|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
cora zawsze i w każdej dziedzinie zdarzają się wzloty i uapdki ale najwazniejsze, ze kryzys zażegnany
![]() Ja dzis mam mały kryzys bo od nocy mam jakies kłujące bóle po lewej stronie. Wydaje mi się, ze to po prostu dzidzia rosnie i wszystko sie w środku przestawia i to dlatego ale z drugiej strony wiadomo trochę się martwię. Skąd mam wiedziec czy to normalne i czy to nie są skurcze skoro nigdy nie byłam w ciązy... Ale juz w poniedziałek wizyta i mam nadzieję, że to nic złego. Trzymajcie prosze kciuki...
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
Caroline Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok
![]() pewnie jest tak jak myślisz, że dzidzia rośnie i się rozpycha ![]() Kochana masz jakieś przeczucia co do płci?? Imiona wybrane?? Tincia ach ta pogoda daje wszystkim popalić mam nadzieję, że szybko się polepszy
|
|
|
|
#3513 |
|
Wtajemniczenie
|
cora dobrze ze mala jest grzeczna ,oby tak dalej
cieszcie sie soba ile mozecie![]() kotek super ze mala slicznie przybiera na wadze ![]() irmusia super masz podejscie i oby tak dalej!napewno niedlugo bedziesz miala ta upragniona fasolke tak czuje ![]() a ja juz pon wizycie ..ok wszystko szyjka tez ,niestety nie podgladalysmy malej bo dopeiro za miesiac ostatnie usg ale czekamy cierpliwie ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- caroline bedzie ok ...to wszystko sie tam teraz rozciaga i przygotowuje ...naprawde bez obaw..
|
#3514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na razie rośnie mi oponka
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam wczesniej o imionach
TŻ marzy o synku więc dla chłopca imię wybrane będzie Kamil. A dla dziewczynki moze Maja?
|
|
#3516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skleroza nie boli nawet komentowałam, że podobają mi się te imiona i sama je kiedyś biorę pod uwagę ![]() Malinka to super, że wszystko ok pewnie jesteś teraz spokojniejsza
|
|
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam ja tez ostatnio zakręcona jestem
Kurcze już się nie moge doczekac poniedziałku... Mam nadzieję, że u mnie też będzie wszystko ok jak u malinki...
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My jeszcze w tej kwestii potrzymamy kciuki ![]() Dobra dziewczyny zbieram się do domku, miłego wieczorku życzę |
|
|
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
Alexa trzymam kciukasy za dobre wyniki badań
![]() Kotku cieszę się, że z Izunią to nic poważnego. Dużo zdrówka Caroline zgadzam się z dziewczynami. Nie martw się, bo to na pewno maluszek się rozpycha Malinko dziękuję Cora po zdjęciach widać, że Lilka to mały aniołeczek
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuję bardzo dziewczyny
I ja tez ściskam kciukaski za was
|
|
#3521 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale wiem ze wtedy bylo ok na polowkowym wiec mysle ze nic sie nie zmienilo serduszko bilo jak trzeba wiec powinno byc ok.---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- caroline nie zrob sie w taka panikare jak ja tylko bo na mnie to sie tylko zle odbija ja do tej pory mam bole lekkie podbrzusza i tez nie wiem czasem czy to skurcze czy sie rozciaga ale juz tak podchodze inaczej do tego bo zmeczona jestem tym myslenie....uwierz ze bedzie ok fasolka rosnie napewno i jest good!
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
cora to normalne,że jest kryzys,bo hormony działają i wybuchają,ja miałam kryzys miesięczny,cieszyłam się,ale zarazem dołowałam i płakałam z synkiem,bo nie umiałam mu pomóc a on wiecznie płakał,a mi serce pękało,jedynie co nie płakał to jak jadł-ja nie miałam łatwo przez jego kolki,ale jak hormony się uspokoiły i ja się stałam bardziej opanowana,mimo,że wciąż płakał, ale jakoś już sobie radziłam i tak jest do dziś,mały rojber jak go nie wezme na ręce to jest płacz,ale cóz taka jest jego natura lubi być u mamusi i chusta u nas się sprawdza,abym coś mogła zrobić lub dziadkowie
caroline ładne imiona wybrane
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
Witam piękne panie
![]() A co tu taka cisza od rana Zapraszam na kawusię i ciacho )Jak dobrze, że już piątek Jakie plany na weekend macie?? Ja jutro pracuję do 5 a potem może jakiegoś grilka się zrobi w niedzielę chyba jakaś wycieczka będzie, bo dawno nigdzie nie byliśmy
|
|
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
ja planuje siedzenie w domku
chyba, ze pogoda się poprawi, bo na razie leje, wieje i zimno jest wiec wybieram kanapę i kominek teraz uciekam na obiadek, bo juz skręca mnie z głodu |
|
|
|
#3526 |
|
Zadomowienie
|
Cora, to normalne, że potrzebujecie czasu z córcią, aby jak najlepiej się poznać i dotrzeć
...wiadomo, że ten czas nie zawsze jest łatwy, ale z pewnością niepowtarzalny i bezcenny Irmusia, ale ze mnie gapa ...w takim razie za szybkie zakończenie kuracji Paulinko, czekam na fotki nowej odsłony Twojego salonu ![]() Malinko, dobrze, że już po wizycie i wszystko ok ![]() Caroline, oczywiście, że wszystko będzie ok ...nie ma innej opcji
laparo, PCO 52 cykl starań ... cud Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. JP II Edytowane przez cherubinka Czas edycji: 2011-04-15 o 23:40 |
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
ja na weekend nie mam planów
![]() wszystko zweryfikuje pogoda i ogólnie czas
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
cherubinko a ty jak się masz,wczoraj miesięcznica kolejna Rafałka 7 miesiecy a ty zawsze w jego miesięcznice dostajesz @,ale mam nadzieje,że tym razem się nie pojawiła i się nie pojawi i modły odprawiam
|
#3529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
...dziękuję ...a dla Rafałka gorące uściski dla wizażowej ciotki z okazji kolejnej miesięcznicy
|
|
#3530 |
|
Raczkowanie
|
coralady gratuluję!! Cudowna córcia! Faktycznie strasznie szybko czas ucieka, malutka juz z Tobą
![]() Ja wpadam na chwilkę, u mnie po staremu, już sił nie mam i nadziei, dlatego nie będę smucić. Zdecydowaliśmy się na in vitro, ale nie wiem jeszcze kiedy ruszymy, boję się jakoś... Dobrze przynajmniej, że wiosna idzie i Święta ![]() Pacierpku myslę o Tobie Buziaki dla staraczek i mamuś
|
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
![]() Ja tradycyjnie z kawką ![]() Ktoś się przyłączy?? Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 15 staraczek paulinaizabela (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Tacca (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 (Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone Atila (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01 Kobra913 (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01 Ewakol (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 17, last @ 13,02 Becik_4 (Beata, 28 lat, Kielce)cykl 7, last @ 13,02 Agawaaa (Agnieszka, 28 lat, lubelskie)cykl 11, last @ 22,02 Malami82 Agnieszka, 29 lat, Lubuskie) cykl 21, last @ 15,03 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 29, last @ 25,03 Pacierp (Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 25, last @ 25,03 Zafrine (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 35, last @ 26,03 Mezaga (Agnieszka, 29 lat, Gorlice) cykl 41, last @ 28,03 alexa83 (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 11, last @ 29,03 Baby29 (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 26, last @ 3,04 Karolca (Karolina, 25 lata, kuj - pom) cykl 5, last @ 6,04 Irmusia81 (Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 25, last @ 14,04 Nina_k ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 28, last @ 16,04 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 12 zafasolkowanych: Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy!dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011) Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011) Caroline_1988(Karolina, 22 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p 30 września 2011) Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011) Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 16cyklu (t.p 10 października 2011) Tincia (Justyna, 28 lat, Zielona Góra)gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p 10 listopada 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] |
|
|
|
#3532 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj nagle i niespodziewanie zmarła Tż'ta mama
Nasze plany same się pozmieniały...
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3534 |
|
Wtajemniczenie
|
tinicia wyrazy wspolczucia;(
przykra sprawa......
|
#3535 |
|
Wtajemniczenie
|
nic nie wiadomo... mam wrażenie, że jestem zawieszona w kiepskim filmie...
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takich sytuacjach mogę powiedzieć tylko tyle, abyście wzajemnie się wspierali (bo niestety coś o tym wiem i przez 3 miesiące nie mogłam znaleźć porozumienia z TŻ po śmierci jego taty, a za pasem był nasz ślub i wesele). Trzymajcie się dzielnie. Wiem, że to brzmi banalnie i tandetnie, ale daję słowo - dacie radę
|
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Zaraz spróbuję doczytać co się dzieje... Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za wszystkie!!! |
|
|
|
#3539 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny ja wróciłam właśnie ze studiów, nie było mnie parę dni, myślałam że będę musiała długo czytać co naskrobałyście a tu proszę .. jakoś mało. Na pewno uroczo spędzałyście weekend:P Nie mówiłam Wam ale ja ciągle nie mam @. Już nawet nie liczę który to dzień. Ech. Ale czuję się dobrze o tyle dobrze. Buziaki dla Was |
|
|
|
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam Kochane
Czy u Was też tak pięknie dziś Tradycyjnie zapraszam na kawusię ![]() Cytat:
![]() Trzymajcie się Agawaa jeszcze @ nie ma a ponawiałaś test??
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.

mam nadzieję, że szybko się polepszy

nawet komentowałam, że podobają mi się te imiona i sama je kiedyś biorę pod uwagę 

I ja tez ściskam kciukaski za was 

Zapraszam na kawusię i ciacho
)
...w takim razie

a ponawiałaś test??