|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Zdjęcie z Internetu. Link do obrazka wstawiony pomiędzy [IMG][/ IMG], tylko spacje usunąć
Nie jako załącznik ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-10-13 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Zakorzenienie
|
Ja rowniez podpinam sie z podziekowaniami
![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Rozeznanie
|
Med w Gemini niewiele taniej ten termometr cos koło 86 zł plus przesyłka wychodzi drożej ale i tak chce tam zamówienie robić to chyba go wezmę jak mówisz że działa bez zarzutu
#3485 |
Zakorzenienie
|
Ja mam NC 150 bo udało mi się kiedyś za 85 zł znaleźć w jakiejś aptece internetowej. Też jest super, ta firma ma bardzo dobre opinie na temat termometrow.
Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-10-13 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Zakorzenienie
|
Kupilam fotel do karmienia,po lozeczku pierwszy mebel kupiony z mysla o malej :-D znalazlam sklep w ktorym WSZYSTKIE meble maja aktualnie przecenione o 50% i doszlam do wniosku ze zrobie sobie prezent na urodziny :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Zakorzenienie
|
NIUNIA, czyli specjalnie nie przepłaciłam, to dobrze
![]() KINGA, farmaceuta potwierdził to, co mówisz. Mieli wcześniej jakiś z firmy Diagnosis, ale sporo reklamacji było. Na ten bardzo sporadycznie i często kończyło sie tylko na czyszczeniu czujnika z zewnątrz, bo np. dotknięcie tłustej skóry go brudzi i potem mierzy głupoty ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- BABY, wow, ale Ci się trafiło! Podoba mi się jego styl
#3488 |
Zakorzenienie
|
Kurcze ja juz nie pamietam jakiej firmy termometr kupilam,musze sprawdzić,mam nadzieje ze nie jakies badziewie,wrrr
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Zakorzenienie
|
Baby super ten fotel
![]() Super ze u wszystkich wizytujacych dobrze wszystko ![]() U mnie wczoraj tz bardzo zaplusowal aż miałam mile sny z nim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale córcię masz niesforną : ![]() Cytat:
Dobrze, że diabetolog nie narzekała na wyniki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Aaa możecie mi wpisać następną wizytę na 10.11. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Zakorzenienie
|
Ja zauważyłam u mojego że jak ja jestem zmęczona to dzidziuś też słabiej szaleje jakby oszczędzal mamę
![]() ![]() Wczoraj byliśmy w kościele i staliśmy pod chórem i chyba za głośno mu było bo tlukl się tak bardzo że na stojąco mi brzuch podskakiwał.. i chyba bardzo dużo go to kosztowało bo spał później cały czas a jak kladlam się spać to tylko czułam jak się przewrocil z boku na bok i tyle. Dopiero nad ranem zaczął kopać ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, ze tak trafilas ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lekarz powiedział, że z tym nic robić nie muszę, a położna powiedziała do mnie: trzeba mniej żreć. Jak można tak się odezwać?? ![]() ![]() Jest promocja na pampersy na feedo.pl ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Chyba wam nie mówiłam ale.. w niedzielę dostałam złote kolczyki od tż.
![]() |
#3494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Sprawdziłam gazetki ![]() Biedronka - od 19 - lampki do kontaktu (mam zamiar kupić zamiast Cotton balls) Carrefour - od 14 - śpiochy pajace w różnych rozmiarach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Zakorzenienie
|
Ua00, tekst położnej poniżej krytyki
![]() A kolczyki - hmmm miło ![]() Kur.wa złapałam gumę jadąc do pracy, ekstra.. A jak na złość nie ma teraz nikogo w biurze żeby mi zmienił to koło. Ciekawe czy felga cała :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | |
Zakorzenienie
|
Urodziny dopiero 28 ale fotel by na mnie raczej nie poczekal :-D no i mega wygodny jest. Az zaluje ze juz mam posciel itd bo bym dobrala wszystko pod kolor :-D ale i tak np.rozki mam granatowe,wiec nie jest zle.
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Zakorzenienie
|
Zobaczymy, już raz mi się tak zdarzyło i felga pękła :/
Kurrrde bo jest jedno miejsce jak jadę do pracy, gdzie jest przerąbana dziura z boku drogi i wiem o niej, no ale jak mi jakiś jełop z naprzeciwka jedzie praktycznie środkiem, to ja muszę po poboczu. No i efekt jest jaki jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Zakorzenienie
|
Baby - pościel zawsze można kupić druga
![]() ![]() Muszę zamówić dzisiaj koszule to mi powinny dojść do weekendu.. I jak to zamówię to podpasy kupie stacjonarnie już. I waliza do szpitala gotowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3500 |
Zakorzenienie
|
Ja koszule kupię chyba stacjonarnie, bo widziałam w takim jednym sklepie, gdzie piżamy kupuję - ładne, po 35zł, więc tak jak i na allegro, a przynajmniej przymierzę no i kupię raczej w grudniu, żeby wiedzieć jaki rozmiar.
Chociaż brzuch mam naprawdę mały, jak spałam u mamy, to sobie nie wzięłam piżamy i mi dała swoją koszulę nocną w rozmiarze M i była spoko ![]() Z kolei jak byłam psa ostrzyc to się fryzjerka pyta kiedy dzidziuś będzie, ja mówię że w styczniu, a ona, że to przecież JUŻ i że nie wyglądam ![]() Chociaż i tak daleko mi do karen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Zakorzenienie
|
Hmmm.. Ja w sumie się nie orientowalam stacjonarnie.. Myślicie że w pepco byłyby koszule na ramiączka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Rozeznanie
|
W moim pepco nie ma fajnych koszul. Ciągle zaglądam ale nie mają nic nowego od dawna. A z tego co jest są małe rozmiary.
A mi dzisiaj od rana mały tak szaleje, że cały brzuch skacze ![]() ![]()
#3503 |
Zakorzenienie
|
Witamy się w 29 tygodniu
![]() Gratuluję udanych wizyt ![]() kamilka cały czas ![]() med śliczny ![]() Dotka współczuje. uao tekst położnej 'cudowny'. |
![]() ![]() |
![]() |
#3504 |
Zakorzenienie
|
A propos poscieli,ktoras z was kupowała kocyk minky ale z ociepleniem? Bo ja mam Trzy babyono czy jakos tak ale cienkie sa,zastanawiam sie nad jednym grubszym
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Zakorzenienie
|
te lampki do kontaktu z biedronki to nie wiem czy dużo światła dają musze męża specjalistę zapytac
|
![]() ![]() |
![]() |
#3506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Zakorzenienie
|
Magda a Ty na ramiączkach chcesz?
![]() Ja patrzę z krótkim. Uff, koło wymienione. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3508 |
Zakorzenienie
|
Ja chcę grubszy kocyk właśnie z minky, ale jeszcze nie zdecydowałam się który konkretnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- A i przestałam wpisywać w all "koszula ciążowa" i nagle ceny pojawiły się poniżej 30 zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kupiłam małe pojemności szamponu, żelu itp. do szpitalu i kapcie w ikei kupiłam ![]() odkryłam fajny sklep u mnie i mają tam kocyki minky te mega grube za 50 zł, to jest dobra cena? nie orientuje się, bo nie chciałam kupować kocyków.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.