|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV
witajcie !!
my już po spotkanku. było zarąbiście !! Xantia to równa laska !! z powrotem dojechałam bez problemu nie licząc niezdecydowania na 2 skrzyżowaniach i "migania" migaczami. zdjęcia będą później bo teraz jedziemy do teściów. szkoda że nie było kropki i olunek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3542 |
Zakorzenienie
|
![]()
jaka cisza ....
ale w pełni zrozumiała ... ![]()
![]() |
#3543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Juleczko, zrób sobie urlop z pracy, zabierz Matiego i przyjedźcie na Mazury ![]() Na spotkaniu było super!! Dzieci poszalały, my z nimi też ![]() ![]()
![]() |
#3544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś u nas była super pogoda. Dziewczyny poszalały na podwórku. Ja też- rąbałam drzewo do kominka i przewoziłam do drwalki. Teraz nie mogę się ruszyć ![]() Ale zaraz dzieci pójdą spać, więc wezmę ciepły prysznic i wypiję piwko. Mąż obiecał masaż
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oprócz tego zmieniłam Matiemu mleko. Do tej pory pił Bebiko z kleikiem lub bananowe, a od tygodnia pije Nestle waniliowe, z tym że nie chce mi się wierzyć, że to to, bo wcześniej dostawał kaszki Nestle, a oe przecież są na mleku Nestle chyba nie? Więc teoretycznie wcześniej powinien mieć jakieś objawy uczulenia lub nietolerancji... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A na Mazurach to jeszcze nigdy nie byłam i bardzo bym chciała być ![]() Fajnie, że spotkanko było udane ![]() ![]()
![]() |
#3546 |
Konto usunięte
|
ajanna, powodzenia w poważnych rozmowach z nastolatką życzę.
![]() ale czy ja wiem czy nastolatki tak w 100% łapią co się do nich mówi... z tego co pamiętam po sobie, to zawsze szczerze udawałam, że wiem o co mamie chodzi, obiecywałam poprawę, .. a i tak robiłam swoje... tylko tym razem tak, by mama się nie połapała. ![]() i teraz, po latach, wiem, że robiłam rzeczy głupie, że gdyby mama sie dowiedziała, to byłaby zmartwiona... ale wtedy uważałam, że wszystko oki, póki mama nie wie. ![]() juleczko, ![]() jeszcze żadna fotek nie wstawiła.. więc teraz będzie hurtem. ![]() ja się dzisiaj ubawiłam jak dziecko. ![]() ![]() I żałuję, że z forum musiałam tak szybko zmykać, ... co na nic się zdało, bo myślałam, że Maksiu w aucie będzie kontynuuował drzemkę, a tu nic z tego, dziecię obudziło się przy przenoszeniu do auta, i cąłą drogę- ponad godzinę- oka nie zmrużyło. Ps.Powiem Wam dziewczyny, że xantia na żywo jeszcze fajniejsza niz wirtualnie. ![]() EDIT: nie załadowało mi fotek, może tym razem się uda... 1. Emilka 2. Ala i Xantia (ona pierwsza wskoczyła w piłeczki ![]() 3. Emilka 4. Michaś i Maksiu 5. Elis. 6. Maksiu i moja siostra Edytowane przez 38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 Czas edycji: 2008-11-08 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Konto usunięte
|
udało się, więc jeszcze...
![]() 1. Michaś- urodzony z niego model 2. Emi 3. Minisia i Elis 4. Maksiu 5. Maksiu i Elis. "PAnie przodem" 6. Emi i Maksiu pod jednym dachem.. Edytowane przez 38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 Czas edycji: 2008-11-08 o 21:11 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3548 |
Konto usunięte
|
i jeszcze...
![]() 1. Emi próbuje wyjść przez okno. 2. Maksiu i jego bryka. 3. Elis dorwała zwierzaka. 4. Kacperek (znów mam go tak mało na fotkach, katia wy chyba uciekaliście mi sprzed obiektywu... 5. Xantia i Elis 6. ja i Maksiu. Edytowane przez 38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 Czas edycji: 2008-11-08 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Rozeznanie
|
my wróciliśmy od teściów, Kacpero śpi więc mam chwilę żeby wkleić fotki i oczywiście też hurtem
1,2,3 zdjęcie z zoo z ostravy tydzień temu 4.Maksiu 5. lea z Maksiem 6. Ania z Michasiem Edytowane przez katia21 Czas edycji: 2008-11-08 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3550 |
Konto usunięte
|
i ostatnia porcja fotek, teraz czekam aż reszta ślązaczek
![]() 1. izuniak z Emi. 2. Maksiu 3. Michaś 4. Maksiu 5. katia i minisia 6. tak wyglądał kącik zabaw przeznaczony dla najmłodszych dzieciaków. [B]ajanna, [B] na fotce, która wkleiła katia widać mój nowy kolorek. a tak na marginesie: Xantia, cały czas mam wrażenie, że skądś znam Twoją znajomą... swego czasu znałam sporo ludzi z Sosnowca, Czeladzi, i tamtych stron,... Edytowane przez 38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 Czas edycji: 2008-11-08 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Rozeznanie
|
i jeszcze
|
![]() ![]() |
![]() |
#3552 |
Rozeznanie
|
fotki świetne, widać, że się super bawiłyście... czekam na więcej
![]() ![]() ![]()
#3553 |
Rozeznanie
|
i jeszcze kilka
1. panienka z okienka 5. zalotne spojrzenie Edytowane przez katia21 Czas edycji: 2008-11-08 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3554 |
Zakorzenienie
|
Nareszcie
![]() Super, dzieciaczki widać zadowolone, poproszę jeszcze
![]() |
#3555 |
Rozeznanie
|
i żebyście nie czuły niedosytu
3. izuniak szaleje 5. przed obiadkiem 6. lea o zakupach Edytowane przez katia21 Czas edycji: 2008-11-08 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3556 |
Rozeznanie
|
jeszcze jedno specjalnie dla Anuli
|
![]() ![]() |
![]() |
#3557 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W każdym razie do mnie możesz czuć się zaproszona ![]() ![]() No to i ja wrzucam kilka fotek. Dwa pierwsze najlepsze ![]()
![]() |
#3558 |
Zakorzenienie
|
ale wam zazdroszcze dziewczyny.. szkoda ze musialam byc dzis w pracy
![]() fotki slodziutkie ale dzieci mialy zabawe. tak fajnie ogladac te rozesmiane buzki. tylko cos malo jest Katii z Kacperitem ![]() ja mam nadzieje ze jutro dopisze pogoda bo w planach wypad na rynek i zamek.. moze jak nam sie bedzie chcialo to zaliczymy jeszcze Kazimierz ![]() idziemy spac zaraz bo rano treba wstac i posprzatac ten bajzel soro takich znamienitych gosci miec bedziemy Xantia ![]()
#3559 |
Zakorzenienie
|
Ja się melduję na moment po spotkaniu
![]() Było super - tylko szkoda, że Hanusi nie było ![]() Ale na wiosnę Xantia znów przybędzie na śląsk, więc spoko i dlatego Anula szykuj się ![]() Xantia wygląda tak samo jak na fotkach z netu - super i bardzo fajną ma kumpelę ![]() Ja po powrocie do domu zabrałam się za pomoc Robertowi przy panelach i teraz skończyliśmy ![]() ![]() Teraz idę się kąpać, zjem coś i idę spać, bo na 9:00 do pracy, a popołudniu na urodzinki brata ![]() To trzymajcie się i do zaś ![]()
#3560 |
Zakorzenienie
|
![]()
normalnie po fotorelacji 100% zazdrość mnie ogarnęła i żal ze tak daleko jestem od Was
![]() Świetne z Was dziewczyny powiem skrycie, a dzieciaki boskie!!!
![]() |
#3561 |
Zakorzenienie
|
![]()
o ja pierwsza i ostatnia ładne rzeczy
![]()
![]() |
#3562 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak w ogóle dlaczego miodu nie wolno? Xantia ![]() ![]() ![]() A co z tą sprawą, za którą trzymamy kciuki ??? Cytat:
![]() Fajnie dziewczyny że się spotkałyście ![]() ![]() Wszystkie fotki super! Widać, że lea wczuła się najmocniej w zabawę ![]()
![]() |
#3563 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;9624698] EDIT: już jest potem, a tu taka cisza. ![]() ![]() [/quote] Pasuje Ci ten kolor ![]() Cytat:
A ja mam wizytę u fryzjera 29.11 i też robię ciemniejsze. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mateusz w końcu wyrośnie z tego i będzie ładnie spał. [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;9641044]ale czy ja wiem czy nastolatki tak w 100% łapią co się do nich mówi... z tego co pamiętam po sobie, to zawsze szczerze udawałam, że wiem o co mamie chodzi, obiecywałam poprawę, .. a i tak robiłam swoje... tylko tym razem tak, by mama się nie połapała. ![]() i teraz, po latach, wiem, że robiłam rzeczy głupie, że gdyby mama sie dowiedziała, to byłaby zmartwiona... ale wtedy uważałam, że wszystko oki, póki mama nie wie. EDIT: nie załadowało mi fotek, może tym razem się uda... 1. Emilka 2. Ala i Xantia (ona pierwsza wskoczyła w piłeczki ![]() 3. Emilka 4. Michaś i Maksiu 5. Elis. 6. Maksiu i moja siostra[/quote] Powiem z własnego doświadczenia - moja mama nie mała ze mną żadnych problemów wychowawczych. Żle się nie uczyłam, buntu nastolatki nie miałam, jak mówiłam, że wrócę o tej czy o tej, to byłam. Miała ze mną stanowczo za dobrze ![]() Wszystkie zdjęcia z Waszego spotkania super. Widać, że dzieci i mamy świetnie się bawiły. A ja zaraz idę robić obiad. Później jedziemy do kuzyna i na zakupy. Mam nadzieję, że kupię Mikołajowi jakieś ciuszki. No to miłej niedzieli.
![]() |
#3564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mam dzień dziś rozlazły ![]() Xantia mało tego że rąbałam sama drzewo, to jeszcze mąż mnie nauczył posługiwać się piłą spalinową. Bo mamy jeszcze dużo drzewa w mertowych kawałkach, które trzeba pociąć ![]() Po co mi chłop?
![]() ![]() |
![]() |
#3565 |
Rozeznanie
|
To i my się meldujemy
![]() Spotkanie było suuuper ![]() ![]() ![]() Ps: zapomniałyście dodać, że wlazłam w g...o na terenie figloraju ![]()
#3566 |
Konto usunięte
|
izuniak, nie chciałam nic na temat tej śmierdzącej miny wspominać.
![]() ![]() miłej niedzieli kobiety. pa.pa. |
![]() ![]() |
![]() |
#3567 |
Zakorzenienie
|
a skąd tam kupa
![]()
![]() |
#3568 |
Konto usunięte
|
Patrilla, nie udało się ustalić właściciela...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3569 |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;9647098]Patrilla, nie udało się ustalić właściciela...
![]() ![]() ![]() juleczko Hanusia była u mojej mamy wczoraj jak to robiliśmy ![]() Anula no to cieszę się, że będziesz na wiosne u nas na spotkanku ![]() Zaraz jemy obiadek i po 16:00 idziemy na geburtstag do mojego brata ![]() I 3 dni wolnego mam ![]()
#3570 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, fajnie, że się spotkałyście
![]() oglądałam dziś zdj. z Igorkiem i b nam się podobały, a jego najbardziej zauroczyło zdj. roześmianej Emci ![]() a ja się wreszcie wyspałam z pomocą TŻ ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.