![]() |
#3481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - część 4
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3482 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
fajny pomysł ![]() Cytat:
![]() Mimi Padłam ![]()
![]() |
![]() |
#3483 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kolejny dzień z drzemkami przy piersi albo na rękach... po odłożeniu płacz. Eh |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
M boli brzuszek po marchewce. co robic? ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Baset Czas edycji: 2015-10-09 o 11:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3485 |
Zakorzenienie
|
Agnes
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3486 |
Zadomowienie
|
od półtora tyg daję na wieczór małemu kaszkę holle ryżową i daję mu już z jabłkiem lub z gruszką..i chciałam coś znaleźć,żeby nie kupować przez neta..i szukam i czytam..humanę..bobovitę i kiszka..strasznie naszpikowane dodatkami..a skład holle to tylko mąka ryżowa i witamina..o co kaman z innymi firmami?? nie czaję..pewnie będę nadal zamawiać przez neta...
---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Agnes brawo za ząbki! u nas na razie palce w buzi i ciszaa..
![]() |
#3487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gryzaka brak nagemini wszystko wykupilyscie hehe Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Maja ja na razie dalam dwa razy kleik ryzowy.dokoncze opakowanie a pozniejam kasze jaglana z ryzem pelnoziarnista z holle jesli jej posmakuje bede jej zamawiac Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3488 |
Wtajemniczenie
|
Laski zakładacie dzieciom już rajtki ?
Bo zaczęłam się nad tym zastanawiać... dzisiaj jest mega zimno tylko 10 stopni i ja zamarzam i do tej pory ubierałam młodego za lekko raczej, no bo wczoraj np miał tylko body z dł. rękawem i bluzę misiową a pizgało konkretnie no i spodnie dresowe,skarpety i buciki. ale chyba zacznę rajtki ubierać, bo spodenki się podwijają i nóżki czasem na chłodne. A on się nie rusza więc już w ogóle.... Mamy chłopców jak ubieracie teraz ![]()
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3489 |
Konto usunięte
|
Masakra ale nerwowka... doszla gromnica i szatka.
pazury moje pokazuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3490 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3491 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nakladalam juz takie cienkie rajstopy z gap-a nie takie cienkie rajstopowe a cienkie dzianinowe? Cytat:
Mam od tesciowejjablka.jak je podac mlodej.ugotowac? Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3492 | |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Ruska ja nie zakładam na razie rajstopek. Tylko kurtka, spodnie, skarpety i kocyk. ![]() SzaraMyszka,Crumble,Jagod owa,Dorka,Monisia,Baset,L oluska,Myko,Anol,Fistasze k,Ruska,Iluzja,Truskawka, Scotasia dziękuję bardzo ![]() ![]() Z tym urządzaniem, to na razie będę musiała sobie odpuścić i pozbierać meble po rodzinie, ale myślę, że za rok czy dwa już po swojemu urządzimy ![]() I dziękujemy za gratki za 4 miesiące Franusia ![]() Anol i Fistaszek mieszkanie całe w skosach, bo na poddaszu. Po podłodze trochę ponad 70m, a po ścianach 53m. Dla nas idelany metraż, jak na początek ![]() Anol z ciastem niestety nie pomogę, bo nie lubię czekoladowych mocno i nigdy nie robiłam ![]() ![]() Agnes ![]() ![]() Truskawka super, że trafiłaś na takiego psychologa. Na pewno dużo zdziałasz dzięki tym spotkaniom i trzymam kciuki, żebyś była szczęśliwa i nie przejmowała się tym, że wszystko musi być zrobione, jak poczeka, to nic się nie stanie ![]() Iluzja mój mąż tez nie wstaje i nawet go o to nie proszę, bo wiem, że on się nie obudzi, bo nie słyszy i trzy razy już bym nakarmiła Franka, zanim on wstanie. Może spróbuj zorganizować sobie weekendy tak, że np w jeden dzień mąż wychodzi z Oliwią na spacer, a Ty sobie odpoczywasz, czy robisz coś dla siebie? Baset o matko ![]() ![]() Monisia ![]() Scotasia to jest mój wielki dylemat ![]() ![]() Jagodowa my dopiero dziś zaczęliśmy rozszerzać. Myślę, że jak już zacznie w miarę ładnie jeść to dam mu 1/3 soku (jakiegoś takiego naturalnego) i 2/3 wody po posiłku. ![]() Crumble ja też nie prasuje ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziś zrobiłam pierwszą marchewkę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Ola ładne paznokcie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- A co do kaszek, to ja chyba nie będę kupować, tylko sama przygotuję, np. jaglaną z bananem czy jabłuszkiem, śliwkami.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3493 |
Wtajemniczenie
|
Olu kciuki wielkie za jutro, oby bylo tak jak sobie wymarzylas
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3494 |
Rozeznanie
|
A ucielismy sobie wspolna, dwugodzinna drzemke
![]() Pod kanapa ![]() Olcia powodzenia jutro!! Cos chcialam jeszcze skomwntowac ale nie pamietam co ![]()
![]() |
#3495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zakladam rajtki tylko pod cieniutkie dzinsy. A ogolnie ubieram jak Ty. Bodziak z dl rekawem, misiowa bluza albo jakas ocieplana od srodka, dresowe portki, skarpety i buciki i nogi okrywam cienkim kocykiem. Nie wiem ile u nas stopni bo termometr stuklam ale meeeega zimno. Z tym ze Igor po tatusiu jest zimno lubny. On spi w pajacu i pod koldra i cieplutki caly jest a ja w polarowej pizamie pod koldra i trzese sie z zimna.. My tez ![]() ![]() Dawalam dzis ziemniaka i mlodemu tak nie smakowal ze wygladal jakby sie dlawil :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3496 |
Zakorzenienie
|
Tosia zjadla mm. Fistaszku dziekuje!
![]() |
![]() |
#3497 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3498 | |
Zakorzenienie
|
Super!
---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3499 |
Wtajemniczenie
|
Mimi - super! To z Babydream? Z butelki canpolu?
![]() Ruska - ja mam dziewczynę ale na razie ocieplane spodenki + kocyk jak śpi albo jak jest faktycznie chłodno. Agnes - chyba najlepiej ugotować ![]() Maja - zorientuj sie czy u Ciebie w okolicy nie ms jakiegoś sklepu gdzie jest dostępna kaszka holle .. U nas dwa osiedla dalej jest np w sklepie z 2 żywnością - na spacer jak znalazł ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b702238669.png razem od 06.10.2007 ![]() nasz wielki dzień - 06.09.2014 ![]() Lenka przyszła na świat 10.05.2015 ![]() ![]() Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3500 |
Zakorzenienie
|
Tak, babydream i butelka canpolu. Moje dziecko jest oszczedne
![]()
![]() |
![]() |
#3501 |
Zadomowienie
|
Mimi w koncu cos jej podeszlo
---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- U nas zeby ida ale ich nie widac a zoska az piszczy tak ja zuje
![]() |
#3502 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dzis np. bylam u fryzjera I mialam pare zalatwien, tatus z radoscia wzial mala na spacer, wyprowiantowal sobie torbe I ruszyli do cioci ![]() ![]() Nie mam pojecia co to sie stalo z ta butla, jutro mialam jechac na uczelnie ale zostaje I bede probowala ja nakarmic z butli bo za 2 tyg musze juz jechac. Poza tym po tygodniu plucia jedzonkiem, pieknie dzis zjadla sloiczek zupki jarzynowej z krolikiem ![]() Agnes Graty za zabka! Myko Wolalabym takie sny niz jak moje ![]() Iluzja Z tluszczu? Bez przesady. Ujedrnic, wzmocnic miesnie ok ale nie nie tracic nieistniejacy tuszcz... Ola Najpiekniejszego jutrzejszego dnia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
Super! Brawo dla tosi ![]() A ja aie bardzo cicho pochwale ze wczoraj wrocilo moje grzeczne dziecko, oby takie juz zostalo. Gdyby jeszcze nocki sie poprawily to bedzie git ![]()
![]() |
![]() |
#3503 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
mój to zwykły srebrny z apartu. ![]() To tak jak Kuba. ![]() Dzięki za mile słowa dziewczyny, oby się udało wszystko. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3504 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [QUOTE=scotasia;53048971]Baset co tam wymyśliłaś? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wiesz ze tez tak reagowala na ziemniaka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3505 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[QUOTE=Anol;53055604]Nasi tż to chyba klony :/ kiedys bylo tak ze musialam mu kolacje robic bo inaczej szedl glodny i nafoczony spac. Super ![]() Cytat:
Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3506 |
Zakorzenienie
|
moja śpi w cienkim pajacu pod kocykiem.
a zaczęliśmy grzać dopiero wczoraj. idę spać. paskudnie się czuje. pokłócilam się z bratem... do tego miałam ciężką rozmowe z tż... pół spaceru płakałam. dobranoc Wam ![]()
![]() |
#3507 |
Wtajemniczenie
|
Agnes gratuluję ząbków
![]() U nas idą już górne jedynki ![]() Ola powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3508 |
Zadomowienie
|
![]() Padam dzis na ryjec. Walczylam dzis z jablkami i marchewka, zrobilam na parze i dawalam do sloikow, reszte jablek starlam i przesypalam cukrem bedzie na ciasto albo do ryzu. Ogolnie jakos tak dzis do d.,y sie czuje - chyba przez ta pogode.. jakas chandra... Za tydz idziemy na wesele i na sama mysl mam rewolucje w zoladku bo M, nie chce pic z butelki :,( Ola trzymam kciuki za jutro ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- My mamy w pokoju 22-23stopnie i M. Spi w takim cieplejszym pajacu i pod grubszym kocem, bo lozeczko ma kolo okna ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Wgle przy okazji robienia papek M. Dostal dzis marchewke do ciumkania, wlozylam mu do tej siateczki-gryzaka i sobie mulal :p a co tam :p
![]() |
#3509 |
Zakorzenienie
|
Do mam karmiących, Jak mam sobie zbić gorączkę? :'(
![]() |
#3510 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.