Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3 - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-06, 13:17   #3511
201711281320
Konto usunięte

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Ooo Ty zła matko!

Słońce wychodzi, to może pójdziemy chociaż na chwilę na spacer jak się dziecię obudzi

Lena, gdzie jesteś? Mamy wezwać posiłki?
Jak o 13. Marysia Ci jeszcze śpi to ma potem jeszcze drugą drzemkę?

Lena! Jednak żyjesz
Faktycznie, strach się bać...
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-06, 13:55   #3512
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lena_Marlena Pokaż wiadomość
Honciu po mel B na brzuch były efekty w postaci chudniecia czy byłaś szczupła a po tych ćwiczeniach uwidocznilas miesnie?

Teściowie mili i kochani, aż strach: p dzień dobry lenus, może herbatki lenus, lenus a może ciasta hahahaha xD

Ja już dawno przewijam na stojąco, dlatego kocham pieluchomajtki: D

A ja słyszałam że dziwi jutro słabo pogoda a weekend już lepiej
W radiu jakims mowili:P

Spoko, żyje: D

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ohoho jak milusio Normalnie pożałowałaś, że się wyprowadziłaś, co nie?

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
Jak o 13. Marysia Ci jeszcze śpi to ma potem jeszcze drugą drzemkę?

Lena! Jednak żyjesz
Faktycznie, strach się bać...
Powiem Ci, że to tak wyjątkowo dzisiaj, bo spała do 8. I ta pierwsza drzemka nie dość, że późno (od 11), to jeszcze ponad 2 godziny trwała. Zazwyczaj po 13 zalicza już drugą drzemkę, więc zobaczymy Ale marudna jest strasznie, więc myślę, że spokojnie jeszcze jedną zaliczy.
No i znowu temperatura skacze, ja zwariuję
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-06, 15:21   #3513
Lena_Marlena
Rozeznanie

Hahahaha Australia no jakoś żeby aż żałować to nie

Lena_Marlena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-06, 16:06   #3514
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Hahahaha Australia no jakoś żeby aż żałować to nie

Oj ironii mej nie wyczułaś

Śliweczko, melduję drugą drzemkę - od 16 do 17
Stary 2017-04-06, 17:00   #3515
neesanek
Rozeznanie

Thumbs down Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3

Zdrówka dla wszystkich chorowitków.

Dzisiaj Ł. miała szczepienie na pneumokoki + bilans. Waży 9370g i ma 72cm. Przez ostatnie 2 miesiące przybrała tylko 310g Zaczęła się ruszać i spala cieszę się bo pączuś był z niej straszny i powoli wyrasta. W lecie dumnie będzie się prezentować w bikini
neesanek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-06, 18:15   #3516
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neesanek Pokaż wiadomość

Dzisiaj Ł. miała szczepienie na pneumokoki + bilans. Waży 9370g i ma 72cm. Przez ostatnie 2 miesiące przybrała tylko 310g Zaczęła się ruszać i spala cieszę się bo pączuś był z niej straszny i powoli wyrasta. W lecie dumnie będzie się prezentować w bikini
Poproszę o zdjęcie Łucji w bikini, jak już przyjdzie sezon

My na bilans we wtorek, oby Marysia lepiej się czuła, bo nie chcę znowu go przesuwać
Stary 2017-04-06, 19:01   #3517
Honcia
Zakorzenienie

Dobry wieczór
Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Oby jutro było lepiej

Ja też mam intensywne dni ostatnio. Jestem u rodziców ake robię więcej i dzieję się znacznie więcej niż jak sama w miesZkaniu siedzę
W piątek wracamy. Niestety we dwie bo TZ pracuję i nie może po Nas przyjechać. Damy radę, oby tylko Hania mocno w trasie,nie marudziła

Kciuki za jutrzejszą trasę oby Hanula współpracowała i grzecznie siedziała sobie całą drogę
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;72611836]Ja nie umiem przebierać na stojąco. Siku to jeszcze looz, ale kupa? Jak to ogarnąć z uciekającym dzieckiem? Przy Zosi nauczyłam się śpiewać, jak śpiewałam to tą minute leżała jak porazona. Na hanie to nie działa. Czasem Zosi uda się ją zabawić, ale tak to krzyczy i się wyrywa 😎[/QUOTE]
Hehe ja czasem śpiewam, czasem daję coś do rączki, w ostatecznej ostateczności pozwalam się bawić moimi włosami
Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
Bo nigdy nie byłam w salonie Siostra mi pierwszy raz robiła paznokcie, bo zamówiła lampę i lakiery nie miała w domu takiego sprzętu, aby mi cokolwiek robić. A rzęs juz nie mam sama wyrywałam, bo mnie już wkur#&@ :P
Ja też nigdy nie byłam u kosmetyczki do ślubu nawet sama się pomalowałam i zrobiłam sobie paznokcie fryzjerka mnie tylko uczesała ( czego żałowałam przez długi czas )
Cytat:
Napisane przez Paulinagm Pokaż wiadomość
Udało się
naklejka wykupkana, dzięki za kciuki

przy przewijaniu polecam termometr bezdotykowy Krzysia zajmuje na długo tylko dziś odkryłam jego kolejną wadę bo w pewnym momencie otworzyła się klapka z bateriami na szczęście tym razem w porę zabrałam. Już chyba nigdy Krzys termometra nie dostanie
Super, ze folia wydalona
Ja w ogóle nie pozwalam się bawić rzeczami z baterią nie z przykręconą klapką bo właśnie boję się, że wypadną te batetie
Cytat:
Honciu po mel B na brzuch były efekty w postaci chudniecia czy byłaś szczupła a po tych ćwiczeniach uwidocznilas miesnie?

Teściowie mili i kochani, aż strach: p dzień dobry lenus, może herbatki lenus, lenus a może ciasta hahahaha xD

Ja już dawno przewijam na stojąco, dlatego kocham pieluchomajtki: D

A ja słyszałam że dziwi jutro słabo pogoda a weekend już lepiej
W radiu jakims mowili:P

Spoko, żyje: D

Brzuch się zrobił bardziej płaski ja mam generalnie taki problem, że nawet jak byłam baaaardzo chuda to brzuszek zawsze mi odstaje a po tych ćwiczeniach ładnie się schował

A ja dziś wymyłam wszystkie szafki w kuchni M bawiła się z babcią w tym czasie

Honcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-06, 19:07   #3518
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
Przebieranie Kingi to istny koszmar.. Jak mam to zrobić to już ☠☠☠☠ica mnie bierze, bo wiem co to będzie się działo..

To samo od pewnego czasu ryczy jak mam ją ubrać na dwór czy w piżamkę :/
U nas to samo! Ryczy już jak tylko widzi czapkę! Kąpiel uwielbia, ale po kapaniu od razu ryk. Co to za niecierpliwie egzemplarze!
Cytat:

Brawo za bilans i szczepienie! Moja tez juz przyhamowala z tym rosnieciem, od jakiś dwóch miesięcy wazy ponad dyszke, ale 11kg jeszcze nie przekroczyła. Nie wiem czy wlezie w bikini 😂 a mam dla niej! Takie w którym Zosia smigala jak miała 18mc. Ostatnio je wyciągnęłam, patrzę na nier, na Hanie, może być ciężko 😂😂😂😂

Chwale się. Hania od dziś potrafi ustac kilka sekund bez trzymanki 😁 i bardzo jej się to podoba 😁 A Zosi najbardziej, ta to juz się nie może doczekać aż w końcu pozwole jej potanczyc z siostrą 😅
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-06, 19:14   #3519
australia87
Zakorzenienie

Ja się zastanawiam czy jest sens, żebym szła jutro z Marysią do lekarza? Katar i kaszel mniejszy, tylko te gorączki... Teraz znowu temperatura poszła w górę, to przed spaniem dostała Pedicetamol (właściwą dawkę ). Nie wiem no... apetyt ma, z piciem różnie, ale raczej pije (scfaniłam się i wyciągnęłam Doidy, bo nie chciała z kubka ze słomką pić i wypiła wtedy wszystko do ostatniej kropelki) kupy robi normalne, więc nie wiem

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Honcia Pokaż wiadomość
A ja dziś wymyłam wszystkie szafki w kuchni M bawiła się z babcią w tym czasie
Wow Jak ja bym chętnie coś posprzątała Od paru dni mężu wraca późno z pracy, jak Marysia już śpi, więc nawet nie mam jak na spokojnie porobić, a wieczorem już mi się nie chce

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;72638426]U nas to samo! Ryczy już jak tylko widzi czapkę! Kąpiel uwielbia, ale po kapaniu od razu ryk. Co to za niecierpliwie egzemplarze!

Brawo za bilans i szczepienie! Moja tez juz przyhamowala z tym rosnieciem, od jakiś dwóch miesięcy wazy ponad dyszke, ale 11kg jeszcze nie przekroczyła. Nie wiem czy wlezie w bikini 😂 a mam dla niej! Takie w którym Zosia smigala jak miała 18mc. Ostatnio je wyciągnęłam, patrzę na nier, na Hanie, może być ciężko 😂😂😂😂

Chwale się. Hania od dziś potrafi ustac kilka sekund bez trzymanki 😁 i bardzo jej się to podoba 😁 A Zosi najbardziej, ta to juz się nie może doczekać aż w końcu pozwole jej potanczyc z siostrą 😅[/QUOTE]
Widziałam filmik, super!
Stary 2017-04-06, 20:11   #3520
Honcia
Zakorzenienie

Cytat:

Brawa za szczepienie
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;72638426]U nas to samo! Ryczy już jak tylko widzi czapkę! Kąpiel uwielbia, ale po kapaniu od razu ryk. Co to za niecierpliwie egzemplarze!

Chwale się. Hania od dziś potrafi ustac kilka sekund bez trzymanki 😁 i bardzo jej się to podoba 😁 A Zosi najbardziej, ta to juz się nie może doczekać aż w końcu pozwole jej potanczyc z siostrą 😅[/QUOTE]
Słodka kluseczka
Oj wesolo będziesz miała jak zaczną dziewczyny razem tańczyć
Cytat:
Ja się zastanawiam czy jest sens, żebym szła jutro z Marysią do lekarza? Katar i kaszel mniejszy, tylko te gorączki... Teraz znowu temperatura poszła w górę, to przed spaniem dostała Pedicetamol (właściwą dawkę ). Nie wiem no... apetyt ma, z piciem różnie, ale raczej pije (scfaniłam się i wyciągnęłam Doidy, bo nie chciała z kubka ze słomką pić i wypiła wtedy wszystko do ostatniej kropelki) kupy robi normalne, więc nie wiem

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Wow Jak ja bym chętnie coś posprzątała Od paru dni mężu wraca późno z pracy, jak Marysia już śpi, więc nawet nie mam jak na spokojnie porobić, a wieczorem już mi się nie chce

Widziałam filmik, super!
Ja bym poszła najwyżej wyjdziesz na matkę histeryczkę

A gdyby nie moja mama to ja bym w domu nie zrobiła nic poza bierzącym odkurzaniem... Mąż wraca koło 19, a przez dzień M praktycznie nie puszcza nogawki moich spodni...

Stary 2017-04-06, 20:46   #3521
201711281320
Konto usunięte

Cytat:
Oj ironii mej nie wyczułaś

Śliweczko, melduję drugą drzemkę - od 16 do 17
Przyjęłam do wiadomości

Cytat:

Jedni narzekają, że dzieci za mało przybierają inni się cieszą i skaczą pod sufit
Też muszę jechać na szczepienie ale aktualnie mamy katar i kaszel.
I ja też chętnie zobaczę zdjęcie Łucji w bikini

Madzia kciuki za trasę

dzanet brawa dla Hani! Teraz to dopiero będą guzy. A jak już ją Zosia nie daj Boże zacznie asekurować to lepiej nie myśleć co to będzie

Honcia, oj jak ja bym chętnie tak coś posprzątała. Jak tylko otwieram jakąś szafkę w kuchni i Ignaś to zobaczy to dostaje super przyspieszenia, więc z nim nie ma szans.
Ostatnio uciekł mi do kuchni i wylał wodę kotom. Jak wycierałam podłogę to on wywalił butlę z wodą 5litrową, która była źle dokręcona. Podłoga cała mokra, dziecko też ale ile radości! Poleciałam po mopa do łazienki, nie zamknęłam drzwi to ten szogun zaraz wciska ręce do wc. No MASAKRA!
Ostatnio tak sobie myślałam, że jak Iga miała 10 m-cy to ja już byłam w 6. mies. ciąży. Nie wiem jak ja to przeżyłam
Stary 2017-04-06, 20:46   #3522
Lena_Marlena
Rozeznanie

Australia wyczulam, Twoja ironia była aż namacalna: P

Wróciłam dopiero i padam na twarz, Franio spędził popołudnie z babcią a ja byłam popedzac remonty, i się narobilam i nadzwigalam. Przyszedł czas na wznoszenie tych wszystkich zbędnych mebli. Ale od razu inaczej wygląda jak się tak ruszyło coś! Tak poza tym to już w pokojach wiszą grzejniki, także postępy są ogrzewanie powinno być na święta

Stary 2017-04-06, 20:58   #3523
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym poszła najwyżej wyjdziesz na matkę histeryczkę

A gdyby nie moja mama to ja bym w domu nie zrobiła nic poza bierzącym odkurzaniem... Mąż wraca koło 19, a przez dzień M praktycznie nie puszcza nogawki moich spodni...
Chyba pójdę, poczytałam o trzydniówce i może to to Wolę sprawdzić

Oj z tym niepuszczaniem nogawki, to witaj w klubie
Stary 2017-04-06, 21:41   #3524
majkela12
Zadomowienie

Hej

Jesteśmy, żyjemy
Nie miałam weny do pisania, musiałam sobie zrobić detoks od internetów, dodatkowo pomogła mi w tym super pogoda i tż który wieczorami okupował komputer. U nas ok, wszyscy zdrowi od miesiąca udało nam się nawet dzisiaj zaszczepić (teraz została w czerwcu odra-świnka-różyczka), F.waży 10kg i ma 75cm. Ma 6 pięknych zębów, którymi kąsa moje piersi. Codziennie się modlę, żeby nie odgryzł mi sutka niestety prośby ani groźby na niego nie działają. Ba nawet dziad mi się w twarz śmieje Po domu pięknie spaceruje, za to na dworze asekurancik potrzebuje jednego paluszka Noce jak były do d... tak dalej są. Wiem, że będzie lepiej jak skończymy z kp, ale niech mu będzie jeszcze się poświęce

australia87 za pamięć. Zdrówka dla Marysi.
haneczkab92 współczuję szpitala, zdrówka i dla Was
Madzia9999 wyrazy współczucia dla Hani i szerokiej bezpiecznej drogi.
elaine-blath fajnie, że z tż razem ćwiczycie. My nie mamy warunków żeby jednocześnie ćwiczyć. Próbowaliśmy razem biegać, ale skończyło się kłótnią i moim fochem
Lena_Marlena spóźnione 100lat i gratuluję domku, oby szybko remonty się skończyły
dzanet2108 szacun mamuśka za ćwiczenia, ja ostatnio we wrześniu miałam taki zryw, ale teraz nie mogę się zabrać, spróbuję może te marszo biegi no i dla Hanuli za stanie.
sliweczka85 zdrówka dla Was też zostałam zmotywowana do dbania o siebie thx
Paulinagm i zullugula wiatam Panie drpiękny zawód, moje niespełnione marzenie
neesanek za szczepienie
mloda_mm za żłobek, dzielna Martynka, fajnie że wyjazd się udał
miszkaaa zdrówka dla Was a dla tż chyba muszę swojemu przeczytać Twojego posta przepis na krem z pietruszki (zamiast śmietany dałam jogurt, no i zamiast wody rosół):
https://www.przepisownia.pl/zupy-prz...cfcd2-7ndxi0q0
Honcia zapraszam do mnie do kuchni u mnie sprzątanie w lesie, okna robiłam na raty. Firanki przez tydzień nabierały mocy aż je uprasuję, aż je w końcu wieszałam o 22 z latarką w ręku co by dzieci nie obudzić

Ubrać pampersa u nas też nie lada wyczyn. Rzadko go coś na tyle zadowoli co dostanie w łapki, żeby grzecznie wyleżał. Na stojąco się jeszcze nie przebieraliśmy, ale po córci mam to przećwiczone, dwójeczkę też

Więcej nie pamiętam Postaram się częściej zaglądać

Edytowane przez majkela12
Czas edycji: 2017-04-06 o 21:43
majkela12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-07, 07:04   #3525
australia87
Zakorzenienie

Majkela! Super, że w końcu wyzdrowieliście

U nas w nocy znowu gorączka Po południu idziemy do lekarza sprawdzić czy to trzydniówka, czy coś innego się dzieje
Stary 2017-04-07, 08:20   #3526
Lena_Marlena
Rozeznanie

Australia zdrówka dużo: *

Majkela witamy ponownie
My na stojąco kupki nie przebieramy ale za to przebieramy na czworaka podczas uciekania w sensie myjemy pupę w takiej pozycji:p

Dziś od rana panicz nie w humorze, chyba się nie wyspal i odreagowuje, ale żeby pospac to nie. Wstalismy 7:40 więc nie tak złe

Stary 2017-04-07, 09:11   #3527
australia87
Zakorzenienie

Dziękujemy Lena

My wstałyśmy dopiero o 8.30 No ale była ciężka noc.
Stary 2017-04-07, 09:47   #3528
agusiia69
Zakorzenienie

Dzień dobry

Wczoraj juz o 21.30 byłam w łózku, bo coś słabo się czułam Ale dzis juz na szczęście lepiej.

Cytat:
Dzięki Wam kupiłam krem przeciwzmatszczkowy pod oczy i go używam

Cytat:
Sama już nie wiem... chyba wszystkie co się miały przebić, to już się przebiły
U nas dopiero 2 :P

Cytat:
agusia, a takie ładne były!
Ano były ładne ale troche mnie już szczypały od kleju

Cytat:
Napisane przez Paulinagm Pokaż wiadomość
Udało się
naklejka wykupkana, dzięki za kciuki

Cytat:
Ohoho jak milusio Normalnie pożałowałaś, że się wyprowadziłaś, co nie?

Powiem Ci, że to tak wyjątkowo dzisiaj, bo spała do 8. I ta pierwsza drzemka nie dość, że późno (od 11), to jeszcze ponad 2 godziny trwała. Zazwyczaj po 13 zalicza już drugą drzemkę, więc zobaczymy Ale marudna jest strasznie, więc myślę, że spokojnie jeszcze jedną zaliczy.
No i znowu temperatura skacze, ja zwariuję
Ojej współczuje temperatury Ja dziś przewiduję 1 drzemkę, bo Kinia wstała o 8 i póki co fajnie się bawi

Cytat:

za bilans Mały pulpecik hihih

Cytat:

Ja też nigdy nie byłam u kosmetyczki do ślubu nawet sama się pomalowałam i zrobiłam sobie paznokcie fryzjerka mnie tylko uczesała ( czego żałowałam przez długi czas )

A widzisz zapomniałam, że do ślubu umalowała mnie kosmetyczka No, ale do domu mi przyjechała Wolałam, aby w ten dzień ktoś ładnie mnie umalował
[/QUOTE]

U nas po kapieli tez ejst czasem ryk, bo jeszcze by sie popluskała
Stary 2017-04-07, 10:09   #3529
201711281320
Konto usunięte

Dzień Dobry!
U nas dzisiaj ciemno, buro i ponuro.
Ignaś się obudził jak musiałam wstać żeby Igę obudzić. jakbym leżała obok niego bez ruchu to na bank by pospał jeszcze.
Teraz już śpi od godziny ale ciężko mi było się uwolnić i ledwo co zaczęłam zmywać to się przebudził, więc szybko trzeba było z cycem lecieć

australia oby się okazało że Marysia czysta osłuchowo i że to zwykłe przeziębienie lub trzydniówka.

majkela, wreszcie wszyscy zdrowi? Chwilo trwaj jak najdłużej! Brawa za szczepienie.

Lena super że prace postępują!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-07, 10:54   #3530
Honcia
Zakorzenienie

Dzień dobry

Australia oby to byla trzydniówka i już się kończyła

Majkela cześć fajnie, ze w koncu te choróbska daly wam spokój

Wyszlyśmy na spacer, ale zaczelo sypać gradem kolejny dzień kiblujemy w domu

Stary 2017-04-07, 10:55   #3531
australia87
Zakorzenienie

http://www.calareszta.pl/dlaczego-matka-taka-zmeczona/
Stary 2017-04-07, 11:18   #3532
Honcia
Zakorzenienie

Cytat:
All inclusive w Biedrze
Poryczalam się, oplułam i osmarkałam ze śmiechu
Takie to prawdziwe, chociaż jeszcze wielu rzeczy z tej listy nie robię przecież...

Stary 2017-04-07, 11:52   #3533
201711281320
Konto usunięte

Cytat:

Byle do 20tej!
Stary 2017-04-07, 13:36   #3534
Lena_Marlena
Rozeznanie

Oj tak, do 20!

Stary 2017-04-07, 19:19   #3535
Honcia
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tak, do 20!

20 mineła a u nas bal

Stary 2017-04-07, 20:14   #3536
Lena_Marlena
Rozeznanie

U nas też dziś nieco dłużej ;( dopiero od jakiś 15-20 min dziecko śpi. Ale ja to w sumie pół dnia na all inclusive tylko nie w biedrze: P
Remonty zmierzają ki dobremu podobno koło środy ruszy ogrzewanie
Ale na święta się nie wprowadzimy raczej.

Buziaki dla rozrabiakow ;* dobranoc

Stary 2017-04-07, 20:24   #3537
201711281320
Konto usunięte

Zasiadłam z jajkiem w majonezie do nadrabiania po całym dniu, a tu ni ma co czytać

Ignaś zasnął nieco przed 21., bo tak nam jakoś zeszło dzisiaj. Starszaki dosłownie przed chwilą przestali gadać.
Jutro pobudka o 5., bo zbiórka przed wyjazdem o 5:45. mam nadzieję, że Ignaś się nie obudzi jak wstanę.

No nic, idę na fb
Stary 2017-04-07, 20:33   #3538
agusiia69
Zakorzenienie

Kinia też dopiero o 21 zasnęła..
Stary 2017-04-07, 20:41   #3539
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Nr. 1!!!!!!! O tak!
Moje 2,5 letnie "a dlaczego?" w końcu usnela 🙏🙇🙆🙇
12h "dlaczego?" mamy starszakow- daleko jeszcze? Skończy pytać zanim młodsza zacznie?
Mąż dziś na popołudniu, mam łeb jak sklep! Właśnie wrócił, dziewczyny śpią. Takiemu to dobrze!

Majkela fajnie że się odezwalas! Trzymajcie się zdrowo jak najdłużej!

Lena super ze prace idą do przodu, oby tak dalej!

Idę spać 😂 piątek wieczór, pffff, też mi różnica 😂
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-07, 20:41   #3540
australia87
Zakorzenienie

Marysia też dopiero zasnęła. Lekarka nic nie stwierdziła, wysłała nas na badanie krwi, crp - wszystko gites. Ja obstawiam trzydniówkę, chociaż pediatra twierdzi, że Mała miałaby powiększone węzły chłonne Liczę, że w weekend skończą się już te gorączki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości