|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Zadomowienie
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
Czesc baby
![]() Aga Ty tu sie nei zalamuj tylko w internet i do Polski bilety zakupic, masz rodzine tam na miejscu to Milenka sie bedzie mial kto zajc na tydzien a ty do Polski i kochanie spiesz sie bo etraz sesja wiec wszyscy wykladowcy na miejscu i bez rpblemu uda Ci sie podbic obiegowke. Do Londynu tez mozesz podskoczyc wprawdzie nei wiem jaka to odleglosc ale jestem pewna ze Ci sie uda. Dzialaj bo my kobity silne i zaradne.a jak juz bedziesz do Polski leciala pewnie z Londynu to i po tren papier podskoczysz widzisz jakie to proste ![]() Iza dzieki wielkie jestes kochana ale gdyby tak mialo byc to chyba bym w spodniach czula ano ale sprawdze ![]() ![]() ![]() Anetko ja to nie wiem co ty wysylalas swoim chlopakom, ale do nas dotarl desz i to okropny wiem moze zaklecia Ci sie pomylily??? Wez ty jeszcz raz szybko cosik tam wypowiwedz zeby zmienic ta masakre. ![]()
#3542 |
Wtajemniczenie
|
o żesz.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
Wtajemniczenie
|
nie no ja w kuchni napoje warzyłam a tu nikt nie pisał...niegrzeczne dziewczynki
![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3544 |
Zadomowienie
|
hejka, mala spi juz a ja grzesze i mam wyrzuty sumienia ale taka mam slabosc przed @
![]() nie chce mi sie dzisiaj cwiczyc Izka prosze przywolaj mnie do porzadku ![]()
#3545 |
Wtajemniczenie
|
Ewelka wyślę Ci ćwiczonka co mojej sadlince dokuczają...fajne są i nie meczą bardzo ...no i pomagają...
![]() ![]() Kuba nie śpi...rety chłop ma zdrowie ...a dziś miał tylko dwie 15-minutowe drzemki ...i jeszcze nie padł ![]() Dzwonili chłopcy ...powiedzieli że kijowa pogoda była ...prawda to?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3546 |
Zadomowienie
|
dzisiaj pogoda byla fatalna nawet jeden przejazd w Sopocie byl zalany ze neiprzejezdny
ale juz jutro mam nadzieje bedzie lepiej bo wlasnie to wina tej pogody ze tak bylo dziisaj z tym jedzeniem okropnym ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- co tez ja juz sobei nie obiecywalm ze pocwicze ( a moze wlasnie skoro nie chce mi sie biegac to dzisiaj porzadnie brzuchola pocwicze i poslady tochu) dzieki mam andzieje ze jakos sie zmobilizuje ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Aha Aga dzieki za komentarze ![]() ![]()
#3547 |
Wtajemniczenie
|
Aga jak zajrzysz napisz co zdecydowałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3548 |
Zadomowienie
|
hello
![]() dopiero neta mam ![]() masakra jakaś z tą pogodą,lece wyciągnąć pranie i zaraz jestem |
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Wtajemniczenie
|
ło matko a myślałam że Ty już na Mazurach moczysz tyłek i nic nie pisłaś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3550 |
Zadomowienie
|
jak bym była na Mazurach,to byś pierwsza wiedziała,i czuła na własnej skórze
![]() u nas burza z gradem,Tż polazł do kina na transformersów ![]() kupiłam dziś Zuzi "baletki" w Tesco smiesznie w nich wygląda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Wtajemniczenie
|
ale za to masz pretekst żeby ufocić....ja tam lubię Zuzkę oglądać...nawet w baletkach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3552 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Anetko jutro ufoce special for ju ![]() byliśmy dziś u dermaologa,skórka sie poprawia,ale musimy o nią dbać cały czas,i dobrze nawilżać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3554 |
Wtajemniczenie
|
oby jej mijało z czasem u mnie się nasila jak towarzyszy mi stres...i to jest bardzo dokuczliwe...
Kinia a Zuzkę fociaj często ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Rozeznanie
|
witam!
wpadłam sie pochwalic ze zaliczyłam mikroekonomie, i mam juz wakacje tzn tylko od uczelni bo reszta (praca diabluki zostaja ![]() AGA ja mysle ze to nie problem podskoczyc do PL wziac co trzeba, szybciej zaczniesz szybciej skonczysz. kobiety u nas pogoda do bani, burza z rana i caly dzien deszcz ![]()
![]() |
#3556 |
Wtajemniczenie
|
Gratulacje
|
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Rozeznanie
|
#3558 |
Wtajemniczenie
|
Magda to jeszcze ile zaliczeń...a może te ostatnie???
Kuba mi popłakuje i biegam do niego co chwilkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3560 |
Wtajemniczenie
|
Magda napisz jak samopoczucie ...jak leki ...lepiej z Tobą...nikogo nie zabijesz??
![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- jeszcze trochę i spadywnę...tz patrzy sępem na kompa...i luka coby mi kuksańca cisnąć ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- lecę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Rozeznanie
|
to był ostatni egzamin, jestem juz na 2 roku
![]() leków nie biore, wezme jutro, stwierdziłąm ze wole jednak czuc sie dobrze jak zaostaje z małą sama w domu. Z samopoczuciem troche lepiej, obejrzalam dzis powtorke z londynczykow wiec mi sie lepiej zrobiło po obejrzeniu starych kątów, i zal jednoczesnie ale cóz, jedziemy za rok, chyba ze sie uda dostac kredyt na dom ![]() dobra kochane ja leze spac, bo opadlam z sil ![]() dobranoc!!!! ![]()
#3562 |
Zadomowienie
|
hello
![]() Tż wybył na szkolenie,ale pożnym wieczorem już będzie,zawiódł sie na Transformersach,dobrze mu tak ![]() ale rano miałam przygode,od wczoraj myją nam przeszklone elementy w bloku,z tym że mam jeden balkon przeszklony a drugi otwarty,i wchodze se na balkon zobaczyć czy mi prania nie zwiało,a jakiś facet siedzi u mnie na balkonie,na moim stołki i kiepuje do mojej popielniczki ![]() ![]() także mam czyściuchne okna ![]() Zuzia wstała o 7,ale przez Tż,bo mu budzik głośno zadzwonił,a za tym idzie że pierwszą drzemke mamy już zaliczoną,teraz byleby do 11 wytrzymać ![]() jutro jedziemy do Krakowa jak nam nic nie pokrzyżuje planów i pogoda będzie dobra,bo jeśli taka jakt teraz to chyba przełożymy na następny weekend,bo w sumie i wózek już bede miała ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Madziu gratulacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3563 |
Zadomowienie
|
hejka,
ja mam dzisiaj glowe spiaca. Strasznie chce mi sie spac i nei wiem dlaczego, pogoda ni ejest fakatalna ale na niebie cienka warstwa bialych chmur Kinga a moze ten facio to byl przstojniaczek ???/ i moze bylo warto z nim tego papieroska zakurzyc na balkoniku ![]() ![]() Ah Zazdroszcze wycieczki mam tez ochote gdzies sie wybrac ale jesli w weekend pogoda dopisze to chyba wybiore sie na dzialke na grilka ![]()
![]() |
#3564 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Evela,facet nawet niezły,z tym że troche za stary ![]() mowiłam mu żeby częściej nas odwiedzał,przy okazji okna umyje,ale oni u nas myją wszystkie szklane elementy raz na ok,3-6 miesięcy,także najbliższe poł roku musze sama sobie radzić ![]() ![]() no ja też sie modle o dobrą pogode,bo jak narazie ciężko jest,dlatego jeśli jutro będzie padać to sie wkurze,bo w sumie tak sie ciesze na ten wyjazd,przy okazji odwiedzimy moją ciocie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3565 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Wróciłam właśnie z miasta...wszędzie długaśne kolejki a i ludzie naburmuszeni i wredni ...nie wspomnę o paniach w okienku ![]() Kuba zasnął...ciekawe na jak długo bo już Olka piszczy ![]() Jestem pochmurna jak niebo za oknem muszę se kawkę walnąć... ![]() ![]() Kinia na przyszły raz pamiętaj kawulca zaparz ..i okienka wszędzie będą błyszczały ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- ..już zamawiam dla Ciebie dobrą pogodę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3567 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() okna myje 2 razy w roku,wstyd sie przyznać,no chyba że nic nie widać,zwłaszcza w tym oknie w kuchni to zdarza sie częściej ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
Anetko,tylkko postaraj z tą pogodą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3569 |
Zadomowienie
|
Ewelinko ile?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3570 |
Zadomowienie
|
ja jeszcze nie mylam okien u siebie
![]() ale zawsze ktos mnie wyreczy ![]() Irus udanej wycieczki niedaleko odemnie bedziesz ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.