|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
Cytat:
Nadal nie rozumiem, co ma to że my sobie tu piszemy o filmikach m.in o twoich do włamań na facebooka itp? Myślisz ze to przez to, że nagrywasz? To przestań. Jeśli uważasz, że to przez to, że dużo ludzi widzi twoje filmiki? nie nagrywaj. Proste. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3542 |
BAN stały
|
jesteście perfidne, zwykłej ludzkiej prośby nie potraficie usznować tylko mnie tu umoralniacie i nauczacie moich praw i zagrożen w internecie? DZIĘKI bardzo ludzkie jesteście
|
![]() ![]() |
![]() |
#3543 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
na wątku został podany link i tyle, a Ty przylazłaś i zaczęłaś to rozgłaśniać po przeczytaniu Twoich postów nasuwa się tylko jedno pytanie: "ile Ty masz lat właściwie?" ![]() Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2011-02-14 o 23:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3544 |
BAN stały
|
martinka ty nie rozumiesz ze przez to przeniosłam konto?! I NIE CHCIAŁAM OD RAZU WIELKIEGO BOOMU JAKI MI ZAFUNDOWAŁYŚCIE! NAGLE 50 SUBÓW A TO TYLKO PRZEZ WIZAŻ BO WCZESNIEJ SUBOWALY TYLKO OSOBY KTORYM DALAM NICK I JUZ DOSTAJE ZAJEFAJNE WIADOMOSCI Z OBELGAMI! DZIEKI!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3545 |
Zakorzenienie
|
ale o co ci chodzi? ja ci tylko dobrze radzę, jeżeli stało się to raz, możliwe że stanie się drugi raz.
i wiesz co, straciłam do ciebie w tym momencie całkowicie sympatię. jesteś straszną histeryczką. |
![]() ![]() |
![]() |
#3546 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny nagrywają i cieszą się jeśli mają dużo widzów. Ty nagrywasz i nie chcesz żeby Cie ktoś oglądał. Zrób filmiki prywatne i sama sobie je oglądaj. Wtedy na pewno nikt się o nich nie dowie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3547 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
nikt Ci nie każe nagrywać filmików jak nie umiesz sobie radzić z presją, krytyką (a nie umiesz, co widać po Twoich postach), to po prostu przestań nagrywać i nie krzycz, netykieta i kultura obowiązuje |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3548 |
BAN stały
|
dzieki jesteście naprawde straszne. nie bede nagrywac bo wy to od razu naglosnicie i gdzie bym nie przeniosla linka to za 5 min znajde go na wizażu. dzięki. cześć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Zakorzenienie
|
martiinkaaa teraz każda rada będzie odebrana jako atak (edit: ha, patrz post wyżej nade mną), a ja całkiem serio mówiłam z policją.
gdyby takie osoby zamiast wyżywać się na nas stawiałyby osobników odpowiedzialnych za przestępstwo do pionu, może nie czuliby się tak bezkarnie |
![]() ![]() |
![]() |
#3550 |
BAN stały
|
ja pierdo le nie chodzi o krytyke tylko do jasnej cholery o to ze ktos sie pode mnie podszywal, przenioslam kanal, chcialam zaczac POWOLI od nowa zeby znowu nie bylo takiej sytuacji, a Wy to zniszczylyscie, ja *******e trudno to rozroznic?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3552 |
Raczkowanie
|
to może zamiast kręcenia i pokazywania swojej twarzy, spróbujesz się oderwac prowadziem bloga, będziesz tam jedynie wklejała produkty, nikt nie ukradnie Ci twoich filmików itp.
Rozumiem, że jestes zdenerwowana, ale twoje zachowanie jest poniżej normy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
BAN stały
|
muszynianka a juz 2 sprawy zglosilam na policje. ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3554 |
Raczkowanie
|
Olaboga, co tu się wyprawia?
był link? był. dostał może 2 komentarze, i tak mogło zostać. wiec po co sama to rozgłaszasz? jakieś to dziecinne, naprawde nie ma się co tak denerwować. zakazu nie dostałyśmy odgórnie żeby ciiisza na ten temat była, kanał jak każdy inny. teraz się jakiś dziwny szał rozszalał. niepotzrebnie, no. i naprawdę prosimy bez przekleństw, po co to? Edytowane przez Fiodoria Czas edycji: 2011-02-14 o 23:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3556 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bez przesady, temat się nie kręci tylko wokół ciebie. Youtube działa na zasadzie wrzucasz filmik-ludzie go oglądają - komentują - kciukują. Ten wątek jest po to, aby ten proces 'przegadać' szerzej, porównać filmiki, autorki. Nie będziesz mówić o czym kto ma rozmawiać, dopóki rozmowy są zgodne z regulaminami obu portali. Koniec, kropka. Na przyszłość polecam nieco rozwagi, internet to nie komórka pod schodami, anonimowości nie da. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3557 | |
Blond forever!
|
Sporo masz znajomych - myślisz, że cała 1700 grupa zasłużyła na to, aby oglądać Cię ponownie?
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3559 |
BAN stały
|
akurat blog mnie nie kreci. cholernie trudno bylo skasowac kanal gdzie mialam 1700 subow i usunac cos co dla mnie bylo czyms naprawde waznym. chcialam to zbudowac spokojnie i ostroznie od nowa ale jak widac sie nie da. wiec moze nie bede ryzykowac ze znowu mnie ujawnicie przed calym swiatem
|
![]() ![]() |
![]() |
#3560 |
Raczkowanie
|
muszynianka ja nadal nie rozumiem o co chodzi tej dziewczynie. Jedno co mi się nasuwa na myśl to to, że lubi szum wokół siebie, bądź lubi jak ktoś jej współczuje... sama już nie wiem
|
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
BAN stały
|
Fiodoria - 50 osob zasubowalo dzieki wam, wiem bo to potwierdzilam ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Zakorzenienie
|
no, to dobrze że zgłosiłaś.
i zgłaszaj do bólu, na niektórych samo wezwanie do sądu czy na policje podziała jak straszak i nakichają w porty, nawet jak sprawa zostanie umorzona. jak sobie nie radzisz z popularnością to nie nagrywaj, albo zrób prywatne filmiki. Maciej Orłoś w wiadomościach mógłby równie dobrze ogłosić twój come back i nie mogłabyś mu nic zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3563 |
BAN stały
|
jakbym chciala robic szum sama bym chyba ****a wrzucila linka na wizaz co nie? ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbyśmy nie rozmawiały tu, to na innym forum, jak nie, to na czacie, jak nie to przez maila, jak nie to pocztą pantoflową, ale tak czy siak to by wyszło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
BAN stały
|
chodzi o zwykla ludzka przyzwoitosc - powiedzialam wam zeby linka nie rozpowszechniac, a wy mnie zaczelyscie uswiadamiac, nie wystarczylo powiedziec o nie wiedzialysmy , skasujemy i nie bedziemy wrzucac na wizaz? nie to zbyt trudne dla was prawda
|
![]() ![]() |
![]() |
#3567 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3568 | |
Zakorzenienie
|
1700 subskrypcji a ty się czujesz jak Diva.
jak usuniesz konto, nikt tego nie zauważy aż tak. a jak zauważy to za dwa tygodnie zapomni. ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3569 |
Raczkowanie
|
nie rozumiem dlaczego, blog posłużyłby jako odpowiednik filmików, przekazywałabyś dziewczynom swoją wiedzę, recenzję , haul'e etc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"dzień dobry Fakty TVN, poza tym że stół jest już czysty chciałbym uroczyście ogłosić że..." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.