podczytuję, byłam na wakacjach i ominęla mnie Olafaktoria
Przyznaję, że jest kontrowersyjna. Czy piękna? Rzecz gustu. Choć jak dowiedziałam się ile ma lat to mnie zdziwiła No ale widocznie tak wygląda piękna księżniczka w wieku przed 30-tką
Jej podejście do życia jest naprawdę interesujące Podział kobiet na brzydkie, przeciętne i piękne również I na to w jaki sposób poderwać piękną kobietę... W moim otoczeniu jest kilka naprawdę pięknych dziewcząt. Prezentują one również wysoki poziom intelektualny. Nie gwiazdorzą, są naturalne . W Olifaktorii mnóstwo jest pewności siebie- i chwała jej za to. Za to jej obserwacja świata mnie zabija. Pani psycholog oceniająca mężczyznę jako interesującego, ponieważ u jego boku jest piękna kobieta... Czyli dał chłop radę uwieść piękną kobietę... Moja uroda jest dyskusyjna, ba! wręcz jestem "babochłopem" z punktu widzenia Olifaktorii. Bo nie wymagam żeby mężczyzna otwierał mi drzwi taksówki gdy mi zrobić to jest wygodniej i szybciej. Bo uważam, że skoro zapakowałam swoją walizkę czy plecak to dam radę to unieść. Ten jej tekst, że w Złotych Tarasach musiała pchać drzwi obrotowe... Naprawdę skandal! Mam sporo kolegów i pokazałam im filmik instruktażowy podrywu pięknej kobiety... Jeden z nich stwierdził, że sam sposób bycia jest odpychający a udowadnianie takiej " ślicznotce" własnej wartości poniżej jego poziomu. A ma chłop firmę i zarobki powyżej przeciętnej ( czyli wpisuje się w dużej mierze w ideał pani Olifaktorii). Zastanawiające jest ile kobiet podziela jej poglądy. Myślałam, że mają bardziej otwarte umysły. Gdy podczytuję ten wątek wraca wiara w ludzi i kobiety pewne siebie nie przez wzglad tylko na kwestie estetyczne lecz również intelektualne i osobowościowe. Moja uroda jest hmm dyskusyjna. Pięknością nigdy nie byłam i nigdy nie będę. Ponoć jest mnie dzięki temu łatwiej poderwać bo wg Olifaktorii "biorę co się nawinie' Strzeż mnie , o losie, przed takimi psychologami, którzy kiedyś myśleli że książki zmienią ich życie a teraz ich wcale nie czytają, jeżeli nie dotyczą one kwestii perfumiarskich. Wybaczcie esej, ale musiałam
Branie co się nawinie to nie kwestia urody, ale psychiki. Mało to jest przypadków pięknych, majętnych kobiet, które jak się raz uczepią jakichś gaci, to nie puszczą (mimo, że są czasami nawet wyzywane, bite?).
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 10:06   #3495
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Mam podobne zdanie, dlatego szokujące są takie wyznania z ust kobiety i to jeszcze po psychologii!
Stary 2015-09-04, 10:07   #3496
Selfish Girl
Life is a drink ...

Olfa na miniaturce wygląda jak Napiórkowska XD
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 10:10   #3497
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Olfaktoria jest przed 30?
byłam przekonana, że ma tak z 35 lat
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 10:11   #3498
Lady in Blue
Zakorzenienie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;5264645 9]Olfaktoria jest przed 30?
byłam przekonana, że ma tak z 35 lat[/QUOTE]

Dla mnie ona wygląda na dobrze zrobioną i zadbaną kobietę 40 letnią
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 10:13   #3499
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dokłądnie. Ona ma 28 lat

A i dziewczyny cytuję "Absolutnie nie uważam, że kobiety nie powinny pić piwa. Kobieta najlepiej wygląda z drinkiem lub winem..." Ale sama czasem pije piwo żeby "pośmiać sie z hipsterów" WTF?

Edytowane przez izazusia
Czas edycji: 2015-09-04 o 10:28
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-04, 11:19   #3500
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez fenomeno2000 Pokaż wiadomość
Nowy Szuszek
Czy tylko dla mnie te lampki to szczyt tandety? Wyglądają na kurczaczkowo-złote, z taniego plastiku. Naszyjniki dla mnie też takie se: w tym pierwszym kamyczki na dole są nierówno ułożone, jakby brakowało jednego :/, a drugi wygląda jak z zestawu zabawkowego Barbie.
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 11:27   #3501
Hadassah
Zadomowienie

Ja nadal działam w poszukiwaniu ślicznych dziewczyn, na które mogę się gapić godzinami

Dzisiaj dwie gwiazdy instagrama:

Anna, urocza Szwedka ze śmiesznym akcentem - super jest to, że ona na zdjęciach i na filmiku to ta sama osoba:

https://instagram.com/annakarinhell/

Lupe Sujey Cuevas - Meksykanka, niestety, u niej widać różnicę pomiędzy rzeczywistością a instagramem, ale i tak piękna :

https://instagram.com/lupescuevas/

Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 11:38   #3502
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
dzis się zakochałam *.*

Bylam na termach, o dziwo ludzi nie bylo wcale, wiec sobie poszłam na taki " wir" poplywac w kolko i nie umiałam się wydostać ;-; zrozpaczona plywalam w kolko kilkanaście minut próbując wyplynac. Pan który mnie wyciągał byl taki przystojny <3 powiedzial ze mam rozważyć kapiel w brodziku dla dzieci i bron boże nie iść na zjeżdżalnie, bo jak utknę w środku to mnie nie będą wyciągać, mysle ze tez mnie kocha
Ja nie lepsza - poszłam się zapisać do przychodni, a potem nie wiedziałam jak wyjść Kręciłam się po korytarzu w poczuciu dezorientacji. Drzwi, którymi weszłam, zniknęły, jak Boga kocham, prawie wparowałam do zabiegowego W końcu spytałam jakąś pielęgniarkę, gdzie jest wyjście. Wstyd. Najlepsze, że to było inne wyjście, nie to którym weszłam. Tamto chyba zniknęło na dobre

Piszę.

Edytowane przez szatanica1989
Czas edycji: 2015-09-04 o 11:43
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 11:56   #3503
201705230905
Konto usunięte

Pod filmikiem dużo negatywnych opinii o marce TheBalm, sama recenzja też na nie.
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 12:57   #3504
ilciadzaga
Wtajemniczenie

https://youtu.be/ueaZ4sVXgS0
Karakorolla chyba nie bylo jej tu dziś. Świetnie wygląda!
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 13:03   #3505
201701230959
Konto usunięte

Rajtkoburza w komentach u Szusz. Laski linczują ją za to, że nie lubi cielistych rajstop. Nawet nie wiedziałam, że ubierając zimą czarne, kryjące rajstopy do czarnej sukienki łamię zasady elegancji... Gdybym miała większe cycki to by mi w tym momencie opadły.
201701230959 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 13:05   #3506
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość

Pod filmikiem dużo negatywnych opinii o marce TheBalm, sama recenzja też na nie.
Odpaliłam z ciekawości i szokas... jej makijaż
Nieeeee, Hania, nieeeeeee
Jestem mega ciekawa jak to wygląda na żywo skoro Hania ma zawsze filmiki prześwietlone
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 13:06   #3507
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Arrianna Pokaż wiadomość
Jestem mega ciekawa jak to wygląda na żywo skoro Hania ma zawsze filmiki prześwietlone
Ta czerwona kreska wygląda tragicznie :/
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-04, 13:10   #3508
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Ta czerwona kreska wygląda tragicznie :/
Prawie tak tragicznie jak plamy z bronzera na czole...
Hania jest bardzo ładna i nie wiem po co tak szaleje z tymi jasnymi korektorami i ciemnymi bronzerami. Nie wiem, nie wyobrażam sobie, żeby to mogło w dziennym świetle wyglądać dobrze.
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 13:10   #3509
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Arrianna Pokaż wiadomość
A mi się podoba spokojnie bym sobie coś takiego strzeliła
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 13:17   #3510
apple1602
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alessandra89 Pokaż wiadomość
Rajtkoburza w komentach u Szusz. Laski linczują ją za to, że nie lubi cielistych rajstop. Nawet nie wiedziałam, że ubierając zimą czarne, kryjące rajstopy do czarnej sukienki łamię zasady elegancji... Gdybym miała większe cycki to by mi w tym momencie opadły.
Nienawidzę cielistych rajstop. Albo obrzydliwie świecą, albo właściwie nic nie kryją, więc nie widzę sensu ich noszenia. I czy tylko mnie te cieliste niemiłosiernie GRYZĄ?
apple1602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości