Mamusie czerwcowe 2016 cz.4 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-20, 21:02   #3481
australia87
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.4

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
IA o takich wałeczkach co myślicie ?
W lato bym czymś takim dziecka nie obkładała... A jakby co, to można samemu z dużego ręcznika takie coś zrobić
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-20, 21:03   #3482
motylek1984
Zadomowienie

Ja napewno się zdecyduję albo na ochraniacz, albo na podusię, tylko muszę to jeszcze przemysleć. Ja też chętnie miałabym szkraby przy sobie w łóżku, ale z dwójką to już strach. Dobrze, że zamówiłam łóżkmx 180, pomyślałam przyszłościowo. Moj tż skręcał dziś dwie małe szafki nocne i zajęło mu to 4 godz, ale pierwszą to chyba dwa razy rozkręcał, bo coś źle skręcilt, aż strach sie bać jak zacznie z komodą, która ma 8 szuflad :-D
motylek1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-20, 21:05   #3483
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
Ja napewno się zdecyduję albo na ochraniacz, albo na podusię, tylko muszę to jeszcze przemysleć. Ja też chętnie miałabym szkraby przy sobie w łóżku, ale z dwójką to już strach. Dobrze, że zamówiłam łóżkmx 180, pomyślałam przyszłościowo. Moj tż skręcał dziś dwie małe szafki nocne i zajęło mu to 4 godz, ale pierwszą to chyba dwa razy rozkręcał, bo coś źle skręcilt, aż strach sie bać jak zacznie z komodą, która ma 8 szuflad :-D
Haha najważniejsze że w końcu sie udało
Ja już sie nie mogę doczekać aż pokoik będzie przygotowany

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-20, 21:08   #3484
motylek1984
Zadomowienie

U mnie pokoiki to narazie puste będą, wszystko lokuję w przyszłej sypialni, jak ja się przyzwyczaję po schodać latać i do wc w nocy schodzić, na dole mam wszystko pod ręką.
Stary 2016-03-20, 21:16   #3485
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie pokoiki to narazie puste będą, wszystko lokuję w przyszłej sypialni, jak ja się przyzwyczaję po schodać latać i do wc w nocy schodzić, na dole mam wszystko pod ręką.
No pewnie. Najlepiej tam gdzie jest wygodniej i wszystko pod ręką.
No ja zamieszkam w drugim pokoiku a Tż pewnie będzie w salonie spał żeby mógł się wyspać i normalnie funkcjonować. Teraz tak pisze a może się okazać tak że tez będzie chciał w tamtym pokoiku być z Nami.
Zobaczymy jak wszystko się ułoży.

Ohoo córcia się obudziła

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Dziewczyny a gdzie można znaleźć taki kalendarz , informator gdzie i kiedy ( tygodnie , miesiące) trzeba się z dzieckiem udać do lekarzy, na szczepienia itp

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-20, 21:19   #3486
motylek1984
Zadomowienie

Pewnie wszystko wyjdzie w praniu, popukaj jej od wizażowej cioci :-D

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
No pewnie. Najlepiej tam gdzie jest wygodniej i wszystko pod ręką.
No ja zamieszkam w drugim pokoiku a Tż pewnie będzie w salonie spał żeby mógł się wyspać i normalnie funkcjonować. Teraz tak pisze a może się okazać tak że tez będzie chciał w tamtym pokoiku być z Nami.
Zobaczymy jak wszystko się ułoży.

Ohoo córcia się obudziła

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Dziewczyny a gdzie można znaleźć taki kalendarz , informator gdzie i kiedy ( tygodnie , miesiące) trzeba się z dzieckiem udać do lekarzy, na szczepienia itp
Wpisz w google kalendarz badań i ci wyskoczy.

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Kalendarz szczepień miałam na myśli.
Stary 2016-03-20, 21:22   #3487
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie wszystko wyjdzie w praniu, popukaj jej od wizażowej cioci :-D

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Wpisz w google kalendarz badań i ci wyskoczy.
Pewnie ciociu

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Jejciu ile tych szczepień jest

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-20, 21:23   #3488
motylek1984
Zadomowienie

http://www.maluchy.pl/kalendarz_szczepien/ a pozatym pewnie w szpitalu dostaniemy rozpiskę, kiedy i jakie szczepienia są wymagane.
Stary 2016-03-20, 21:24   #3489
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.maluchy.pl/kalendarz_szczepien/ a pozatym pewnie w szpitalu dostaniemy rozpiskę, kiedy i jakie szczepienia są wymagane.
super, dziękuje

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-20, 21:25   #3490
201711281320
Konto usunięte

W szpitalu powiedzą kiedy masz się zgłosić 1. raz do przychodni na kontrolę, a potem w przychodni wszystkiego się dowiesz. Z tego co pamiętam pierwszą wizytę w przychodni miałam z dziećmi jakoś jak miały nieco ponad tydzień, a pierwsze szczepienie po 6 tygodniach.
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-20, 21:27   #3491
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
W szpitalu powiedzą kiedy masz się zgłosić 1. raz do przychodni na kontrolę, a potem w przychodni wszystkiego się dowiesz. Z tego co pamiętam pierwszą wizytę w przychodni miałam z dziećmi jakoś jak miały nieco ponad tydzień, a pierwsze szczepienie po 6 tygodniach.
okey

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

coś mi się wydaje że moja Pannica lubi tańczyć do muzyki ( dzwoneczków)

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-20, 21:27   #3492
motylek1984
Zadomowienie

No i jeszcze dochodzą szczepienia nieoboiązkowe tj na pneumokoki, meningokoki i rota.
Stary 2016-03-20, 21:31   #3493
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
No i jeszcze dochodzą szczepienia nieoboiązkowe tj na pneumokoki, meningokoki i rota.
Tak. Na tych warsztatach pani ordynator własnie przedstawiała jak wyglądają te choroby i do czego mogą doprowadzić. Powiedziała że lepiej szczepić niż potem leczyć bo nie zawsze można zdążyć na czas...

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-20, 21:33   #3494
motylek1984
Zadomowienie

Ja mam w planach pneumokoki, chyba że maluchy urodzą się przed 36tc, to będą obowiązkowe miały, ale nie ukrywam, że wolałabym donosić i zapłacić.
Stary 2016-03-20, 21:44   #3495
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam w planach pneumokoki, chyba że maluchy urodzą się przed 36tc, to będą obowiązkowe miały, ale nie ukrywam, że wolałabym donosić i zapłacić.
motylu donosisz

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Dziewczyny bo ja się chyba pogubiłam :/ do szpitala bierzemy podpaski, podkłady poporodowe i maty/ folie na łóżko ?

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-20, 22:02   #3496
motylek1984
Zadomowienie

I jeszcze seksiarskie pantalonki :-D
Stary 2016-03-20, 22:36   #3497
kiara92
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez K_a_s_i_a_86 Pokaż wiadomość
U mnie na tarasie właśnie sarny sobie jabłka wcinaja. Mamy nieogrodzona działkę jeszcze i codziennie im wynosze coś dobrego a dziś mój mąż aż na taras je "zaprosił"

Ale ekstra! Kocham obserwować dzikie zwierzęta, nawet specjalnie z mężem nad San na ryby jeździłam, żeby pooglądać: sarny, dziki, lisy, jelenie, łosie, bobry.

Cytat:
popłakałam się ... wysłałam filmik Tż-owi aby zobaczył Maje w krótkiej akcji aaa on nie ma czasu do dupy to wszystko ...

Faceci to czasem nie myślą, jak to kobieta od odbierze. Pewnie akurat w tej chwili naprawdę nie mógł, a nie wpadł na to, co poczujesz, gdy to przeczytasz. Powiedz mu o tym, bo on pewnie nawet nie wie o co Ci chodzi

Cytat:
Napisane przez haneczkab92 Pokaż wiadomość
Kurde... u mnie w domu i u siostry(a jest tu codziennie z dziećmi prawie) panuje jelitówka..
I od południa mi niedobrze..mam nadzieję, że na mdłościach się skończy...
Ojej, może to nie to. Możesz spróbować napić się coli, powinna troszkę pomóc

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Mój TŻ w zeszlym roku w Boże Ciało stracił auto przez sarnę. Wracaliśmy wieczorem od znajomych z grilla i sarna nam wyskoczyła. 2 km od miasta. Bok auta rozwalony, chłodnica, coś od klimy, lampy, błotnik, coś w środku zaczęło się lekko palić Auto na lawecie odjechało Dobrze, że AC mieliśmy to na szkodę całkowitą poszło. A potem i tak TŻ to auto sprzedał i facet dla swojej żony kupił i zrobił je na tip top - ale mechanik więc mu sie oplacało. Sarenka nie przeżyła wbiegła tak niespodziewanie ze nie dało się zaaregować
Dobrze, że tylko tak się to skończyło.

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Tadam
Cudowny!

Cytat:
Początki zawsze są trudne, z kolejnymi meblami na pewno pojdzie już lepiej :-D

Cytat:
motylu donosisz

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Dziewczyny bo ja się chyba pogubiłam :/ do szpitala bierzemy podpaski, podkłady poporodowe i maty/ folie na łóżko ?
Chyba tak, ale jeszcze majtki jednorazowe, wkładki laktacyjne.
kiara92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-20, 22:46   #3498
olinka012
Zadomowienie

Cytat:
Ile Mam tyle opinii

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

A o takich wałeczkach co myślicie ?

Ania gdzie to kupujesz?
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-20, 23:42   #3499
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Tak. Na tych warsztatach pani ordynator własnie przedstawiała jak wyglądają te choroby i do czego mogą doprowadzić. Powiedziała że lepiej szczepić niż potem leczyć bo nie zawsze można zdążyć na czas...
No u mnie znajoma pediatra troche inaczej to przedstawila. Pneumo tak.
Ale rota jest jak grypa. Nawet producent na szczeponce pisze ze jedno na 10 dzieci ma wymioty i biegunke po szczepieniu. Czyli objawy przed ktorymi ma chronic. Jest miliony rotawirusow a w szczepionce pare szczepow.
a meningokoki u nas w polce sa typu C. A najwiecej w przyrodzie jerpt typu B i to szczepienie to tak troche.. no o dupe rozwalic :p

Cytat:
motylu donosisz

Podpaski duze bella mama
Podklady seni 90 × 60 (to te folie na lozko)

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-20, 23:48   #3500
justynan01
Rozeznanie

GG do justynan01

Ale dzisiaj piszecie i piszecie.
Aniu, tak jak Olinka pisala faceci sie nie jie ekscytuja tak ciaza jak kobiety. Nie przejmuj sie. Ja sie nauczylam juz ze ja z czegos sie ciesze i opowiadam mojemu, a on w ogole nie rozumie o co chodzi. W pracy mu tez nie przeszkadzam.
Co pieluch ja mam ok 20 tetrowych (bialych i kokorowych) i chyba z 10 flanelowych. Jeden rozek ze Smyka, i ze trzy kocyki.
Ja wlasnie siedzie w poczekalni w szpitalu. Nie wiem czy czasem mi troche wod plodowych polecialo. Wyszlam spod prysznica, wytarlam sie, weszlam do pokoju i poczulam ze cos leci mi po nogach, a potem wylecialo ze mnie troche wody. Tyle co w garsci sie miesci. Zapytalam sie tylko szwagierki czy mam panikowac. Na poczatku powiedziala ze nie, ale potem ze moze lepiej do szpitala sprawdzi. No to pojechalam. Narazie mialam wstepny wywiad z polozna. Serduszko bije. Czekam teraz na lekarza. Ciekawe ile godzin bede czekac.

justynan01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-21, 00:22   #3501
Weronia93
Rozeznanie

Witam sie wczesnym bardzo wczesnym poniedziałkiem hehe mamy juz 27tc czyli rozpoczynam III trymestr
Dopadła mnie chyba infekcja całe szczęście w środę mam wizytę wiec raczej powinnam wytrzymać

Was nadrobić to jakisz koszmar rozpisane z was gaduły hehe
Co do kocykow to chyba mam z 5szt ale w tym jeden taki groby juz z myślą o zimie.

Rożek będę mieć jeden mam nadzieje ze wystarczy przecież bedzie lato to nie zapoce dziecka no i mam jeden otulacz swoj a drugi od cioci ale nie wiem czy będę go używać jc będę zawijać dziecko w muślinowe czy tez bambusowe pieluszki na noc

Mam pytanie cZy wiecie juz jakiego mleka będziecie używać jeżeli nie będziecie mieć pokarmu masakra dzisiaj byłam w rossmanie oraz w auchanie i jest taki wybór ze noe wiadomo co wybrać bebiko, gerber,bebilon,humana, enfam,nestle,babydream, hippo:

Trochę sie rozpisałam ale jakoś wenę miałam teraz zmykam spać dobranoc

zebrah- ja właśnie piekłam pierwszy raz babkę cytrynowa muszę przyznać ze ważyła pyszna cała z mężem zjedliśmy do kawy

Ania230- przepiękne / bułeczki wyglądają bardzo smakowicie jami

sliweczka85- super najważniejsze rzeczy kupione i w sumie najdroższe mi zostali do kupienia Luzeczko i wszystko co jest z nim związane materac pościel itd.

Asiek121-piękne aż szkoda rozkładać ale w sumie czemu ma łapać niepotrzebnie bród,roztocza itd. Ale naprawdę bardzo mi sie podoba ja juz tez chce mieć kupione Luzeczko

K_a_s_i_a_86- super taka huśtawka lepsza niż te małe co na ziemi sie dziecko buja muszę sie zastanowić i pogadać z mężem czy czasem takiej nie kupić / co do pampersow ja juz kupiłam po jednej paczce z dady i pampers zobaczymy w czym bedzie wygodniej mojej Hani to wtedy będę robić zapasy i dokupywać na rożnych promocjach zawsze podpasek i papieru toaletowego oraz husteczek higienicznych u mnie pod dostatkiem tak samo u mojej mamy maź zawsze sie śmieje ze jak bedzie pożar to nasz dole mieszkanie pierwsze spłonie hehe

misia880-mam zamiar jeszcze dokupić z 10szt tetrowych bo muślinowe i bambusowe mam ale mniej a tetrowe zawsze mogę pózniej wykorzystać to sprzątania tata mój lubi nimi myć samochód a kasy nie bedzie szkoda bo są dosyć tanie ale myśle ze wszystkie bedą bardzo potrzebne / co do angażowania swojego męża mam zamiar od początku juz teraz tłacze mu na temat połogu opieki nad dzieckiem chociaż sama nie wiem jak to jest ale mu opowiadam aby oswoić ze musi mi pomagać abym nie dostała żadnej depresji poporodowej ze wszystko sie zmieni ale jakoś zadowolony jest i chce kapać i wstawać w nocy abym ja mogła sie wyspać zobaczymy jak bedzie w praktyce

Cytat:
popłakałam się ... wysłałam filmik Tż-owi aby zobaczył Maje w krótkiej akcji aaa on nie ma czasu do dupy to wszystko ...
Nie przejmuj sie faceci tak maja ja mojego wołam ze Hania sie rusza bardzo mocno chodź daj rękę poczujesz to gada ze juz czuł a jak nie kopie kiedy on ma czas to sie denerwuje takie są faceci my to inaczej wszystko przeżywamy oni rownież inaczej ale przyznał mógł napisać coś innego w stylu "zobaczę jak znajdę chwilkę czasu napewno fikołki wyczynia kocham was"

Cytat:
Nieprzejmuj sie faceci nie przezywają tego tak jak my oni inaczej do tego wszystkiego podchodzą wydaje mi sie ze chciał Ci napisać "obejrzę filmik jak znajdę chwile czasu bo teraz zajęty jestem praca ale na pewno niesamowicie fika Maja kocham was"tylko nie wiedział jak to ująć w słowa i napisał najkrócej jak sie da i wyszło bardzo oschło i na odczepnego głowa do góry

Cytat:
ja również nic mnie tak nie cieszy jak ruchy Małej ma już swoje godzinki więc wiem kiedy się odezwie.
Moja przez cały dzień jest leniuszkiem ale czuje ja co jakiś czas ale najbardziej aktywna jest tylko wieczorem kiedy ja juz chce iść spać wydaje mi sie ze coraz mniej kopie a przeciąga chyba ma juz coraz mniej miejsca

Cytat:
Kochane, moje dzidzioly się bardzo wierca, a przed chwilą poczulam wiercenie pod brzuchem, na wzgórku lonowym, dziwne to, że tak nisko, jakby tam nogi któreś miało, macie tak czasem? Chyba jutro udam się do gina, bo mnie to niepokoi i jeszcze ten twardy brzuch ��
Ja ciagle czuje tam ruchu zadko co nad pępkiem ale zdazają sie w środę idę do giną to zapytam rownież bo w sumie nie wiem czy to jest normalne czy nie nie dziwie sie ze sie denerwujesz w sumie masz dwie istotki w brzuszku ale wydaje mi sie ze to nic niepokojącego oby rak było powodzenia

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Tadam
Prześliczny przekochane słodziutki do schrupania całowania i kochania Luzeczko śliczne i pościel rownież w moim stylu tylko inne kolory ale każdy ma swoj wizualny projekt pokoju czy tez łuzeczka dla dziecka bomba

---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ----------

Cytat:
Napisane przez justynan01 Pokaż wiadomość
Aniu, tak jak Olinka pisala faceci sie nie jie ekscytuja tak ciaza jak kobiety. Nie przejmuj sie. Ja sie nauczylam juz ze ja z czegos sie ciesze i opowiadam mojemu, a on w ogole nie rozumie o co chodzi. W pracy mu tez nie przeszkadzam.
Co pieluch ja mam ok 20 tetrowych (bialych i kokorowych) i chyba z 10 flanelowych. Jeden rozek ze Smyka, i ze trzy kocyki.
Ja wlasnie siedzie w poczekalni w szpitalu. Nie wiem czy czasem mi troche wod plodowych polecialo. Wyszlam spod prysznica, wytarlam sie, weszlam do pokoju i poczulam ze cos leci mi po nogach, a potem wylecialo ze mnie troche wody. Tyle co w garsci sie miesci. Zapytalam sie tylko szwagierki czy mam panikowac. Na poczatku powiedziala ze nie, ale potem ze moze lepiej do szpitala sprawdzi. No to pojechalam. Narazie mialam wstepny wywiad z polozna. Serduszko bije. Czekam teraz na lekarza. Ciekawe ile godzin bede czekac.
Daj znac odrazu co i jak mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i ze to tylko fałszywy alarm powodzenia trzymaj sie
Stary 2016-03-21, 06:33   #3502
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Justyna dobrze ze pojechałas skontrolować! Daj znać co u was!

Dzień dobry!

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-21, 06:38   #3503
K_a_s_i_a_86
Rozeznanie

Justyna czekamy na wieści. Trzyma kciuki żeby wszystko było dobrze
K_a_s_i_a_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2016-03-21, 06:51   #3504
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynan01 Pokaż wiadomość
Moja koleżanka miała ostatnio taką sytuację (w 30tc), na szczęście okazało się, że to nie wody, więc trzymam kciuki, żeby i u Ciebie było wszystko w porządku!

Dzień dobry
Obudziłam się o 6 i ambitnie zrobiłam przegląd swoich ubrań, pochowałam te, w które na pewno się nie ubiorę przez najbliższych kilka miesięcy, popakowałam do kartonu i worków, uff... Jak mąż wróci, to będziemy kombinować, gdzie to upchać - już widzę ten jego zachwyt na twarzy
Stary 2016-03-21, 07:13   #3505
ewka555
Zakorzenienie

Justyna trzymam kciuki żeby wszystko bylo ok! Dobrze ze pojechalas.

Ja jak leżałam w 1 ciąży na patologii przed porodem, to byla babeczka której wody saczyly sie od 22tc :/

Ja zaszczepie na rota, pneumo i meningo.

Widze po Zuzi, ze kilka razy mogla być chora bo w domu jakas grypa żołądkowa a ona nic. Ostatnim razem jak mialam jelitowke, to mala zwymiotowala raz i niedużo, i nie rozlozylo jej. Nie chce myśleć co by bylo, jakby wymiotowala jak ja itd, zwłaszcza z jej sklonnosciami do nie picia wody, szybko by sie pewnie na szpitalu konczylo.

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Haneczka jak sie czujesz?
ewka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-21, 07:28   #3506
soffinka
Zadomowienie

Justyna kciuki zeby było wszystko w porzadku

Zaczęłam 30 tydzien i dzis wizyta nie moge sie doczekać, jestem bardzo ciekawa wagi mojego Ignasia
soffinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-21, 07:32   #3507
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Uwielbiam!
Załącznik 6295001

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2016-03-21, 07:34   #3508
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffinka Pokaż wiadomość
Justyna kciuki zeby było wszystko w porzadku

Zaczęłam 30 tydzien i dzis wizyta nie moge sie doczekać, jestem bardzo ciekawa wagi mojego Ignasia
Ja też dzisiaj wizytuję

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;57681666]Uwielbiam!
Załącznik 6295001

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]
Stary 2016-03-21, 07:36   #3509
ewka555
Zakorzenienie

Dziewczyny to kciuki za wizyty !

Ja dzis zaczynam 7msc 😁
ewka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-21, 07:37   #3510
fiazo
Zakorzenienie

Justynka jak tam ?

Sofinka kciuki za wizytę.

Ja siedzę w poczekalni do diabetologa. Zaraz się dowiem ile razy będę mierzyć cukier.

Mój synek po ospie poszedł jeden dzień do żłobka i już dziś nie poszedł. Z mega lejacego kataru zrobił się całonocny kaszel i płacz. Ledwo żyję. Jeszcze mąż wziął dziś auto bo musi badania okresowe zrobić, a ja musze się tłuc komunikacją i jeszcze do pracy o znośnej porze dojechać..to se ponarzekałam

Ja tez dzis 27tc matko kiedy to zleciało.

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości