|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Raczkowanie
|
Dot.: Teksty facetów cz. II
Późny wieczór, leżymy już w łóżkach, gadam z TŻtem przez telefon, rozmowa toczy się już jakiś czas na temat wyprawy po świąteczne prezenty
![]() Ja: Musimy w sobotę jechać do galerii po prezenty, w piątek nie dam rady bo do późna pracuje. TŻ: Ale to ich wszystkich chcesz tam ciągnąć? Ja: Co? TŻ: Nic, nic... Ja: No powiedz jeszcze raz bo nie zrozumiałam. TŻ: No nic już. Ja: ... TŻ: Oj no bo przysnąłem chyba na chwile i przyśniło mi się, żę ciągniesz jakiś ludzi na sankach ![]()
"ja nie chcę wiele - Ciebie i zieleń, i żeby wiatr kołysał gałęzie drzew... ja nie chcę wiele, ale nie mniej niż wszystko: Ciebie i zieleń, i żeby listkom akacji było wietrznie, i żeby sercu - bezpiecznie" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3542 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3543 | |
Kniaginia
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3544 |
Zakorzenienie
|
TŻ: idziemy w piątek do kina?
ja: po co? TŻ: na zakupy ![]() ja: ale myślałam, że leci coś fajnego... leci coś? TŻ: "Pogrzebany" ja: jakie "Grzybony"? ![]() ![]()
#3545 |
Kniaginia
|
Mało śmieszne, w sumie wręcz niepokojące
![]() Siedzimy przy komputerach. TŻ nagle, ni stąd, ni zowąd się zachłysnął i zaczął kaszleć. - Śliną się zakrztusiłem. Zaplułem sobie laptopa. A! Jestem niebezpieczny dla siebie. Wiesz co? Może zróbmy sobie dzieciaczka zanim się zabiję. - Co? Chcesz mnie samą z dzieckiem zostawić?! - Przecież znajdziesz sobie nowego chłopa. |
![]() ![]() |
![]() |
#3546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Zakorzenienie
|
Moze nie mega-smieszne,ale mnie rozbawilo
![]() Jako wielka fanka kosmetykow zaczelam marudzic Tz-owi o pewnym kremie,ktory chce na urodziny i o jego niesamowitym dzialaniu. Po chwili zauwazylam,ze on mnie nie slucha ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3548 |
Zakorzenienie
|
Musiałam usunąć już 2 "zęby mądrości" czyli ósemki.
Jeszcze jedną muszę wyciąć (swoją drogą to bardzo bolesne). Tż skomentował "czyli będziesz ćwierćinteligentem?" ![]()
#3549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lepiej mi bylo niż po wyrwaniu, bo właśnie miałam szwy, a nie dziurę. Bo po wyrwaniu to nawet jak oddychałam, to mnie bolało, bo zimne powietrze mi podrażniało tę dziurę po zębie ![]() Także nie martw się na zapas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3550 |
Konto usunięte
|
Odświeżam
![]() Sytuacja sprzed kilku dni. Mam remont w domu, więc wszystko nie jest na swoim miejscu. Wieczorem umyłam zęby i szukałam płynu do płukania ust. Krzyczę na cały dom - Gdzie jest mój płyn do płukana ust?! Odpowiedź tżta mojej mamy - Który? Perwol? W łazience na pralce stał Perwol Black Magic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Przyczajenie
|
Zrobiłam sobie frencha na stopach, podchodzę do swojego kochanie i mówię: co myślisz?
On: No fajne, a to jest ten francuski makijaż? ![]() Po czym zadałam pytanie: Kochanie a co to jest zalotka?? ![]() On: Jaka lotka?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3552 |
Zakorzenienie
|
a propos zalotki.
Ja: Misiek, a Ty wiesz co to zalotka? Tż: To na ryby? ![]()
#3553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3554 |
Raczkowanie
|
Weszlismy z kumplem do jakiegos sklepu, a ze cieplo bylo, to pelno strojow kompielowych i tego typu rzeczy, no ale do sedna.
Przegladamy, przeszukujemy, co fajniejszych czy smieszniejszych, az tu nagle znajdujemy rozowa, cekiniasta gore od bikini z żelem jakby w środku, wiecie o co chodzi. No i kolega to podnosi i wywiazuje sie miedzy nami rozmowa: "P: Ty,a co to? Ja: No, góra od bikini, wiesz. P: Ale czemu to to ma to coś w środku (że niby ten żel) Ja: No wiesz, jak laska ma małe cycki to sobie to zakłada i w bikini nie widać, że jest płaska. Po czym odeszłam kawalek, bo cos przyciagnelo moja uwage, a kolega pomyslal, pomyslal, i z dobijajaca szczeroscia zawalil. 'P: O, to chyba ci znalazlem gore od stroju!" ![]() Albo kolejna rozmowa z kolegą, tym razem drugim. Akcja w galerii, bo mialam mu pomoc wybrac buty zimowe. Zjezdzamy juz z 2 pietra winda, bo sie nie chcialo isc, i tak sie dla jaj pytam: "Ja: Laaadnie dzis wygladam, co? ![]() W tym momencie weszlismy do windy, a ten sie szczerzy i mowi: A: No, wyglądasz dziś, jak to piętro." I nacisnął na -1... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Wtajemniczenie
|
Moj TZ dobiera sie do mojej pupy, wydajac przy tym smieszne dzwieki.
Ja: Rozmawiasz z moja pupa ? TZ: Tak, ale ty sie w to nie mieszaj, to nie twoja sprawa. To jest miedzy nami, czyli miedzy mna i pupa. Przekomarzamy sie, i okazuje sie ze TZ ma racje, a ja nie. TZ: Ja to wogole swiece inteligencja. Rozswietlam wszystko wokolo. A ty przy mnie wygladasz jak mala ciemna plamka.
#3556 |
Zakorzenienie
|
Mój chłopak: Masz ogromne szczęście, że mnie poznałaś, bo inaczej nie byłoby ci dane, być skąpanej w blasku mej chwały.
Taaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Zadomowienie
|
Mąż opowiada, jak to dzisiaj sam sobie przyszył guzik i coś tam jeszcze (nie wiem, chwali się czy żali?)
![]() - ty działasz w innych rejonach życia, prawda? - taaaa... Wiem, kandydatek na żonę szyjących, piorących, sprzątających jest mnóstwo... A takie jak ja są dla koneserów! A on, zdezorientowany (nie wie, czy się cieszyć z komplementu, że taki koneser, czy żałować, że jednak nie pojął za żonę szwaczki): - no znowu ta inteligencja z ciebie wyłazi!!! ![]() No i teraz ja mam dylemat, czy to komplement ![]()
#3559 |
Zakorzenienie
|
Haha
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3560 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Zakorzenienie
|
Cholera, gdyby nie "Białystok" w lokalizacji, to śmiałabym pomyśleć, że to ten sam facet
![]() ![]() Rozmawiam z moim chłopakiem. On: Uwielbiam u ciebie to, że jak coś ci się nie podoba, to walisz prosto z mostu. Ja: (zalotnie) A jakie cechy jeszcze u mnie uwielbiasz? On: Dużo ich, musiałbym ułożyć litanię. Ja: Nie szkodzi, możesz w dużym skrócie powiedzieć ![]() On: Ok... LUBIĘ CIEBIE CAŁĄ. Nie chodziło mi o aż taki skrót. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2010-12-27 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Raczkowanie
|
rozmowa z moim kolegą:
on: no i jedna koleżanka się spóźni, bo ma.. no cośtam, idzie.. no zapomniałem jak to się nazywa ja: no ale o co chodzi? on: no cośtam ma z twarzą (tu pokazuje jakieś dziwne ruchy wokół swojej twarzy) ja: z twarzą coś ma? może idzie do kosmetyczki? on: o no dokładnie! do kosmetyczki, tak to się nazywa nie wiem co by było, jakbym zapytała, czym jest zalotka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3563 |
Kniaginia
|
Ja: Prooszę...Nie wchodź dalej w butach, bo się błoto roznosi.
TŻ: Żebyś ty wiedziała co ja robię, gdy ciebie nie ma. Chodzę na przykład brudnymi butami po suficie. Razem ze Spiderpigiem*! * dla niewtajemniczonych: http://img838.imageshack.us/img838/1715/9487560.jpg Edytowane przez maria28 Czas edycji: 2010-12-30 o 11:42 Powód: literówka ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#3564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Organizatorka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3567 |
Zakorzenienie
|
wlasnie cos mi sie wydawalo ze kojarze ten tekst
![]()
![]() |
#3568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeden z lepszych tekstów tego wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3569 |
Rozeznanie
|
TŻ: 'skarbie tak bardzo Cię kocham, że bez ciebie byłbym jak ten pies bez budy.'
ja: 'to co ja jestem twoją budą?' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3570 |
Raczkowanie
|
Tż:Kochanie ja to nie lubie jak Ty sie tak przytulasz do mnie od Tyłu,bo wtedy to tak... jakby motylek mi usiadł na ramieniu.
Ja: to jak lubisz? Tż:jak kładziesz mi sie na plecach,wtedy to czuje ten....słodki ciężar. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.