|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3542 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na reklamacje odpisuję a maja na to bodajże 48h (w dni robocze). Spokojnie ![]() Też nie dostałam teraz 2 rzeczy. Czekam na poniedziałek - powinna przyjśc odpowiedź. Cytat:
Cytat:
Klientce powiedz jaka jest sytuacja i że czekasz co firma na to. Przeciez to nie Twoja wina, że się rozlał. ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
Jak nic brakuje czegoś pośredniego. Mam jeszcze zapas tych poprzednich papierowych dużych W ostatnim katalogu kupiłam chyba z 10 pakietów hihihi
Storczyki Edytowane przez Ewlyn Czas edycji: 2009-12-12 o 20:33 |
||||
|
|
|
#3543 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje Wam dziewczyny
|
|
|
|
#3544 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny czy ma któraś z Was ten krem z ANEW do dermabrazji? W katalogu 01/2010 jest za 35zł. Jak go oceniacie?
|
|
|
|
#3545 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
napisz reklamację, powinni przysłać bezpłatnie przy kolejnym zamówieniu Edytowane przez ashiva Czas edycji: 2009-12-13 o 20:40 |
||||
|
|
|
#3546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3547 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez ashiva Czas edycji: 2009-12-12 o 21:04 |
|
|
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Jest to własciwie peeling: w białej tubie bardzo delikatny z małymi drobinkami, a w szarek tubie grubrzy, ostrzejszy. Fajnie peelinguje, buzia jest gładka. Czy jakies dodatkowe własciwości przeciwzmarszczkowe ma to nie wiem, bo wielkiego problemu z tym nie mam (a może dzieki temu własnie nie mam :P). Pachnie troche chemicznie.Prawdę mówiąc to dużej różnicy pomiędzy tą dermabrazją a zwykłym drobnym peekingiem nie widzę Jakby był jeszcze taniej to bym pewnie znowu kupiła
|
|
#3549 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam i teraz znów sobie kupię. Pachnie rzeczywiście chemicznie, ale jest mocniejszy niż zwykły peeling, chociaż nie podrażnia mojej skóry. Jest ok - rozjaśnia skórę, wygładza ją, usuwa suche skórki itp. polecam.
|
#3550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3551 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3553 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję za odpowiedzi.
Jeszcze jedno pytanie, gdzie się dowiem czy kolczyki Avon - Georgiana są jeszcze do kupienia?
Piękno kobiety nie przejawia się w ubraniach, które nosi, w jej figurze lub sposobie w jaki układa włosy. Piękno kobiety musi być widoczne w oczach, ponieważ są one drzwiami do jej serca – miejsca gdzie mieszka miłość. |
|
|
|
#3554 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3555 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam pytanie... możecie mi polecić, jakąś maseczke, peeling, scrub, cokolwiek (*tylko nie z anew), co zmniejsza pory? :P
|
|
|
|
#3556 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3557 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3558 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Skóra po nich jest gładka i matowa ale jeśli chodzi o pory to hmm...nie wiem jak dużej zmiany się spodziewasz... są trochę miejsze ale bez rewelacji... U mnie pory były mniej widoczne jak używałam Koncentratu rewitalizującego Anew |
|
|
|
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3560 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zresztą, za te pieniądze warto spróbować ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
Maseczka z glinką z Planet Spa.
|
#3562 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U mnie pory to tragedia..każda poprawa jest na wielki plus :P ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Dziekuje
Edytowane przez Iza1801 Czas edycji: 2009-12-12 o 23:14 |
||
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie peeling Clearskin - bombowy jest, kosmetyk którego nie może zabraknąć w mojej kosmetyczce. Dodam, że mam skórę tłustą z rozszerzonymi porami i niedoskonałościami.
|
|
#3564 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Ja świecę się po nim. A jeśli chodzi o wspomniany tu podkład mineralny i matowienie, to mnie on za bardzo nie matowi. Cytat:
|
|
#3565 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem czy zmniejsza pory, ale dobry peeling jest z serii Clearskin, miętowy, dość intensywny. Na pewno super oczyszcza. Używam go od lat i jest bardzo wydajny.
Piękno kobiety nie przejawia się w ubraniach, które nosi, w jej figurze lub sposobie w jaki układa włosy. Piękno kobiety musi być widoczne w oczach, ponieważ są one drzwiami do jej serca – miejsca gdzie mieszka miłość. Edytowane przez annaelka Czas edycji: 2009-12-13 o 01:02 |
||
|
|
|
#3566 |
|
Raczkowanie
|
Jak dla mnie też rewelacyjny lubię takie ostre peelingi. Jeden z lepszych peelingów Avonu udał im się.
|
#3567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmmm najlepiej jak sama wypróbuje , zamówiłam sobie saszetki różnych podkładów to na metodzie prób i błędów zobacze który mi służy a który nie , troche szkoda kasy na podkład jak nie wiem czy będzie dobry a na saszetkach dużo nie stracę
|
|
|
|
|
#3568 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W piątek dostałam paczkę, zamówioną kurierem. Wszystko w nienaruszonym stanie Co do zegarka Eternal Love, ktoraś z Was pisala ze jest za duzy i musi dorobic dziurkę, obawialam się że tez bede musiala przy nim majstrowac, ale jednak nie Okazał się idealny, leży jak ulał, i jest poprostu śliczny ![]() Dziewczyny ta pomarańczowa kosmetyczka ktora mozna wziac przy zakupie produktow solutions powyzej 25,90 jest cudowna ![]() ![]() i całkiem pojemna. Na drugi termin wezmę chyba jeszcze jedną bo ona ładnie wyglada w lazience na polce a tak sie na nie cieszyłam i nie umialam doczekać, ale pouzywam ich jeszcze, żeby sie upewnić czy to na pewno te kremy są winne.Mozecie napisać czy ta mikrodermabrazja Anew radzi sobie z przebarwieniami?? Przebarwienia to moja zmora, a po lecie..nie chciałybyście widziec ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Zapomniałabym! Te nowe papierowe torby są naprawde świetne Ile ja do nich produktów naupychałam!! Wytrzymałe są![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
Skad w ogole ten pomysł zeby do blyszczacej buzi rozswietlajacy podklad? ![]() Ogolnie w avonie nie ma chyba zadnego podkladu takiego rzeczywiscie dobrze matujacego. ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Zastanawiam się nad zakupem poczwórnych cieni, na zdjeciu wygladaja na takie lekko satynowe, w kazdym badz razie nie matowe. Jakie one sa?? Mam jeszcze ta starsza wersje i one sa matowe, takie własnie bym chciala
|
||
|
|
|
#3569 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny kiedyś pisały że są matowe. Interesowałam się nimi bo chciałam sobie zamówić ale mnie jednak bardziej perłowe interesowały.
|
#3570 |
|
BAN stały
|
Napisane przez malgosia27
chyba sami nie odejmą, ja mam saldo ujemne w strefie-nadpłatę już parę katalogów i nic, chyba w końcu napiszę, żeby mi zrobili korektę przy następnym zamówieniu a czy czasem jak się ma saldo ujemne to nie jest to niedopłata a nie nadpłata? bo jakoś tak mi się kojarzy, że zawsze na minusie to trzeba dopłacić a na plusie to, że się za dużo wcześniej zapłaciło Coś się tu popi....o,bo to nie ja pisałam,mój tylko ten emoticonek jest
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

...
Na reklamacje odpisuję a maja na to bodajże 48h (w dni robocze). Spokojnie
W ostatnim katalogu kupiłam chyba z 10 pakietów hihihi