Byłe tableciary plotkary II - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-08, 12:57   #3511
emi22
Zadomowienie

GG do emi22
Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
he he tą pierwsza to ja wynalazłam i wkleiłam na wątek o najbrzydszych sukniach to suknia z wełny pomysłu norweskiej projektantki

Emi suknia sliczna, ładnie wygladasz.A jak jescze makijaż+ wszystkie dodatki to już w ogóe będziesuper Mi się wydaje, ze do tej sukni by jeszcze biżuteria z małych perełek pasowała
dziekuje kochana cos musze wybrac tylko za boga nie wiem co!!
Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
o widzisz Kasiu, musialam ja wkleic jak ja zobaczylam, powalila mnie po prostu i ten plener jak dopasowany tematycznie, ciekawe jak pan mlody wygladal
no plener super kurcze juz ja bym lepsza uszyła jak bym umiała a zeaszta nawet jak nie umiem!!:h ahaha:
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 12:58   #3512
kachula27
Zakorzenienie

Czesc kochana ja ja zwykle o tej godzince i tylko na chwile bo wiadomo praca praca i jeszcze raz praca
Szczesliwa jestem bo tz wlasnie napisal ze wraca dzis wieczorkiem albo w nocy do domku wiec na weekend bedzie na szczescie

Kinus i Nikitko mnie prawie nigdy glowa mie boli ale jak juz sie przydarzy to lupie okropnie wiec wspolczuje kochane zlego samopoczucia i mam nadzieje ze bole mina

Pomidorus niedlugo lekarz,wiem ze jak juz wyjdziesz z gabinetuto powiesz sobie-przeciez to nie bylo wcale takie straszne ,trzymam kciukaski mocno mocno

Gusiaczku kochana podeslij pierozkow,no ja tez sie prawie rozkleilam jak to od Tz uslyszalam

Madziu to sprzataj sobie kochana powolutku i zeby juz dzisiaejsza wycieczka wkoncu sie zdecydowala i zeby juz was wiecej nikt w domku nie nawiedzal

Julka zdjecie fajowe,milego biegania obys dopiela swego celu

No wlasnie Emi mialas ogorkowe robic i co?ja welasnie zajadam sie moja i moje kubki smakowe sa mega zadowolone hihi

Ray dziekuje za nr,juz swoj tez ci poslalam

Kasiasiarku milego wolnego dnia ,i niezle niezle z tym telefonikiem ale najwazniejsze ze dziala

Marcelinko powodzonka na egzaminach

Asienko kochana a jak tam na gieldzie idzie?maM nadzieje ze caly czas jestescie na +

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 13:00   #3513
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
ja piernicze, chyba z godzine czytalam co napisalyscie od wczoraj i juz ledwo co pamietam
Emi bardzo ladnie wygladasz w sukience a ja sie wyrwe z tłumu i napisze, ze widze Cie we wloskach jakos uniesionych do gory, ladnie spietych a bizuteria do tej sukni i do Ciebie to wedlug mnie najbardziej by pasowala ta, ktora pokazalas jako pierwsza- ta z kwiatuszkami
do tego bym dala bukiet, ale z czyms wiszacym
a poza tym bardzo ladnie wygladasz bez makijazu

Pomidorko ciesze sie, ze przezylas wizyte u tesciow juz nie bedziesz ich musiala jakis czas ogladac, wiec po wszystkim
Trzymam caly czas kciuki za Twoja dzisiejsza wizyte u doktora jestesmy z Toba
Nikitko no to sie mala bedzie cieszyc jak dostanie taki prezencik od cioci
Kachulko super, ze TZ zmolestowany na maksa i to co powiedzial pozniej tez bylo slodziutkie, mam nadzieje, ze sie sprawdzi, trzymam kciukasy

Kiniu niech ten bol glowy mija jak najszybciej niech Cie juz nie meczy

Mareclinko to prawda z tym, co napisala Kasiasiar, ze sa tez minusy wynajmowania, ja juz to przezylam i tak jak pisalam teraz dziekuje bardzo i mieszkanko stoi puste, jesli sie jednak zdecydujesz to zycze Ci, zeby znalezli sie porzadni, odpowiedzialni ludzie

a ja tez kiedys razem z M zalalam klawiature piwskiem hehe
nie dalo sie jej uratowac, a to byla moja ukochana klawiatura
no ale nic tam, wazne, zeby Misi laptop dzialal, bo jak nie to kolejny wydatek Takze Misiu zycze Ci, zeby laptop zadzialal i zeby sie nic juz nie psulo

Ray super, ze podalas swoj numer do KAchulki Ja juz sie doczekac nie moge kolejnej ksiezniczki na wateczku a pozniej Gusia
dziewczyny a kiedy jakis ksiaze bedzie???
moze Mijalea nas zaskoczy
dziekuje kochana mam zdiecie w koku bo ja straaaaaaaaaaasznie lubie koki tylko nie umiem go zmniejszyc zeby wam pokazac a tak wiem jest u mnie na fotosiku takie w czarnej sukience
a ta pierwsza bizuteria tez vhyba mi sie najbardziej podoba
Stary 2008-02-08, 13:01   #3514
Ray
Zakorzenienie

wlasnie same dziewuszki sie tu rodza u mnie kazdy gada ze mam brzuch na chlopaka hahahaha... cyrk bedzie jak mimo tych usg bedzie chlopak i bedzie se pewnie myslal " a ja sobie schowalem siusiaczka ha !" padne na zawal ja mam prawie 3/4 pod dziewuszke
Stary 2008-02-08, 13:03   #3515
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Czesc kochana ja ja zwykle o tej godzince i tylko na chwile bo wiadomo praca praca i jeszcze raz praca
Szczesliwa jestem bo tz wlasnie napisal ze wraca dzis wieczorkiem albo w nocy do domku wiec na weekend bedzie na szczescie

Kinus i Nikitko mnie prawie nigdy glowa mie boli ale jak juz sie przydarzy to lupie okropnie wiec wspolczuje kochane zlego samopoczucia i mam nadzieje ze bole mina

Pomidorus niedlugo lekarz,wiem ze jak juz wyjdziesz z gabinetuto powiesz sobie-przeciez to nie bylo wcale takie straszne ,trzymam kciukaski mocno mocno

Gusiaczku kochana podeslij pierozkow,no ja tez sie prawie rozkleilam jak to od Tz uslyszalam

Madziu to sprzataj sobie kochana powolutku i zeby juz dzisiaejsza wycieczka wkoncu sie zdecydowala i zeby juz was wiecej nikt w domku nie nawiedzal

Julka zdjecie fajowe,milego biegania obys dopiela swego celu

No wlasnie Emi mialas ogorkowe robic i co?ja welasnie zajadam sie moja i moje kubki smakowe sa mega zadowolone hihi

Ray dziekuje za nr,juz swoj tez ci poslalam

Kasiasiarku milego wolnego dnia ,i niezle niezle z tym telefonikiem ale najwazniejsze ze dziala

Marcelinko powodzonka na egzaminach

Asienko kochana a jak tam na gieldzie idzie?maM nadzieje ze caly czas jestescie na +
no tak miałam robic ale mnie len naszedł hehe i babcinka jakis obiad ugotuje
a i supre ze twój Tż wraca mój tez dzisiaj zjezdza i jestem heppy chociaz wczoraj mi sie przykro zrobiło, ale i tak go kocham
za to jutro chyba cały dzien sie od niego nie rusze tak sie steskniałam strasznie
Stary 2008-02-08, 13:05   #3516
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
wlasnie same dziewuszki sie tu rodza u mnie kazdy gada ze mam brzuch na chlopaka hahahaha... cyrk bedzie jak mimo tych usg bedzie chlopak i bedzie se pewnie myslal " a ja sobie schowalem siusiaczka ha !" padne na zawal ja mam prawie 3/4 pod dziewuszke
wiesz mojej mamie mówili ze bede chłopcem cały czas a jak sie urodziłam okazało sie ze jestem dziewczynka hehe az sie matka ze szczescia ponoc popłakała wiec jak by tobie taki numer sie przydazył tez bedziesz mega szczesliwa
Stary 2008-02-08, 13:05   #3517
kina2807
Zakorzenienie

Ray to rzeczywiscie bybaly nie lada niespodzianka, a Twoj synus okazalby sie zgrywuskiem, ze tak przed rodzicami siusiaka zakrywal, ze nawet lekarz sie nie poznal
ale miejmy nadzieje, ze to jednak jest Alicja, a jesli nie, to macie juz jakies imie dla chlopca wybrane??

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-08, 13:08   #3518
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi22 Pokaż wiadomość
dziekuje kochana mam zdiecie w koku bo ja straaaaaaaaaaasznie lubie koki tylko nie umiem go zmniejszyc zeby wam pokazac a tak wiem jest u mnie na fotosiku takie w czarnej sukience
a ta pierwsza bizuteria tez vhyba mi sie najbardziej podoba

Emi weszlam juz na ten Twoj fotosik
i rzeczywiscie ladnie bedziesz w koku wygladac
Stary 2008-02-08, 13:10   #3519
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Emi weszlam juz na ten Twoj fotosik
i rzeczywiscie ladnie bedziesz w koku wygladac
tez sie z tym zgadzam, tylko Emi tak jak juz Ci Julka pisala: musisz sie wyprostowac i zaprezentowac, ze masz czym oddychac i bedzie gicio

Mąż i żona...
Stary 2008-02-08, 13:10   #3520
Pomidora
Zakorzenienie

Dobra kobietki, jadę Jeżeli nie padnę trupem przed samym gabinetem to wejdę dzielnie do środka i pomyslę, że tyle kochanych osób trzyma za mnie kciuki paaaaaaa

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 13:15   #3521
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
tez sie z tym zgadzam, tylko Emi tak jak juz Ci Julka pisala: musisz sie wyprostowac i zaprezentowac, ze masz czym oddychac i bedzie gicio
tak postawa tylko ja nie mam czym oddychac
Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Dobra kobietki, jadę Jeżeli nie padnę trupem przed samym gabinetem to wejdę dzielnie do środka i pomyslę, że tyle kochanych osób trzyma za mnie kciuki paaaaaaa
trzymamy za ciebie kciuki kochana i wejdz do tego gabinetu: kciuki::k ciuki::kc iuki:
Stary 2008-02-08, 13:15   #3522
Ray
Zakorzenienie

ja w ogole nie mysle o zadnym chlopcu hehe ciagle dziewuszka i dziewuszka ale ostatnio moj maz sie tak nad tym zstanawial hehe musiabym zaczac handlowac ciuszkami na allegro chodz moj maz wola ze w razie co nic stracone i ze szkoda ciuszki oddac to sie bedzie staral o dziewczynke ciekawe z kim bo ja juz ledwo mam sily ta ciaze nosic hehehe

ja sie zbieram po malu jade po moje wyniki z posiewu i jutro mam fryzjera jupi ciekawe czy jeszcze mnie oszpeci :d nie dosc ze gruba jak jeszcze mi wlosy zle zrobi to normalie nic tylko kamien do wody hhehe ale chyba nie bedzie zle

trzymajcie sie dziewczyny
Stary 2008-02-08, 13:15   #3523
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Pomidorko dasz rade, nasze kciukaski Ci pomoga na pewno, trzymaj sie Kochana, wierzymy w Ciebie

Mąż i żona...
Stary 2008-02-08, 13:17   #3524
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi22 Pokaż wiadomość
tak postawa tylko ja nie mam czym oddychac
Emi juz nie przesadzaj, masz masz, a jak sie wyprostujesz, to dopiero bedzie mial Pio widok

Mąż i żona...
Stary 2008-02-08, 13:22   #3525
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Emi juz nie przesadzaj, masz masz, a jak sie wyprostujesz, to dopiero bedzie mial Pio widok
ja mam liche B i to w staniku z fizbinami bo bez to nie wiem czy na A sie załapie:h ahaha::rot fl:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-08, 13:23   #3526
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
ja w ogole nie mysle o zadnym chlopcu hehe ciagle dziewuszka i dziewuszka ale ostatnio moj maz sie tak nad tym zstanawial hehe musiabym zaczac handlowac ciuszkami na allegro chodz moj maz wola ze w razie co nic stracone i ze szkoda ciuszki oddac to sie bedzie staral o dziewczynke ciekawe z kim bo ja juz ledwo mam sily ta ciaze nosic hehehe

ja sie zbieram po malu jade po moje wyniki z posiewu i jutro mam fryzjera jupi ciekawe czy jeszcze mnie oszpeci :d nie dosc ze gruba jak jeszcze mi wlosy zle zrobi to normalie nic tylko kamien do wody hhehe ale chyba nie bedzie zle

trzymajcie sie dziewczyny
Ray musi byc dobrze, lepiej zeby sie fryzjerka ciezarnej nie narazala

Mąż i żona...
Stary 2008-02-08, 13:23   #3527
kachula27
Zakorzenienie

Pomidorko trzymamy kciukaski kochana mocno mocno trzymamy

Kinus ale te suknie delikatnie mowiac okropienstwo hihih

Dziewczynki milego dnia ,zajrze wieczorkiem a tym czasem zmykam popracowac i moze jak wroce do domku to juz Tz w nim zastane papap

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 13:23   #3528
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Ray, wlasnie dlatego moj maz jest negatywnie nastawiony na sprawdzanie plci, bo jego brat przy czwartym dziecku czekal na dziewczynke, (doktor potwierdzil), pokoik na rozowo, tabliczka z imieniem Sara na drzwiach itp. A urodzil sie trzeci chlop

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 13:25   #3529
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
o widzisz Kasiu, musialam ja wkleic jak ja zobaczylam, powalila mnie po prostu i ten plener jak dopasowany tematycznie, ciekawe jak pan mlody wygladal
he he pana młodego nie było . Najwidoczniej uciekł jak zobaczył swojego Kopciuszka
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 13:26   #3530
mezatka07
Zakorzenienie

KAchulko tak, dziekuje narazie jestesmy na + na gieldzie i to nawet nie malym plusie, ale nie zapeszajmy

a jeszcze wczoraj sie malo nie poplakalam w sprawie nowego domu, wszystko juz wisialo na wlosku bo potrzeba, zeby 3 osoby podpisaly umowe w agencji- wiec kolega, moj M i mial byc jeszcze jeden chlopak z drugiej pary........ ale on sie boi i nic nie chce podpisac......
a po drugie to wlascicielowi sie odwidzialo i jednak nie godzi sie na cene 1750 tylko 1850 a dla nas to 1750 to juz bylo duzo... za duzo
ale kolega widzial jak mi zalezy na tym domu, ja sie doslonie w tym miejscu zakochalam, nic nie robie tylko mysle o tym domu, mowie Wam
no i dzisiaj rano kolega do mnei dzwoni, mowi, ze mozemy wziasc ten dom za 1800..... tyle spuscili, ale ze ja tez bede musiala podpisac dokumenty.... a ja nie pracuje, nie mam dochodow i jest problem, wiec kolega ma mnie "niby" zatrudnic u siebie w pubie, podpisze mi dokumenty, bo nie mamy innego wyjscia
to samo by bylo tez w sytuacji innego domu- jak ma np 3 sypialnie to ok 3 osoby by byly potrzebne

mam nadzieje, ze sie wszystko uda, do poniedzialku mamy skompletowac papiery i isc do agencji podpisac umowe
prosze trzymajcie kciuki

a druga wiadomosc to taka, ze wtedy co wracajac z kosciola znalezlismy ta torebke z pieluchami dla dziecka itp i moj maz powiedzial, ze to znak to ja zaczelam sie smiac z niego i powiedzialam no i teraz Bog bedzie nam dawal znaki i nastepnym razem znajdziemy wozek dzieciecy a kolejnym lozeczkoitd i ze jeszcze moze ktos pod dom nam wystawiac to bedzie hehehe
wiecie co jestesmy tutaj od roku i nigdy na wystawce nie znalazlam ani lozeczka ani wozka itp.........
a wczoraj wracalam do domu wieczorem a na uliczce obok nas stal wozek dzieciecy- na chodniku.........
przeszlam tak obojetnie, poszlam do domu, ale nie dawal mi on spokoju..
zrobilam kolacje, bylo juz pozno ok 21 i powiedzialam o tym mezowi......
kazal mi sie szybko ubierac i poszlismy zobaczyc czy wozek stoi nadal haha no i stal czekal na nas
pewnie to smieszne, ale wzielismy go
to wozek juz dla starszego dziecka- spacerowka, ale w bardzo bardzo dobrym stanie musze go tylko uprac
niezle gradowisko sobie z pokoju zrobie...........
ale powiedzialam mezowi, ze lepiej niech Pan Bog sie troche uspokoi z tymi znakami hehe bo jak znajde lozeczko to juz tego do domu nie bede brac
zaraz zalacze zdjecia
Stary 2008-02-08, 13:27   #3531
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Pomidorko trzymamy kciukaski kochana mocno mocno trzymamy

Kinus ale te suknie delikatnie mowiac okropienstwo hihih

Dziewczynki milego dnia ,zajrze wieczorkiem a tym czasem zmykam popracowac i moze jak wroce do domku to juz Tz w nim zastane papap
miłej pracki kochana

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Ray, wlasnie dlatego moj maz jest negatywnie nastawiony na sprawdzanie plci, bo jego brat przy czwartym dziecku czekal na dziewczynke, (doktor potwierdzil), pokoik na rozowo, tabliczka z imieniem Sara na drzwiach itp. A urodzil sie trzeci chlop
no to niezle ja znam jedna rodzinke co mileli 3 dziewczyny i pózniej ta kobietka była znów w ciazy i liczyli na chłopca a urodziła sie 4 dziewczynka
Stary 2008-02-08, 13:29   #3532
kasiasiar
Zakorzenienie

Pomidorko
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 13:31   #3533
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kachulko mielgo dnia w pracy i kochajacego TZta w lozku po powrocie
Cytat:
he he pana młodego nie było . Najwidoczniej uciekł jak zobaczył swojego Kopciuszka
hehe, i tak moglo byc
Cytat:
a druga wiadomosc to taka, ze wtedy co wracajac z kosciola znalezlismy ta torebke z pieluchami dla dziecka itp i moj maz powiedzial, ze to znak to ja zaczelam sie smiac z niego i powiedzialam no i teraz Bog bedzie nam dawal znaki i nastepnym razem znajdziemy wozek dzieciecy a kolejnym lozeczkoitd i ze jeszcze moze ktos pod dom nam wystawiac to bedzie hehehe
wiecie co jestesmy tutaj od roku i nigdy na wystawce nie znalazlam ani lozeczka ani wozka itp.........
a wczoraj wracalam do domu wieczorem a na uliczce obok nas stal wozek dzieciecy- na chodniku.........
kazal mi sie szybko ubierac i poszlismy zobaczyc czy wozek stoi nadal haha no i stal czekal na nas
to wozek juz dla starszego dziecka- spacerowka, ale w bardzo bardzo dobrym stanie musze go tylko uprac
ale powiedzialam mezowi, ze lepiej niech Pan Bog sie troche uspokoi z tymi znakami hehe bo jak znajde lozeczko to juz tego do domu nie bede brac
zaraz zalacze zdjecia
Asiu no nie moge, ale historia, mam nadzieje, ze wszystko spelni sie jak trzeba

a ja wychodze zaraz z pracy, bo sie dogadalam z kierowniczka, i jade do mamy na weekend

do zobaczenia dziewczyny

Mąż i żona...
Stary 2008-02-08, 13:32   #3534
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
pewnie tak
Cytat:
KAchulko tak, dziekuje narazie jestesmy na + na gieldzie i to nawet nie malym plusie, ale nie zapeszajmy

a jeszcze wczoraj sie malo nie poplakalam w sprawie nowego domu, wszystko juz wisialo na wlosku bo potrzeba, zeby 3 osoby podpisaly umowe w agencji- wiec kolega, moj M i mial byc jeszcze jeden chlopak z drugiej pary........ ale on sie boi i nic nie chce podpisac......
a po drugie to wlascicielowi sie odwidzialo i jednak nie godzi sie na cene 1750 tylko 1850 a dla nas to 1750 to juz bylo duzo... za duzo
ale kolega widzial jak mi zalezy na tym domu, ja sie doslonie w tym miejscu zakochalam, nic nie robie tylko mysle o tym domu, mowie Wam
no i dzisiaj rano kolega do mnei dzwoni, mowi, ze mozemy wziasc ten dom za 1800..... tyle spuscili, ale ze ja tez bede musiala podpisac dokumenty.... a ja nie pracuje, nie mam dochodow i jest problem, wiec kolega ma mnie "niby" zatrudnic u siebie w pubie, podpisze mi dokumenty, bo nie mamy innego wyjscia
to samo by bylo tez w sytuacji innego domu- jak ma np 3 sypialnie to ok 3 osoby by byly potrzebne

mam nadzieje, ze sie wszystko uda, do poniedzialku mamy skompletowac papiery i isc do agencji podpisac umowe
prosze trzymajcie kciuki

zaraz zalacze zdjecia
no kurcze Asiu no to niezle wam sie trafiło kurcze naprawde nie moge w to uwiezyc moze jednak bozia nad wami czuwa i chce abyscie nie tracili nadzieji:ehem :
Asiu a ja sie chciałam spytac ty grasz na naszej czy angielskiej giełdzie?? pio mi kazał sie spytac zebym moze cos niecos tez zarabiał ale ja nie mam pojecia do tego wogule
Stary 2008-02-08, 13:32   #3535
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Musicie zaczac pisac ksiazki

Kinia te "suknie" to jak sciery wygladaja fujjjjjjjjjjjjjjjjjj a bol glowy mam nadzieje, ze szybciutko Ci przejdzie
Julio slicznie zdj
Ray juz niedlugo i sie dowiesz kogo tak naprawde w 100% nosisz pod serduszkiem
Pomidorko dasz rade kochana
Emi i Kachulko widzicie jak Wam dobrze moj wraca w sobote, akurat moze sie wyrobie jak ede ze szkoly wracac i J. odbiore
Emi narzekaczko Tyyyyyy jak nei narzekasz na cialo, to teraz na biuscik hehe jak to pisala Kinia odpowiednia bielizna i juz masz sliczne, pelne B

Mam nadzieje, ze o nikim nie zapomnialam

Dziękuje za

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 13:36   #3536
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Asiu jeszcze troszke i znajdziecie dzidzie na ulicy...
Kinia no widzisz nie bedziesz sie meczyc w pracy i odpoczniesz w domku u mamusi

Ok ja fa wypisalam, teraz musze stos rachunkow podliczyc i jestem wolna

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 13:36   #3537
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Musicie zaczac pisac ksiazki

Kinia te "suknie" to jak sciery wygladaja fujjjjjjjjjjjjjjjjjj a bol glowy mam nadzieje, ze szybciutko Ci przejdzie
Julio slicznie zdj
Ray juz niedlugo i sie dowiesz kogo tak naprawde w 100% nosisz pod serduszkiem
Pomidorko dasz rade kochana
Emi i Kachulko widzicie jak Wam dobrze moj wraca w sobote, akurat moze sie wyrobie jak ede ze szkoly wracac i J. odbiore
Emi narzekaczko Tyyyyyy jak nei narzekasz na cialo, to teraz na biuscik hehe jak to pisala Kinia odpowiednia bielizna i juz masz sliczne, pelne B

Mam nadzieje, ze o nikim nie zapomnialam

Dziękuje za
no ja w stosunku do siebie jestem baaaardzo krytyczna:ehe m: zawsze mi cos tam przeszkadza i nie pasuje moze kiedys dojde do perfekcji hehe i nic nie bede miała do zarzucenia sobie hehe

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-08, 13:43   #3538
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

pending zapraszamy do nas bo widze ze nas podczytujesz
Stary 2008-02-08, 13:45   #3539
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Asiu jeszcze troszke i znajdziecie dzidzie na ulicy...
Kinia no widzisz nie bedziesz sie meczyc w pracy i odpoczniesz w domku u mamusi

Ok ja fa wypisalam, teraz musze stos rachunkow podliczyc i jestem wolna
Mareclinko ale sie usmialam hahaha
nie kracz nie kracz kochana, bo ktos nam moze cala gromadke pod drzwi kiedys podrzucic

spokojnego liczenia Ci zycze
Stary 2008-02-08, 13:46   #3540
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Kachulko mielgo dnia w pracy i kochajacego TZta w lozku po powrocie

hehe, i tak moglo byc

Asiu no nie moge, ale historia, mam nadzieje, ze wszystko spelni sie jak trzeba

a ja wychodze zaraz z pracy, bo sie dogadalam z kierowniczka, i jade do mamy na weekend

do zobaczenia dziewczyny
Kiniu to milego pobytu u mamusi w weekend
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości