Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-22, 14:50   #3511
taribari
Zadomowienie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Ja jak wielokrotnie się żaliłam mam połowę włosów jakie miałam w ciąży. Ale mam już 2 cm nowe włosy nawet na zakolach Trochę czasu minie jak się wszystko wyrówna, u mnie stan linienia trwał 2 miesiące. Także głowa do góry, wszystko wróci do normy

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

taribari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 15:02   #3512
Rockyyy
Zakorzenienie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Jak podniose grzywke do gory to mam tzw.baby hair wiec cieszy mnie to

Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
Stary 2013-11-22, 15:13   #3513
ona8686
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
dziewczyny a u nas chyba ząbki idą, od 2 dni Szymek jest do niewytrzymania, marudzi okropnie, pcha wściekle wszystko do dzioba, dziąsła sa jakby spuchnięte i jakies takie dziwne, nie chce jeść przez butle w dzień, dziś podczas karmienia wieczornego strasznie się rozpłakał, wogle to tak zawodzi jakby chciał powiedzieć że go boli, do tego temeratura 37,5 stopnia czyli ma troche podwyższoną.

Z dobrych wieści dostałam becikowe , tylko przelali mi na konto które chyba już nie istnieje, a pisałam że odbiore osobiście w kasie
To przygotuj się na długie tygodnie z takimi akcjami jeśli to zęby
Za becikowe

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość

Poza tym bylismy dzis po raz pierwszy w osiedlowym klubie dla maluszkow i bylo fajnie. Edziu najpierw poplakal i ponarzekal (to drugie brzmi nawet uroczo w jego wykonaniu ), potem nie mogl wzroku oderwac od dzieci i podrywal pania prowadzaca Najlepsze z tego wszystkiego jest to, ze poznalam tam rosyjskojezyczna mame z 10-miesiecznym synkiem i juz sie ciesze, ze bede miala z kim spedzac czas i Edziu bedzie mial sie z kim bawic
Troszkę sie rozerwiesz, jakkolwiek to brzmi z dzieckiem I przynajmniej z kim pogadasz.

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
Dziewczyny co polecacie na ząbki?
Camilie u nas tylko to się sprawdza

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Dentinox ponoć jest super
Nie na wszystkich jednak działa

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Hej,
byliśmy dziś w Łodzi w Matce Polce na przetykaniu kanalika. Niestety,pani doktor poiedziała że na dwoje babka wróżyła i że niewiadomo,czy to coś pomoże,bo kanalik jest łukowaty,czy jakoś tak No i zaleone mamy kolejne krople, za 3tyg kontrola. Jeśli objawy nie ustąpią, będą dwie kolejne próby przetykania, a jeśli po nich też nie ustąpią to po 6miesiącu laserowe przetykanie. Gabi się srasznie spłakała podczas i po zabiegu,a mi nie pozwolono z nią być podczas Podczytuje was w miarę wolnej chwili,ale nie nadążam za wami, strasznie pędzicie ostatnio. Dziś spałam 3 godziny i czuję jak zombie
Biedna Gabi, oby kanalik się już nie zatykał. Coś czuje, że i nas też będzie to czekać.

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Co ja miałam za wieczór wczoraj.
Od kilku dni późnym popołudniem, kiedy jest już ciemno u sąsiada strasznie szczekają psy. Przedwczoraj powiedziałam nawet mężowi, że może ktoś tu łazi codziennie w tych ciemnościach (nasz dom jest ostatnim na wsi i nie ma już w jego pobliżu latarni więc jest ciemno jak w ). Wczoraj znowu to samo. Psy szczekają i szczekają. Mąż zszedł na dół z ciekawości, wychylił się z zza domu, tak że nie było go widać, a przed naszym domem stoi zakapturzony mężczyzna i patrzy. Stoi tak na wprost na ulicy sam. Mąż krzyknął nie wychylając się -ej- i mężczyzna odwrócił się i poszedł. Mąż wrócił na górę, opowiedział mi to wszystko i w tym samym momencie zgasło światło. Szybko w ruch latarki, świece. Jak to ja zaraz wkręciłam sobie, że to ten facet nam prąd odciął i zaraz nas wymorduje. Prąd wrócił dopiero po trzech godzinach, a ja byłam przez ten cały czas dosłownie pos.rana.
Od dziś nie wychodzę po zmroku z domu!!
O matko. Aż mnie ciary przeszły. Sadzę tak jak dziewczyny, że ktoś może obserwuje i patrzy o której ktoś jest w domu.

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
ostatnio czytałam o kleikach i w wielu miejscach było zaznaczone, że najlepiej ryżowy, kiedy dziecko robi sporo kupek o rzadszej konsystencji, a kukurydziany, kiedy kupki są raczej zbite i jest np tylko 1 dziennie albo co drugi dzień.
U nas kupki były co 5-7 dni i to rzadkie. Więc według tego nie wiem co miałabym wybrać Więc wybrałam 2 - rano jemy kaszkę ryżową, a na noc kleik kukurydziany i kupki mamy co 2 dni tylko już ścisłe.

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Dzoan ja tez sprawdzam jak Laura spi jej oddech.Tz na mnie krzyczy bo co do niej tak zagladam i ze tye ja zbudze.
U mnie to samo

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość

ona8686 na jakims programie n-ki jakis czas teli Listy do M. lecialy codziennie - uwielbiam ten film wiec udalo mi siego kilka razy obejrzec. Nie mniej jednak bylam na nim w kinie i nie zapomne tego do konca zycia No i brawa za wage i wzrost Franusia - mega duzy chlopak i za dzielnie zniesienie szczepienia.
Też oglądałam w kinie i się poryczałam w pewnym momencie.

Jakie cienkie ściany są w tym mieszkaniu. Nasza sypialnia graniczy z łazienka sąsiadów. Słychać wszystko, ostukiwanie szczoteczki, smarkanie i bąki Kiedyś się nawet zastanawiałam czy to czasem Franek takich nie puszcza, ale nie.
W sumie w sypialni spędzaliśmy tylko z Tż nocki, a tak to siedzieliśmy w salonie. I wiedziałam, że sąsiad z góry uprawia dzikie harce. A ostatnio się przekonałam, że i tych obok słychać.

Zainspirowana świętami, zamierzam zacząć robić dekorację Jutro Tż ma wolne więc wyciągnę go w poszukiwaniu malutkich szyszek. Będę robić choineczkę

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 15:23   #3514
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Co ja miałam za wieczór wczoraj.
Od kilku dni późnym popołudniem, kiedy jest już ciemno u sąsiada strasznie szczekają psy. Przedwczoraj powiedziałam nawet mężowi, że może ktoś tu łazi codziennie w tych ciemnościach (nasz dom jest ostatnim na wsi i nie ma już w jego pobliżu latarni więc jest ciemno jak w ). Wczoraj znowu to samo. Psy szczekają i szczekają. Mąż zszedł na dół z ciekawości, wychylił się z zza domu, tak że nie było go widać, a przed naszym domem stoi zakapturzony mężczyzna i patrzy. Stoi tak na wprost na ulicy sam. Mąż krzyknął nie wychylając się -ej- i mężczyzna odwrócił się i poszedł. Mąż wrócił na górę, opowiedział mi to wszystko i w tym samym momencie zgasło światło. Szybko w ruch latarki, świece. Jak to ja zaraz wkręciłam sobie, że to ten facet nam prąd odciął i zaraz nas wymorduje. Prąd wrócił dopiero po trzech godzinach, a ja byłam przez ten cały czas dosłownie pos.rana.
Od dziś nie wychodzę po zmroku z domu!!

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Dostałam cynka, że dzisiaj w Rossie -40% na kosmetyki kolorowe
wiem, wydałam 130 zł, a miałam oszczędzać
Ale kupiłam:
- podkład,
- puder sypki,
- tusz do rzęs,
- 5 lakierów do paznokci
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 15:29   #3515
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
i że niby zupełnie przypadkowo?
A żebyś wiedziała. Spieszyłam się bo deszcz padał, a ja z dziewczynami i nawet nie pomyślałam. Dopiero jak podniosłam głowę to się skapnęłam i pożałowałam. No cóż, ciasto jest pyyyyyyyyyszne!

Cytat:

Mela wsadz prezent do lodowki
Następna! Jaja sobie robicie, a mnie ręce świerzbią, żeby otworzyć. Najgorsze, że Małgosia ma popsuty humor bo każdą paczkę ona otwiera a tu klops, mama nie pozwoliła.

Dziś u wujostwa Małgosia oglądała bajki na komputerze i tak się wierciła, że jej się krzesełko przewróciło i walnęła buzią o stolik od komputera! Ale był płacz! Dobrze, że zębów nie wybiła. Jak wróciliśmy do domu, wsiadła na rower (od niedawna jeździ na dwóch kółkach - 15 min nauki) i co? Bum leży po kilku okrążeniach. Na szczęście nie płakała. Ma coś dziś zły dzień, bo z łazienki wychodziła, chciała zrobić obrót i się poślizgnęła i znowu walnęła na dupsko. Kazałam jej usiąść i nic nie kombinować bo będzie ryk!
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 15:33   #3516
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Dzymłam się z synem

Wstaliśmy, przebrałam Młodemu pampka, samo siku, biorę go na ręce słyszę kupa, no więc na przewijak, robie rowerek żeby jak cos dorobił, nic, no więc zarzucam nowego pampka, biorę na ręce chwilę noszę słyszę kupa znów na przewijak, widzę że tylko spory kleks ale i tak nie mam sumienia zostawić go z tym kleksem więc zmieniam pampka, zaczynam smarować tyłeczek kremem - siku nowy pampek zasikany, podkład i ja. A na koniec Adaś dostał czkawki a ja z tego wszystkiego prawie sie posikałam ze śmiechu
Ot taka tam historyjka

No nie znów kuuuuuuuuuuuuuuuupppppppp pppppppaaaaaaaaaaaaaaa!!! !!!!!!!!
ale mnie rozbawiłaś

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
czekam na kuriera, jestem pomalowana, może będzie jakiś fajny
dobrze dobrze

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
mleko albo życie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Przeleciałam Was na szybko korzystając z drzemki oszołoma mego.
Anulka ale historia
Perse za kupki
Ghia czekoladę jem gorzką i niewiele, ale jest ok

Resztę pozdrawiam

Obudził się
przesyłam trochę energii

Cytat:
Wogole ogarnelam Tapatalka bd z Wami czesciej. Właśnie nadaje z gigantycznego koca na srodku pokoju A Laurka szaleje obok.Zaliczylysmy godzinke spaceru, pojadlam bulki wroclawskiej z dzemem malinowym.Zaraz zrobie kawke bez mleka :/ i pouczymy sie Dermatologii.Laurka jest dobrym słuchaczem i szalenie ja interesuje co jej opowiadam.
ja też źle znoszę picie kawki bez mleka
Laurka fajnie wspiera Mamcię

Cytat:
Ja uzywam vaxa, olejuje.Od tyg.sie wybieram po wode pokrzywowa.Lykam Femibion Classic.
Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj pierwszy raz olejowałam (rycynowym), a dzis kupiłam pokrzywę, wit B12 i calcium pantothenicum jelfa (wyczytyałam, ze dziewczynom bardzo pomoglo) i zamówiłam odzywke wax (jakiej dokladnie uzywasz?)
Dajcie znać jak efekty

Cytat:
Biovax do włosów ciemnych.

Polecam do olejowania Babydream dla kobiet w ciąży. Super.A zaczynalam od oleju rzepakowego.Podobno rycynowy ciężko sie zmywa.
A to trzeba zmyć? Ja raz posmarowałam i się wkurzałam, że włosy tłuste.. dobrze, że od nasady nie poleciałam

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
wiem, wydałam 130 zł, a miałam oszczędzać
Ale kupiłam:
- podkład,
- puder sypki,
- tusz do rzęs,
- 5 lakierów do paznokci
szalona

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 15:35   #3517
lemurki_malutkie
Zadomowienie

Mela-ja chyba zapodam sobie sam alkohol,bez ciasta...
Źle jest u nas,kolejna noc zarwana.Niby wszystko w ciągu dnia ok,kąpiel mija pięknie,karmienia jak zwykle,a ok.pierwszej w nocy pobudka na silnym ryku.Myślałam już,że uszka są chore,ale nie.Biorę do łóżka, do rana się męczymy.Słychać,że bąki idą straszne,espumisan daję radę połowicznie,na brzuchu spać nie chce nawet poleżeć.Mam nadzieję,że to szybko minie.
Rano śpiochamy sobie trochę razem,ale wyglądam i tak jak biedna sierotka.
Perse-a kysz brzydkiej kupie.
Anulka-ciarki przechodzą,jak się czyta Twoją relację.Ja strachliwa jestem ostatnio,więc rozumiem.
Eveewe-co Ci mężu nagadał?Nie denerwuj się na zapas.
Stokrotka-super
Oddychanie u Maluszka to moja obsesja.Potrafię wstawać co chwilę i nasłuchiwać,ale tłumaczę to sobie chorym serduszkiem.Tato Lemurka małego twierdzi,że jestem nienormalna
lemurki_malutkie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-22, 15:39   #3518
dzoan
Zakorzenienie

Zaliczyliśmy 1,5h spacerek Gdyby nie nowa koleżanka, z którą ostatnio często spacerujemy na 2 wózki, wyjście byłoby o połowę krótsze. Oluś obudził się po 40min. i normalnie wracałabym do domu. Ale tak jeździłyśmy i koleżanka mówi 'spróbuj dac mu teraz smoczek' (ja bym nie próbowała, uznałabym, że go tym rozjuszę)..podałam, a ten sobie ciumkał i zaczął gaworzyć po 5-10min. zasnął znowu...tego jeszcze nie było Uznałam, że koleżanka ma na niego dobry wpływ i przy okazji ja z mniejszym stresem do spacerków z moim krzykaczem podchodzę

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 15:44   #3519
fiazo
Zakorzenienie

Kurde cytowałam i mi forum wywaliło
Ja też wróciłam ze spacerku i to nawet drugiego dziś. Męża odebraliśmy z przystanku i jeszcze połaziliśmy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 15:44   #3520
paulinka777
Raczkowanie

Cytat:
Zaliczyliśmy 1,5h spacerek Gdyby nie nowa koleżanka, z którą ostatnio często spacerujemy na 2 wózki, wyjście byłoby o połowę krótsze. Oluś obudził się po 40min. i normalnie wracałabym do domu. Ale tak jeździłyśmy i koleżanka mówi 'spróbuj dac mu teraz smoczek' (ja bym nie próbowała, uznałabym, że go tym rozjuszę)..podałam, a ten sobie ciumkał i zaczął gaworzyć po 5-10min. zasnął znowu...tego jeszcze nie było Uznałam, że koleżanka ma na niego dobry wpływ i przy okazji ja z mniejszym stresem do spacerków z moim krzykaczem podchodzę
Fajnie Ci, że masz z kim spacerować! Zazdroszczę! Ja spaceruję z telefonem przy uchu prawie jak z mamą obok .
Moja od około miesiąca nie przesypia całych spacerów jak to było wcześniej, ale raczej rzadko marudzi, jednak dla bezpieczeństwa w momencie kiedy się przebudza- staram się chodzić bliżej wyjścia z parku
Stary 2013-11-22, 15:45   #3521
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Super ze masz z kim chodzic i oklaski za udany spacer

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-22, 15:46   #3522
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lemurki_malutkie Pokaż wiadomość
Mela-ja chyba zapodam sobie sam alkohol,bez ciasta...
Źle jest u nas,kolejna noc zarwana.Niby wszystko w ciągu dnia ok,kąpiel mija pięknie,karmienia jak zwykle,a ok.pierwszej w nocy pobudka na silnym ryku.Myślałam już,że uszka są chore,ale nie.Biorę do łóżka, do rana się męczymy.Słychać,że bąki idą straszne,espumisan daję radę połowicznie,na brzuchu spać nie chce nawet poleżeć.Mam nadzieję,że to szybko minie.
Spróbuj mu zrobić masaż brzuszka a potem przyginaj nogi, nam to pomagało.

Franuś
Stary 2013-11-22, 15:47   #3523
Rockyyy
Zakorzenienie

Ona jak mieszkalam na wiezowcu to bylo wszystko tez slychac.Sasiad w kazdy niedzielny poranek zygal jak kot

Mela biedna Malgosia pecha dzis ma.

Dzoan brawa za spacer.
Kazdy olej trzymaj na wlosach pare h lub cala noc a potem trzeba go zmyc wiec ja zwykle nakladam go na noc.

Stary 2013-11-22, 15:48   #3524
idzia111
Zakorzenienie

przyszedł lewek z FP

Ja spaceruję raczej z kimś, bo samej mi się dłuży. Zdzwaniam się z koleżanką, z którą leżałam w szpitalu 1,5 miesiaca przed porodem. Pisałam Wam jakie fajne dziewczyny poznałam wtedy, spotykamy się. Dzieciaczki mamy w podobnym wieku, mój 1,5 tygodnia starszy to cieszymy się, że będą razem mogli bawić się.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 15:48   #3525
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie, że masz z kim spacerować. U mnie na mieście tyle dziewczyn z wózkami i każda chodzi sama. Do tego mam sąsiadkę też z 4 miesięcznym dzieckiem, ale ona nawet na moje dzień dobry nie odpowiada, więc jej zaczepiać nie będę.

Franuś
Stary 2013-11-22, 15:49   #3526
Rockyyy
Zakorzenienie

Fajnie ze macie z kim spacerowac.Ja zwykle sama z Laura ew.biore klapoucha.

Stary 2013-11-22, 15:53   #3527
lemurki_malutkie
Zadomowienie

Ona8686-ja mu to robię często,ma najbardziej wymasowany brzusio w woj.pomorskim
Mamy jakiś problem chyba.
Temperatury nie ma,ale coś czuję nosem.
lemurki_malutkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 15:53   #3528
Rockyyy
Zakorzenienie

Ja mam 2 kolezanki ze szpitala ale jeszcze sie nie umawialysmy.Tz nie ms teraz czasu.Ale mam sasiadke ktora pracuje co drugi dzien i w niej cala nadzieja.

Stary 2013-11-22, 15:53   #3529
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie Ci, że masz z kim spacerować! Zazdroszczę! Ja spaceruję z telefonem przy uchu prawie jak z mamą obok .
Moja od około miesiąca nie przesypia całych spacerów jak to było wcześniej, ale raczej rzadko marudzi, jednak dla bezpieczeństwa w momencie kiedy się przebudza- staram się chodzić bliżej wyjścia z parku
Franek rzadko teraz na spacerach śpi, bardziej obserwuje co się dzieje. Ale jak jest niespokojny to chodzę koło bloku. Mam taki dłuuuuugi ładny chodnik i przechodzimy przeważnie obok garaży a na przeciwko jest cmentarz to w razie czego jak mi sie rozwyje to nikt go nie usłyszy w przeciwną stronę mamy komisariat i już nawet dzień dobry mi mówią jak wychodzą a dalej szkoła i przedszkole, rondo i zakręcamy z powrotem.

Franuś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-22, 15:54   #3530
Rockyyy
Zakorzenienie

Ona fajna Sasiadka co nie potrafi odp. Nie wie co traci

Stary 2013-11-22, 15:55   #3531
magolina
Wtajemniczenie

wkurzona jestem bo ostatnio zabawa Tz z Adasiem wygląda tak, że tata wsadza dziecko do bujaczka, buja nogą a sam ogląda tv ja rozumiem, że on jest zmęczony po pracy ale dla dziecka mógłby wykrzesać troche energii

Cytat:

My dostalismy w prezentach różne rodzaje chusteczek i dzięki temu wiem- NIGDY nie kupię sama chusteczek pampers i clinic. Pierwsze mi śmierdzą aż mdli, drugie są słabo nawilżone. Bardzo mi pasują huggies i lidlowe
Te od siostry to z Włoch ale masakrycznie śmierdzą, ja używam tylko z Lidla i teraz sa super te z aloesem zaj.biście pachną.

Cytat:
Magolinko a moze mocz te chusteczki w cieplen wodzie i uzywaj do mycia przy przebieraniu w przypadku klexa?
O dobry pomysł będe brała po 3 na raz
Kupki i tak z reguły zmywam wodą i gazikami.

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość

Jakie cienkie ściany są w tym mieszkaniu. Nasza sypialnia graniczy z łazienka sąsiadów. Słychać wszystko, ostukiwanie szczoteczki, smarkanie i bąki Kiedyś się nawet zastanawiałam czy to czasem Franek takich nie puszcza, ale nie.
W sumie w sypialni spędzaliśmy tylko z Tż nocki, a tak to siedzieliśmy w salonie. I wiedziałam, że sąsiad z góry uprawia dzikie harce. A ostatnio się przekonałam, że i tych obok słychać.

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Dziś u wujostwa Małgosia oglądała bajki na komputerze i tak się wierciła, że jej się krzesełko przewróciło i walnęła buzią o stolik od komputera! Ale był płacz! Dobrze, że zębów nie wybiła. Jak wróciliśmy do domu, wsiadła na rower (od niedawna jeździ na dwóch kółkach - 15 min nauki) i co? Bum leży po kilku okrążeniach. Na szczęście nie płakała. Ma coś dziś zły dzień, bo z łazienki wychodziła, chciała zrobić obrót i się poślizgnęła i znowu walnęła na dupsko. Kazałam jej usiąść i nic nie kombinować bo będzie ryk!
dobrze, że nic jej się nie stało

Cytat:

A to trzeba zmyć? Ja raz posmarowałam i się wkurzałam, że włosy tłuste.. dobrze, że od nasady nie poleciałam
Kwiczem

Cytat:
Super, że spacerek udany. Ja dziś nie byłam
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 15:55   #3532
Rockyyy
Zakorzenienie

Laurka zawsze prędzej czy pozniej podczas spaceru idzie w kime

Stary 2013-11-22, 15:56   #3533
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lemurki_malutkie Pokaż wiadomość
Ona8686-ja mu to robię często,ma najbardziej wymasowany brzusio w woj.pomorskim
Mamy jakiś problem chyba.
Temperatury nie ma,ale coś czuję nosem.
Jak ja masowałam tak zwyczajnie swojego to też nie bardzo nam to pomagało, dopiero jak lekarz mi pokazał to szły bąki aż tylko i na kupkę też działa Masuje od lewej strony zataczając małe kręgi aż tak do prawej, omijamy żołądek i tak kilka razy W sumie ja się nie znam i może też tak masowałaś ale co tam

Franuś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-22, 15:58   #3534
Rockyyy
Zakorzenienie

Magolinko moj Tz jak zostaje z dzieckiem to wiem ze połowę czasu mała spedza w bujaczku.Tak to juz im wygodnie.

Widzisz przy klexach Ci chusteczki sie zuzyja

Stary 2013-11-22, 16:01   #3535
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
wkurzona jestem bo ostatnio zabawa Tz z Adasiem wygląda tak, że tata wsadza dziecko do bujaczka, buja nogą a sam ogląda tv ja rozumiem, że on jest zmęczony po pracy ale dla dziecka mógłby wykrzesać troche energii
Ooo to mój też podobnie robi. Tylko sadza go na kolanach
Już mu wczoraj zwróciłam uwagę, że wcześniej to potrafił się z nim zabawić a teraz idzie na łatwiznę. Obiecał, że nie będzie tak robił. Achhha

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
Ona fajna Sasiadka co nie potrafi odp. Nie wie co traci

Oj nie wie, nie wie

Franuś
Stary 2013-11-22, 16:02   #3536
Rockyyy
Zakorzenienie

Jutro na Polsacie o 20.00 ,, Kevin sam w domu"

Stary 2013-11-22, 16:02   #3537
ona8686
Zakorzenienie

Idę budzić dziecko, będzie płacz

Franuś
Stary 2013-11-22, 16:03   #3538
Rockyyy
Zakorzenienie

Ona wybudasz na karmienie?

Stary 2013-11-22, 16:04   #3539
mela1234
Zakorzenienie

Dzień drugi ze Skalpelem zaliczony. Po wczorajszym mam zakwasy

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Jutro na Polsacie o 20.00 ,, Kevin sam w domu"

A co to już Święta?
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 16:04   #3540
lachryma
Zakorzenienie

byłam w rossmanie, kupiłam 2 tusze do rzęs, 3 lakiery i 2 szminki
w superpharm też było 40%, tam kupilam żel do mycia twarzy i suchy szampon.

ja mam z kim spacerować- z Oliwią

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości