|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 10,53% |
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
36 | 63,16% |
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
15 | 26,32% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
gosza_m super że napisałaś! Faktycznie nie możemy zapomnieć o podziękowaniu kucharce i kelnerom. Niby to ich praca no ale na prawde dużo wysiłku wkładają w to co robią
![]() ![]()
#3542 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
![]() ![]() ja też specjalną sympatią do koni nie pałam. Tzn do jeżdżenia na nich, bo jako zwierzęta to są całkiem sympatyczne, tylko mi ich żal, że ludzie wykorzystują je do różnych prac (przynajmniej jako dzieciak się tego naoglądałam) i zawsze było mi żal tych cyrkowych. Za to uwielbiam oglądać film, gdzie dzikie konie biegają sobie po prerii. Ja to bym chyba wszystkie zwierzęta na wolność wypuściła. Od razu przypomina mi się bajka "Mustang z dzikiej doliny". Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Dziewczyny uwierzcie mi, że to sprawozdanie jest na prawdę bardzo bardzo bardzo okrojone. Po prostu wszystkiego nie da się opisać. Nocny motylku, muszę Cię bardzo przeprosić, bo przedwczoraj w nocy uśmierciłam twojego kuzyna/ kuzynkę. Latała mi Ćma po łazience i nie wytrzymałam...dostała gazetą.
![]() |
#3543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dawaj! Ja na pierogi jestem chętna zwsze i wszędzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3544 |
Rozeznanie
|
Byłą moje TZ to bym chyba rozniosła...poważnie nie lubimy sie ...na poczatku nic do niej nie mialam ale jak zaczęła mnie obrażać wyzywać od różnych to skończyła się dobra ciocia
![]() ![]()
#3545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No a dekoracje fajne, na przyjeciu małym weselnym na pewno by sie sprawdziły ![]() ![]() może kiedyś uda mi się bym na takim weselu., Na prawde bardzo bym chciala ![]() co do Ekkkksssss. Będę na weselu kuzyna mojego TŻ, na którym będzie jego Eksss. i jest to najlepsza przyjaciółka Pm.. Więc modle się aby oboje świadkami przypadkiem nie zostali... ja pitole zambiłabym chyba... Zreszta nie lubie byłych TŻta, One mnie też :P I historii też byla masa z nimi zwiazana. Jedna do niego dzwonila ze idzie sie topić, ciąć itp :P On moich "bylych" chociaż nie do konca można ich tak nazwać też nie lubi ![]()
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-06-09 o 16:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3546 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3547 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wcześniej to były tylko niewinne flirty ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3548 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3549 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jestem przeciwna zapraszaniu byłych. Z resztą nie utrzymuję kontaktu z żadnym ![]()
![]() |
#3550 |
Wtajemniczenie
|
Cześć PMki!
![]() sztuczka_magiczka, tusia_m, gosza_m, kindziulindzia, vesna84, (kicia), nattiv, __Paulinka__, Gorska_Kozica, Ewusia_marchew, evoonia86, Chatka, NightButterflyVIP - dziękuję Wam, Kochane, z całego serca za wsparcie i słowa otuchy. Dla każdej buziak! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pogodziliśmy się z TŻ ![]() Muszę się Wam też pochwalić, że w tym oto momencie jestem już po ostatnim egzaminie na studiach i została mi tylko obrona magisterki za półtora tygodnia ![]() Ale powiem Wam, że jak większość prowadzących trochę nam odpuściła przy tych ostatnich egzaminach, tak te dwie babki co dzisiaj egzaminowały okazały się strasznie złośliwe. A obie są jeszcze przed trzydziestką, to chyba powinny jeszcze pamiętać ból sesji ze studenckich czasów. Był to praktyczny egzamin ustny z angielskiego - w zasadzie formalność, to tak jak na maturze jest egzamin pisemny i to on się najbardziej liczy, a ustny to praktycznie tylko dodatek. I wyobraźcie sobie, że jedną naszą koleżankę uwaliły na tym dzisiejszym ustnym... Normalnie masakra - wszystkie egzaminy pisemne miała zdane - tak jak piszę - ten dzisiejszy ustny to w zasadzie tylko formalność powinna być i już mogłaby dziewczyna bronić tą magisterkę, a tak musi czekać do września... A przecież nie jest tak, że nie powiedziała nic, mogły jej prowadzące naciągnąć chociaż na tą tróję... Ale widać lubują się w rzucaniu kłód pod nogi studentom nawet przed samą obroną ![]() Basiek19, co do jasnego garnituru dla TŻ, to mój raczej lepiej wyglądałby w czarnym (wysmukli go), ale na targach ślubnych oglądaliśmy kremowy surdut z ciemnoczekoladowymi dodatkami i powiem Ci, że na żywo prezentował się bardzo fajnie. Jednak wtedy biała suknia PM odpada. Myślę, że przy jasnych garniturach największy problem to zgrać odcień z suknią. Chatko, gratuluję dorywczej pracki! A jak tamta z chorwackim? Też już przyklepana? vesna84, fajnie, że już godzina w kościele ustalona. My musimy pójść do kancelarii i sprawdzić czy przepisali nas do nowego zeszytu, bo rezerwowaliśmy datę już prawie rok temu ![]() jagodzia133, odpiszę Ci zaraz na priv ![]() ksylwia, witaj! ![]() ![]() ![]() gosza, co do egzaminów to ja też tak podeszłam do wszystkich w tej sesji - stwierdziłam, że przez tyle lat się uczyłam, że teraz już nie mam siły się wysilać, aby wszystko umieć na 100%. A jednak wszystko poszło gładko, nawet lepiej niż bym się podziewała: zgarnęłam czwórkę, czwórkę plus i trzy piąteczki za ostatnie examy. Też sie trochę obawiałam, co będzie jak sobie odpuszczę, ale dało radę. Trzymam kciuki i za Ciebie! ![]() Co do zapraszania byłych, to na moim weselu będzie mój były. Ja i mój TŻ mamy z nim taki sam kontakt i jesteśmy nadal w jednej paczce przyjaciół. Ja jestem ze swoim TŻ, mój były z inną dziewczyną i każdemu z nas jest lepiej. Ja się z jego obecną dogaduję bardzo dobrze, oboje jesteśmy w obecnych swoich związkach o wiele bardziej szczęśliwi i dopasowani pod względem charakterów (tak mi się wydaje) niż jak byliśmy razem. I mimo, że rozstaliśmy się już ponad 5,5 roku temu, to nadal mamy dobry kontakt i na pewno on i jego dziewczyna będą na naszym weselu. NightButterflyVIP, co do naszej oprawy muzycznej wesela, to mamy dwie osoby: DJa i wodzireja i płacimy 4000zł za dwa dni. A propos Agatu, to dzisiaj właśnie widziałam w Lublinie ich samochód, niezłą reklamę mają, więc chyba im się powodzi. I zdrówka Ci życzę!
#3551 |
Zakorzenienie
|
tenebrosa super, że pogodziliście się z Tż-tem
![]() ![]() wiedziałam, że wyjaśnicie sobie wszytko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3552 |
Zakorzenienie
|
tenebrosko kochana bardzo się cieszę, że już wszystko u Was w porządku. Szczera, spokojna rozmowa zawsze pomaga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3554 |
Zakorzenienie
|
Tenebrosa
![]() ![]() ![]() I nie dziękuję, żeby nie zapeszyć, ale musi się udać! Tylko męczy mnie perspektywa obrony we wrześniu, ale co ja mogę za to jak mi dopiero parę dni temu ankietę zatwierdziła...Teraz czas na badania.
#3555 |
Zakorzenienie
|
witam witam
![]() tż posiedzial po pracy trochę u mnie ale się zwinoł bo źle się czuje i gorączkę ma ![]() dzisiaj dowiedziałam się że moja koleżanka wyszla za mąż i oczywiście zaraz musiałam sprawdzic na NK jaką miala sukienkę zaraz wam wkleję, do mnie by za cholerę taka sukienka nie pasowala bo wyglądałabym w niej jak bańka ![]()
#3556 |
Zakorzenienie
|
tenebrosa cieszę sie , ze wszystko sie ulozylo
![]() ![]() ![]() ![]() oki, ja zmykam na male zakupki, bo lodowka cos pusta:P i po drodze TZta odebrac z pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Zadomowienie
|
![]()
A my jesteśmy w trakcie przygotowań do ślubu mojej kuzynki. Ogólnie to przez ostatnie 3 dni piekliśmy drobne ciastka i ciasta , i powiem Wam, że jestem zafascynowana tymi wszystkimi przygotowaniami tuż przed ślubem. Jutro razem z TŻem będziemy dmuchać 100 balonów dla dzieci + stroić dom Panny Młodej także dosyć dużo pracy przed nami
![]() ![]()
![]() |
#3558 | |
Zakorzenienie
|
Ładnie wyglądała w tej sukni, tylko te rękawiczkami mi nie podchodzą, ale ja ogólnie nie jestem za tego typu dodatkami. Początkowo wydawało mi się, że jest tak jakby za mała w biuście, ale chyba takie zdjęcie, że mi się w oczach pomieszało. Ale suknia prezentuje się bardzo ładnie.
---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() I zapomniałam Wam napisać. Kolejne wesele w sierpniu, na którym miałam być się nie odbędzie. To już 3 rok z kolei... ja nie wiem co to się dzieje, pecha mamy na te sierpniowe imprezy. Koleżanka tylko zadzwoniła, że odwołała ślub, ale dalej są razem. Więcej szczegółów mi powie jak się spotkamy, mam nadzieję, że prędko. Ale nie zdziwiłam się tą informacją. 2 miesiące temu mi płakała, że kocha TŻ bardzo bardzo mocno, ale nie chce jeszcze za mąż wychodzić. Bo cała inicjatywa ślubu wyszła z jego strony. Ona się zgodziła, bo była podekscytowana zaręczynami i wszystkim innym, ale z biegiem czasu zaczęła mieć mieszane uczucia. Dobrze się stało, jak się stało.
![]() |
#3559 |
Zakorzenienie
|
tenebrosa Mówiłyśmy, że wszystko będzie dobrze
![]() My z Tż ostatnio też nie mamy czasu dla siebie mimo, że mieszkamy razem. Tż bardzo dużo pracuje. Dzisiaj w końcu wróci wcześniej z pracy i chcę zapalić w pokoiku dużo świec, żeby nastrój był i posiedzimy sobie tak razem ![]()
![]() |
#3560 |
Zadomowienie
|
Dzięki wszystkim za miłe powitanie. co do kolorystyki sali, hmmm dla mnie to pierdoły - nawet nie będziemy się za bardzo nad tym zastanawiać, zwłaszcza, że od razu w przedbiegach odpadają pompatyczne sale... Właściwie moglibyśmy mieć ślub albo w starym domy weselnym (nie stylizowanym, ale prawdziwie starym), albo w jakimś miejscu, które nam się dobrze kojarzy
![]() ![]() Tenebrosa - w naszym przypadku układy wszelkie odpadają ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Plan jest póki co taki - zawiadomimy rodzine o naszych planach, tż wypyta parę znajomych kapel czy zagrają u nas. Wśród naszych znajomych, co druga osoba na czymś gra, jak nie na ostro to folklor - dudy, skrzypce..itp. Damy radę od strony muzycznej. Na pewno musimy przemyśleć sprawę z menu no i zastanowimy się nad przeróbką sali po naszemu jak już się na którąś zdecydujemy. Optujemy jednak za niskobudżetowym weselem pod względem wystroju. Planujemy jechać do ślubu trajką i czajką ![]() Już widzę, że największym problemem będzie wybór sukni, obrączek i fryzury dla mnie... ![]() ![]()
#3561 |
Zakorzenienie
|
a my w końcu za tydzień jedziemy podpisać umowę z zespołem.
![]() Wiem że pewnie kiedyś pisałyście ale mogły byście przypomnieć ile dałyście zaliczki?? i czy to była odgórna opłata czy taka wasza inicjatywa że taka kwota a nie inna ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- _Paulinka_ no to już 400setny dzień nam stuknął ![]() ![]() ![]()
#3562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co ![]() ![]() Wiele zmian mnie czeka, teraz koniec studiów, potem studia magisterskie, szukanie pracy, remont pietra u TŻ, meblowanie naszego gniazdka, przeprowadzka, no i sama organizacja ślubu - szykuje się rok pełen wrażeń ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3564 |
Zakorzenienie
|
znalazłam na necie ofertę sprzedarzy mojej sukni... i tak przyjrzałam się zdjęciom tej PMki to strasznie poszerza ją ta suknia
![]()
#3565 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Nika0208 Czas edycji: 2011-06-09 o 20:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ta PMka na fotkach jest bardziej przy kości i albo sama z siebie ma szerokie biodra, albo jej dobrali jakąś inną halkę, bo dół jest wieeeelki. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3568 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my placilismy 500zł zaliczki ![]() ![]() Cytat:
zacznijmy od tego, ze ta PMka jest wiekszych rozmiarow niz TY ![]() ![]() Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2011-06-09 o 20:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3569 |
Rozeznanie
|
Hejo
![]() Jak Wam ostatnio pisałam - byłam dziś na pierwszej przymiarce w Lisie Ferrerze ![]() 1. OreaSposa L555 - Mój falbankowy typ który Wam wcześniej wklejałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2. Cosmobella 7458 - Przymierzyłam ją tylko po to by przekonać się jak wyglądam w greckiej ![]() ![]() ![]() ![]() 3. Demetrios 520 - Marzenie mojej mamy ![]() ![]() ![]() ![]() No, także tego... ...można już kamieniować ![]()
Edytowane przez sztuczka_magiczka Czas edycji: 2011-06-09 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-06-09 o 20:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.