TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010 - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-23, 12:11   #3511
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

kupiloam sobie dzisiaj sukienke na roczek Erwina, i hehe za 10 zł i to nie w lumpku tylko na rynku pełno nowych mieli różnych. tylko troche za luźna mi się wydaje, pewnie więcej za poprawki u krawcowej dam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 004.jpg (63,3 KB, 40 załadowań)

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 12:23   #3512
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

pokaze wam te kozaczki i buty wiosenne jakie mlodej kupilam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty.jpg (140,1 KB, 45 załadowań)
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 12:31   #3513
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

ALE SIE WYSTARSZYLAM!!!!

Mala siedziala w przedpokoju wziela cos do buzi i NIEOGARNIETY PLACZ, dopiero teraz udalo mi sie ja uspokoic boje sie bo nie wiem co to bylo, chociaz zamiatalam i podlogi mylam ale cholera jasna nooooo!!!

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

dusiaka nie jestem w stanie ci powiedziec ile zostanie, ale raczej sobota i niedziela bo nie chce jechac do rodzicow wiec beda u nas.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 12:50   #3514
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
kupiloam sobie dzisiaj sukienke na roczek Erwina, i hehe za 10 zł i to nie w lumpku tylko na rynku pełno nowych mieli różnych. tylko troche za luźna mi się wydaje, pewnie więcej za poprawki u krawcowej dam
Fajna
Stary 2011-03-23, 13:01   #3515
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
dusiaka nie jestem w stanie ci powiedziec ile zostanie, ale raczej sobota i niedziela bo nie chce jechac do rodzicow wiec beda u nas.
No dobrze już, dobrze. Nie męczę dłużej. Jak będziecie mieli wolny dzien, to pamiętaj- zapraszamy

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 13:25   #3516
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Asiulek - Wercia super wygląda. Moja też ma takie "krzywe" nóżki. Kolana widze mamy podobne mimo ciągłego mycia podłóg

Darusia - ja zakładam body z długim rękawem, skerpety, spodnie dresowe, buty szmaciane, lekką kurtkę, lekką czapkę. Niestety jako że wieje u nas bardzo zimny wiatr to wkładam Zosię do śpiworka. Ona lubi zasypiać na spacerze.

Kozaczki macie takie kosmiczne

Anakazar - ja bym tej kurteczki nie wymieniała. Rozmiarówka Wójcika wychodzi sporo większa niż powinna być. Kiedyś kupiłam spodenki dla syna Tż na 98 a on już nosił na 116.
Ostatnio na przecenie kupiłam kurteczkę z cocodrillo na 86 i wydawała mi się bardzo duża ale stwierdziłam ze do jesieni będzie ok. Przymierzyłam i okazuje się że jest w sam raz

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Przy okazji też dziękuję bo powoli się rozglądam. Wcześniej muszę kupić sobie rower
Stary 2011-03-23, 13:33   #3517
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Przy okazji też dziękuję bo powoli się rozglądam. Wcześniej muszę kupić sobie rower
Z rowerów to polecam Kross Grand, mam od 6 lat, i jestem bardzo zadowolonabezproble mu można dziecko na foteliku wozić bo ma wzmacniane koła, no i jest nie do zdarcia, a krossy maja bardzo dobry serwis tylko troche podrożały bo ja za 550 kupowalamale może coś na miejscu znajdziesz. Ja z racji tego że jestem wysoka to mam kola 28``http://allegro.onet.pl/grand-rondo-u...523443541.html

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 13:37   #3518
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cigi - prawie zapomniałam. Macie fajną temperaturę. Ja zawsze Zosię ubieram wg siebie i w zależności od pogody. Teoretycznie jest tak że powinniśmy założyć dziecku jedną warstwę więcej niż nam ale to i tak zależy od dziecka. Trudno powiedzieć jak ubrać. Zosia np nie znosi rękawiczek i ma ciepłe rączki mimo mrozu a ja muszę mieć w tym czasie 2 pary rękawiczek

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Z rowerów to polecam Kross Grand, mam od 6 lat, i jestem bardzo zadowolonabezproble mu można dziecko na foteliku wozić bo ma wzmacniane koła, no i jest nie do zdarcia, a krossy maja bardzo dobry serwis tylko troche podrożały bo ja za 550 kupowalamale może coś na miejscu znajdziesz. Ja z racji tego że jestem wysoka to mam kola 28``http://allegro.onet.pl/grand-rondo-u...523443541.html
Dzięki wezmę pod uwagę. Ja mam 170 wzrostu
Stary 2011-03-23, 13:45   #3519
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
Cześć laseczki
Jak ja sie dzisiaj nie wyspałam,kręciłam się do 1 w nocy i nie mogłam usnąć a o 6 pobudka

Izazula tak stelaże.

Mrowak ja zmniejszam programem Irfan,tylko raz i jest ok a jakiego Ty używasz?

Dusiaka brawo dla Oli
kiedy będziesz miała jakiś wolniejszy termin?

Ania nie jestem tego super pewna ale chyba mogą zajrzeć do bagażnika.
A Szymus bidulek,niech szybko przejdzie.

Darusia który espiro masz?

Ana pokaż włoski

PoP no i jak się czujesz? mycie okien to nie lada wyczyn,niestety tez mnie to czeka w ten weekend,juz sobie obiecałam,że pomyje wszystkie i wypiore firany.

Cigi ja ubieram rajtuzki i spodnie,góra-body bluzka kurtka i czapeczka.

Baobabek cos Ty mu dała,że on tyle wytrzymał?
co do wózka to kółka nic Ci nie trzeszczą?

Darusia ja Daniela kłade w samym pajacu,u nas temp. 20st.
hehe też się zastanawiałam czy czasem jakiego wadliwego mleka nie miałam teraz przy tym City nic nie piszczy a używam go codziennie minimum po 2 godziny na spacerach.

Tż pojechał meble składać do domu, ja małego uśpiłam i mam chwilkę luzu, później korki, do siostry i pakowanie wieczorem łeb mi pęka, szyja nadal boli

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 14:27   #3520
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
ALE SIE WYSTARSZYLAM!!!!

Mala siedziala w przedpokoju wziela cos do buzi i NIEOGARNIETY PLACZ, dopiero teraz udalo mi sie ja uspokoic boje sie bo nie wiem co to bylo, chociaz zamiatalam i podlogi mylam ale cholera jasna nooooo!!!

ale co myślisz że połkneła coś?może nie, ja to się panicznie tego boję wolę odkurzać chociaz nie mam dywanów bo z pod miotły zawsze coś może wylecieć.
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 15:54   #3521
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
To moja chodząca córeczka z brudnymi kolanami (a podłoga świeżo umyta).
Czy wasze dzieci też mają takie krzywe nóżki?? ja nie chcę zeby jej takie zostały

1. tak sobie radzę z piciem
2. Uciekam mamie (ten paluszek to tak przypadkiem )
3. Uwaga- nadchodzę!!

Wercia nie ma krzywych nóżek. Dzieci tak po prostu mają. Wercia śliczna

Tak się umawiacie na Weekend moze któraś do mnie wpadnie pod Kielce. A na zachętę zaprezentuje wam mój ulubiony mebel na pod Kieleckiej wsi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20081118437.jpg (113,8 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20090301046.jpg (38,3 KB, 54 załadowań)

Edytowane przez P0P70
Czas edycji: 2011-03-23 o 15:55
P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-23, 16:16   #3522
agnieszka09
Wtajemniczenie

witam zglaszam swoja obecnosc
my caly czas mamy piekna pogode i mozna powiedziec,ze jest juz bardzo cieplo wiec caly czas jestesmy na siwezym powietrzu

malutkiej wyszedl trzeci zabek zniosla bardzo dobrze bo tylko ciutke goraczkowala

a w sobote mamy urodzinki i robiemy mala imprezke....z tortem i obowiazkowymi balonami

ASIULEK madra i sliczna masz coreczke moja tez ma krzywe nogi i sie zastanawialam czy tak juz zostanie i bedzie miala to po mamusi...

POP lal ja po ciazy wpadam do Ciebie na male szalenstwo

MADZIWNIA ale zarazasz dobrym humorem ...az ja mam lepsze dni...

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

PL MADZIA piekna ta suknia...koniecznie wstaw zdjecia z roczku

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 16:21   #3523
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Kurcze jak mnie wkurza ta numeracja dziecięcych ubrań;/Wczoraj kupiłam małej leginsy na 98 i są identyczne jak leginsy z h&m na 86;/

Ania Ty na jaki rozmiar kupiłaś Oli kurtkę na tegoroczną zimę?bo wójcik też zawyżony jak h&m i nie wiem czy wymienić z 98 na 92 czy zostawić.

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Ja też maclarena wywaliłam do mamy,a xlandka zostawiłam u siebie.

No właśnie???przecież dziecko robi kupy
wójcik chyba ma tez rózne te rozmiary bo ja mam kombinezon po szymku na 86 i mi się wydaje że on na przyszłą zimę to będzie za duży na małą . z HM mam kurtkę na 12-18 na przyszłą zimę

Darusia fajne buty .

Pop juz pędzę

Szymek ma wirusa w oku bo mu ropieje byłam u lekarza dostał kropelki na szczescie na dwór można z tym łazić
Stary 2011-03-23, 17:25   #3524
agnieszka09
Wtajemniczenie

brzucho sprzed chwili
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN6088.jpg (20,0 KB, 29 załadowań)

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-03-23, 18:05   #3525
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
brzucho sprzed chwili
ŚlicznyCiekawe kto w nim mieszka

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 18:41   #3526
CAROLAJKA
Raczkowanie

dziewczyny czy ta nasza biegunka moze byc na zeby i czy to normalne ze wyszedl nam zabek w sumie to dwa jeden juz jest a drugi lada moment sie przebije sa to zabki z tyłu tam na samym koncu czy oby nie za szybko wyszly ?? mamy tylko dwa na dole z przodu i daw na gorze no i e z tylu

Plmadzia sliczna ta sukienka
CAROLAJKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 18:51   #3527
mloda1989
Zakorzenienie

sorrki ze sie wetne, ale co sadzicie o tym? zrobilam mini symulacja bo mialam kawalek materialu ale niebieskiego i tylko na jedna strone starczylo... ale shop moze wieciej .... tylko cos mi sie to nie widzi;/

http://img851.imageshack.us/i/dsc5830.jpg/
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 19:03   #3528
P0P70
Zakorzenienie

Dziewczyny zapraszam do mnie. I u mnie to macie wybór bo są trzy miejsca w różnych częsciach Polski. I w każdym mam PEŁNY barek. Ja jak się zbliżają jakieś święta to już naprawdę mamy tego pełno bo TZ dostaję w pracy od kontrahentów. A my i tak najczęściej to winko pijemy.

Carolajka - zdecydowanie przy ząbkowaniu częstym objawem jest biegunka

Madzia - a ja chcę zobaczyć sukienkę na modelce. Bo tak to nie mogę docenić w pełni jej uroku

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Młoda a mi się wydaje że jest lepiej niż bez.

---------------------------------

Ja dzisaj wyszorowałam caly balkon. Ale był brudny. Jeszcze z tydzień i doprowadzę do porządku moje mieszkanie.

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Agnieszka – śliczny brzusio.

Stary 2011-03-23, 19:06   #3529
machaj
Raczkowanie

hej.. ja jakos nie mam czasu na czytanie i nadrabianie zaległości...

widziałam tylko że darusia i asia pytały o wózek...
ja mam takie zdanie jak koleżanka asi... kółko mi piszczy- ale to najmniejszy problem psiknie sie wd40 i bedzie cicho... ale mała mi strasznie zjeżdża w tym wózku... co ją poprawie to znowu zjedzie i mi sie wydaje że wisi na szeklach... co do hamulca.. to jak sie czasami kopnie w ta klapkę co się koła zahamują... ale to rzadko... co jeszcze? że wywrotny... to fakt.. ja akurat mam mało prostych chodników i czasami jak trzeba jakieś nierówności pokonać to się wózek chwieje dlatego żałuję że nie wzięliśmy 4 kołowego...
ale wydaje mi się że z każdą spacerówką tak będzie.. tzn chodzi mi o to że się źle jeździ po nierównościach... ja wole jeździć tym z pompowanymi kołami..

agnieszka- piękny brzusio
machaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 20:14   #3530
CAROLAJKA
Raczkowanie

Pop dzięki a co z tymi zębami z tyłu to normalne ze już wychodzą ? nie za wcześnie ?

Młoda a jak byś dodała jeszcze lamberkin na górze bo tam jakos tak łyso ale i tak jest lepiej niż bez

Udało mi się młodej wcisnąć kubek zupki marchewkowej ale oddała wszystko jutro musze zamówić czyszczenie tapicerki bo sofie się oberwało
juz nie mam pomysłów co mogę jej dać do jedzenia bo po wszystkim zaraz jest kupka taka mega wielka albo 4 pod rząd pić tez wciskam jej szczykawką bo nie chce pić opadam z sił w dodatku czeka mnie jutro długa podróż i teraz nie wiem czy mam ja zabierac ze sobą czy dzwonic po jakąś opiekunkę ?

a slyszałyście o tej chmurze co zbliza sie do Polski ? powinnam się baćczy raczej być spokojna ? tylko ze my w sobotę z nad morza bedę wracała z DanutkĄ
Stary 2011-03-23, 20:17   #3531
mloda1989
Zakorzenienie

mowicie ze lepiej??? nie zmniejszylo mi to pokoju?? tez myslalm wlasnie o jednym kawalu materialy tak zeby tez gora przechodzil...bo to teraz dziwnie wyglada a raczej nie wyglada;/
Stary 2011-03-23, 20:45   #3532
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
brzucho sprzed chwili
ale ładny brzuszek, zazdroszcze troche

Cytat:
Napisane przez CAROLAJKA Pokaż wiadomość
dziewczyny czy ta nasza biegunka moze byc na zeby i czy to normalne ze wyszedl nam zabek w sumie to dwa jeden juz jest a drugi lada moment sie przebije sa to zabki z tyłu tam na samym koncu czy oby nie za szybko wyszly ?? mamy tylko dwa na dole z przodu i daw na gorze no i e z tylu

Plmadzia sliczna ta sukienka
Zosia też ma zawsze biegunke jak jej idą ząbki.

Madzia ladna sukienka, pokaż nam zdjęcie jak wygląda na tobie

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 20:47   #3533
P0P70
Zakorzenienie

Ta chmura radioaktywna to już jest bardzo rozrzedzona i nie ma co się jej bać. Nie jest szkodlewe dla zdrowia. Większa szkodliwośc jest emitowana przez nasze samochody i inne przedsiębiorstwa. Więc spokojnie.

Carolajka - jak Danusia tak źle się czuje to chyba nie powinnaś jej zabierać w drogę. A zęby to nie zawsze tak po kolei idą. Nieraz robią niespodzianki i nie po kolei idą.

---------------

PS. Właśnie skończyłam prać dywan ......... taki malutki

Stary 2011-03-23, 20:56   #3534
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
brzucho sprzed chwili
he he ja mam taki bez ciąży Ty chudzielcu .

Pop szkoda że już na wolnym nie jesteś Bo ja bym w tą delegację z TZ pojechała he he.

Młoda chyba lepiej , ale ze mnie słaby dekorator
Stary 2011-03-23, 21:00   #3535
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Witajcie
Ja na nowo wracam do żywych... mam powikłania po anginie pt ropień. Dzisiaj byłam na ostrym dyżurze na nakłuwaniu Ja się wykończe normalnie, ciekawe czy kiedyś w końcu wyzdrowieję na dłużej niż miesiąc
Nawet nie wiem co napisać bo nie jestem w stanie Was nadrobić.

P0P ja bardzo chętnie na ten barek się skuszę Toż ja lubię popić a teraz jakbym się elegancko odkaziła to wszystkie choróbska by sobie poszły

Asia super Wercia chodzi!! Zazdroszczę jak nie wiem!! Kiedy mój tak będzie jak On nawet bez trzymania nie stoi

Ja tam bardzo lubię swego maclarena Nawet nasza nianiusia jest z niego zadowolona

Aha, dzisiaj miałam zacząc nową pracę ... i tak oto zaczęłam Ciekawe czy uda mi się za tydzień czy dopiero za dwa tygodnie ...

megi dzięki za eska

Baobabku, Kubulinku Wam mega mega bardzo dziękuję, strasznie mi miło dzisiaj było

Minka przepraszam za zwłokę w odpowiedzi na pw, ale prawie umarłam w między czasie...

Pisałyście kiedyś o butach. Mój Hancyś przechodziła prawie cały czas w Bartkach i ja bardzo zadowolona byłam I mi to się te buty podobają

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 21:00   #3536
Izumi
Wtajemniczenie

Bry wieczór

.... Dziewczynki......
..............Ale mi was BRAAAAAAAKUUUUUJEEEEEE!!! !!

Przeprowadziliśmy się do TŻ'a i nie siedzę na kompie prawie wcale. ... I tak mi źle samej (w zamyśle - BEZ WAS). Samotno, pusto, nie ma do kogo paszczy otworzyć. Dziczeje do końca!!!!! Jak już mam jakieś interakcje międzyludzkie to głupoty gadam! Przykład:
Idę ostatnio sobie do sklepu i idzie 10letnia córka mojej kuzynki. Nos na kwintę, głowa spuszczona. Zastanawiam się, czemu młoda taka smutna. Mija mnie, nie podnosząc głowy, więc wołam do niej z uśmiechem (co by jej humor poprawić):
- CZEŚĆ PATI!
- O! Cześć! Nie zauważyłam Cię ....... <patrzy wyczekująco>
..... kurde, nie spodziewałam się, że powie coś więcej jak cześć. Zaczęłam się denerwować nie wiedząc co jej odpowiedzieć. A że często sama chodzę zamyślona, z nosem na kwintę i świata nie zauważam, to pomyślałam, że jej powiem właśnie coś w stylu żeby się nie przejmowała, bo jak człek zamyślony, to na nic uwagi nie zwraca.... I CO JEJ W NERWACH ODPOWIEDZIAŁAM?!?!?!
- To nic! Ja też Cię nie zauważam jak mam głowę wsadzoną miedzy nogi!!!

... dziecko zrobiło dziwną minę i odeszło pośpiesznie ..... a ja stałam tam jak słup soli jeszcze kilka minut analizując CO AJ DO CIĘŻKIEGO LICHA POWIEDZIAŁAM!

Ehhhh... także dziczeje. Wkurza mnie, że nie wiem co u was. Od czasu do czasu tylko fotki na n-k widzę i łezkę uronię.
A dziś kiedy Misio równo za miesiąc obchodził będzie swoje PIERWSZE JUŻ URODZINY ... dopadł mnie kryzys.... Boże.... jak to zleciało .......

Lecę pooglądać fotki jakie pododawałyście... chociaż tyle "nadrobię".

LOVE U GIRLS!
Izumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 21:04   #3537
CAROLAJKA
Raczkowanie

CO MYSLICIE O TYCH BUTKACH ?
http://www.halens.pl/pl/q4r/neu_kind...319/index.html
Stary 2011-03-23, 21:08   #3538
Izumi
Wtajemniczenie

Cytat:
brzucho sprzed chwili

O NIE O NIE O NIEEEEEEEEEE...... JA TEŻ CHCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEE <potok łez> .... ajjj.... Bu....

Aguś.... a zarażasz może? ? Ja bym się z chęcią zaraziła troszkę . W naszej sytuacji świadomie planowć drugie to grzech, ale jakbyś tak mnie zaraziła z nienacka to by wyjścia już nie było...

P.S. SĄ JESZCZE JAKIEŚ ZAFASOLKOWANE COBY SZANSĘ NA "ZARAŻENIE" ZWIĘKSZYĆ???

P.S.2. Aguś... GRATULACJE WIELKIE

Edytowane przez Izumi
Czas edycji: 2011-03-23 o 21:20
Izumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 21:16   #3539
mloda1989
Zakorzenienie

a slyszalyscie dzisiaj w DDTVN o tych butkach http://www.gucioshoes.com/e-sklep.html

moze tak lepiej http://img5.imageshack.us/i/dsc5830t.jpg/

Edytowane przez mloda1989
Czas edycji: 2011-03-23 o 21:32
Stary 2011-03-23, 21:33   #3540
agnieszka09
Wtajemniczenie

dziekujemy z fasolka

ANIAP oooooo tak masz brzuch jak kombajn opone...zlituj sie,ja tam na fotach nic nie zauwazam...no chyba zem slepa...w co watpie
tylko zazdroscic figury po dwojce

IZUMI aaa zarazam kolezanke swoja dobra zarazilam i ma ciaze o kilka dni tylko mlodsza ode mnie wiec zarazam Cie ogromnie wirtualnie i odwiedzaj nas czesciej bo teskno za Toba szogunie
a i pochwals ie jakimis fotami Misia

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

IZUMI wpadnij do klubu naszego...poczytaj...gwar antuje,ze zaraz beda brzuszkowe efekty

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości