Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-10, 19:22   #3541
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cytat:
Napisane przez Kiane1892 Pokaż wiadomość
Dziękuję, ale może to głupio zabrzmi ale ja nawet sprawnego piekarnika nie posiadam
I zdolności do pieczenia. ;] kurcze no nie wiem... w sumie mam czas do 29 V więc jeszcze trochę czasu ale nie cierpię robić czegoś na ostatnią chwilę ;/
heh to tak jak i ja mój chłopak ma urodziny dopiero 6.06 a już myśle co kupić i tak se wymyśliłam że kupie mu taka ramke cyfrową w której można też filmy oglądać i muzyki słuchać. Do tego skocze na sesyjke do fotografa i powżucam te fotki. Do tego może jeszcze jakieś dobre ciacho upieke.
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 20:16   #3542
Madaaa
Zakorzenienie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Może album ze wspolnymi fotkami ? Do tego karteczka z mila dedykacja. ZAwsze mzesz gdzeis go zabrac, zaprosic........
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 20:18   #3543
Ta jedyna
Rozeznanie

Cytat:
Witam! Także mam problem z prezentem dla mojego chłopaka na 19 ste urodziny. Jesteśmy ze sobą 3 miesiące i nie mam pojęcia co mogłabym Mu kupić. Coś drobnego ( do 50 zł) . Może wykonać coś własnoręcznie? Nie mam pojęcia. Wszystkie pomysły z perfumami, misiami, boxerkami itd. odpadają. Płyta z ulubionym zespołem też bo On słucha wszystkiego i myślę że to nie byłoby trafne :/ Chciałam coś oryginalnego lecz nie wiem co? Może jakiś wypad gdzieś? Tylko też nie wiem dokąd. Nie jest to typ romantyka
Z ubrań też nic, wiem że to nie to.
Dziewczyny proszę pomóżcie !
Powiedz nam coś więcej o nim. Czym się interesuje. jakie ma hobby. Będzie łatwiej.
Stary 2009-05-10, 21:38   #3544
201606210931
Konto usunięte

Poratujcie Wizażanki.
Mam troszkę mało czasu a potrzebuje jakiegoś ekstra pomysłu na prezent. Oczywiście będzie tort własnoręcznie zrobiony i prezent, na który nie mam pomysłu. Chciałabym, żeby to było coś wyjątkowego z racji 20 urodzin. To są takie okrągłe urodziny także prezent musi być wyjątkowy
Jeśli chodzi o zainteresowania TŻ, tj. siłownia, piłka ręczna, ogólnie sport, dietetyka.
Będe wdzięczna za każdy pomysł.

BTW. dopiero przeczytałam co napisałam :O powtarzam się w każdym zdaniu :P

Edytowane przez 201606210931
Czas edycji: 2009-05-10 o 21:58
201606210931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 21:44   #3545
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hipokryzja Pokaż wiadomość
Poratujcie Wizażanki.
Mam troszkę mało czasu a potrzebuje jakiegoś ekstra pomysłu na prezent. Oczywiście będzie tort własnoręcznie zrobiony i prezent, na który nie mam pomysłu. Chciałabym, żeby to było coś wyjątkowego z racji 20 urodzin. To są takie okrągłe urodziny także prezent musi być wyjątkowy
Jeśli chodzi o zainteresowania TŻ, tj. siłownia, piłka ręczna, ogólnie sport, dietetyka.
może karnet na siłownie
Stary 2009-05-10, 21:52   #3546
201606210931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kaaasiuleczka Pokaż wiadomość
może karnet na siłownie
problem w tym, że on ma wspólną siłownię z kumplami. Taka wiecie prywatna.
201606210931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 21:59   #3547
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hipokryzja Pokaż wiadomość
Poratujcie Wizażanki.
Może jakaś książkę w tej tematyce? Coś o dietetyce?
A moze marzy o jakims swoim prywatnym sprzecie do ccwiczen? Chodzi do kumpla na silownie, ale moze chcialby miec swoje hantle ?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-10, 22:21   #3548
justyna152
Przyczajenie

Cześć cześć, to moje pierwsze odwiedziny, ale mogę się podzielić
Mój wspanialy kończy 18-stkę więc postanowilam, że będzie to 18prezentów.
Jednak żeby nie bylo za latwo postanowilam zrobic najpierw album album wykonany calkowicie przeze mnie z 11 rozdzialami(jesteśmy ze sobą 11 miesięcy)w kązdym rozdziale będą wspomniana i historyjki do tych 11 miesięcy i do każdej z historyjek będzie prezent, a razem będzie ich 18, np. mieliśmy zabawną sytuację którą na pewno oboje świetnie pamiętamy w chińskim sklepie, gdzie chcial kupić koszulę hawajską, niestetyy nie udalo mu się i do tego będzie prezent-koszula hawajska.
Oczywiście w albumie znajdzie się dużo zdjęć,bilety z kina, opakowanie po czekoladzie itp.
co do tych 18 prezentów będzie też zestaw na slońce i burze(metaforycznie)-mieliśmy okres kiedy często się klocilismy, a potem nastepowaly pieknie dni....dlatego po jednej stronie w pudelku na sloneczne dni beda stringi, kajdanki,mala buteleczka alkoholu, batonik itp. natomiast na pochmurne dni bedą duże majciochy kobiece, pilot z tv, gazetka z golymi paniami,szydelko itp.
Następnym prezentem będzie zestaw do romantycznych kompieli, swieczki, mydelko jakies przyjemne, reczniczek maly, szampan....czy coś takiego.
postanowilam także napisać do przyjaciol mojego mężczyzny i naszych wspolnych z prośbą o zrobienie sobie zdjęcia gdzie trzymają w ręku kartkę z napisem wszystkiego najlepszego i te zdjęcia wlożę do antyramy
można też zrobić swoją kamasutrę-taką troszkę na śmieszno,może nagrać plytę ze wspolnymi piosenkami, kupic seksowna bielizne na mile wieczory.....mam nadzieję, że komukolwiek pomoglam.
pozdrawiam
justyna152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 22:44   #3549
Kiane1892
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Ta jedyna Pokaż wiadomość
Powiedz nam coś więcej o nim. Czym się interesuje. jakie ma hobby. Będzie łatwiej.
Wiem że lubi podróżować. (ma zamiar zostać geografem w przyszłości O jaaa ) Ogólnie dużo się ruszać, oglądać filmy wieczorami. Książka jako prezent odpada. Jakbym mogła to podarowałabym mu słońce, bo tak bardzo je kocha I co jeszcze... dowiedziałam się że na początku czerwca wyjeżdża do Skocji - zaraz po swoich urodzinach. Więc może coś co by Mu przypominało o mnie tam daleko? Tylko nie wiem co to może być. Z racji tego że jesteśmy ze sobą dopiero 3 msce coś na typ kalendarza adwentowego odpada. Mam kompletny "reset pomysłowy"
Kiane1892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 09:33   #3550
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiem że lubi podróżować. (ma zamiar zostać geografem w przyszłości O jaaa ) Ogólnie dużo się ruszać, oglądać filmy wieczorami. Książka jako prezent odpada. Jakbym mogła to podarowałabym mu słońce, bo tak bardzo je kocha I co jeszcze... dowiedziałam się że na początku czerwca wyjeżdża do Skocji - zaraz po swoich urodzinach. Więc może coś co by Mu przypominało o mnie tam daleko? Tylko nie wiem co to może być. Z racji tego że jesteśmy ze sobą dopiero 3 msce coś na typ kalendarza adwentowego odpada. Mam kompletny "reset pomysłowy"
To może kup mu to co ja swojemu. Tą ramke cyfrową. Będzie se mógł w tej szkocji twoje fotki obejżeć i jakiś fajny film. Chłopaki raczej lubią takie gadżety.
Stary 2009-05-11, 09:45   #3551
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
jak przeczytałam o tym słoncu pierwsze na mysl przyszło mi to
http://www.toys4boys.pl/Slonce-i-Ksi...ku-item96.html

nie wiem mojemu raczej by sie nie spodobało z racji tego że jest praktyczny... ale skoro jestescie razem dopiero 3 miesiace to moze jakis pomysł jest

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-11, 10:17   #3552
zakreconysloik
Raczkowanie

no i ja też się dołączę i będę marudzić, że nie mam pomysłu na prezent. A mianowicie mój mężczyzna ma w środę trzynastego urodzinki i kompletny brak wyobraźni. Moj TŻ ma 24 lata, łowi, bawi się w paintball, a najgorsze jest to, że jest on osoba, ktora wszystko ma. Przyznam, że myslalam o torciku, ale jest jeden problem, gdyz nigdy nic nie pieklam
zakreconysloik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 14:42   #3553
moniquesnails
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do moniquesnails GG do moniquesnails
Dot.: Re: co na prezent dla 24-letniego faceta???/

Ja na przykład na drugą rocznicę ze swoim facetem zrobiłam sobie profesjonalną sesję zdjęciową. Mam tu na myśli akty Zaraz idę wywołać co nie co i wrzucić to do albumu :p jestem ciekawa reakcji :p, co o tym sądzicie? Rocznicę mam w piątek:p potrzebuję jakiegoś supr klimatycznego pomysłu na scenerię romantycznego wieczoru :d macie pomysł? czekam na waszą inwencję:p
moniquesnails jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 14:47   #3554
moniquesnails
Raczkowanie

Dot.: błagam pomocy...

Ale super pomysł hehe chyba sama go wykorzystam bo mam w piątek 2 rocznicę z facetem niestety nie umiem Ci pomóc, ale jak coś wymyslę to napiszę
Stary 2009-05-11, 14:52   #3555
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniquesnails Pokaż wiadomość
Ja na przykład na drugą rocznicę ze swoim facetem zrobiłam sobie profesjonalną sesję zdjęciową. Mam tu na myśli akty Zaraz idę wywołać co nie co i wrzucić to do albumu :p jestem ciekawa reakcji :p, co o tym sądzicie? Rocznicę mam w piątek:p potrzebuję jakiegoś supr klimatycznego pomysłu na scenerię romantycznego wieczoru :d macie pomysł? czekam na waszą inwencję:p
o kurcze:-O akty w sumie faceta bym sie nie wstydziła ale fotografa owszem a sceneria... hmmm.... mogłabys np. wyciąć serduszko i napisać żeby podożał za zdjęciami czy coś tam potem poukładać zdjęcia na których kolejno ściągasz jedną żecz a na końcu ty całkiem naga w wannie pełnej piany. dodatkowo jakaś romantyczna muza świeczki wino

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:
o kurcze:-O akty w sumie faceta bym sie nie wstydziła ale fotografa owszem a sceneria... hmmm.... mogłabys np. wyciąć serduszko i napisać żeby podożał za zdjęciami czy coś tam potem poukładać zdjęcia na których kolejno ściągasz jedną żecz a na końcu ty całkiem naga w wannie pełnej piany. dodatkowo jakaś romantyczna muza świeczki wino
oczywiście pomysł dobry jeżeli macie wolną chate albo razem mieszkacie
Stary 2009-05-11, 17:47   #3556
Kiane1892
Przyczajenie

Cytat:
To może kup mu to co ja swojemu. Tą ramke cyfrową. Będzie se mógł w tej szkocji twoje fotki obejżeć i jakiś fajny film. Chłopaki raczej lubią takie gadżety.

Ja myślę że bardzo lubią Rzecz w tym, że ja nie mam tyle kasy :/
Ja myślałam o czymś takim do 50 zł.... niekoniecznie sklepowego. Tylko pomysłu na oryginał mi brakuje.

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
jak przeczytałam o tym słoncu pierwsze na mysl przyszło mi to
http://www.toys4boys.pl/Slonce-i-Ksi...ku-item96.html

nie wiem mojemu raczej by sie nie spodobało z racji tego że jest praktyczny... ale skoro jestescie razem dopiero 3 miesiace to moze jakis pomysł jest
To tak samo jak mój... jest praktyczny. Kurde no ja już sama nie wiem. Zawsze mam problem
Kiane1892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 18:22   #3557
moniquesnails
Raczkowanie

słuchajcie już wywołałam te akty i już wszystko wklejone do albumu hehe nie chwaląc się na dwóch wyszłam jak Wenus z Milo hehe;p niestety ten pomysl z wanną się u mnie nie sprawdzi, bo: a) nie mieszkamy razem, b)nie mam wanny i c) moje mieszkanie jest tak małe, że droga do łazienki to 2 metry chyba:p bo jest na przeciw wejścia do mieszkania ale super pomysł dla kogoś z domem i np schodami dziekuję kochana

ale znalazłam na innym wątku pomysł dziewczyny dot. aktu własności kobiety na piśmie dla faceta i myślę, że to super pomysł sama zastanawiam się czy nie wrzucić czegoś takiego między strony mojego albumu:p
Stary 2009-05-11, 18:36   #3558
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja myślę że bardzo lubią Rzecz w tym, że ja nie mam tyle kasy :/
Ja myślałam o czymś takim do 50 zł.... niekoniecznie sklepowego. Tylko pomysłu na oryginał mi brakuje.

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

To tak samo jak mój... jest praktyczny. Kurde no ja już sama nie wiem. Zawsze mam problem
to może taką poduszke z nadrukiem twojego zdjęcia albo kubek też z nadrukiem. albo breloczek na klucze z grawerem

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
słuchajcie już wywołałam te akty i już wszystko wklejone do albumu hehe nie chwaląc się na dwóch wyszłam jak Wenus z Milo hehe;p niestety ten pomysl z wanną się u mnie nie sprawdzi, bo: a) nie mieszkamy razem, b)nie mam wanny i c) moje mieszkanie jest tak małe, że droga do łazienki to 2 metry chyba:p bo jest na przeciw wejścia do mieszkania ale super pomysł dla kogoś z domem i np schodami dziekuję kochana

ale znalazłam na innym wątku pomysł dziewczyny dot. aktu własności kobiety na piśmie dla faceta i myślę, że to super pomysł sama zastanawiam się czy nie wrzucić czegoś takiego między strony mojego albumu:p
to nie zastanawiaj sie tylko wrzuć super pomysł. najlepiej na pierwszej stronie. a puźniej zobaczy jaka "własnosć" ma też musze nad tym pomysleć bo podoba mi sie ten pomysł tylko ja nie wiedziałabym co tam napisać ja nawet z wypracowaniami miałam problemy w szkole. Nie jestem twórcza że tak powiem...
Stary 2009-05-11, 18:42   #3559
moniquesnails
Raczkowanie

Cytat:
to może taką poduszke z nadrukiem twojego zdjęcia albo kubek też z nadrukiem. albo breloczek na klucze z grawerem

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

to nie zastanawiaj sie tylko wrzuć super pomysł. najlepiej na pierwszej stronie. a puźniej zobaczy jaka "własnosć" ma też musze nad tym pomysleć bo podoba mi sie ten pomysł tylko ja nie wiedziałabym co tam napisać ja nawet z wypracowaniami miałam problemy w szkole. Nie jestem twórcza że tak powiem...

A żebyś wiedziała wrzucę i wiesz co? jak już będę miec gotowy (mam czas do piątku) to Ci tu podrzucę co napisałam:p coś na pewno wymyślę:pciekawy pomysl i do takich poważnych aktów (sceneria to opsuszczony dom i las, wiec wszedzie cienie listeczków itd) cos takiego pół żartem pół serio na pewno sie przyda hehe
Stary 2009-05-11, 18:50   #3560
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
A żebyś wiedziała wrzucę i wiesz co? jak już będę miec gotowy (mam czas do piątku) to Ci tu podrzucę co napisałam:p coś na pewno wymyślę:pciekawy pomysl i do takich poważnych aktów (sceneria to opsuszczony dom i las, wiec wszedzie cienie listeczków itd) cos takiego pół żartem pół serio na pewno sie przyda hehe
super czekam
Stary 2009-05-12, 15:58   #3561
Gosiaczek2507
Zadomowienie

GG do Gosiaczek2507

witam a ja myślałam by TŻ na urodziny dać swoje zdjęcie w bieliźnie co o tym myślicie?? tylko nie wiem jak to wsumie zrobić w jakiej scenerii

blog

http://tworczoscgosiaczka.blogspot.com/
Gosiaczek2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 21:32   #3562
moniquesnails
Raczkowanie

dobry pomysł znajdz fajnego fotografa (moge Ci pomoc tylko powiedz z jakiego jestes miasta) :p i fajna sceneria to pokoj hotelowy z jakims ciekawym retro wystrojem
tylko wynajecie to wydatek rzedu 110-200zl
a tak to to jakas łąka z wysoką trawa
Stary 2009-05-12, 22:04   #3563
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym taka sesje chciala , ale nie mam gdzie zrobic.
Stary 2009-05-12, 22:14   #3564
moniquesnails
Raczkowanie

ale z jakiego jesteś miasta? bo ja mam znalomości w branzy i mogę Ci poszukać fotografa takiego który nie zerżnie Ci zabardzo portfla lub w ogole nic nie wexmie:p
Stary 2009-05-12, 22:16   #3565
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
ale z jakiego jesteś miasta? bo ja mam znalomości w branzy i mogę Ci poszukać fotografa takiego który nie zerżnie Ci zabardzo portfla lub w ogole nic nie wexmie:p
Mieszkam w bardzo malym miescie i wykluczam taka sesje u siebie.
Stary 2009-05-13, 11:14   #3566
ZiomMO
Raczkowanie

GG do ZiomMO

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
Mieszkam w bardzo malym miescie i wykluczam taka sesje u siebie.

sama z koleżankami zrób sobie zdjęcia ,a pozniej obrób w ładnie photoshopie ;p
Albo jedz do najblizszego większego miasta- ja mieszkam na wsi i trzeba sobie radzic xD

Edytowane przez ZiomMO
Czas edycji: 2009-05-13 o 11:18
ZiomMO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 13:50   #3567
Ta jedyna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ZiomMO Pokaż wiadomość
sama z koleżankami zrób sobie zdjęcia ,a pozniej obrób w ładnie photoshopie ;p
Albo jedz do najblizszego większego miasta- ja mieszkam na wsi i trzeba sobie radzic xD
Ja też mieszkam w małym mieście, więc po prezent muszę jechać.
Stary 2009-05-13, 15:00   #3568
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ta jedyna Pokaż wiadomość
Ja też mieszkam w małym mieście, więc po prezent muszę jechać.
no właśnie małe miasto to żadna przeszkoda możeswz jechać do innego najbliższego albo poprośić koleżanke
Stary 2009-05-13, 15:03   #3569
Ta jedyna
Rozeznanie

Zgadzam eis z koleżankami. Z resztą mała miejscowość ma wiele uroków, których nie ma wielkie miasto.
Stary 2009-05-13, 16:22   #3570
kapeluszka17
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to kapeluszka17

witam...Jestem Agnieszka..mam 18 latek:P to moj pierwszy post na tym forum...prosze o wyrozumialośc...
mam problem..mój facet ma urodziny 21 i nie mam pojecia co mu moge kupic jesteśmy ze soba prawie 9 miesiecy

dostal juz odemnie perfum, antyrame,album,bokserki,l ancuszek,podkoszulke,posc iel w serducha(jest sliczna)...
odpadaja jakies tam pierdoły typu kubki ze zdjeciem,poduszki,itd.

inetresuje sie sportem...chodzi na siłownie... muzyki slucha różnej tak wiec plyty odpadaja... no nie wiem co moge jeszcze o nim napisac...ogólnie jest spokojny..chociaż nie zawsze... jest to dusza romantyka...

proszę o prpoozycje...aha prezent tak w granicach 50-100zl..
kapeluszka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości