|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz. V
ooo wszystkie
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina też się nie wyrywała
|
|
|
|
#3483 |
|
Zadomowienie
|
Oj dziewczyny, nie mówcie NIE
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
Dusiolka gratuluję!
![]() Ja na stopie bojowej z mężem wiec..., ost mnie denerwuje. Chyba ze on zajdzie
Wszystko możemy próbować udaremnić i postanawiać o wszystkim.. Z wyjątkiem tych kilku chwil, które w kapryśny sposób decydują o naszym życiu Edytowane przez naamarelle Czas edycji: 2016-07-29 o 22:47 |
|
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas szpital. Lili najpierw miała zapalenie oskrzeli a teraz walczymy z zapaleniem płuc |
|
|
|
|
#3486 |
|
Wtajemniczenie
|
ojej Olena, zdrówka dla małej! kurujcie się tam!
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
Olena, współczuję choroby i szpitala.
Przeczytałam wczoraj "Coś pożyczonego". Fajna, lekka lektura. Przeczytam inne tej autorki. Która książka jest najnowsza, bo mam 7? |
|
|
|
#3488 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Olena, współczuję. Jakie macie warunki w tym szpitalu? Możesz z małą zostawać na noc? Zdrowia życzę.
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
Olena zdrowia dla córki
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
Jelonek wciagnelas w jeden wieczor ?
kurna tez chce! Najnowsza była "zanim sie pojawiłeś " ale wlasnie jakas jeszcze nowsza jest Olena zdrowia dla Lili Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczęłam w dzień i rano w łóżku dokończyłam. Szybko czytam
Jak masz na czym czytać, to mogę się podzielić pdf lub mobi.
|
|
|
|
#3492 |
|
Zadomowienie
|
Jelonek - mojego maila znasz !
ostatnio przerwe miałam w czytaniu to mogę zacząć coś lekkiego Olena - zdrowia dla córki ! |
|
|
|
#3493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam ebooka a na komp nie Lubie czytać. Ten eBook to dobra sprawa. Chyba musze sobie zażyczyć na jakas okazje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Ja dosc szybko tez czytam ale chodzi o to ze nie mam kiedy no sama sie moja gwiazda nie zajmie chyba zeby cos broić. Albo stoi przy oknie tarasowym i pokazuje ze chce wyjsc i skakac na trampolinie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina, jasne już dostarczam.
Ja czytam wieczorem w łóżku lub jak jesteśmy na dworze, a mała się bawi. |
|
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
Na dworze tez musze jej towarzyszyć. No mowie Wam zero czasu. W piasku musze babki robic,nawet musiałam skakac z nia na trampolinie bo szał był jak nie chciałam no sle teraz odmawiam i wczoraj ciezko ale jakos sie z tym pogodziła chociaz pare razy chciała przeforsować swoje zdanie. Do tego mam atrakcje w postaci żmij wiec musze pilnować gdzie chodzi. No coz przyjdzie zima to poczytam
a podczas jej drzemek to sama ide w kime ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Mi sie tylko trafił tak absorbujący rodzynek czy Wasze tez takie wymagające uwagi? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
Moge ale bede musiala zaplacic za to. jedzenie we wlasnym zakresie
|
|
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
A dają Ci jakies spanie ze płacić trzeba?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Hankę od początku uczyłam samodzielności. Wydaje mi się, że to też kwestia usposobienia dziecka. Na podwórku leżę na leżaku obok piaskownicy, rozmawiam z nią, ale sama babki robi i zupę gotuje. Pokazuję i inicjuję zabawy, ale nie przesiaduję ciągle koło niej. Sama też wymyśla sobie zajęcia. Ostatnio uprała kapelusz w misce z psią wodą.
Na szczęście żmij nie mam, więc nie muszę, aż tak mocno nadzorować.
|
|
|
|
#3499 | |
|
Zadomowienie
|
Dusiolka moja tez taka ze ciągle musze być obok, bawi się sama ale musze kolo niej siedzieć albo chodzić z nią po ogródku. Bardzo jej przeszkadza tez jak chce sobie na chwilę usiąść na chustawce albo leżaku😊
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Jelonek uwierz ze ja nie byłam nadgorliwa i nie przesiadywałam cały czas wymyślając zabawy. To taki typ. Ma to po moim mężu. Tesciowa mowila ze tz był taki sam
ja za to byłam zupełnie inna. Święty Spokoj jest nad jeziorem ale i tak musze byc blisko bo jest nieobliczalna . Ostatnio mimo tego ze byłam przy niej znalazła sie pod woda. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- A zabawki ja od dawna nie interesuja. Najlepiej jest jak tata cos robi w stylu przykręca listwy albo wstawia drzwi to pierwsza z młotkiem stoi Oglądają Wasze dzieci bajki? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3501 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak wychodzę na spacer w miasto to nie wypuszczam bo juz nie wsadze spowrotem
to chwila dla mnie!![]() Uwielbia starsze dzieci takie z 6 letnie. Na młodsze uwagi nie zwraca ![]() ![]() Ostatnio w domu to owszem czesto znajdzie sobie zajęcie ale ma rozne dziwne pomysły. Jak kolezanka mi mowi ze jej cora usiądzie i układa puzzle albo klocki to ja zszokowana jestem ze dziecko potrafi usiąść i czymś sie zajac bo moj Stworek to 5min na pupie nie usiedzi ;p stale kursuje i stałe ma pełno spraw do załatwienia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3503 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, wracamy.
cudowny czas - piękna pogoda, zgodne małżeństwo i mały ząbkujacy szakal ![]() cale dnie siedzial na plazy w dziurze, wynurzal sie tylko po to by dolac wody do dziury i dalej mieszał błoto. ryb mam po dziurki w nosie, marze o pizzy ![]() pogubilam sie - ile mamy brzuchatek? ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Jesli chodzi o spedzanie czasu, to Jas podobnie jak Wasze dzieci bawi się najdłużej tym, co nie jest zabawką. niby sam potrafi się sobą zająć, jednak oczy dookola głowy trzeba miec, wiec o czytaniu nie ma mowy. bajek nie puszczam, ostatnio mu wlaczylam Królika Bugsa z nadziaja, ze go zatrzymam chwile. popatrzyl 3 sekundy i pobiegl dalej. nie skumal, ze to ma byc przyjemnosc a nie kara. |
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
Aczka to Wlacz świnkę pepe a gwarantuje ze bedziesz miała awantury o włączenie bajki.
ładnie w niej opowiadają sle nie podoba mi sie ukryta treść feministyczna. Tata świnka jest robiony na nieudacznika losu. Nawet masza przegrała z pepa. No ale jest wydzielane. Bo widze ze ma tendencje do wciągania a jeszcze pare tyg temu ja to w ogole nie interesowało ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
czyli wszystko przed nami
![]() gdzieś kiedys oglądałam Pepe i nie podobal mi sie podstawiony głos. |
|
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
Aczka super ze wczasy udane😊
To teraz charówka😁 Zdrówka dla lili Moja M dzis szaleje z jedzeniem aż niedowierzam ze tyle je!
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka co upichcilas dobrego ? U nad dzis zupa pomidorowa z ryzem plus dla nas kurczak z biała kasza gryczana z cebula cukinia czosnkiem i biała papryka doprawione słodka papryka i pasta curry i zalane śmietana 12%
cora zjadła zupę plus kasze z sosem i warzywami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Przebiły sie trójki górne takze wychodza galgany! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
My nie bajkowe. Słuchamy piosenek, ewentualnie oglądamy teledyski. Wyjątkiem jest Masza, ale tylko odcinek z kaszą. Ostatnio wymyśliliśmy rodzinny seans ze Zwierzogrodem. Po kilku minutach poszła się bawić klockami, a rodzice sami dokończyli. No, ale piosenka z tej bajki katowana jest codziennie. Tańczymy do upadłego.
|
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
dusiolka, jak corka znosi zabkowanie?
Jas tanczy tylko w rytm muzyki z arki Dumla. nic innego nie porywa go do tanca. ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- i obiad mniam. jadam tylko gryczana palona. jaka roznica? ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- kupilam mase ksiazek, wyklejanek, wycinanek na kiermaszu ksiazek na Helu. byly po 2, 3 zl. to one uratowaly mnie w czasie podrozy, bo mocno sie wydluzyla. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:52.

13.08.2011r.

nie obijać sie drogie Panie

kurna tez chce! Najnowsza była "zanim sie pojawiłeś " ale wlasnie jakas jeszcze nowsza jest 

a na komp nie Lubie czytać. Ten eBook to dobra sprawa. Chyba musze sobie zażyczyć na jakas okazje 
no sama sie moja gwiazda nie zajmie chyba zeby cos broić. Albo stoi przy oknie tarasowym i pokazuje ze chce wyjsc i skakac na trampolinie
a podczas jej drzemek to sama ide w kime