|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
krabowa jakos mi nie podchodzi
moja mama ostatnio musiała ją zjeść ![]() ![]() im smakowała ![]() ![]() spadam miłej nocy idę chyba zajrzeć do zamrażarki, mam lody to ukąszę trochę ![]() testuję lody jakieś z Lidla z sokiem z truskawek w składzie, oraz biedronkowe (chyba zielona budka wyprodukowała ) owoce leśne, też z kawałkami owoców nawet nawet, nie czuć sztuczności
|
|
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
Ekomama R.J. - tez mi sie wydala dziwna, jak wypowiadala sie o ekologicznej pascie do zebow dla bobasow
![]() Jowisz, jak ty na Boga mozesz tyle tego winska pic ?? Do wina nie bylam od poczatku stworzona ![]() Ale za to teraz sacze Martini z Britney Spears jak to mawia moj malz
Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2011-02-25 o 21:29 |
|
|
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
innych trunków nie pijam. mogą stać w barku różne kolorowe,ale jak wina w domu nie ma to bynajmniej nie sięgam po procentowy zamiennik no może maminą nalewką nie pogardzę, ale słodkie to tak,że kieliszek na pół roku styka i jestem zaspokojona ![]() wina pół słodkiego już nie przełknę. musi być półwytrawne lub wytrawne |
|
|
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
Z Lidla to ja lubię takie niemieckie ciasteczka maślane, nie znam nazwy, ale są takie duuuuże, dość drogie, tłuste
ale pyszne Co do lodów cały wieczór walczyłam żeby sobie nie wziąć bo mam w zamrażarce dwa sorbety z Grycana - malinowy i cytrynowy, nie wspomniawszy o bakaliowym i jogurtowym Carte d'Or. I bynajmniej nie ja te zakupy robię, ale moja mama ja pochłaniam i idzie mi we wszystko A walczyłam dlatego, że dziś ciastek się najadłam jak bąk, ale nie piłam pepsi to i tak święto lasu ![]() Brrr, aż strach to pisać, jestem uzależniona od przekąsek ![]() Aniu cieszę się, że biale Michałki Ci smakują. Dostałam całą paczkę białych i ciemnych ostatnio, i jak tu nie być grubasem?
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
przejechaliśmy przez pół w-wy, żeby nabyć hrabiance nietoperza
poza domem woła na mnie "mamuśka ronika" (bez we) ![]() dla mnie najcudowniejszy napój to wytrawne martini gdyby było bezalkoholowe piłabym od rana |
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
Kaśka rzuć w cholerę tę durną pepsi. naprawdę te sorbety lepsze
mnie po założeniu aparatu od razu babka powiedziała żeby coli nie pić bo klej rozpuszcza ![]() niezła twoja mamuśka. moja za to w drugą stronę przegina,nic u niej nie znajdziesz na ząb, w ojcu jedyna nadzieja,że przemyci jakąś czekoladę przy zakupach |
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
no podobno cola rozpuszcza, ale przyznam, że nie zauważylam
pijam kilka razy w tyg. i trzyma się wszystko, za to przebarwia koszmarnie bezbarwne ligatury
|
|
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1szy raz się bałam, ale zdejmuje się igłą gumkę. nową nawleka 2 nitkami i rozciągając naciąga na rogi zamka
|
|
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
to jest nielegalne
moja nie wie ![]() http://allegro.pl/kolorowe-ligaturki...442123867.html |
|
|
|
#3552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit. w ogóle tak już się przyzwyczaiłam do aparatu,że nie pamiętam o nim ja nie wiem co to będzie jak go zdejmą next year Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-02-25 o 22:28 |
|
|
|
|
#3553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja codziennie marzę o zdjciu tego g.ówna, moja śluzówka jest jak kotlet mielony
|
|
|
|
|
#3554 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja probuje sie dowiedziec czy moje kosmetyki Paula's Choice, ktore kupilam przed wyjazdem w USA w 2008 roku i do tej pory nie otwieralam sa jeszcze dobre.....
Nie ma na nich daty waznosci, tylko jakies kody. Czy ktoras wie gdzie tego szukac ? |
|
|
|
#3555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm, ja w sumie dwa opakowania wosku zużyłam ale tylko na jedną stronę - tam gdzie 6tek na dolei górze brak, i aparat kończy się dalej niż z lewej strony gdzie mam komplet zębów. poza tym luz. edit. Patrycja mam tylko tę stronę: http://cosmeticswizard.net/ Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-02-25 o 22:36 |
|
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3558 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mowilam, ze ciezarnej nie obleja ! ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wersta a moja non stop do mnie wali po imieniu nie wiem skąd jej sie to wzięło. Najlepiej jak sie wydziera na cały sklep Beeeaaataaaaaaaaa
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.
A p ropos mleka matki :p http://uk.lifestyle.yahoo.com/food-d...ifestyles.html |
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
Miki coraz bardziej ranny ptaszek , pobudka dziś o 6 i od razu słyszę, mama wymnić niunia z józieczka lobic śniadańko, kaszkię, lobić mama , tejaz, nie tóźniej niunia brzusziek godny Veronka bo puszę pawia po takich linkach, dla mnie moje osobiste mleko było obrzydliwe przetestowałam kropelkę kiedyś jak sprawdzałam temperaturę odciągniętego /podgrzanego dla Mikiego , mam uprzedzenia , bleeee
|
|
|
|
#3563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bratowa mi wyslala heh. ja tez sie brzydze, moje male dziecko moge karmic, ale starsze juz nie hehe ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
moj sie obudzil o 7:30 i od razu mama siku. mowie do tz idz z nim, a mlody nie tatus, mama!! a ja smaze wlasnie nalesniki i mam nerwa. moje dziecko nie chce ich jesc, dostal juz z czekolada i wyplul i dwoma rodzajami dzemu, chyba zaraz sprobuje jakis serek do srodka wcisnac. |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
Helou
Miki i Mati się dogadają z tym wczesnym wstawaniem. Mati jeszcze dość litościwa bo pobudki przed 7 zdarzają się rzadko, ale godzina 7 to już mus... "Dzien dobly mamo, juś jest dzień wieś? Zlób śniadanie, glodna jeśtem, w bziuchu bulcy Matyldzie" Niemoc mnie jakaś dopadła, TŻ wk.... niemożebnie Gdzie ta wiosna, bo nie wydolę!!! |
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
Ania Mikuś nadaje podobnie jak Ola, ona też mówi Ola do domku, Ola godna Poza tym rozwala nas, taka jest kochana. np. gdy się wywróciła i nabiła guza przykładałam jej coś zimnego np. butelkę z syropem i mówi "juś nie boli" teraz też ze wszystkim mówi "posze"(proszę) i "dzinkuję "Werstunia a co to za nietoperz dla Sofijowej? Ola uwielbia naleśniki, bo ona lubi wszystko co z ciasta a mięsa do dziś dnia nie tyka Idziemy zaraz na długi spacer, na konika, na jakieś samochodziki i drobne zakupy
|
#3566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja tez ranny ptaszek ostatni tydzien pobudki przed 7 a dla mnie to srodek nocy. A najlepsze jest to ze ona wie ze ja chce spac wiec stoi przy barierce na schodach i woła babcie, dziadka albo tate znalazłam na nią sposób i idziemy do pokoju na dół, włączam jej bajke i dosypiam na kanapie a ona sie grzecznie bawi. Z 2 godzinki jeszcze urwę Wersta tez mnie ciekawi ten nietoperz ![]() Kasiulka a Wiki to prawie tylko mięcho
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() U nas piękny dzień, ale nadal mroźno. Mieszkanko wysprzątane, tz dużo mi zrobił więc poszło raz dwa Teraz mam czas dla siebie bo dziecię zasypia a tz wysłałam na zakupy. Tymek mi nie wstaje wcześniej niż po 8 |
|
|
|
#3568 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oooo, dla mnie martini to napój bogów ale na co dzień jednak wolę winko, wtedy martini z jakiejś okazji jest jeszcze bardziej boooskie Cytat:
boszzz te nasze dzieciaki są teraz takie pocieszne z tym gadaniem, że paść można moja mnie dziś opierdzieliła na ulicy bo spadł jej lizak w śnieg, to wzięłam w papierek i schowałam do kieszeni żeby wyrzucić jak znajdę kosz a ta nawija, że chce lisiaćka, mama umyj i daj mówię, że trzeba wyrzucić bo już jest brudny, a ona swoje i tak się kłóciłyśmy w końcu stanęła i mówi: " mama, nie wolno ksicieć na dziećko, umyj lisiaćka i daj!" ![]() normalnie mnie poucza na ulicy, mądralińska mała ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
z racji że tż przesiaduje w soboty z Mikim
wybrałam sie na łowy do ciuchlandu kupiłam parę rzeczy ale najlepszy kąsek to taki http://allegro.pl/listing.php/search...iew=Poka%C5%BC w niezłym stanie i uwaga za cenę 8 zł nie wiem czy mi sie to aż tak przyda, ale dla wartości allegrowej mus był nabyć tak słówka padające z ust naszych bobasów , superaśne lubię czytać te dziecięce mądrości, przekręcanki itp. padam normalnie jak czasem coś zapodacie strofująca Majeczka, Sofijka która już widzi różnicę w lokomotywach , normalnie rechoczę na całego |
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
Ania wymiatasz
![]() Wróciliśmy przed momentem, ale w tesco ludzi Ola zaliczyła konika z westernową muzyczką i samochodzik oraz oczywiście tescową toaletę nie wiem, co to wc w sobie ma, ale Ola zawsze chce tam isć siku, a zrobi parę kropel, a raz miałam tak że chciała kupę więc trzymam ją nad tym s.raczem z 10 minut ręce mi mdleją a ta zadowolona w końcu wyszłyśmy z histerią bo tylko ściemniała Nabyliśmy mnóstwo pierdółek typu soczki, biszkopty, popcorn do robienia, chipsy, jakąś chemię. Maluśna skonałam ale masz aparatkę ![]()
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

gdyby było bezalkoholowe piłabym od rana

przetestowałam kropelkę kiedyś jak sprawdzałam temperaturę odciągniętego /podgrzanego dla Mikiego , mam uprzedzenia , bleeee
Gdzie ta wiosna, bo nie wydolę!!! 
mówię, że trzeba wyrzucić bo już jest brudny, a ona swoje i tak się kłóciłyśmy 
Ola zaliczyła konika z westernową muzyczką i samochodzik