![]() |
#3511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Czeko co do kup to u nas problem rozwiązuje śliwka ale widzę ze na Hubcie nie działa. Moze spróbuj z gruszka, ponoć rozluźnia stolce.
Windii to chyba bardziej na gazy i wzdety brzuszek. Na brak kupy to prędzej czopki glicerynowe, Iwonia chyba podawała Igorasowi |
![]() ![]() |
![]() |
#3512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś juz nawet sprawdzałam czy aby jakiegoś skoku nie przegapiłam ![]()
Nina 02.05.2016 ![]() ![]() Edytowane przez Monanka83 Czas edycji: 2016-12-01 o 20:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe zakupy przez internet to złooo. Tzn dla portfela. Ja do 51015 moge sie doczepic ze rozmiarowka jest wieksza. Albo Igoras taka kruszynka. Tzn kruszynka na pewno. No i niby to kokekcja zimowa a przez jedne portki to warszawe ide mnie widac. Pozatym ok dluzej posluzą. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3514 |
Zakorzenienie
|
Uwaga piszę do wszystkich, którym witki opadły.
Alicja w tym tygodniu była kilka dni nieznośna. I jak nic wiedziałam, że ta mała główka coś tam kombinuje i usprawnia, aktualizuje oprogramowanie. A jak. Dupinkę oderwała od podłoża. Ile czasu zajmuje przejście do raczkowania? Tak pi razy drzwi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3515 | |
Zakorzenienie
|
Ja mam kilka ubranek z 51015 i z niektórych jestem bardzo zadowolona, a niektóre faktycznie do kitu
![]() Uwaga, testuję mojego starego. Zawsze narzeka, że nie wie co mi kupić. Pokazałam mu jedną książkę, coś skomentowałam, pokazałam okładkę i ciekawa jestem czy zajarzy, że ma mi ją kupić na święta ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#3516 |
Zakorzenienie
|
Laseczki, szukam worka SAKO - czy któraś może coś polecić?
#3517 |
Raczkowanie
|
Mona jakbym czytała o sobie i moim dziecku . Przechodzimy to samo ledwo żyje . Co do kup może spróbuj położyć ja bez pieluchy pomasuj brzuszek pouginaj nóżki . U nas to działa jak słyszę bąki to od razu pielucha z dupki i po jakiś 10min jest kupa ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#3518 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3519 | |||
Zakorzenienie
|
Mona moja pierwsza myśl to ząbki, Ala tez miała kilka ciężkich wieczorów i to zanim jeszcze cokolwiek było widać w paszczy. A jakiś czas później dziaselko pękło
Cytat:
Tylko ja nie podawałam tak jak na ulotce zalecają 3x dziennie, tylko stosowalismy doraźnie, jedna ampułke przed snem kiedy coś się działo. To wystarczalo Cytat:
Cytat:
Z 5-10-15 mamy kilka rzeczy które są naszymi ulubionymi i non stop noszonymi ubrankami ale część to zupełne niewypaly. Nie wiem o co chodzi |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3520 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3521 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdziłam ciemiaczko u Tymka i na całe szczęście jeszcze jest ufff Dobranoc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Raczkowanie
|
Wracając do kup . Szybki efekt przyniesie syrop lactulosum . Bezpiecznie dla każdego .
|
![]() ![]() |
![]() |
#3524 |
Zakorzenienie
|
O co z tum ciemniaczkiem chodzi? Sprawdzilam u nas malusieńkie, a jeszcze nie tak dawno bylo duzo wieksze.
Wiecie co? Dziś mamy z mężem taką nasza rocznice bycia razem 8 lat, a ja...zapomniałam ![]()
![]() |
#3525 |
Z deszczem w butach
|
Hm... to mówicie, żeby nie pisać, że położyłam się z młodym i jak po 10 min zaczynał coraz bardziej miauczeć, to 3 razy go upomniałam, żeby był już cicho, bo śpimy, po czym przytulił łepek do mnie i poszedł w kimę bez dalszych protestów?
Za to ciągle cuduje z jedzeniem, pierś bleee, inne jedzenie bleee, sporo marudzenia w ciągu dnia, może jakiś nowy ząb na tapecie...? Mona - cudny avatarek, dopiero teraz widzę w pełnej krasie. Czeko - nie wiem, czy mi umknęło? Byłyście na badaniu? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3526 |
Zakorzenienie
|
Trochę ochlonelam i powiem wam, że mam jednak wyrzuty sumienia ze tak najezdzam na teściową. No naprawdę zła nie jest i wiem, że niejedna osoba dziwilaby się ze jej się czepiam. Lubić jej nie musze ale chyba jednak przesadzam tak ja krytykując. Musze się postarać odłożyć na bok niechęć i irytację jaką u mnie wywołuje. W końcu to babcia mojego dziecka i nic tego nie zmieni. Na pewno chce dla niej dobrze. Fajnie, że Ala ma dwie babcie, musze dbać o to żeby z obiema miała kontakt a swoje antypatie odłożyć na bok.
Dużo zaciskania zębów przede mną ale będę w myślach sobie powtarzać ze robie to dla Aluńki. Pewnie jeszcze nie raz będę tu narzekać na teściową ale przywolujcie mnie wtedy do pionu please ☺ |
![]() ![]() |
![]() |
#3527 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas dupka w górze była na wakacjach czyli ok. 20.10 a zaczęła raczkować chyba 2 tyg. temu, powiedzmy ok. 15.11 ![]() Cytat:
![]() Na razie nie jest źle, ale jak będzie marudna wieczorami i te nocki staną się bardziej upierdliwe, wtedy przetestujemy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#3528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się boję, że właśnie przez niechęć w moim przypadku do mojej mamy dziecko to podłapie i tamta babcia będzie "gorsza". U mnie w domu tak było. Moja Mama zawsze najeżdżała na teściową, która z nami mieszkała i niestety wszystkim się to udzielało. A dzieci absolutnie nie powinny brać w tym udziału. Brawa dla Huby,że była taka dzielna ![]() My z kupkami mamy odwrotny problem do Was wszystkich. Nawet wyszły jakieś bakterie, ale lekarz kazał się tym nie martwić i dał nowy probiotyk. Żabciu, wszystkiego dobrego z okazji Waszej małej rocznicy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3529 | |
Zakorzenienie
|
Anika miwisz ze dolnych sue nie czuje przy kp?
To znaczy ze czym mnie dzus terroryzował? Gora wyłazi a ja nie widziałam? Nieee tylko dołem daje rade ale to nie przy ssaniu fakt. On czasem lubi sobie pociagnac za koniuszek i wtedy ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
Ciekawe kiedy ja dorosnę to takich wnioskow... ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Ja tylko raz dzis tam byłam. Teraz koncze nowy mani i zmykam spać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3530 |
Zakorzenienie
|
Mateusz po skoku miał kilka dobrych dni a teraz też marudzi i znowu trochę się budzi wieczorem. Ale nic nie widzę w buzi. W ogóle nie mogę tam zajrzeć, od razu się złości. Moze jak już ten ząb wyjdzie to wtedy go zobaczę bez kombinowania
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli nie muszę się rozpędzać z czyszczeniem zakamarków z kurzu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez mężem skutecznie ukrywam ze tak bardzo teściowa mnie drażni także mam już trochę praktyki 😉 Powiem Ci ze rzadko spotykam odwrotna sytuacje, czyli taka jak jest u Ciebie a mianowicie ze wolisz teściową jako babcie niż swoją mamę. Zawsze mi się wydawało ze to babcia ze strony mamy jest bliższa dziecku. No bo jednak inaczej jest kiedy dziecko rodzi córka a inaczej kiedy przychodzi na świat dziecko syna, które jakby nie patrzec urodziła "obca" kobieta. Ale może się mylę? Nie mam żadnego porównania bo u nas z obu stron Alicja jest pierwszą wnuczka. A jak to jest u was? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
Z deszczem w butach
|
Czeko, doczytalam, nie wiem, jak mógł mi umknąć Wasz post. Brawa dla Hubci 🙋🌳
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3534 |
Zakorzenienie
|
Iwonia u mnie te wnioski to efekt tłumaczenia samej sobie co powinnam a czego nie. Instynkt lwicy wciąż ma się dobrze ale uznałam ze czas popracować nad sobą. Moze nadchodzące święta tak mnie nastrajaja, zwierzęta mówią ludzkim głosem to i lwica łagodnieje 😁
|
![]() ![]() |
![]() |
#3535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- A jeszcze co do tego, że wnuki od córek są dziadkom bliższe niż wnuki od synów, jest takie powiedzonko "mama's baby, papa's maybe" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teściowa... Ostatnio się żaliłam tu,że mamy dość chłodne stosunki ale poprawne a chciałabym żeby były bardziej przyjacielskie. Mateusza kocha tak samo jak córkę swojej córki, moje zdanie szanuje, o wszystko się najpierw pyta, nie narzuca swojego zdania. Daleko nam do wielkiej miłości, ale raczej wynika to z mojej i jej.. Hmmm.. nieśmiałości a nie jakiś uprzedzeń. W sumie to nawet o połogu więcej z nią rozmawiałam niż z moją mamą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3538 | ||
Moderatorka z pazurem
|
Pamietacie jak moje dziecko kilka razy pod rzad zasnelo samo w lozeczku? To juz nieaktualne. Bardzo nieaktualne
![]() Od kilku dni znowu tylko chusta. A i tak wrzaskun jest prima sort ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Iwonia w czym teraz kapiesz Jogurtasa? ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3539 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3540 |
Moderatorka z pazurem
|
Brawo Hubcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:05.