|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
kupiloam sobie dzisiaj sukienke na roczek Erwina, i hehe za 10 zł i to nie w lumpku tylko na rynku pełno nowych mieli różnych. tylko troche za luźna mi się wydaje, pewnie więcej za poprawki u krawcowej dam
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
pokaze wam te kozaczki i buty wiosenne jakie mlodej kupilam
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
ALE SIE WYSTARSZYLAM!!!!
Mala siedziala w przedpokoju wziela cos do buzi i NIEOGARNIETY PLACZ, dopiero teraz udalo mi sie ja uspokoic boje sie bo nie wiem co to bylo, chociaz zamiatalam i podlogi mylam ale cholera jasna nooooo!!! ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- dusiaka nie jestem w stanie ci powiedziec ile zostanie, ale raczej sobota i niedziela bo nie chce jechac do rodzicow wiec beda u nas.
|
|
#3514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3515 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
02.04.2010 Marriage is a relationship in which one person is always right, and the other is a husband ![]() Dzienniki budowy: http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol http://www.anatol.mojabudowa.pl/ |
|
|
|
|
#3516 | |
|
Zakorzenienie
|
Asiulek - Wercia super wygląda. Moja też ma takie "krzywe" nóżki. Kolana widze mamy podobne mimo ciągłego mycia podłóg
Darusia - ja zakładam body z długim rękawem, skerpety, spodnie dresowe, buty szmaciane, lekką kurtkę, lekką czapkę. Niestety jako że wieje u nas bardzo zimny wiatr to wkładam Zosię do śpiworka. Ona lubi zasypiać na spacerze. Kozaczki macie takie kosmiczne ![]() Anakazar - ja bym tej kurteczki nie wymieniała. Rozmiarówka Wójcika wychodzi sporo większa niż powinna być. Kiedyś kupiłam spodenki dla syna Tż na 98 a on już nosił na 116. Ostatnio na przecenie kupiłam kurteczkę z cocodrillo na 86 i wydawała mi się bardzo duża ale stwierdziłam ze do jesieni będzie ok. Przymierzyłam i okazuje się że jest w sam raz ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
|
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko troche podrożały bo ja za 550 kupowalam ale może coś na miejscu znajdziesz. Ja z racji tego że jestem wysoka to mam kola 28``http://allegro.onet.pl/grand-rondo-u...523443541.html
|
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cigi - prawie zapomniałam. Macie fajną temperaturę. Ja zawsze Zosię ubieram wg siebie i w zależności od pogody. Teoretycznie jest tak że powinniśmy założyć dziecku jedną warstwę więcej niż nam ale to i tak zależy od dziecka. Trudno powiedzieć jak ubrać. Zosia np nie znosi rękawiczek i ma ciepłe rączki mimo mrozu a ja muszę mieć w tym czasie 2 pary rękawiczek
![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
|
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz przy tym City nic nie piszczyTż pojechał meble składać do domu, ja małego uśpiłam łeb mi pęka, szyja nadal boli
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
ale co myślisz że połkneła coś?może nie, ja to się panicznie tego boję wolę odkurzać chociaz nie mam dywanów bo z pod miotły zawsze coś może wylecieć.
|
|
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wercia nie ma krzywych nóżek. Dzieci tak po prostu mają. Wercia ślicznaTak się umawiacie na Weekend moze któraś do mnie wpadnie pod Kielce. A na zachętę zaprezentuje wam mój ulubiony mebel na pod Kieleckiej wsi.
Moje słońce 16.12.2009 (28 tc. 900 gr) Moja stokrotka 21.02.2012 (27 tc. 700 gr) Edytowane przez P0P70 Czas edycji: 2011-03-23 o 15:55 |
|
|
|
|
#3522 |
|
Wtajemniczenie
|
witam zglaszam swoja obecnosc
![]() my caly czas mamy piekna pogode i mozna powiedziec,ze jest juz bardzo cieplo wiec caly czas jestesmy na siwezym powietrzu malutkiej wyszedl trzeci zabek a w sobote mamy urodzinki i robiemy mala imprezke....z tortem i obowiazkowymi balonami ![]() ASIULEK madra i sliczna masz coreczke POP lal ja po ciazy wpadam do Ciebie na male szalenstwo MADZIWNIA ale zarazasz dobrym humorem ...az ja mam lepsze dni... ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- PL MADZIA piekna ta suknia...koniecznie wstaw zdjecia z roczku
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Darusia fajne buty . Pop Szymek ma wirusa w oku bo mu ropieje byłam u lekarza dostał kropelki na szczescie na dwór można z tym łazić
|
|
#3524 |
|
Wtajemniczenie
|
brzucho sprzed chwili
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3526 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny czy ta nasza biegunka moze byc na zeby i czy to normalne ze wyszedl nam zabek w sumie to dwa jeden juz jest a drugi lada moment sie przebije sa to zabki z tyłu tam na samym koncu czy oby nie za szybko wyszly ?? mamy tylko dwa na dole z przodu i daw na gorze no i e z tylu
Plmadzia sliczna ta sukienka |
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
sorrki ze sie wetne, ale co sadzicie o tym? zrobilam mini symulacja bo mialam kawalek materialu ale niebieskiego i tylko na jedna strone starczylo... ale shop moze wieciej .... tylko cos mi sie to nie widzi;/
http://img851.imageshack.us/i/dsc5830.jpg/ |
|
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zapraszam do mnie. I u mnie to macie wybór bo są trzy miejsca w różnych częsciach Polski. I w każdym mam PEŁNY barek.
Ja jak się zbliżają jakieś święta to już naprawdę mamy tego pełno bo TZ dostaję w pracy od kontrahentów. A my i tak najczęściej to winko pijemy.Carolajka - zdecydowanie przy ząbkowaniu częstym objawem jest biegunka Madzia - a ja chcę zobaczyć sukienkę na modelce. Bo tak to nie mogę docenić w pełni jej uroku ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Młoda a mi się wydaje że jest lepiej niż bez. --------------------------------- Ja dzisaj wyszorowałam caly balkon. Ale był brudny. Jeszcze z tydzień i doprowadzę do porządku moje mieszkanie. ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Agnieszka – śliczny brzusio.
|
#3529 |
|
Raczkowanie
|
hej.. ja jakos nie mam czasu na czytanie i nadrabianie zaległości...
widziałam tylko że darusia i asia pytały o wózek... ja mam takie zdanie jak koleżanka asi... kółko mi piszczy- ale to najmniejszy problem psiknie sie wd40 i bedzie cicho... ale mała mi strasznie zjeżdża w tym wózku... co ją poprawie to znowu zjedzie i mi sie wydaje że wisi na szeklach... co do hamulca.. to jak sie czasami kopnie w ta klapkę co się koła zahamują... ale to rzadko... co jeszcze? że wywrotny... to fakt.. ja akurat mam mało prostych chodników i czasami jak trzeba jakieś nierówności pokonać to się wózek chwieje dlatego żałuję że nie wzięliśmy 4 kołowego... ale wydaje mi się że z każdą spacerówką tak będzie.. tzn chodzi mi o to że się źle jeździ po nierównościach... ja wole jeździć tym z pompowanymi kołami.. agnieszka- piękny brzusio
|
|
|
|
#3530 |
|
Raczkowanie
|
Pop dzięki a co z tymi zębami z tyłu to normalne ze już wychodzą ? nie za wcześnie ?
Młoda a jak byś dodała jeszcze lamberkin na górze bo tam jakos tak łyso ale i tak jest lepiej niż bez Udało mi się młodej wcisnąć kubek zupki marchewkowej ale oddała wszystko jutro musze zamówić czyszczenie tapicerki bo sofie się oberwało juz nie mam pomysłów co mogę jej dać do jedzenia bo po wszystkim zaraz jest kupka taka mega wielka albo 4 pod rząd pić tez wciskam jej szczykawką bo nie chce pić opadam z sił w dodatku czeka mnie jutro długa podróż i teraz nie wiem czy mam ja zabierac ze sobą czy dzwonic po jakąś opiekunkę ? a slyszałyście o tej chmurze co zbliza sie do Polski ? powinnam się baćczy raczej być spokojna ? tylko ze my w sobotę z nad morza bedę wracała z DanutkĄ |
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
mowicie ze lepiej??? nie zmniejszylo mi to pokoju?? tez myslalm wlasnie o jednym kawalu materialy tak zeby tez gora przechodzil...bo to teraz dziwnie wyglada a raczej nie wyglada;/
|
|
|
|
#3532 | |
|
Zakorzenienie
|
ale ładny brzuszek, zazdroszcze troche
![]() Cytat:
Madzia ladna sukienka, pokaż nam zdjęcie jak wygląda na tobie
|
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
Ta chmura radioaktywna to już jest bardzo rozrzedzona i nie ma co się jej bać. Nie jest szkodlewe dla zdrowia. Większa szkodliwośc jest emitowana przez nasze samochody i inne przedsiębiorstwa. Więc spokojnie.
Carolajka - jak Danusia tak źle się czuje to chyba nie powinnaś jej zabierać w drogę. A zęby to nie zawsze tak po kolei idą. Nieraz robią niespodzianki i nie po kolei idą. --------------- PS. Właśnie skończyłam prać dywan ......... taki malutki
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
he he ja mam taki bez ciąży Ty chudzielcu .
Pop szkoda że już na wolnym nie jesteś Młoda chyba lepiej , ale ze mnie słaby dekorator
|
#3535 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
Ja na nowo wracam do żywych... mam powikłania po anginie pt ropień. Dzisiaj byłam na ostrym dyżurze na nakłuwaniu Nawet nie wiem co napisać bo nie jestem w stanie Was nadrobić. P0P ja bardzo chętnie na ten barek się skuszę Toż ja lubię popić a teraz jakbym się elegancko odkaziła to wszystkie choróbska by sobie poszły ![]() Asia super Wercia chodzi!! Zazdroszczę jak nie wiem!! Kiedy mój tak będzie jak On nawet bez trzymania nie stoi ![]() Ja tam bardzo lubię swego maclarena Nawet nasza nianiusia jest z niego zadowolona Aha, dzisiaj miałam zacząc nową pracę ... i tak oto zaczęłam megi dzięki za eska ![]() Baobabku, Kubulinku Wam mega mega bardzo dziękuję, strasznie mi miło dzisiaj było ![]() Minka przepraszam za zwłokę w odpowiedzi na pw, ale prawie umarłam w między czasie... Pisałyście kiedyś o butach. Mój Hancyś przechodziła prawie cały czas w Bartkach i ja bardzo zadowolona byłam I mi to się te buty podobają
|
#3536 |
|
Wtajemniczenie
|
Bry wieczór
![]() .... Dziewczynki...... ..............Ale mi was BRAAAAAAAKUUUUUJEEEEEE!!! !! Przeprowadziliśmy się do TŻ'a i nie siedzę na kompie prawie wcale. ... I tak mi źle samej (w zamyśle - BEZ WAS). Samotno, pusto, nie ma do kogo paszczy otworzyć. Dziczeje do końca!!!!! Jak już mam jakieś interakcje międzyludzkie to głupoty gadam! Przykład: Idę ostatnio sobie do sklepu i idzie 10letnia córka mojej kuzynki. Nos na kwintę, głowa spuszczona. Zastanawiam się, czemu młoda taka smutna. Mija mnie, nie podnosząc głowy, więc wołam do niej z uśmiechem (co by jej humor poprawić): - CZEŚĆ PATI! ![]() - O! Cześć! Nie zauważyłam Cię ....... <patrzy wyczekująco> ..... kurde, nie spodziewałam się, że powie coś więcej jak cześć. Zaczęłam się denerwować nie wiedząc co jej odpowiedzieć. A że często sama chodzę zamyślona, z nosem na kwintę i świata nie zauważam, to pomyślałam, że jej powiem właśnie coś w stylu żeby się nie przejmowała, bo jak człek zamyślony, to na nic uwagi nie zwraca.... I CO JEJ W NERWACH ODPOWIEDZIAŁAM?!?!?! - To nic! Ja też Cię nie zauważam jak mam głowę wsadzoną miedzy nogi!!! ... dziecko zrobiło dziwną minę i odeszło pośpiesznie ..... a ja stałam tam jak słup soli jeszcze kilka minut analizując CO AJ DO CIĘŻKIEGO LICHA POWIEDZIAŁAM! Ehhhh... także dziczeje. Wkurza mnie, że nie wiem co u was. Od czasu do czasu tylko fotki na n-k widzę i łezkę uronię. A dziś kiedy Misio równo za miesiąc obchodził będzie swoje PIERWSZE JUŻ URODZINY ... dopadł mnie kryzys.... Boże.... jak to zleciało ....... Lecę pooglądać fotki jakie pododawałyście... chociaż tyle "nadrobię". LOVE U GIRLS! |
|
|
|
#3537 |
|
Raczkowanie
|
CO MYSLICIE O TYCH BUTKACH ?
http://www.halens.pl/pl/q4r/neu_kind...319/index.html |
|
|
|
#3538 |
|
Wtajemniczenie
|
O NIE O NIE O NIEEEEEEEEEE...... JA TEŻ CHCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEE <potok łez> .... ajjj.... Bu....Aguś.... a zarażasz może? ? Ja bym się z chęcią zaraziła troszkę . W naszej sytuacji świadomie planowć drugie to grzech, ale jakbyś tak mnie zaraziła z nienacka to by wyjścia już nie było... ![]() P.S. SĄ JESZCZE JAKIEŚ ZAFASOLKOWANE COBY SZANSĘ NA "ZARAŻENIE" ZWIĘKSZYĆ??? P.S.2. Aguś... GRATULACJE WIELKIE
Edytowane przez Izumi Czas edycji: 2011-03-23 o 21:20 |
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
a slyszalyscie dzisiaj w DDTVN o tych butkach http://www.gucioshoes.com/e-sklep.html
moze tak lepiej http://img5.imageshack.us/i/dsc5830t.jpg/ Edytowane przez mloda1989 Czas edycji: 2011-03-23 o 21:32 |
|
|
|
#3540 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekujemy z fasolka
ANIAP oooooo tak masz brzuch jak kombajn opone...zlituj sie,ja tam na fotach nic nie zauwazam...no chyba zem slepa...w co watpie ![]() tylko zazdroscic figury po dwojce IZUMI aaa zarazam wiec zarazam Cie ogromnie wirtualnie![]() i odwiedzaj nas czesciej bo teskno za Toba szogunie![]() a i pochwals ie jakimis fotami Misia ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- IZUMI wpadnij do klubu naszego...poczytaj...gwar antuje,ze zaraz beda brzuszkowe efekty
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

tylko troche podrożały bo ja za 550 kupowalam