|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 |
Zadomowienie
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
Ten pierwszy,babcia Zuzi prezent zrobiła
![]() dobrze że tamtego nie brałam bo bym 2 miała ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- to jest model z 2007 roku i była akurat likwidacja sklepu,także dała za niego na złotówki coś ok 600zl,także nie aż tak tragicznie |
![]() ![]() |
![]() |
#3512 |
Wtajemniczenie
|
ale inteligenta jestem...odświeżałam poprzednią stronę...a wózio fajny...no ale ja w tamten się zgapiłam...tyle że nie za bardzo bo moja już wyrosła a mi się woreczek zawiązał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3514 |
Zadomowienie
|
dlatego też sie ucieszyłam strasznie,bo na allegro straszne ceny za nowe chcą
![]() przybędzie karoca to popstrykam zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3515 |
Wtajemniczenie
|
ja Kubie chcę taki kupić http://dino.sklep.pl/nowy/magic-4-ba...is-p-2472.html
nie jest drogi ale ja nie trędy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3517 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no,ten jest fajny też,ale darowanemu koniowi nie zagląda w zęby... ![]() Anetko ten co wcześniej wybraliśmy też mi sie cholerka podobał |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3518 |
Wtajemniczenie
|
Kiniu ja też bym chciała taki prezent ale moje stołkowe za chciwuśne...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3519 |
Zadomowienie
|
moja mama strasznie teskni za Zuzia dlatego co jakiś czas podrzuci paczuszke dla maluszka,a od taboreta nic nie biore,teść ma w sobote urodziny,zapraszał nas a ona z textem że ona pozapraszała dużo znajomych i miejsca nie będzie dla nas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3521 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- jak Wy polazły to i ja polezę.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3522 |
Zadomowienie
|
no,tak z nia jest,norma
ja jeszcze jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3524 |
Wtajemniczenie
|
ja lecę ..Kinia jutro kompa odpal i miej na oku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3525 |
Zadomowienie
|
Dobranoc
![]() ok,po 10 jestem Twoja ![]() dobranoc babole,ja jeszcze posiedze,może Age namierze,bo ona zawsze pożniej jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3527 |
Zadomowienie
|
no nie jestem ostatnia i pierwsza normalnei zobczoenie jakies, smierdza mi buty i zle mi z tym
![]()
#3528 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() my dopiero wstaliśmy,ja pije kawke a Zuza bawi sie na macie. miłego dzionka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3529 |
Zadomowienie
|
nie wiem jak to zabrzmialo
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3530 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mam jechac do UK w lipcu na 2 dni czy za rok w sierpniu na 2 tyygodnie? teraz sama na zakupy i koszt jakies 2 tys,a potem cała rodzinka koszt jakies 7tys.Sama nie wiem,tz oczywiscie naburmuszyl sie ale czy zawsze musze byc przykladną zona i mu potakiwac, on mi nie potakuje, w koncu ja tez zarabiam nie ![]()
![]() |
#3531 |
BAN stały
|
Hej,
Boje sie tej rozmowy i juz dzis bylam 2x w wc , to sie ze mna dzieje gdy sie denerwuje. A wstalam pol godziny temu. Obecnie pije kawe i obgryzam paznokcie. Magda a nie mozesz w lipcu na tydzien? ![]() Kinga ale masz rabnietego taboreta ![]() Ewelka a ja myslalam ze buty Ci smierdza z innego powodu niz potem napisalas ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3532 |
Zadomowienie
|
Akurat mi sie poszczescilo i nie mam klopotu z potliwoscia stop
![]() Nic sie nei martw wszytsko sie uda, trzymam kciuki Aga no zdecydowanie nie musisz mu caly czas przytakiwac, ale lepiej zebyscie sie jakos wspolnie dogadali ![]()
#3533 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() Ja niewyspana bo Kubuś teraz wstaje o 4.30 i oczy mi się kleją niemiłosiernie ![]() A Kubulek zaliczył drzemałkę poranną i fika sobie teraz...Oliwka maluje się zawzięcie tymi swoimi malowidłami a Miłk robi jej za dodatkowy model...Taboret wpadł na chwilkę...ale już polazła na miasto Rosołek gotuje...a na śniadanko owocki szamałam...z jogurtem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3534 |
BAN stały
|
Patrzylam wlasnie na pogode i cos sie dziwnego podzialo. W Polsce ma byc chlodno i nieprzyjemnie , a w moim miesie na podkarpaciu ma tak byc przez cale wakacje a u naspo 30'C przez nastepne tygodnie
![]() ![]() P.S. Dalej sie denerwuje, ale dzieki Ewelina za wsparcie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3535 |
Wtajemniczenie
|
Aga trzymałam kciukasy i mam nadzieję że pójdzie po Twojej myśli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3536 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Anetko znajoma ma ten wózek i jest bardzo zadowolona ![]() Ewelinko napewno Zuzka by sie w nim zmieściła bo ta znajoma ma bardzo dużego chłopczyka ![]() Irus wózek bardzo fajny tylko ten brak pałonka mi by przeszkadzał ale darowanemu............... .... Fajnie że mamcia pomyślała ![]() Pozdrawiam ![]()
#3537 |
Zadomowienie
|
czesc ja to nie wiem co tutaj sie dzieje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 posty od kiedy wyszlam z pracy ???????????????? MAla spi ja ukapana trochu zmeczona po stepie. Odmowilam kobicie wozek trudno bede szukac innej okazji albo inengo modelu. Aga jak tam rozmowa???? pochwal sie czekamy ![]()
#3538 |
BAN stały
|
Dzieki Ewelinka za pamiec. Otoz dostalam sie ale i tak nic z tego.
Najpierw wszyscy kandydaci siedzieli w auli i sluchali wykladu na temat collegu i tego kierunku, lacznie z prezentacja, pozniej musialam napisac esej na temat " dlaczego wybralam ten kierunek" (po angielsku), pozniej wypelnic rozne formularze, a na koncu rozmowa w 4 oczy. Babka odrazu powiedziala, ze jezeli mam mature i zaliczony ESOL L1 z angielskiego to sie dostalam bo angielski mam plynny w mowie i pismie. Mam do 2 tygodni doniesc kopie matury i certyfikat ESOL. Wszystko super, ale moja matura jest nadal na Uniwersytecie Rzeszowkim a nie polece teraz do Polski po nia, zreszta zgubilam legitymacje studencka i musialabym dac ogloszenie do gazety i przyjsc na uczelnie z wycinkiem jako dowodem ze legitymacja zostala zgubiona. No i jeszcze obiegowke trzebaby podbic, czyli z tydzien w Polsce to minimum. A certyfikat ESOL mam, robilam ten roczny kurs z angielskiego zaraz jak przyjechalam do Anglii i bylam w ciazy jeszcze. Musialabym jednak pojechac po niego do londynu bo mi nie wyslali po zdaniu egzaminu i jakos sobie to olalam do teraz. Jestem podlamana totalnie i wybaczce ale nie mam sily wiecej sie odzywac. Strasznie mi smutno bo zalezalo mi na tej szkole. Jest to naprawde dobry kierunek i moglabym po nim robic kariere a nie sprzatc hotele czy byc kelnerka bo to mi teraz pozostalo... |
![]() ![]() |
![]() |
#3539 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ewelin-jeśli waga ciągle stoi,zacznij się mierzyć,bo pewnie tracisz obwody!!!Słuchaj mnie,bo ja mam rację... ![]() No i gorące pozdrowienia z zalanego zabrza dla wszystkich staruszek!!!!!żebyście tylko się nie porozpadały z tych starości!!! ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- No i co???Miałam sobie dziś z wami pogadac,a tu kolejna burza na horyzoncie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli mi będzie dane to jutro posiedzę z wami....Dobranoc ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3540 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iza ja słonko podsyłam chłopakom to mogę podesłać i Tobie...a bierz sobie ile tam chcesz ![]() Aga ja wiem że teraz Ci smutno ale można zrobić tyle w tej sprawie....na spokojnie zabierz się do tego....nie pozwól umrzeć marzeniom...trzymam kciuki ...nie poddawaj się ...zobaczysz że się uda...pewnie pomyślisz że pieprzę farmazony ale to nic...ja trzeba to i huknę...lataj,załatwiaj i się uda ![]() ![]() ![]() Iza pisz jak dietka ...bo ja radosna ze ubywa .. Kinga gdzie jesteś??? Madzia a Ty pewnie kogoś utłukłaś i teraz słowa nie piśniesz ![]() no i niektóre baby to zaglądają i nic nie piszą co u Was...jakieś takie duże smutki?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.