|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Cytat:
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
Zawsze przed jakimś ważnym wydarzeniem odechciewa mi się jedzenia i strasznie chudnę wtedy.
|
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3543 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
maly_czlowieczek, z tym welonem to przecież taka przenośnia tylko jest uważam że każda panna młoda, jeżeli tylko chce - powinna mieć welon, bez względu na to czy "zasłużyła" czy nie".Btw. gdzieś czytałam, że symbolem dziewictwa tak naprawdę jest wianek, a welon miał za zadanie strzec pannę młodą przed urokami i zawistnymi spojrzeniami ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3544 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nam minęło 5 latek niedawno ![]() Cytat:
![]() oj dokładnie tak ![]() nie martw się, my też nie ![]() herms Vanimo Cytat:
|
|||
|
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
jak byłam mała uwielbiałam robin hooda z Kevinem Costnerem. Od małego zatem powtarzałam,że piosenka Bryana Adamsa z tego filmu będzie moją piosenką na pierwszy taniec. I chyba przy tym zostanę
|
#3546 | ||
|
Zadomowienie
|
hehe, no niestety nie mam żadnych pomysłów, wiesz....ja pewnie wybiorę piosenkę miesiąc przed ślubem.....może Light my fire
albo Judas Priest - Prisoner of your eyes albo Fever (chociaż to już zbyt żywe nie jest ) nie mam pomysłu....chociaż to pewnie będzie zbyt duża ekstrawagancja ja jestem wielbicielką różnych gatunków muzyki i najpiękniejszą piosenką o miłości jest dla mnie Gorecki zespołu Lamb. Ale to też nie nadaje się na pierwszy taniec.......heh, ale Ty masz Kobieto ślub później niż ja heh, no ja się na razie tańcem nie przejmuję, bo nawet DJa nie mamy zamówionego ![]() Cytat:
dziękuję Ci za miłe słowa i gratuluję Wam postanowienia podziwiam bardzo ludzi żyjących w czystości. Mam nadzieję, że moja przeszłość nie legnie kiedyś cieniem na naszym przyszłym małżeńskim życiu....---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
ja uwielbiam też piosenkę BA z Zorro szczególnie wers....."when you can see your unborn children in her eyes, you know you really love a woman" no czy jakoś tak to leciało ![]() Adams jest świetny, rockowy i romantyczny. Jest jeszcze Heaven....też piękny kawałek!
Edytowane przez maly_czlowieczek Czas edycji: 2011-07-27 o 22:47 |
||
|
|
|
#3547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) I tak zostaje. A swoją drogą DJ'a też jeszcze nie mam
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
uuu mam parę stronek do nadrobienia, ale nie wiem czy dam rade dzisiaj
mam bardzo zły humor i po prostu najchętniej bym kogoś pobiła jakbyście miały wolną chwilę i chciały poczytać o pewnych smuteczkach, to wszystko wyjaśniam na naszej poczcie
|
|
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem że tam chyba tak po luzacku sobie piszecie już o wszystkim???
|
|
#3550 |
|
Zadomowienie
|
zmykam spać
jutro wielki dzień, chyba z 30 stron będę miała do nadrabiania jak wyjdę o 11, a wrócę w piątek o tej godzinie, a po weekendzie to chyba już kolejan część wątku będzie dobrej nocy!
|
#3551 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Życzę Wam szczęścia |
|
|
|
|
#3552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w sumie tam z reguły cisza evonia bardzo przykra sytuacja ![]() moja przyjaciółka mi się dziś wyżaliła że facet którego poznała i z którym się spotykała na stopie co prawda koleżeńskiej ale liczyła na coś więcej okazało sie że ma żonę a jej wciskał bajery że ma 30 lat i nie szuka kogoś na stałe :/ powiedział jej że na miesiąc wyjeżdża do Niemiec okazało się że wcale nie wyjechał tylko żona się go czepiać zaczeła. A na dodatek dzwoniła ona do mojej przyjaciółki z jakimiś wyrzutami
|
|
#3553 | |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki a co powiecie o tej piosence na pierwszy taniec?
http://swiroman6000.wrzuta.pl/audio/...t_-_goraleczko mnie sie osobiscie podoba ale zastanawiam się ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3555 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwnie czasem się zachowywał, ale myślałam bardziej, że jakieś ciemne interesy prowadzi, a nie, że ma żonę ;/
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wkurza mnie to że jak facet ma romans to zdarza się i cóż kochanka jest tą złą... a jak kobieta ma romans (czego nie popieram) to ona jest dziwką i w ogóle bo jest nie wierna
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
też lecę spać dobranoc
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja też idę
![]() Dobranoc i do jutra
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
ja napiszę tylko, że za 10 min będzie u mnie 9 miesięcy do ślubu musimy się z tż teraz ostro pilnować, co bym nie musiała ciążowej sukienki kupować :P albo myśleć o wierszyku z pampersami zamiast kwiatów ...
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noooo,to Tobie równie idealnie ta piosenka pasuje !!! Góralko Dobranoc dziewczyny
|
|
#3563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam ten sam problem, mam nadzieję że się uda!
|
|
#3564 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mi to podoba się ta https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1311789396 Lubię takie prostsze i z kokardką pod biustem. Kiciu jak się nie mylę, to Ty tego demota o perfumach wklejałaś. Mój TŻ tez wziął perfumy "darmowe" do samochodu, zamknął auto i poszedł do sklepu. babka za nim biegła przerażona i mu mówi, że tak nie może że trzeba zapłacić. A TŻ- przeciez mówiła Pani, że w ramach promocji dostaję je gratis, to se wziąłem. Ale, że TŻ honorowy jest, to poszedł do auta oddał jej i powiedział, że następnym razem nie zwróci towaru. Oczywiście zrobił to, by babce trochę ciśnienie podnieść. Niech nie robi zwyczajnych ludzi w bambuko. Poza tym ulicznym handlarzom nie wierzy. Tak w ogóle to ja mam zakład pogrzebowy po sąsiedzku. Nasz genialny i "przemiły" sąsiad otworzył usługi pogrzebowe. To mi akurat nie przeszkadza. Ale była taka sytuacja, jak kobieta zginęła przez pożar domu. Mój TŻ brał udział w jej reanimacji, niestety nie udało się. Pan sąsiad oczywiście podjechał na miejsce zdarzenia. Po "spakowaniu" tej Pani, podbiegł do mojego TŻta z hasłem "Ooooo trup, znowu mam robotę." W tym momencie mój TŻ chciał mu dosłownie przy.pier.dolić. Od tego momentu nawet z nim słowa nie zamieni, omija go szerokim łukiem i nie chce spojrzeć mu w twarz (tzn mój TŻ mojemu sąsiadowi). Wiedziałam, że koleś ma nierówno pod sufitem, ale żeby publicznie takie coś powiedzieć. Nie rozumiem tego! C do "zastrzeżonych", "reklamowych", "niespodziankowych" telefonów. Raz pani z Orenż zadzwoniła do mnie o 7.20 rano. Odebrałam i powiedziałam, że nie życzę sobie budzenia o tak wczesnej godzinie. Tym bardziej, że było to po imprezie na studiach. Pare niemiłych określeń też było. Teraz zwyczajnie Orenż nie odbieram, albo mówię w prost, że zainteresowana nie jestem, bo planuję zmienić sieć. A jak dzwonią do domu, żeby mnie poinformować, że wygrałam nagrodę, zwyczajnie się pytam na jakie imię jest ta nagroda (bo zawsze po nazwisku mówią, np. Pani (Kowalska), z przyjemnością informujemy, że otrzymuje pani bla bla bla...A ja na to- A która (Kowalska). I tu miła pani telefonistka ma zonka, bo telefon zarejestrowany na tatę ). I z przyjemnością stwierdzam, że pewnie każdemu taki kit wciskają, a jak Pani mnie imiennie nie zna to znaczy, że coś tu nie gra.. dziękuję. Nara. Pa!---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- monikazmc, Lubcia , Nika0208, sandrar ,sikoreczka111, maruda80, maxwelka, verumka Wszystkim koleżankom gratuluję 9ciu miesięcy do ślubu ![]() No to teraz pilnować mi się grzecznie, co by każda w kieckę się zmieściła!!! ![]()
Edytowane przez gosza_m Czas edycji: 2011-07-28 o 00:34 |
||
|
|
|
#3565 |
|
Raczkowanie
|
O matko!!!!!! Dziewczyny, normalnie szok jak tu post za postem leci
Ja jestem w trakcie urlopu, więc niewiele czasu spędzam przed komputerem, ale jak tylko w przyszłym tygodniu wrócę do żywych, więcej zacznę się udzielać ![]() Jak na razie urlop spędzam w rodzinnym domku i dziś z mamą byłyśmy w 2 salonach Plan był- tylko się rozejrzymy, ale emocje wzięły górę i w sobotę idziemy mierzyć (dzis niestety nie bylo jak- mama urwala się tylko na godzinkę z pracy). Ale już nie mogę się doczekać To będzie moja pierwsza przymiarka
|
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
http://romcia1113.wrzuta.pl/audio/1W...woich_dloniach - piękna piosenka i pasuje na pierwszy taniec
|
|
|
|
#3567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno będę wybierac miedzy tymi dwoma.
|
|
#3568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej Hoł
![]() Cytat:
Cytat:
Ja rozumiem, że to ich praca, ale jak już pracują to mogliby się przyłożyć i zorientować. No ale wszystkie firmy telemarketingowe handlują między sobą danymi klientów i później sa takie zonki. Czasem w przypływie "dobroci" pozwalam się takiej telefonistce wygadać. Włączam na głośnik, telefon sobie leży, ja zajmuję się swoją sprawą, pani podjarana nawija, żeby na koniec usłyszeć, że nie jestem zaintersowana. Cóż, wredna jestem
|
||
|
|
|
#3569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda że nie podała ceny za jaką ją kupiła bo mi z salonu jeszcze nie odpisali :/Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- co do wciskania kitu to kiedyś do tżta na parkingu pod marketem podszedł do niego jakiś rumun i zaczoł nawijac że jakie to on ma perfumy że warte 100zł a mój tż jak to on stwierdził a co tam powącham se, oczywiście były to podrubki a ten rumun do niego najpierw że kosztują 100zł tż mówi z uśmiechem że nie za 100zł nie kupię, no to tamten mówi że w takim razie dla pana obniżę cenę do 50zł, tż się uśmiechnoł mówi że owszem kupi ale za 20zł...i wiecie że ten rumun mu te perfumki za tyle sprzedał? to są jakieś podruby ale całkiem ładnie pachną
|
|
#3570 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() koles nie chcial nigoko szukac na stałe, bo juz miał. jak ja nie nawidze takich typów ![]() Cytat:
![]() Wszystkim trzymającym wianuszek do ślubu gratuluję wytrwałości mężowie dostaną najpiękniejszy prezent, jaki tylko może być i niech ta noc będzie najcudowniejsza pod słońcem ![]() ja wianuszka już nie mam, Tż niestety nie był moim pierwszym mężczyzną, ale za to na pewno ostatnim |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.

Zawsze przed jakimś ważnym wydarzeniem odechciewa mi się jedzenia i strasznie chudnę wtedy.

mam bardzo zły humor i po prostu najchętniej bym kogoś pobiła
jakbyście miały wolną chwilę i chciały poczytać o pewnych smuteczkach, to wszystko wyjaśniam na naszej poczcie 

a jej wciskał bajery że ma 30 lat i nie szuka kogoś na stałe :/ powiedział jej że na miesiąc wyjeżdża do Niemiec okazało się że wcale nie wyjechał tylko żona się go czepiać zaczeła. A na dodatek dzwoniła ona do mojej przyjaciółki z jakimiś wyrzutami