|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grupa Wsparcia Puszystych/pulchnych Wizażanek :)
Doznalam olsnienia
Jak przeszukam allegro i znajde to czego potrzebuje wyjasnie wam o co chodzi
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo to brawa dla Niego za wytrzymałość
![]() a propos spódnic - ja je bardzo lubię, ale.. też wszystko zależy od spódnicy jak mam luźne, rozkloszowane, zwiewne, np takie 'cygańskie' to jest wszystko ok i nie mam obtartych ud, ale jak np wrzucę na tyłek jeansową, czy sztywną płócienną to umieram 2 dni..
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item203884614_...ica_44_46.html
Myslicie ze taka spodniczka jest dobra dla okraglej figury? http://www.allegro.pl/item203051805_...a_r_xl_44.html lub taka?
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), najlepsze są pierwszy raz sama widzę, że mnie coś wyszczupla, nigdy tego nie widziałam, a ta spódnica jest wygodna, przewiewna, wyszczupla i z udami nic się nie dzieje
|
|
#3545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prosze
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
wycielam tło cobyś się nie wystraszyła
|
#3547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak miedzy nami wizazankami jaki masz rozmiar? Ja 42 lub 44 zalezy od spodni A spodnica sliczna- oddaj
|
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie oddam, bo jestem w niej zakochana
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedzie dobra -oddaj najwyzej sie zrobi zaszewke-lepsza za duza niz za mala.Ja jak zdam matematyke w poniedzialek kupie sobie kiecke A jak nie to bede skazana na spodnie- sama sobie to postawilam
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam takie spódnice. Składam zamówienie na czerwoną lub bordową, bo kupiłam słodkie japonki, które nie pasują hcyba do niczego z mojej szafy.
|
|
|
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powaznie to japonki-mowisz ze slodkie -zobaczymy
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
Mają cieńkie paseczki, podeszwa jest czarna, lamówka i paski czerwone lub bordowe (raczej ciemna czerwień) w białe groszki. Kupione w Diversie.
Uwaga, reklama ---> Fanki japonek, do Diversa marsz! Ciekawe wzory i korzystne ceny.
|
|
|
|
#3555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A korzystne ceny tzn?Bo ja za japonki nie dalabym wiecej niz 20 zl ![]() Mam 3 pary takich jak te http://www.allegro.pl/item202748666_..._jak_nowe.html Tylko ten kwiatek 2 razy wiekszy od tego tutaj.Mam zolte czerwone i granatowe.
|
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swoje kupiłam za 29 złotych.
Te z kwiatkiem...hmm. Może 10 lat temu...
|
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A takie pytanie z serii filozoficznej nieco a nie che tworzyc nowego watku. Czy wypada chodzic w japonkach do kosciola?Ja na to jeszcze nie wpadlam- a wiele dziewczyn tak robi
|
|
|
#3558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Przez Ciebie wpadlam na szatanski pomysl.
![]() Proponuje wam zabawe pt. "Co masz w swojej szafie?" ![]() Ilona, wg mnie japonki do kosciola nie wypadaja. Tak samo jak miniowki...
|
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niestety nie pokaze co mam w szafie bo nie mam aparatu Mam duzo.. bałaganu
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie (guru nie jestem, nie chodzę do kościoła) nie wypada, i to nie tylko w japonkach, ale w butach z odkrytymi palcami. Tym bardziej NIE, jeśli masz na myśli te z kwiatkami, moim zdaniem typowo plażowe.
W środę mam pierwszy egzamin. Zakładam spódnicę. Muszę kupić jakieś cieńkie pończochy, bo z gołymi nogami nie pójdę, a w rajstopach się ugotuję. Aniu, proszę, zaczynaj.:P Ja musiałabym najpierw poświęcić ze dwa dni na sprzątanie.:P (Poza tym nie mogę zmniejszać zdjęć. )
|
|
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
Sis, fajny pomysł! idealna okazja do zrobienia porządku w szafie i powystawiania rzeczy, których nie będę nosiła, na Allegro
zakładamy wątek na Modzie z zawartością szaf XX(X)Lek?
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
kobitki a mnie wszystki spodnice obcieraja :/ czy luzna dluga krotka :/ dzis na egzaminie bylam w spodniach i sie upieklam... nie wspomne o niewygodnych butach(12 cm;p) a poza tym to egzamin z dydaktyki poszedl strasznie napewno nie zdam:/
|
|
|
|
#3563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cmoksia, jak chcesz mozna zalozyc
Ja szukam przescieradla jakiegos zeby polozyc pod ciuchy jak bede zdjecia robic. Od wczoraj znalezc nie moge...
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
12 cm? Współczuję. Dydaktyki jeszcze bardziej.
Aniu, może masz biały obrus.
|
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
postanowiłam, że jednak w tym pójdę na wesele.. kolor to taka czerwień złamana różem.. (w ciemnym, sztucznym świetle H&M wyglądała bardziej czerwono
) ale do tego to już mi w ogóle nic nie pasuje długość - za kolanajeszcze niewyraźne zdjęcie mi wyszło :/ przyszly rzeczy z bon prix albo sweterek 40/42, który jest idealny jeszcze nie wiem jak kostium
|
#3566 |
|
Rozeznanie
|
A ja wam nie pokarzę
bo nie mam szafy ! Serio nie mam i już, za to mogę pokazać wam mój regał długość 5m, wysokość 3m zajmuje cała ścianę w moim pokoju, he he dobrze że mam jeszcze 3 ściany bo bym się nie pomieściła
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
sliczna sukienka
![]() a mam pytanie co trzeba zrobic aby zamawiac w bon prixie?bo ja kiedys chcialam zamowic na stronie internetowej b.p stanik ale potrzebny byl nr klienta- jak go zdobyc bo sie nie doczytalam i czy tam rozmiary sie zgadzaja bo boje sie kupowac bez przymierzania :/
|
|
|
|
#3568 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim
Cmoksia świetna sukienka. Hejasz cieszę się że się mogłaś pośmiać....ale taka jest prawada ![]() Naszata mnie dopiero tej zimy rzuciło na spódniczkę i teraz kupiłam drugą letnią....ale już wiem że w niej chodzić nie będę....chyba głupia byłam i zapomniałam dlaczego ich nie noszę A jeśli chodzi o japonki to mam 4 pary ciemno złote, czarne, jasnozielone i czerwone![]() Szpiegu z tym pokazywaniem wnętrzości szafy to fajny pomysł a zdjecia tak jak _Totally_ powiedziała na obrusieBuziaki dla Was
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
|
|
|
#3569 |
|
Zadomowienie
|
No i zapomniałam się pochwalić
![]() Byłam dziś na polowaniu w raju ubrań tzn w ciucholandzie. Kupiłam dwie pary sponi cienkich na lato jedne szaro-granatowe (bliżej nie określony kolor), a drugie w cieniutkie pionowe paseczki niebieskie, granatowe, brazowe. No i oczywiscie kupiłam bluzkę ciemnozieloną ze stójką rozpinaną, fuksjową bluzkę z rękawkiem 3/4 i jedną na grubszych ramiączkach grafitową.... ![]() Jak wyschną po praniu to moze jakos wykombinuje zdjęcia moim fonem ![]() Ale i tak najwięcej frajdy sprrawiła mi branzoletka na nogę z india-shopu taka co dzwoni jak się chodzi ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
|
|
|
#3570 |
|
Zadomowienie
|
Przed chwilą widziałam teledysk nowej piosenki Pink "Dear mr president"..... i może to głupie ale sie popłakałam..... Przypomniało mi się jak w Iraku zginał mojego brata ciotecznego przyjaciel...
był żołnierzem.....Genialna piosenka.......
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.

Jak przeszukam allegro i znajde to czego potrzebuje wyjasnie wam o co chodzi

) ale do tego to już mi w ogóle nic nie pasuje