|
|
#3511 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
Gratki Ala
|
#3512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
DZIĘKIJa laseczki uciekam spać! Dobranoc
|
|
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
never
|
|
|
|
|
#3514 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poza tym na dojazdy też mnóstwo tracicie i bez przesady, na pewno zarobisz więcej niż koszty mieszkaniaCytat:
ja już od tygodnia noszę rękawiczki ![]() ![]() Cytat:
![]() krem pieczarkowy? ale z torebki czy 'domowy'? jak domowy to dajn przepis ![]() ja byłam u koleżanki nic więcej u mnie się nie działo...jutro mam misję ugotowania krupniku teraz moja kolej popisów kulinarnych
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałam i szykuję się na uczelnię
![]() Według planu mam na 9.45-18.15 oby było krócej ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
sylvi!! I c u;D do pracy sie szykujesz??
|
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Wczoraj nie wpadłam do Was, bo miałam parszywy dzień w pracy i się wyżalałam TZtowi. Za to dziś musi być dobry dzień, bo w skrzynce czekały na mnie maile od fotografa naszego i Hubcia! Ala, weź to jedzenie umiesz więcej ode mnie! Ty podobno ta, co nie umiesz gotować
|
|
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
wróciałam
![]() zrobiłam sobie wolne pociąg nie przyjechał i nie zdąrze na najważniejsze ćwiczenia (ale 2 razy można nie być) a na wykłady nie opłacało się jechać
|
|
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo mądry wybór Natasia
![]() Kurcze, przeziębiłam się |
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Dziś śmigam do pracy, wczoraj mieliśmy z TŻ dzień wolny, pierwszy raz razem od ponad miesiąca i tak nam leniwie ten dzień zleciał, że masakra Ale w sumie najważniejsze rzeczy już mam popakowane Teraz tylko wydrukować odprawę, załatwić transport na lotnisko i możemy lecieć Co do kozaków, to ja nie mam problemu, bo łydki mam chude. Ale dziewczyny czemu nie patrzycie za takimi kozakami bez zamka? One zawsze są szerokie w łydce i na bank by się Wam nóżka zmieściła, bo nie wierze, że macie aż tak grube łydy! Kurczę, jakie jest zimno! Chyba nawet przymrozek
|
|
|
|
#3524 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wkurzałoby mnie, gdyby facet przed wyjściem dłużej by się szykował ode mnie ![]() Aluś, proszę proszę, jakie ładne kieszonki wyglądają bardzo smakowicie ![]() Cytat:
jest bardzo racjonalny zrobiłabym tak samo ![]() A ja dzisiaj poszłam grzecznie na zajęcia na 8.30 (chociaż strasznie mi sie nie chciało ) i co się okazało? Że z powodu deszczu (oj, no po prostu pada, a u nich to niemal klęska żywiołowa ) prowadzący nie dojechał na zajęcia i zajęć nie było Ale zamiast tego zrobiłam zakupy, bo nasza lodóweczka jakoś tak świeciła pustkami.. O właśnie chciałam zdementować pogłoski o niesmacznym włoskim chlebie! Kupiłam dzisiaj chleb i jest dobry a nawet bardzo dobry :P ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
A przypomnij mi kiedy wylatujecie? A co do kozaków bez zamka, to ciężko schodzą z nogi Ja zawsze tak macham nogą, że but ląduje na drugim końcu korytarza
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
Blue w Polsce zimnoo
. ja smigam w adidaskach i botkach na przemian ![]() ala wow gratulacje ;* ja dzis robie pizze . a ps. kocham cie juz wiem. jak wam pisalam kupilam sobie ksiazke pare dni temu i wczoraj ja skonczylam (ogolnie ja szybko czytam )zeby miec przeczytana do obejrzenia filmu ![]() Gaja no to super, tylko godzina sie zmienia w hubertusie tak? ![]() u nas dzis otworzyli 2 rossmana , i bylismy na zakupach i dawali prezenty moj tz poszedl i dostal szampon nivea dla mężczyzn zaluje , ze ja nie podeszlam :/ bo widzialam jakies dezodoranty byly
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-10-20 o 11:36 |
|
|
|
#3527 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Czas na sprzątanie w domu rodziców nie ma i wszystko na mojej głowie ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
ciekawe czy będzie jakaś fiesta. Wcześniej jak unowocześniali Chatę Polską bo ją powiększyli kosztem innych bocznych sklepików i zamontowaniem elektrycznych drzwi- były jakieś atrakcje i nie pojechałam
|
|
#3528 |
|
Zadomowienie
|
Hej.
Przepraszam, że nie piszę z Wami, ale mam sporo roboty na głowie. Dzisiaj śniło mi się, że urządzamy z D. mieszkanie, a rodzice nam pomagają. No i w pewnym momencie odchylam naderwaną na ścianie płytę paździerzową i okazuje się, że za nią kryje się tajemniczy dodatkowy pokój o którym rodzice zapomnieli. Fajny sen...i taki nieco zagadkowy klimacik. : ) Wczoraj w końcu dostałam @ - po 33 dniach od tego "sztucznego" wywołanego tabletkami. Boli jak cholera...a jak brałam tabsy, to tylko lekko dusiło i po jednym dniu ból mijał. Co tam jeszcze...D. znów wyjeżdża w poniedziałek, więc przyjeżdża na weekend, ale ma studia, więc ze mną się spotka dopiero w niedzielę wieczorem - znów na kilka godzin.
|
#3529 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż ma rację ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
|
|
#3530 |
|
Wtajemniczenie
|
uhh nie było mnie jakiś czas, bo po pracy ostatnio padam na nos... Widzę,że coś pisałyście a propos kozaczków... mam 3 pary, 1 para Lasocki, 2 Pary z CCC Jennifer&Jennifer... tak ja mam grube łydki nie zawsze też kozaki dobrze się prezentują na kostce, za szerokie są kozaki na kostce i materiał źle się układa. Tż gotów codziennie dzwonić i rozmawiać o wspólnym zamieszkaniu... uhhh niech nie robi mi teraz smaka,bo zwariuje...
|
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
niech robi, niech robi
najwyzsza pora zamieszkac wspolnie
|
|
|
|
#3532 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- ty;lko,że go nie ma w kraju i kiedy zakończy tam robotę tego nie wiadomo. Narazie przyjedzie na tydzień,ale nie wiadomo kiedy będzie |
|
|
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja super że tak wyszło
to już coraz blizej ... a w kosciele macie na 12? to dość wczesnie u nas śluby są od 15-18
|
|
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3535 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a ja nie będę pochwalać takiego lenistwa )u mnie nuda ![]() cały dzień siedzę w szlafroku myślałam że spotkam się z TŻ, ale on poszedł na trening ehh, nie umiem zorganizować sobie czasu ;/
|
|
#3536 |
|
Zadomowienie
|
Alunia jakie pyszności
mniamGaja kuruj się Jlys, no to trzeba było iść jak prezenty dawali - ja bym leciała ![]() Blue bierz adidasy bo u nas już w kozakach ludzie chodzić zaczynają ![]() Natasia dobrze zrobiłaś że zrezygnowałaś z wykładów ![]() Ja byłam dziś na badaniach. Wyniki w poniedziałek i zobaczymy czy nie muszę zwiększyć dawki leków i zacząć znowu brać leków na tarczycę ![]() Źle mi dziś jakoś - w sensie chandrę mam z TŻem się nie widzimy w najbliższy weekend ![]() Od 11 siedzę z olejkiem rycynowym na włosach
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
Marlena 3mam kciuki za wyniki
![]() ale cichutko tu dzis |
|
|
|
#3538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Raczej nie robię jedzenia z torebek -sama chemia ;/ Otóż -robisz sobie wywar z kości/mięcha, włoszczyzny - po prostu rosołek gotujesz. Tak na 0,5l rosołu potrzeba ok 30dag pieczarek. Te pieczarki czyścisz, szatkujesz i podduszasz je na odrobinie masła i wody (oczywiście doprawiasz ). Jak już masz pieczarki gotowe miksujesz je (ja dałam też mięsko do zmiksowania i część włoszczyzny, na której zupę robiłam). Zmiksowaną papkę dodajesz do reszty rosołu, można krem zarobić mąką, żeby był gęściejszy. Podgotowujesz i pod koniec dodajesz śmietanę roztrzepaną z dwoma surowymi żółtkami (ja roztrzepałam całe jajko). Doprawiasz sobie do smaku i podajesz z np grzankami Smacznego ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Gaja - super, że wszystko ułożyło się po Waszej myśli! Bluesky - adidasy dają teraz jeszcze radę, też chodzę to w tramposzach albo botkach, aczkolwiek wracając do domu zwykle muszę zagrzewać stopy, ale u mnie to o tej porze roku już jak najbardziej normalne- mam strasznie słabe ukrwienie kończyn i wiecznie mi zimno w ręce i stopy
|
|
|
#3539 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kobieto, ja umiem to co mam z torebki czyli pomysl na itd i nic wiecej no i pomidorowa ale np. rosolu jeszcze nie umiem nad cyzm ubolewam bo ja rosol kocham ![]() Cytat:
chcialam kiedys zobaczyc np. jak w rurkach spodniach wygladam, wzielam sobie do mierzenia i co? gorna czesc mi sie na lydce zablokowala, a rozmiar byl taki jak zawsze nosze mialam jedne kozaki wlasnie wciagane, z szeroką cholewka. ok noga weszla ale musialabym w nie spodnie wkladac bo na wierzch to by okropnie wygladalo bo byly cholewki w łydce szerokie wiec i spodnie sie brzydko ukladaly. a jak chcialam wlozyc noge razem ze spodniem to spodnie podchodzily do gory i juz nijak nie dalo sie poprawic bo najwygodniej to by bylo pociagnac od spodu no ale nie ma takiej opcji bo nie ma zamka Cytat:
masz szczescie, ze wchodza na noge ![]() A ja sie z T. widzialam I dziekuje za pochwaly kieszonek ale ja z mama zrobilam takie male, a nie takie wielkie jak aQ
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2011-10-20 o 18:50 |
|||
|
|
|
#3540 |
|
Zadomowienie
|
Tak a propos jedzonka -dziś robiłam placki po węgiersku
najadłam się jak dzika świnia- nie chwaląc się, strasznie mi smakowało ;] Mój A tylko ubolewał, że nie może przyjechać dziś na obiad, a mojej Musi napisał, że strasznie mu przykro, bo ja tak dobrze gotuję... to niech pada na kolana, jak chce mieć taką żonką :P <haha> Nie pisałam Wam jeszcze - moja licealna sympatia się zaręczyła. Ponoć wybrał moment, kiedy Jego wybranka się kąpała pod prysznicem (dla wizualizacji - ona jest baaardzo przy tuszy, nie widziałam jej chyba jeszcze z świeżo umytymi włosami, tylko zawsze takie półtłustawe i według obiektywnej opini kilku osób, do piękności nie należy, ale on teraz też strasznie zbrzydł, więc stanowią dobraną parę:P). Otóż - ona była pod prysznicem, a on ponoć wlazł jej do łazienki (nie wiem czy pod sam prysznic czy jak) i oświadczył jej się w łazience!!!! :/
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

DZIĘKI

ide zaciagnac mame do robienia kieszonek
i bez przesady, na pewno zarobisz więcej niż koszty mieszkania

) i co się okazało? Że z powodu deszczu (oj, no po prostu pada, a u nich to niemal klęska żywiołowa