|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kochana ja ja zwykle o tej godzince i tylko na chwile bo wiadomo praca praca i jeszcze raz praca
Szczesliwa jestem bo tz wlasnie napisal ze wraca dzis wieczorkiem albo w nocy do domku wiec na weekend bedzie na szczescie Kinus i Nikitko mnie prawie nigdy glowa mie boli ale jak juz sie przydarzy to lupie okropnie wiec wspolczuje kochane zlego samopoczucia i mam nadzieje ze bole mina Pomidorus niedlugo lekarz,wiem ze jak juz wyjdziesz z gabinetuto powiesz sobie-przeciez to nie bylo wcale takie straszne ,trzymam kciukaski mocno mocno Gusiaczku kochana podeslij pierozkow,no ja tez sie prawie rozkleilam jak to od Tz uslyszalam Madziu to sprzataj sobie kochana powolutku i zeby juz dzisiaejsza wycieczka wkoncu sie zdecydowala i zeby juz was wiecej nikt w domku nie nawiedzal Julka zdjecie fajowe,milego biegania obys dopiela swego celu No wlasnie Emi mialas ogorkowe robic i co?ja welasnie zajadam sie moja i moje kubki smakowe sa mega zadowolone hihi Ray dziekuje za nr,juz swoj tez ci poslalam Kasiasiarku milego wolnego dnia ,i niezle niezle z tym telefonikiem ale najwazniejsze ze dziala Marcelinko powodzonka na egzaminach Asienko kochana a jak tam na gieldzie idzie?maM nadzieje ze caly czas jestescie na +
|
#3513 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko nie umiem go zmniejszyc zeby wam pokazac a tak wiem jest u mnie na fotosiku takie w czarnej sukiencea ta pierwsza bizuteria tez vhyba mi sie najbardziej podoba
|
|
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie same dziewuszki sie tu rodza
![]() u mnie kazdy gada ze mam brzuch na chlopaka hahahaha... cyrk bedzie jak mimo tych usg bedzie chlopak i bedzie se pewnie myslal " a ja sobie schowalem siusiaczka ha !"
|
#3515 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a i supre ze twój Tż wraca mój tez dzisiaj zjezdza i jestem heppy ![]() za to jutro chyba cały dzien sie od niego nie rusze tak sie steskniałam strasznie
|
|
|
|
|
#3516 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
az sie matka ze szczescia ponoc popłakała wiec jak by tobie taki numer sie przydazył tez bedziesz mega szczesliwa |
|
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
Ray to rzeczywiscie bybaly nie lada niespodzianka
, a Twoj synus okazalby sie zgrywuskiem, ze tak przed rodzicami siusiaka zakrywal, ze nawet lekarz sie nie poznal![]() ale miejmy nadzieje, ze to jednak jest Alicja ??
|
|
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emi weszlam juz na ten Twoj fotosik i rzeczywiscie ladnie bedziesz w koku wygladac
|
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bedzie gicio |
|
|
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra kobietki, jadę
Jeżeli nie padnę trupem przed samym gabinetem to wejdę dzielnie do środka i pomyslę, że tyle kochanych osób trzyma za mnie kciuki paaaaaaa
|
|
|
|
#3521 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() : kciuki:![]() :k ciuki:![]() :kc iuki:![]()
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
ja w ogole nie mysle o zadnym chlopcu hehe ciagle dziewuszka i dziewuszka ale ostatnio moj maz sie tak nad tym zstanawial hehe musiabym zaczac handlowac ciuszkami na allegro
ciekawe z kim bo ja juz ledwo mam sily ta ciaze nosic hehehe ja sie zbieram po malu jade po moje wyniki z posiewu i jutro mam fryzjera jupi ciekawe czy jeszcze mnie oszpeci :d nie dosc ze gruba jak jeszcze mi wlosy zle zrobi to normalie nic tylko kamien do wody hhehe ale chyba nie bedzie zle ![]() trzymajcie sie dziewczyny
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
Emi juz nie przesadzaj, masz masz, a jak sie wyprostujesz, to dopiero bedzie mial Pio widok
|
|
|
|
#3525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i to w staniku z fizbinami bo bez to nie wiem czy na A sie załapie![]()
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko trzymamy kciukaski kochana mocno mocno trzymamy
Kinus ale te suknie delikatnie mowiac okropienstwo hihih Dziewczynki milego dnia ,zajrze wieczorkiem a tym czasem zmykam popracowac i moze jak wroce do domku to juz Tz w nim zastane papap
|
#3528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
KAchulko tak, dziekuje narazie jestesmy na + na gieldzie i to nawet nie malym plusie, ale nie zapeszajmy
a jeszcze wczoraj sie malo nie poplakalam w sprawie nowego domu, wszystko juz wisialo na wlosku bo potrzeba, zeby 3 osoby podpisaly umowe w agencji- wiec kolega, moj M i mial byc jeszcze jeden chlopak z drugiej pary........ ale on sie boi i nic nie chce podpisac......a po drugie to wlascicielowi sie odwidzialo i jednak nie godzi sie na cene 1750 tylko 1850 a dla nas to 1750 to juz bylo duzo... za duzo ale kolega widzial jak mi zalezy na tym domu, ja sie doslonie w tym miejscu zakochalam, nic nie robie tylko mysle o tym domu, mowie Wam ![]() no i dzisiaj rano kolega do mnei dzwoni, mowi, ze mozemy wziasc ten dom za 1800..... tyle spuscili, ale ze ja tez bede musiala podpisac dokumenty.... a ja nie pracuje, nie mam dochodow i jest problem, wiec kolega ma mnie "niby" zatrudnic u siebie w pubie, podpisze mi dokumenty, bo nie mamy innego wyjscia to samo by bylo tez w sytuacji innego domu- jak ma np 3 sypialnie to ok 3 osoby by byly potrzebne mam nadzieje, ze sie wszystko uda, do poniedzialku mamy skompletowac papiery i isc do agencji podpisac umowe prosze trzymajcie kciuki a druga wiadomosc to taka, ze wtedy co wracajac z kosciola znalezlismy ta torebke z pieluchami dla dziecka itp i moj maz powiedzial, ze to znak to ja zaczelam sie smiac z niego i powiedzialam no i teraz Bog bedzie nam dawal znaki i nastepnym razem znajdziemy wozek dzieciecy a kolejnym lozeczko wiecie co jestesmy tutaj od roku i nigdy na wystawce nie znalazlam ani lozeczka ani wozka itp......... a wczoraj wracalam do domu wieczorem a na uliczce obok nas stal wozek dzieciecy- na chodniku......... przeszlam tak obojetnie, poszlam do domu, ale nie dawal mi on spokoju.. zrobilam kolacje, bylo juz pozno ok 21 i powiedzialam o tym mezowi...... kazal mi sie szybko ubierac i poszlismy zobaczyc czy wozek stoi nadal haha no i stal czekal na nas ![]() pewnie to smieszne, ale wzielismy go ![]() to wozek juz dla starszego dziecka- spacerowka, ale w bardzo bardzo dobrym stanie niezle gradowisko sobie z pokoju zrobie........... ale powiedzialam mezowi, ze lepiej niech Pan Bog sie troche uspokoi z tymi znakami hehe bo jak znajde lozeczko to juz tego do domu nie bede brac zaraz zalacze zdjecia
|
#3531 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja znam jedna rodzinke co mileli 3 dziewczyny i pózniej ta kobietka była znów w ciazy i liczyli na chłopca a urodziła sie 4 dziewczynka![]()
|
||
|
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko
|
|
|
|
#3533 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
, mam nadzieje, ze wszystko spelni sie jak trzebaa ja wychodze zaraz z pracy, bo sie dogadalam z kierowniczka, i jade do mamy na weekend do zobaczenia dziewczyny |
|||
|
|
|
#3534 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
moze jednak bozia nad wami czuwa i chce abyscie nie tracili nadziejiAsiu a ja sie chciałam spytac ty grasz na naszej czy angielskiej giełdzie?? pio mi kazał sie spytac zebym moze cos niecos tez zarabiał ale ja nie mam pojecia do tego wogule
|
||
|
|
|
#3535 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Musicie zaczac pisac ksiazki
![]() Kinia te "suknie" to jak sciery wygladaja fujjjjjjjjjjjjjjjjjj a bol glowy mam nadzieje, ze szybciutko Ci przejdzie ![]() Julio slicznie zdj Ray juz niedlugo i sie dowiesz kogo tak naprawde w 100% nosisz pod serduszkiem ![]() Pomidorko dasz rade kochana ![]() Emi i Kachulko widzicie jak Wam dobrze moj wraca w sobote, akurat moze sie wyrobie jak ede ze szkoly wracac i J. odbiore ![]() Emi narzekaczko Tyyyyyy ![]() Mam nadzieje, ze o nikim nie zapomnialam ![]() Dziękuje za
|||||||||||||||||||||
|
|
#3536 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Asiu jeszcze troszke i znajdziecie dzidzie na ulicy...
Kinia no widzisz nie bedziesz sie meczyc w pracy i odpoczniesz w domku u mamusi ![]() Ok ja fa wypisalam, teraz musze stos rachunkow podliczyc i jestem wolna
|||||||||||||||||||||
|
|
#3537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3538 |
|
Zadomowienie
|
pending zapraszamy do nas bo widze ze nas podczytujesz
|
|
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie kracz nie kracz kochana, bo ktos nam moze cala gromadke pod drzwi kiedys podrzucic ![]() spokojnego liczenia Ci zycze
|
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.

, musialam ja wkleic jak ja zobaczylam

a tak wiem jest u mnie na fotosiku takie w czarnej sukience

Jeżeli nie padnę trupem przed samym gabinetem to wejdę dzielnie do środka i pomyslę, że tyle kochanych osób trzyma za mnie kciuki
paaaaaaa