![]() |
#3541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
U mnie przed chwilką jeszcze padał śnieg
![]() Nie mają litości, jezszcze 1,5godz w pracy |
![]() ![]() |
![]() |
#3542 |
Zakorzenienie
|
i ja życze wszystkim zdrowych, spokojnych Swiat, spedzonych w rodzinnym gronie, bez smutkow, zmartwien, nieporozumien. i spelnienia marzen
![]() wiecie jaka mam sytuacje z ojcem ![]() ![]()
#3543 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym złożyć Wam najlepsze życzenia Świateczne
![]() zdrowia, wymarzonych prezentów, rodziny w komplecie i pogodnego nastroju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
ale nie bede o tym myslec wlasnie robie ciasto jeszcze jedno heh poszlam do samochodu po prezent dla malego i tak wyrznelam na klatce ze malo sie nie polamalam ![]()
![]() |
#3545 |
Zadomowienie
|
Hania Twoje indywidualne podejście do każdej z nas nieźle mnie zaskoczyło
![]() Idę pomagać mamie. Wesołych Świąt Dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3546 |
Rozeznanie
|
Haniu kochana, dziękuję bardzo
![]() ![]() Dziewczynki, dorwalam kompa pierwszy raz dzisiaj wiec korzystam z tej chwili żeby życzyć Wam wszystkim przede wszystkim szczęścia.. A do tego wytrwałości, cierpliwości, spokoju, poczucia bezpieczeństwa i odrobiny szaleństwa. No i duzo duzo miłosci. Bardzo się cieszę że jesteście ![]()
![]() |
#3547 |
Zakorzenienie
|
ach, chyba pierwsza skończyłam świętowanie.
obżarłam się. a Wy? ![]() obżarte? zadowlone z prezentów? ![]()
![]() |
#3548 |
Rozeznanie
|
U mnie atmosfery swiatecznej zero. Przyjechalam kolo 14 i rodzice ze soba nie gadali. Czasem tak maja i juz sie staram nie mieszac i nie pytac. O 15 tata poszedl na spacer z psem, wigilia miala sie zaczac o 17. Zeszlysmy z mama do cioci i wujka, taty jakos nie bylo. W koncu uslyszalam ze juz wrocil ale ciagle nie schodzil wiec babcia mnie po niego wyslala na gore, mama zrobila dziwna mine. Wychodze, pytam czy idzie, a on mowi ze chyba nie
![]() Przepraszam ze tak truje, cos ostatnio zajmuje caly watek, nie gniewajcie sie. Chcialam sie tylko wygadac bo naprawde.... mam dola ![]() Mam nadzieje ze u Was wigilia udana i radosna ![]() EDIT: Eh wykasowałabym tego posta bo Wigilia, świątecznie, a ja się wcinam z takim głupim tekstem. Mogłam chociaż poczekać do po świętach. Przepraszam i nie odpisujcie. Nie ma sensu o tym myśleć ani gadać. Dobranoc ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2008-12-24 o 23:25 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Zakorzenienie
|
Zaro, tekst nie jest głupi..bo dotyczy Ciebie i tego, co się u Ciebie dzieje. mam nadzieję, że znajdziesz jednak trochę siły w te święta i choć przez chwilę uśmiech zagości na Twej twarzy..
#3550 |
Zakorzenienie
|
Heloo.
Taka miałam wenę twórcza...bo wypiłam duzoooo wina ![]() Bardzo się ciesze ze troszkę Was wzruszyłam. Dziekuje bardzo za życzonka ![]() ![]() Zaro po to tu jestesmy abys mogla takie posty pisac..ja wiem ze nie u wszystkich w swieta jest kolorowo (sama miałam kilka takich smutnych,do dupy lat). Ale wiesz nie bedzie tak wiecznie. Kiedys bedziesz miala swoją rodzinkę..i musisz starac się by u Ciebie w domu byly piekne wesołe i rodzinne swięta. ......................... ......................... ......................... ......................... .................. JA juz nie chce jesc!!!! To jest straszne. 2 wigilie to zabójstwo. A tu zaraz trzeb isc na obiad do tesciów. A w lodowce tona jedzenia....i kto to wszystko zje.....? Dzisiejsi goscie mam nadzieję ![]() Brat się wczoraj smiał ze do nas do domu sa kolejki ![]() ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2008-12-25 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczynki, jak tam po wigilii? U mnie byla juz o 17 tej . A potem o dziwo dotrwalam i na pasterke sie z mama wybralysmy
![]() ![]() U mnie Tz byl wczoraj na chwilke podzielilismy sie oplatkiem i juz musial jechac. Dostalam depilator ![]() ![]() ![]() ![]() Ale tak ogolnie jakos nie czuje tych swiat. Nie mam ochoty na zadne swiateczne potrawy , Tz przyjedzie moze za kilka godzin i to tylko na chwile ![]() Sory ze wam marudze ale jakas taka rozemlana jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3552 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Haniu baaardzo dziekuje za zyczenia ![]() Świąt śnieżnych, mrozem malowanych. Prezentów tylko takich niezapomnianych. Sylwestra skąpanego w szampanie, w tańcu szalonego, póki ranek nie nastanie wiem, ze wczoraj była wigilia ale nie wchodziłam nawet na net. kurcze po pracy jechałam jeszcze do biura mojego aby złozyc wszytskim holendrom zyczenia ![]() ![]() TZ ode mnie dostał spodenie a ja od niego: szalik, sweterek, bluzeczke i płaszczyk ![]() ![]() dzis wstalismy o 9 włączylismy sobie film a potem poszlismy robic sniadanko swiateczne. powiem wam, ze mamy tyle jedzenia ze chyba wiekszosc sie pomrozi bo nie wiem kto to zje. aaa i bym zapomniała. wczoraj TZpodchodzi do mnie z opłatkiem a ja w płacz. ![]() ![]() ![]() edit: Anitko ![]() Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2008-12-25 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Zadomowienie
|
Zaro przykro ze z Twoimi rodzicami tak jest
![]() Wiesz mysle ze tak jak pisala Hania, za jakis czas bedziesz miec swoja rodzinke i wtedy postarasz sie ze Twoja wigilia bedzie pelna usmiechu, radosci i milosci ![]() ![]() A nam mozesz pisac o wszystkim co Cie boli jesli to Ci pomoze poczuc sie lepiej Zaro ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3554 |
Zakorzenienie
|
Cześć, dziewczynki!
Korzystając z okazji chciałabym życzyć Wam uśmiechu w blasku migoczących świec, ciepła bliskich i ważnych dla Was osób, spontanicznych uścisków, głębokich spojrzeń w ukochane oczy i błogiego szczęścia. Jak tam mijają święta? Ja tylko na chwilę jestem w sieci, próbuję prezent od męża - tablet ![]() Miłego wieczoru!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Zakorzenienie
|
Asiuk oo i jak sie prezent sprawuje??
u nas swięta mojają baardzo spokojnie. tzn ja leze chora w salonie pod kołderką a TZ siedzi obok i gra na konsoli. przed chwilką mu kazałam tylko sprzatnąc nasze sniadanko ze stołu bo co chwila podjadalismy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3556 |
Zakorzenienie
|
a u nas nieświątecznie. jak zawsze
![]()
#3557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdrowiej, Madziu ![]() Wczoraj byliśmy na "pasterce" - w knajpie ![]() Edytowane przez asiuk Czas edycji: 2008-12-25 o 15:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3558 | |
Zakorzenienie
|
ooo a czemu??
Cytat:
![]() oo to super pasterka hehe. a my dzis bedziemy z TZ drinkowac wg przepisu Hani ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3559 |
Zakorzenienie
|
u rodziców nie było netu od wczoraj, chociaż mam czas i siedzę w domu no i gości nie mamy.
Wigilia była u nas rodzinna, spokojna. Z prezentów wszyscy zadowoleni, szybko zleciało a dziś to książki, filmy i takie tam zamulanie. Mój tż przyjedzie do mnie w sobotę, bo już się nie może doczekać swojego prezentu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a m y zaraz idziemy robic obiadek : łosos smazony z ziemniaczkami zpiekarnika (w bułce tartej) jeszcze nigdy tego nie robiłam wiec mam nadzieje, ze bedzie zjadliwe hehe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Zakorzenienie
|
bo my jakośtak nieświętujemy - poza tym święta to dla nas raczej smutny czas..a i rodzina mała.
#3562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostanie kierownicę do komputera, będzie mnie wkurzał siedząc i grając na komputerze w gry wyścigowe/samochodowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3563 |
Zadomowienie
|
Ja tylko na sekundke, jutro Was ponadrabiam...
WESOŁYCH, ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIT BOŻEGO NARODZENIA, DUŻO UŚMIECHU I RADOŚCI ŻYCZĘ JA ![]()
#3564 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3565 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Zakorzenienie
|
ooo to juz sie spodziewam jaka bedzie mial uradowaną minę
![]() ps. a ja jednak tego lososia robie w piekarniku w winie (tata dał mi przed chwila przepis) i do tego ziemniaczki w bułce tartej z piekarnika.. sie robi a sie juz nie moge doczekac jak bedzie smakowało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3567 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Widzę, że prezenty rozdane.Ja też jestem zadowolona.Kremy Avene (które kiedyś tu wrzucałam ) i książka od rodzinki, a złoty łańcuszek od Tżta. Zaro ![]() Lecę na jakieś winko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3568 |
Zakorzenienie
|
wszamałam lososia. wyszedł przepyszny. TZ powiedział, z eniebo w gebie i lepszego nie zjadl. kupilismy porcje 550 g i podzielilismy ja na 4 kawalki. ja zdjałdam jeden a TZ 3. byłam w szoku. poza tym jeszcze kazdy po 5 ziemniaczków...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3570 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.