|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
Mohnka - przykro mi
|
|
|
|
#3542 |
|
Zadomowienie
|
heeej Majowe
![]() jak ładnie dzisiaj za oknem, wiosennie sie w końcu robi Black ja też ćwiczę codziennie, żeby Malutka się obróciła. Niby się porusza, zmienia położenie, czasami tak że zaboli ale czy jest obrócona główką w dół. nie potrafię stwierdzić :/ Tż maluje pokoik cieszę się że w końcu wybraliśmy farbę i będziemy mogli łóżeczko kupić, komodę itd. Jutro mam gości, kuzynki przyjeżdżają, ale nie na noc więc nie będzie tyle latania wokół
|
|
|
|
#3543 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprawdzę ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3544 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mohnka zobacz, ile już wytrzymałaś, ta baba zaraz wyjdzie i będziesz miała spokój
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
Talusia, a od którego sprzedawcy te prześcieradła?
|
|
|
|
#3546 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Kochane! 😘😞 ale jakoś ogarnął mnie smuteczek, chciałabym skończyć chociaż 37 tydzień.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3547 |
|
Zadomowienie
|
Tż mi przywiózł arbuza i colę
![]()
|
|
#3548 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mohnka szkoda, że nie możesz wyjść i jesteś ciągle uwiązana do łóżka... Ale zobacz jak niewiele już Ci zostało, dopiero co marzyłaś o skończonym 30tc, potem 32, 34... teraz tak naprawdę już zaraz będziesz miała skończony 37tc i donoszoną ciążę jeszcze chwila i maleństwo będzie z Tobą i będziecie chodzić na wspólne spacerki na świeżym powietrzu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze że tyle wytrwaliście i nawet jeśli coś się zacznie dziać to Maluszek jest na tyle duży, że pewnie nawet nie będzie wiedział co to inkubator i szybko wyjdziecie do domku A najlepiej jakbyście wytrwali jeszcze 3-4 tygodnie to byłoby cudownie Wierzę, że będzie wszystko ok
|
|
#3550 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kochana zostały nam niecałe 3 tygodnie do 37 tc dasz radę ❤️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3551 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkie z renee
![]() Mohnka tyle wytrzymałaś to te ostatnie tygodnie nie będą problemem, a dla synka lepiej jak posiedzi jeszcze troszkę
|
|
#3552 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#3553 |
|
Wtajemniczenie
|
Arbuz!!!
Kupiłabym, ale kto mi go zaniesie do domu
|
|
#3554 |
|
Zadomowienie
|
Do Tż dzwoń
ewentualnie mogę się podzielić
|
#3555 |
|
Konto usunięte
|
Czy ja dobrze widzę?! Arbuz Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
Z ciekawości zmierzyłam moje ukochane balerinki i są tak okropnie ciasne, że nie wiem, czy dam radę w nich chodzić?
Felicity, czy na tej stronie z butami masz podany skład/tworzywo? Nie mogę dotrzeć do takich informacji? |
|
|
|
#3557 |
|
Wtajemniczenie
|
Z uk mi nie przywiezie
Będę liczyć na tate
|
|
#3558 |
|
Zadomowienie
|
Mohnka a kiedy będziesz mieć usg szyjki? Może wyjdzie że jest lepsza
|
|
|
|
#3559 |
|
Zadomowienie
|
Oj nie wiedziałam, że jest w UK, musiałam gdzieś to przeoczyć, przepraszam...
Idę sie ogarnąć, bo siedzę wciąć w piżamie
|
#3560 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
|
|
|
#3561 |
|
Zadomowienie
|
też bym zjadła arbuzola
![]() idę dzisiaj na zakupy spożywcze z mężem to może kupię jak będzie ![]() a teraz sobie zjem troche biszkoptów i kokosowych ciasteczek heh |
|
|
|
#3562 |
|
Rozeznanie
|
Ja bym zjadła truskawki, ale takie prawdziwe, ze swojego ogródka
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- I jeszcze maliny i poziomki 😍 om nom nom Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3563 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Arbuz! 😁 też bym zjadła. Albo brzoskwinie kupne w sosie takie do deserów w słoiku 😁
Zbieram się do gina. Dzisiaj ma potwierdzić czy aby na pewno siusiora nie widać. Mam z tego powodu małego stresa bo ja już wszystko pod dziewczynke mam 😱 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3564 |
|
Konto usunięte
|
Kwietniówka której wczoraj wody odeszły urodziła
!Co raz bliżej nas :d |
|
|
|
#3565 |
|
Rozeznanie
|
Kiwaczka, to trzymamy kciuki, żeby tam nic nie urosło między nóżkami
|
|
|
#3566 |
|
Zadomowienie
|
Happines ja w ogóle nie mogę się doczekać nowalijek, warzyw takich jak szparagi które uwielbiam
![]() Kiwaczka pewnie będzie dziewoja ![]() ostatnio też miałam takie myśli, że co jak to chłopiec. Chwilę sobie to wyobrażałam ale zaraz odgoniłam te myśli:P nie nie, będzie dziewczynka i już :P |
|
|
|
#3567 |
|
Zadomowienie
|
Mohnka lez grzecznie, trzymamy kciuki
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3568 |
|
Zadomowienie
|
Mohnka przykro mi, ze najpierw narobili Ci nadziei a teraz Cie znow strasza, przydałoby sie wiecej odpowiedzialnosci u lekarzy za rzeczy, ktore mowia
ale Ty jestes zuch i dasz rade prawda? Feliciti bardzo ladne buty, az poczulam wiosne ja mam zamiar sie obkupic w wiosenno- letnia garderobe w czerwcu bo ma nadzieje,ze waga mi zie juz zdazy ustabilizować a dwa beda wyprzedaże pisalam juz kiedys ze ja moglabym chodzic wylacznie w sukienkach, nobla temu kto je wymyslil ![]() Camomile moim zdaniem mop obrotowy z wiadrem to genialne urzadzenie, moja mama ma i jest zachwycona, miska moze sie schowac bo wiadro samo odwirowuje mopa, wystarczy naciskac noga na pedal a z miska to czlowiek musi sie meczyc wykrecajac recznie ![]() Bambi i jaki kolor scian ostatecznie wybraliscie? ![]() Chcialam Wam jeszcze napisac o wczorajszych zajeciach w sr, bylo o pielegnacji malucha, ćwiczylismy na fantomach przewijanie, ubieranie i kapiel, to ostatnie robili mezowie poniewaz polozna powiedziala ze to oni powinni kapac dzieci zeby mamy mialy chwile wytchnienia jestem dumna z meza bo bardzo dobrze mu szlo, mam nadzieje ze przy noworodku bedzie mial rownie wprawna rękę powiem Wam ze w naszej szkole maja wszystkie sprzety i akcesoria z firmy chicco tej co robi dostawke do lozka no i one sa rewelacyjne, szkoda tylko ze tak drogie w kazdym razie dostalismy fajne prezenty- butelke z avent, butelke lovi oraz smoczek lovi 0-2 m-ca wiec super bo ja kupilam te wieksze a ten bedzie do szpitala w razie wu choc polozna mowila zeby wstrzymac sie z podawaniem go dziecku przez przynajmniej w pierwsze tygodnie, male pudelko sudocremu i sporo probek: pieluszki pampers, lovela do bialego, emolium itd, do tego mnostwo jakichs gazetek i broszur dla rodzicow, mile sie zaskoczylam tymi gratisami
|
#3569 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja powiedziałam, że latem biorę małą w wózek pod altankę, sobie rozkładam leżak i objadam się truskawkami i wszystkimi możliwymi owocami i korzystam ze słońca, bo latem zawsze pracuję i od 10lat to będą moje pierwsze prawdziwe wakacje, jak za czasów szkolnych
|
|
#3570 |
|
Rozeznanie
|
No pewnie, że dam radę.. To już nie problem leżeć. Problemem dla mnie jest to, że zwątpiłam, że wytrzymamy do skończonego 37. Kazalam Tz spakować torbę... Muszę zrobić listę i mu wysłać, bo różnie może być.
Poza tym to usg mam w poniedziałek. Oj ten brzuch wstrętny musi się tak napinać... 😩 muszę ograniczyć to chodzenie maksymalnie, żeby wytrzymać 2 tygodnie jeszcze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.

cieszę się że w końcu wybraliśmy farbę i będziemy mogli łóżeczko kupić, komodę itd. 

jeszcze chwila i maleństwo będzie z Tobą i będziecie chodzić na wspólne spacerki na świeżym powietrzu

czy u którejś jest możliwość porodu w kwietniu?
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ale Ty jestes zuch i dasz rade prawda? 
w kazdym razie dostalismy fajne prezenty- butelke z avent, butelke lovi oraz smoczek lovi 0-2 m-ca wiec super bo ja kupilam te wieksze a ten bedzie do szpitala w razie wu choc polozna mowila zeby wstrzymac sie z podawaniem go dziecku przez przynajmniej w pierwsze tygodnie, male pudelko sudocremu i sporo probek: pieluszki pampers, lovela do bialego, emolium itd, do tego mnostwo jakichs gazetek i broszur dla rodzicow, mile sie zaskoczylam tymi gratisami