![]() |
#3511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tżtówki 2014
raita kupiliśmy z Tż ciuchy zimowe. Ja kupiłam kurtkę, czapkę, szalik i rękawiczki oraz buty, a Tż czapkę i kurtkę. Pierwszy raz w czapce nie wyglądam jak debil.
![]() flower super! to świetna wiadomość ![]() witam nową osobę, powiedz coś więcej o was ![]() eeejj a gdzie lusia, karola i mia nam zaginęły? gdzie reszta dziewczyn? coś cicho się zrobiło tutaj. ja dziś mam wolne, a o 6 dzwonili do mnnie z pracy czy nie przyjdę, bo ktoś nie przyszedł. Ostatnio się zgodziłam i teraz do mnie wydzwaniają ![]()
#3512 |
Zakorzenienie
|
Oooo. Ja tez musze wybrac sie na takie jesienne zakupki
![]() Dziewczyny pewnie TZ'tuja sobie ![]() I masz racje. Nie ucz ich tak! Bo potem tak sie przyzwyczaja i bedzie wielkie halo jak nie przyjdziesz. Flower, to super! Zawsze jest to miec lepiej go blizej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3513 |
Zakorzenienie
|
pewnie tak
![]() raita no Tż też twierdzi, że dobrze zrobiłam. choć to nigdy człowiek nie wie co dobrze zrobi, ale nie można dać się wykorzystywać.
#3514 |
Zakorzenienie
|
Jak czlowiek da sobie wejsc na glowe raz to juz wyczuja okazje i beda caly czas wykorzystywac :/
Ja to w ogole z aktualnej pracy zrezygnowalam. Znowuu. Taki oboz pracy tam byl :/ i stwierdzilam, ze nje dam sie robic w ciula. |
![]() ![]() |
![]() |
#3515 |
Zakorzenienie
|
raita mnie też powoli to wszystko wkurza. same zmiany na popoludnia itp. ale na razie nie ma nic innego, a nie chce byc na tz utrzymaniu. poki daje rade to pracuje tam, a co bedzie dalej zobaczymy. ciagle licze ze znajde cos z normalnymi godzinami i normalnymi ludzmi.
#3516 |
Zakorzenienie
|
No wiadomo.
Ja robiłąm po kilkanaście godzin, pieniądze śmieszne, jako początkująca nie dostawałam napiwków i praca pod presją, bo cały czas szefostwo siedziało i jak sobie człowiek usiadł, bo ruchu nie było to sie darli ![]() Stwierdziłam, że nie wytrzymam tam ani minuty dłużej. Zobaczymy co to wyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3517 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() powiedz nam coś więcej o Was ![]() Cytat:
![]() super, że Wam się układa, nie spieszcie się powoli coś znajdziecie ![]() Flower super, że będziesz miała go bliżej, zawsze to raźniej i nawet gdy mniej wolnego będzie miał to będzie łatwiej się Wam spotkać. ![]() Wgl to chciałam wejść na Twojego bloga, a nie mogę. Buuu. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja jestem, wczoraj przyszłam do pracy to był prąd wyłączony to wróciłam do domu. ![]() Dobrze zrobiłaś, tzn czasem dobrze sobie można dorobić i wgl, ale nie cały czas, bez przesady. ![]() Cytat:
![]() Aaa i nie ma to tamto, pamiętam co miałaś nam pokazać. ![]() Cytat:
![]() a tak wgl to dzień dobry ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3518 |
Zakorzenienie
|
Odnalazła się i nasza Mia
![]() Ja to w ogóle nic nie kupuję, phi ![]() Pamiętam co mam pokazać, pamiętam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3519 |
Zakorzenienie
|
no trochę kasy wydaliśmy, ale w sumie i tak mniej niż myślałam, bo akurat mi się udało i była obniżka na wszystkie kurtki i zamiast 269 zapłaciłam za nią 181 zł więc mega zadowolona wyszłam
![]()
#3520 |
Zakorzenienie
|
w jakim to sklepie takie kuszące promocje?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3521 |
Zakorzenienie
|
raita to akurat było w hausie. podobała mi się też w zarze, ale jak zobaczyłam cenę 550 zł to
![]() najbardziej zadowolona jestem z czapki i szala, bo mają piękny miętowy kolor, pasują do kurtki i pierwszy raz się sobie podobam w czapce ![]()
#3522 |
Zakorzenienie
|
Fajne rzeczy są w zarze, ale czasem fakt cena powala...
![]() ja mam czapkę z Carry już będzie 3 sezon i nigdy sie z nią chyba nie rozstanę, nie wyglądam w niej jak bałwan a to dziwne ![]() ![]() Arya to dobra promocja, ja na szczęście kurtkę i buciosze mam na zimę, ale przydałyby się mi jakieś rękawiczki fajne i ciepłe co najważniejsze. ![]() ![]() Raita, dobrze ze pamiętasz ![]()
![]() |
#3523 |
Zakorzenienie
|
To muszę się wybrać
![]() Mi na szczęście wszyscy mówią, że dobrze mi w nakryciach głowy to szastam czapkami na prawo i lewo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3524 |
Zakorzenienie
|
mia dziękuję
![]() ![]()
#3525 |
Zakorzenienie
|
jestem zgłaszam się
![]() ![]() dzisiaj od rana mam jakas niestrawnośc i rzygam i sie szef z doktorami smieja ze to ciąża i nie chcieli mi tabletek zadnych dac dopoki im testu ciazowego nie zrobie ![]() ![]() ![]() stwierdzam ze jednak oni nie sa normalni hahah ![]()
#3526 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie dzisiaj rozmawialiśmy i stwierdziliśmy, że dopiero po Nowym Roku coś będziemy myśleć w sprawie wspólnego mieszkania, a od teraz mamy oszczędzać kasę, żeby coś odłożyć ![]() Cytat:
![]() ![]() Cześć Dziewczyny ![]() Ale u mnie już jesiennie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3527 |
Zakorzenienie
|
Przynajmniej masz fajną atmosferę w pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja sie serio dzisiaj zle czuje cos mnie chyba rozklada wyleze to dzisiaj i mam nadzieje ze bedzie si ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- u nas tez jesien, szaro buro i pada ![]()
![]() |
#3529 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() A poza tym to jestem na etapie kończenia studiów, szukania swojego miejsca w życiu, szukania pracy i ogólnie układania planu na przyszłość. No i pojawienie się K. wywróciło część tych planów do góry nogami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3530 |
Zakorzenienie
|
Romantycznie tak
![]() Życzę szczęścia ![]() Ja już znalazłam projekt na kolejny tatuaż i od razu mi się humor polepszył ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3531 |
Zakorzenienie
|
Raita poka poka
![]()
![]() |
#3532 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Arya dziękuje za pamięć ![]() Podczytuje Was ale nie odzywałam się, bo jakoś tak mam jakąś jesienną chandrę i nie chciałam się wam tu użalać. Niby wszystko ok ale jakoś tak jestem zdołowana trochę tymi problemami TŻ z ręką, tą jego pracą, bo uważam że go wykorzystują a on się daje. Chociaż ostatnio przy wypłacie powiedział szefowi co myśli i wiecie co usłyszał: że w żadnej firmie nie zarabia się tak dobrze jak tam. Nie wiedziałam, czy się śmiać czy płakać. Mówił, że na razie wytrzyma bo ma umowę do końca roku a potem zobaczy co mu zaproponują. Na szczęście cytologię mam dobrą a też się bałam trochę o wynik bo długo nie miłam info i myślałam, że coś nie tak. karola991 fajna kurtka i w ogóle fajne rzeczy w tym sklepie mają. Miałam chrapkę na te swetry ale mojego rozmiaru nie ma ![]() A szefa to widzę, że masz takiego pro rodzinnego widzę, nic tylko skorzystać ![]() maleoreggaerockers cieszę się, że wszystko dobrze z TŻ. Mam nadzieję że z moim też będzie dobrze. justka89 imprezowy ![]() raita ex olej. Sama widzisz, że bez niego Ci lepiej. Skup się na szukaniu nowego TŻ. Bruised witaj, witaj ![]() kaaarii super, że Wam się układa, ale nie śpieszcie się niech się wszystko swoim rytmem cieszy. Flower23 fajnie że TŻ będzie bliżej domu. Będziecie mogli się częściej widywać. I cieszę się, że Wasze spotkanie jako para utwierdziło Was, że decyzja o związku była dobra ![]() Arya90 ja też chciałam kupić buty, ale stwierdziłam w końcu, że chyba obejdę w tych co mam a spróbuje upolować coś na promocjach. Ale widziałam w outlecie fajny płaszczyk zimowy beżowy tzw. bombkę za 130 zeta i tak się zastanawiałam długo i w końcu nie kupiłam, a teraz żałuje. Nie daj się wykorzystywać w pracy. Ja na początku byłam na każde zawołanie. Miałam urlop, zadzwonili a ja przyjeżdżałam. Ale zmądrzałam i już tak nie robię.
#3534 |
Zakorzenienie
|
heloł heloł
![]()
#3535 |
Zakorzenienie
|
heja hej
![]() ale mam ciężką glowe dzis ;/ przyszłam do pracy a tam brak neta, szefa nie ma... poszlysmy do domu, ale musze popracować tu ![]()
![]() |
#3536 |
Zakorzenienie
|
hej
a ja zaczynam znow maraton popoludniowek i nie chce mi sie ;/
#3537 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Słoneczko ładnie daję, ale wcale cieplutko nie jest. Zaraz zmykam na pazury ![]() ![]() Lusia, znam to. Jesienna chandra też mnie zawsze dopada i mruczę na wszystko bez powodu ;/ Czytam "dlaczego meżczyźni kochają zołzy" i jakoś ta ksiażka napawa taką energią, nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3538 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() A u nas od rana mgła ja diabli. Zaliczyłam już pobieranie krwi na badania i myślałam, że dziś wyniki odbiorę ale ![]() raita no bywa tak czasami, że się chce wszystkich pogryźć ![]() Ja zaczęłam tą książkę czytać, ale jakoś mi nie podeszła. Może dlatego że ja w bohaterce raczej siebie nie odnajduję i chyba inaczej myślę niż ona. W ogóle ciężko mi się tą książkę czytało.
#3539 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() U mnie też mgła i zimno, aż się nawet wychodzić nie chce. Dla mnie teraz zaczyna się najgorszy okres, zawsze na początku jesieni jestem rozdrażniona i wychodzi ze mnie jeszcze większa zołza niż zwykle :p |
![]() ![]() |
![]() |
#3540 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co masz za rozmiar ze nie ma twojego? xxxs? ![]() Cytat:
mi zołzy tez nie podeszły bo mam inne myslenie niz autorka, ale moje kolezanki zachwycone ;D
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.