|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek o sklepie Victoria's Secret
to sprezajmy sie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3542 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3543 | |
Zakorzenienie
|
wiem
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3544 |
ćwir ćwir
|
Nie da rady tego ogarnąć do jutra, nie ma opcji
![]() ![]() Może ustalmy już jakiś termin? Powiedzmy dziś ostatecznie poproszę kto jest chętny na 100%, roześlę dane do przelewu. Wpłacacie do jutra wieczorem, żebym w czwartek miała wpłaty wszystkie, podajecie linki, składam. Pasi? ![]()
#3545 | |
Zakorzenienie
|
Ćwirko, jeśli nie dasz rady złożyć zamówienia jutro [do jutra jest -20% na przecenione ubrania] - to nie ma powodu, żeby tak się śpieszyć [choć może ostry termin byłby tym razem motywujący
![]() tak, czy inaczej ja jestem chętna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3546 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() szkoda ze nie skorzystamy juz z tej promocji -20%, ale fakt to nie relane, chociażby przezemnie ![]() ![]()
![]() |
#3547 |
Zakorzenienie
|
a można zrobić zamówienie tylko tych osob na ta promocje -20% ktore sa na 100% pewne i wplaca ci bankowo i brały udziały we wczesniejszych zamówieniach????
|
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Zakorzenienie
|
ajajaj..... szkoda;(
zawsze byłoby taniej trochę;( ale może dadzą inna promocje Edytowane przez Goffka Czas edycji: 2010-01-19 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3550 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3551 | |
ćwir ćwir
|
Cytat:
![]() Jeszcze nie wysyłaj przelewu, wszystkie razem wyślecie ![]()
![]() |
#3552 |
Raczkowanie
|
mi sie nie pali, jeszcze bym przejrzala oferte.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Zadomowienie
|
Hej, a moje pytanie gdzieś umknęło
![]()
#3554 |
Raczkowanie
|
No dobra, biorę tę piżamę :P ale może do jutra byśmy podawały linki, bo takim ekspresem to wyszło, że nie miałam czasu się zastanowić.
http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZZ&rfnbr=5240 ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- rozmiar M cena 24,99 $ Edytowane przez astromeriaa Czas edycji: 2010-01-21 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 | |
Zakorzenienie
|
Ćwirko, podaj, proszę, konkrety: do kiedy linki, do kiedy wpłaty, kiedy zamawiasz
jaki kolor tym razem?
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3556 | ||
ćwir ćwir
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
A kolor... Niech będzie ten jaszczurkowo-zielony. Pamiętajcie o wklejaniu zdjęć do posta z linkami, koniecznie! I przy linkach podawajcie ceny.
Moje książki na wymianę: KLIK! Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2010-01-19 o 15:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3558 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy jest ktoś chętny na coś Secret Garden?
![]() ![]() |
![]() |
#3559 |
Zakorzenienie
|
Moich wymarzonych rzeczy nie ma
![]() Sweet Pina a ty masz te koszulki??? bo chyba tez zamawialas Edytowane przez Goffka Czas edycji: 2010-01-19 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3560 |
Wyobraźnią w schemat..
|
Dziewczyny sprawdzajcie czy są rozmiary waszych rzeczy... np. Goffka tych koszulek w rozmiarze S nie ma juz zadnych...
To dodatkowy, niepotrzebny problem w takich zamowieniach... wizazanki nawet nie sprawdzaja czy są rozmiary, a organizatorka w momencie zamówienia czeka na zmiane i traci czas... ![]()
![]() |
#3561 |
Zakorzenienie
|
Aj czyli moje zamówienie poszło w głąb:P
Edytowane przez Goffka Czas edycji: 2010-01-19 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3562 | |
Wyobraźnią w schemat..
|
Cytat:
ale to tylko koszulka jest taka słaba ![]() Zresztą wydaje mi sie, ze teraz VS szyje rzeczy z naprawde słabych tkanin ( nie wiem jak rzeczy z kaszmirem bo nie widziałam ). Porównując materiały z VS i American Eagle różnice są ogromne... ![]() Podsumowujac... w VS oprocz bielizny i kosmetykow nie bede juz nic innego zamawiala ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3563 |
Rozeznanie
|
poprosze;
(kolory takie jak opisałam, a nie takie jak na zdjęciach ![]() 1.http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs?n amespace=productDisplay&o rigin=onlineProductDispla y.jsp&event=display&prnbr =EH-247284&page=1&cgname=OSCL OTOPZZZ&rfnbr=5441 rozmiar M, kolor Black, cena 19,50 2. i 3. http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs?n amespace=productDisplay&o rigin=onlineProductDispla y.jsp&event=display&prnbr =EH-247894&page=1&cgname=OSCL OSWTUDR&rfnbr=6535 rozmiar M jak nie bedzie to L, kolor Berrylicious(jak na zdjeciu), cena 14,99$ plus kolor Black rozmiar M jak nie bedzie to S ![]() ![]() 4.http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs?n amespace=productDisplay&o rigin=onlineProductDispla y.jsp&event=display&prnbr =EH-228615&cgname=OSCLOBLOZZZ &&rfnbr=6496&dispMode=STA NDARD&palette=&count_0=2& count_1=1&wide=true rozmiar M, kolor Black(chyba nie da sie ustawic na zdjeciu czarnego koloru bluzki), cena 29,99$ czy ktoś kto ma 2gi sweterek może sie wypowiedziec na jego temat; jaki ma rozmiar? jaka jest jego długość (od ramienia w dół)? i szerokośc w biuście? ![]() Ćwirko-jak na oko bedzie wygladal koszt u mnie z przesyłką 30$ czy więcej? ![]() edit. powinno być tak: !!! ![]() 1.bluzka z 1 zdjęcia, czarna M, za 19.50 1raz. 2. sweter filoletowy za 14.99 ale nie przyszedł 3. bluzka z 3 zdjecia czarna rozmiar M,cena 29,99, sztuk 1 4. i spodnie beżowe rozmiar 38, które wklejam teraz jako 4 załącznik,ale ceny nie pamietam ![]() przepraszam za zamieszanie ![]()
![]() Edytowane przez grizz Czas edycji: 2010-03-03 o 14:15 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3564 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oki , dziękuje ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Poproszę o : 1. http://www2.victoriassecret.com/comm...UDR&rfnbr=6535 kolor: deep jade rozmiar : XL, cena : 14,99$ 2. http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZZ&rfnbr=3655 kolor:silver cena :14,99 $ ![]() ![]()
2012- Egipt ![]() 2013 - Tunezja zima i lato ![]() 2014- Egipt ![]() 2015- Tunezja ![]() 2016 - Tunezja ![]() 2017 - Tunezja ![]() ![]() ![]() Edytowane przez xxx3anahi3xxx Czas edycji: 2010-01-26 o 20:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3565 | |
Raczkowanie
|
załamałaś mnie
![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- a jak się załatwia zwroty? ciekawe czy już coś o tym było, nie znalazłam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Wyobraźnią w schemat..
|
Nie chciałam Cię załamywać
![]() Moja piżamka rózni sie od Twojej więc... może akurat będzie ok ![]() http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZZ&rfnbr=5240 Mam taką tylko w kolorowe paseczki, już nie jest dostępna. Edit: własnie sprawdziłam Twojego linka i nie ma już tej piżamki...
TP 02.10.2015 r. Edytowane przez sweet_pina Czas edycji: 2010-01-19 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3567 | |
Zakorzenienie
|
moje jaszczurkowe:
Short & Sexy off-the-shoulder sweater http://www2.victoriassecret.com/comm...nbr=6586&atp=a rozmiar M kolor p43-orchid 14,99$ jeśli nie będzie to: 91r-bark heather ew. s67-rose dust
Edytowane przez arrachnee Czas edycji: 2010-01-25 o 06:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3568 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak nie ma? Mojej nie ma! No nie ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- ale jak ja klikam do koszyka to jest in stock wtedy a tak rzeczywiscie, no i co ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3569 |
kosmitka
|
Arrachhne podmień linki bo w obu są te same bluzki
![]()
![]() |
#3570 |
Zakorzenienie
|
Wy sie nie śmiejcie! Ja specjalnie namówiłam mame, żeby zamiast pełnego perfumu wzieła sobie mały perfum, małe mleczko i małe coś jeszcze w torebce, bo leciałam na tą torebkę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.