|
|
#3511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Cytat:
miałam identyczny pomysł i 10-minutowa namiastka słońca również dobrze mi zrobiła potem skoczyłam kupić młodej kilka par rajstop bo mi tak powyrastała, że krok wisi po kolana Veronka - brawo kochana super, że tak się wszystko udało - to pijemy dziewczynki ja jak Anka, cieszę się jakbym to ja sama zdała (a to zamierzchłe czasy już, hehe... )
|
|
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
Ver_Onka odpiszę Ci w ogródku.
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
ho ho ho
Veronka gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! ale Ci dopszeeee, juz po wszystkim tez zacieszam ![]() wróciłam z pracy i mama przywitała mnie tekstem ze w niedziele jadą do Zakopca na 5 dni i pytała czy mogą wziąć małą powiem Wam ze cięzki orzech do zgryzienia bo z jednej strony bez pomocy mamy jestem ud.upiona bo pracuje, a z drugiej jak ja wytrzymam bez mojej panny 5 dłuuuuuuuuuuuugich dni mama powiedziała zebym wzięła urlop i jechała z nimi ale to odpada bo nie dostanę, a TZ na to zebym wzięła L4 i co mam zrobic
|
#3514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takuśna słuchaj chłopa swego bierz L4 i wypoczywaj //nie ma zdrowszego klimatu jak w zakopcu/
|
|
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
sama nie wiem
wiem ze bedzie mi teraz truł cały czas i nie odpusci, ale jakos nie wiem. Nigdy nie brałam lewego L4, nawet nie wiem na co niby poza tym byłam w listopadzie i znowu mam isc. Fakt, z tą pracą nie wiążę juz mojej przyszłości, ale wiecie, taki za mnie gupek co to chce byc fair
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna wirus żołądkowy
powiedz że heftasz plus biegunka i już ja co prawda na lewym l4 też nigdy nie byłam ale to najłatwiej udawać hehe
|
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
chyba nic z tego nie wyjdzie bo w niedziele nie dostenę L4
myslałam zeby pociągiem dojechac ale połączenie do bani, bezposredni jest dopiero we wtorek, a wzesniejszy po 16 jest taki ze w Krakowie miałabym 3 minuty na przesiadkę ![]() ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- spadam spac, dobrej nocki
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
Verona gratulacje
![]() Takusna oddaj dziecie, przeciez bedzie w dobrych rekach |
|
|
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Takuśna bierz L4 choćby dziś //i możesz im go wysłać pocztą \ A u mnie zaczyna się szał przed imprezowy Ale widzę że was też wywiało |
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
Sosny czuwa...
|
|
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
nie zaprowadziłam młodej dziś do przedszkola bo od wczoraj ma biegunkę. co jej kupić ? smecta jakoś słabo pomaga bo dziś już ze 4 razy jakieś minimalne ilości robiła. jak jej podać węgiel ? żeby się nie udławiła? jakieś pomysły ? |
|
|
|
#3524 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
fajnie przyznam, że zawsze jak słyszę jak ludzie mają na obronach, to budzi się we mnie zawiść ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
Hej babencje ja jestem po 2 h na śniegu, ale się zakonserwowałam, mam dość, wkleję potem zdjęcie Olgierdzi leżącej w śniegu, zrobiłam komórką
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
hello!
Ja dzisiaj byłam u gienia, zrobił mi usg-powiedział że blizna po cesarce super się zrosła(na macicy), pobrał cytologię, wynik za 4 tygodnie. Wszystko jest ok ![]() Teraz czekam u mamy na tz i zadylamy do domu bo na 17 do pracy:/ |
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie miałam czasu się odezwać z pracy...za dużo klientów, dopiero się uciszyło
a tu czas do domu śmigać ![]() łeb mnie zaczął napitalać ale nie mam żadnego procha żeby zapodać na czas ![]() Judi - fajnie, że u ginka wsio ok, ja byłam we wtorek, wynik cyto będę mieć za ok.2 tygodnie
|
|
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
Boszzz... jak dobrze, ze u nas sniegu nie widzialam juz od dawna! U nas -1 i swieci sloneczko, ja chce wiosne!!
|
|
|
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas jest po kolana, a jeszcze w tylu miejscach nie odśnieżone, że słów brakuje. PRzepychałam się jak czołgiem, ale tym wózkiem na pompowanych w ogóle wyjechałam, magicem bym nie wyszła za bramkę.Maluśna
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() dzieki baby ze rozumiecie .....i w sumie troche czuje sie rozgrzeszona pewnie posiedzimy do soboty ale sie cieszę my dzis zaliczyłysmy długasny spacerek z Wiki i nie powiem gdzie byłysmy bo potem wkleje foty. Nie mam kabelka do telefonu i musze poczekac na tate az wroci z pracy bo nie wiem gdzie ma schowany. ciekawe jak sie zrosła moja blizna po cc
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna nie miej wyrzutów
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
może jestem dziwna, ale mycie dziecka mlekiem mamy to coś dla mnie niesmacznego
http://dziecisawazne.pl/mycie-niemowlaka/ |
|
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
hm
a czy przypadkiem ekomama reni jusis nie myła w mleku swojego synka ? ja mówię, ok , ekologia w ramach rozsądku, ale te fantyczki to już do przesady, na każdym kroku, ekologia i ekologia mówię szczerze, że bobasowych pieluch po kasztanach to bym się nie czepiła do oporządzania po kilka razy na dzień, skoro raz Mikiego majtasów nie mogę przepłukać ![]() a byłam na wsi z Mikim, rany jak on uwielbia jeździć do mojej ciotki , tam wygłupy na całego no i suszka Saga , ależ go wylizała, może mu te parchatki miną z buźki ale jeszcze miałam zonka i teraz z nerwów dochodzę do siebie, bo coś mi dziś jazda nie szła, nie lubię wieczorem wracać, bo nic nie widzę, cholera jasna, wyprzedziłam cieżarówkę i za wcześnie chciałam zjechać przed nią, znaczy za mało przyspieszyłam , a ona przygrzała, no ale się wycofalam i jednak kraksy nie było, ale sie tak zdenerwowałam że nie umiałam ocenić dokładnie sytuacji w prawym lusterku, że mam teraz ból globusowy mam coś z mózgiem, bo ciągle lepiej mi patrzeć w lewe lusterko i coś ocenić niż w prawe
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-25 o 20:34 |
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
nowe fotki w albumie Wiktorynka
z dzisiejszego wypadu.....Wiki wniebowzięta, wciąż pyta kiedy znowu pojedziemy
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niektórym macierzyństwo rzuca się na mózg Wiktoria jaka odważna ![]()
Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-02-25 o 20:34 |
|
|
|
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam w domu zwykły węgiel, pociachałam raz dwa nożem, wsypałam do filiżanki, zalałam dno wodą i wypiła przez słomkę ![]() edit. zgrzeszyłam dziś ukochanymi ciasteczkami z Lidla :P http://2.bp.blogspot.com/_DGQPVGvocE...0/IMG_4739.JPG edit. jutro znajomych mamy. ciastem i kawą się nie wykpię bo małż chce do drinka coś przekąsić (ja bym olała,bo przez nich nie jesteśmy jakoś bardzo zapraszani Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-02-25 o 21:09 |
|
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
tych ciastek nie testowałam
każde kupne ciastka pieką mnie w garło, to chyba wina zbyt dużej ilości spulchniaczy jedyny wyjątek to ciastka OSKROBA te wydają mi się takie bardziej "czyste " ale przetestowałam polecane tu białe michałki, Kasiulko dzięki za cynk o Jowiszku sałatka w stylu smaków mojego tż, wczoraj zapodał tuńczykowo-jajeczno-cebulową, Miki jadł na grzance aż mu sie uszy trzęsły
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-25 o 21:13 |
|
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
Sałatka testowana na ostatnim zlocie u psiół. sprawdziła się razem z krabową. i 3ma kawałkami pizzy
taki podkład miałam,że parę kielichów wina do 3ciej w nocy a szłam prawie jak trzeźwa, nic mi nie było |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

miałam identyczny pomysł i 10-minutowa namiastka słońca również dobrze mi zrobiła
super, że tak się wszystko udało - to pijemy dziewczynki
)

Veronka gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! ale Ci dopszeeee, juz po wszystkim
ja co prawda na lewym l4 też nigdy nie byłam ale to najłatwiej udawać

u nas jest po kolana, a jeszcze w tylu miejscach nie odśnieżone, że słów brakuje. PRzepychałam się jak czołgiem, ale tym wózkiem na pompowanych w ogóle wyjechałam, magicem bym nie wyszła za bramkę.