|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]() Też mnie martwi wycofanie Diamentowych szmineczek, bo choć żadnej nawet w połowie nie zużyłam, to jednak je lubię i myślę o ponownym zakupie kiedyś tam ![]() A z galaretek w takim razie czereśnia z gałką będzie moja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3542 |
Czekam na Ragnarok
|
Ja mam pytanko... Brakuje pliku DSC202004, przedtem jest Planet Spa śródziemnomorska, a potem maszynka do golenia. Może gdzieś się zagubił??? Bo miałam nadzieję, że scrub i krem do ciała śródziemnomorski będzie w tej promocji (2 za 32,90), a tu nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
Raczkowanie
|
Asiuchna - jako maniaczka Avonu dołączam się do dzięków wszelkich
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3544 |
Przyczajenie
|
![]()
witam wszystkich serdecznie;-))fajowo tutaj.Ogladnełam sobie katalog najnowszy Avonu i mam radoche!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3546 |
Raczkowanie
|
mam podglad fakturki i o dziwo zero brakow a zamowienie na 1300 zl nie przyjda tylko kolczyki z internetowej (mam pecha to jzu 2 ktore chce wziasc) nie bede moze zajmmowac miejsca i pisac co przyszlo bo sporo tego a widze ze dziewczyny wyzej juz wymienialy (niektore kosmetyki sie powtarzaja u mnie) jak cos to pytac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Raczkowanie
|
Ja mam w brakach z kat. 03 szminke PW z demo, kolor Stay Pink
|
![]() ![]() |
![]() |
#3548 |
Raczkowanie
|
Ja również przyłączam się do podziękowań za katalog. Spodobała mi się tylko ta galaretka czereśnia i gałka muszkatołowa tylko ciekawe jak ona będzie w użytkowaniu - pudełko od kremu pod prysznicem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę tylko olejek ,żel i maseczkę do włosów |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3550 |
Zakorzenienie
|
hej z serii srodziemnomorskiej jest tylko zel kapielowy, olejek do ciała i maseczka do włosów
|
![]() ![]() |
![]() |
#3551 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3552 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Zadomowienie
|
Ja obejrzalam katalog, bardzo z grubsza, i cos czuje ze troche wydam. Pewnie na kolorowke - wreszcie nowe PW w promocyjnej (promocja z tuszem w k04 mnie nie interesuje, bo ile mozna kupic takich samych tuszy)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3554 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Raczkowanie
|
hihihi oni robia rozne dziwne rzeczy
|
![]() ![]() |
![]() |
#3556 |
Zakorzenienie
|
Asiuchna!
![]() mam pytanie: w promocji jest zestaw biżuterii Claribel, ale nie dowidzę ceny ![]() dopatrzyłam się jednak ![]() ![]()
#3557 |
Zakorzenienie
|
Nie mogłam sie oprzeć i weszłam zobaczyć nowy katalog
![]() Te galaretki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asiuchna jesteś wielka ![]() ![]() ![]() Aha, dostałam dziś moje kosmetyki i zaległy zestaw SPA z oliwką ![]() ![]()
#3558 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3559 |
Wtajemniczenie
|
Asiuchna wielkie dzięki
![]() ![]() ![]() zaraz obejrzę katalog ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3560 |
Raczkowanie
|
Obejrzałam ponownie katalog i zrobiłam sobie wstepną listę,którą będę musiała niestety sporo ukrócić.jednak sporo mi się spodobało i to dość drogich przyjemności
![]() Aha.I mam pytanko w sumie do Kalex,bo widziałam,że zamawiała spray zwiększający objętość włosów.Ja się zawsze zastanawiałam czy to działa i juz parę razy zamierzałam kupić ale w końcu nigdy nie kupiłam.Mam spray przedłuzający świeżość włosów i muszę przyznać,że coś w tym jest i jestem z niego zadowolona(na pewno kupię nowy jak się skończy).No ale wracając do tematu...Czy ten spray zwiększający objętość naprawdę działa?jaki on jest?Opłaca się go kupować??Jesli któraś z was go miała to proszę o pomoc i z góry dziękuję ![]() Pozdrawiam wszystkie AVONOMANIACZKI ![]()
#3561 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety z serii śródziemnomorskiej jest tylko żel kąpielowy, olejek do ciała i maseczka do włosów.. Wytłumaczcie mi jedno... Mam fakturę z zamówiniem z kat. 4, no i ona jest z dnia 02.02.2007 na ostatniej stronie jak zwykle: Terminy wyliczania bazy opustu i kwoty Klubu Róży Kampania nr200703 od:2006-12-23 do:2007-01-19 Kampania nr200704 od:2007-01-20 do:2007-02-16 A wyżej: Sprzedaż z faktury została zaliczona do kampanii 200703 No i zgodnie z zasadami realizacji zamówień bez kosztów realizacji małego zamówienia... cytuję: Warunki zwolnienia z opłaty to: - wartość sprzedaży w kampanii wynosi min.150 zł - kolejne zamówienia w tej samej kampanii( po osiągnięciu wymaganej sprzedaży) osiągają wartość pow. 50 zł. No i teraz jak zamówię na II termin na ponad 5 dych i będzie już następna kampania to dadzą mi dyche za koszty małego zamównia ![]() Czemu ta sprzedaż jest do tej kampani jak wg tych terminów powinna być do następnej? Wie może ktoś, czy mam pisać do tych śmiesznych babek z avonu... ![]()
![]() |
#3562 |
Zakorzenienie
|
Katalog jak dla mnie jest taki średni, niebardzo mnie zaciekawił, ale bardzo dziękuję za skan
![]()
#3563 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A mnie dziś udało się pojechać do Krakowa i dodatkowo udało mnie się wstąpić do Coku-poglądałam sobie wszystkie rzeczy z katalogu 3 i 4 i tak z torebki irlande jednak rezygnuje bo jakaś malutka mnie się wydała, no i te rączki jej naprawde są sztywne tak jak pisała mi to aniamik. Rezygnuje z niej głownie, że wydaje mnie się malutka, a ja wole troszke większe torebeczki ![]() Obejżałam ponadto całą biżuterię i jedynie do gustu przypadła mi kolekcja biżuterii delphi oraz branzoletka sintra srebrna - i nad którąś z tych dwóch rzeczy pomyśle aby sobie kupić. Chciałabym również podziękować Asiuchnie za umieszczenie katalogu 5 ![]() Katalog 05 właśnie przedchwilką sobie ściągłam i obejżałam i musze przyznać, że mało rzeczy mnie zainteresowało. Najbardziej kusi mnie lawendowy płyn do kąpieli i paletka cieni w kremie z CT-odcienie te brązowe i to by było na tyle. ....czy ja dobrze widze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3564 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wedle wszystkiego co tam pisze powinno być na 200704. Ale to może ja czegoś nie rozumiem,bo ja się na tych zawiłosciach nie znam.Wydaje mi się,że to może być jakiś błąd ![]() ![]()
![]() |
#3565 |
Zadomowienie
|
A z demo ta woda perfumowana True Glow faktycznie zapowiada się ciekawie, a flakonik faktycznie , tak jak ktoś to wcześniej stwierdził przypomina flakonik wód z oriflame a dokładniej z seri life circle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3566 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3567 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ahh ten avon ![]() To może Ty jako trendująca masz inaczej naliczane.. ?:| ale to byłoby bez sensu pisanie że od 20.01 na K04 .. dzwoń isię spytaj co jest
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3568 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Więc naprawdę radzę tam zadzwonić i się upewnić... ![]()
![]() |
#3569 |
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się nad lśniącą wodą toaletowa Extraordinary.
Czy ktoś ją używał? Jestem ciekawa jak ten brokat się prezentuje, czy jest to delikatny efekt, czy też rzucający się od razu w oczy blask? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3570 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.