|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!
no to 200zl za dzien to normalna cena, podobnie placilam nad baltykiem
![]()
#3542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo rejsik jakiś ![]() no ale żeby dzieci mogły się na plaży jako takiej ze 2h dziennie pobawić.. wieczorem podeślę raport ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
Zakorzenienie
|
Cestusia rozbawilas mnie
![]() ![]() Kasiulko ja mam ladny blondzik, ale zrobilam tylko odrosty i sliczne pasemka jasniutkie jakie zrobila mi babka w PL pozostaly ![]() A tak w ogole zapuszczam wlosy, zobaczymy ile wytrzymam ![]() Zimnica i do nas zawitala, ale podobno tylko na pare dni, pare km od Bari podobno i posniezylo ![]() Mlody wczoraj mnie rozwalil. Wstal o 7 rano i zaczal pakowac plecak, spytalam sie co pakuje, a on, ze stroj kapielowy i recznik, Po co? bo jedzie nad morze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3544 |
Zakorzenienie
|
hejka
czemu mi nikt wcześniej nie zwrócił uwagi ![]() dzięki Cestia, to chyba mi się na mózg rzuciła ta Chorwacja , bo ciągle plany w tym kierunku na wątku jak to wyszperałam to od razu pomyślałam, o Tobie, bo skojarzyłam dokładnie ten wrak ![]() wróciłam od alergologa mam zaświadczenie ![]() ![]() bo odczulanie dopiero za parę lat możliwe ![]() wyprzedaż ciuszków w teskaczu, różne obniżki, pojechałam głównie za śliniaczkami, bo Olka moczy ich dziennie na potęgę, wróciłam na dodatek z bluzeczkami na wyrost , no grzech nie brać jak cena ciuchlandowa 9-14 zł ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-12-19 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo TZ placi za mnie i pitera i pewnie za mame tez, ona zas wezmie jedzenie na obiady ![]() bo tak z reguly to sie odbywa. Paliwo to osobna bajka 1000zl trzeba liczyc ![]() no i musisz mi powiedziec ile trzeba miec tam ze soba kasy by starczylo na jakies atrakcje i ogolnie na zycie. Nie mam pojecia jak droga jest chorwacja ![]()
![]() |
#3546 |
Zakorzenienie
|
Anka gratuluje udanych zakupow
![]() ![]() A ja wlasnie szukam dobrych szynek ![]() Wczoraj poklocilam sie z TZem. Moze to tak dla podtrzymania kondycji malzenskiej, bo za rzadko ostatnio sie klocimy. Robilam sama kartki na swieta, w tym roku sie postaralam, namalowalam nawet Jezuska i fajnie to wyszlo, a TZ mnei tu zaczal najezdzac, ze czemu nie sprzedaje obrazow. Ja to moze tez jestem dziwna, bo fakt ze maluje troktuje jako cos mojego, cos, z czym dziele sie z ludzmi malujac dla nich od czasu do czasu portrety i inne bzdety i nigdy nei potrafilam za to brac kasy, poniewaz to jest jakby czastka mnie, za ktorej kasy nie chce. No i tak doszlo do klotni a dzis sie nie odzywamy.. niech rpzeprasza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jeszcze w domu dwie fiolki, swieta niebawem, wolalabym byc zabezpieczona jutro zadzwonie, ciekawe czy mi wypisze recepte, jak lekarz nie widzial nas w przychodni 3 miechy ![]()
![]() |
#3548 |
Zakorzenienie
|
hej hej
święta nadchodzą a wszystkie o urlopach ![]() Mój Kajo też już tęskni za naszą działką w górach i za kąpielami w potoku Ale mnie dziś gardło boli z ledwością ślinę przełykam No ale mam za swoje /bo jestem głupia jak siano/ Wczoraj byliśmy na giełdzie i kupowałam bluzeczkę, no i oczywiście nie wystarczyło mi ją przymierzyć na bluzkę tylko musiałam się porozbierać /oczywiście przebieralnia na dworze tylko folią obudowane dookoła / Krystian nadal mi kaszle, choć chyba lepiej jak wcześniej i jest mniej tego kaszlu. Za to Karol jak wczoraj w nocy zakaszlał to padłam z przerażenia taki zachrypnięty kaszel, taki chyba od krtani /dziś kaszle normalnie ale zastanawiam się czy nie iść jutro do lekarza na osłuchanie. Bo z Krystianem i tak miałam iść jak nadal będzie kaszlał Już chyba w ogóle nie pójdzie do przedszkola w tym roku ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Marticia ty malujesz obrazy - ty to masz talent kobieto a ja szyneczki nie kupuję ![]() Kupiłam sobie mięcho i boczuś - mama zapeklowała, a szwagier będzie wędził w piątek, Więc będę miała świeże wędzonki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Zakorzenienie
|
kristi, tos mi smaka narobila
![]()
#3550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ta mieścina,w której ejst app. wiecie jaki jest mój "problem"? że teren jest tak dalko góry i jest płasko za plecami ![]() czekam teraz jeszcze na kilka info, mam nadzieję,że facet odpowie do wieczora. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- a co do kasy to spoko, na pewno wezmiemy tyle, zeby nam starczylo ![]()
![]() |
#3552 |
Zakorzenienie
|
ale macie sie fajnie z tymi wczasami
![]() ![]() ![]() ja byłam w Chorwacji 2 razy, raz Trogir, drugi raz okolice Dubrownika. Jest co zwiedzac choc ja zaden zwiedzający turysta nie jestem. W Dubrowniku myslałam ze zwariuje, cały dzien plazowania musiałam odpuscic ![]()
#3553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3554 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Anisia obejrzałam ostatni dostępny odcinek ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3557 |
Zakorzenienie
|
Slicznie!
Kristi no takie pysznosci to sama bym spalaszowala ![]() A co do obrazow, kiedys malowalam, glownie portrety. Od kilku lat nie siegalam po pedzel, licze ze kiedys wroce do tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Zakorzenienie
|
powiedzcie mi jak mogę się dowiedzieć / jak sprawdzić- czy przesyłka od allegrowicza została wysłana
|
![]() ![]() |
![]() |
#3559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli priorytetem to nr nadania neich ci poda, bo mozna przesylke sprawdzic na poczcie gdzie jest a jesli kurierem to tez to mozna sprawdzic
![]() |
#3560 |
Zakorzenienie
|
odebrałam wyniki z komputerowego badania postawy
![]() babka w przedszkolu mówiła ze zauwazyła ze Wiki lubi siadac z nogami w W, strasznie je wykrzywia ![]() ![]()
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2011-12-19 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Zakorzenienie
|
Miki koślawe kolana, wizyty u ortopedy co pół roku
na razie jedynie wkładki do butów i poprawa złego siadania nadal o ćwiczeniach nic lekarz nie wspominał, powiedział, że naprawa kolan to trwać może jeszcze parę lat do ortopedy potrzebne skierowanie i aktualne ubezpieczenie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3563 |
Zakorzenienie
|
szlag mnie zaraz trafi
rozpakowałam zakupy z teskacza, a tam na bluzeczkach klips antykradzieżowy ![]() ![]() muszę znowu tam jechać na zdjęcie, bo nie chcę ubrań uszkodzić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To koniecznie weź paragon by cię o kradzież nie oskarżyli ![]() Cały dzień miałam temp. ok 36 a teraz mam już stan podgorączkowy Mam z jednej strony węzły napuchnięte Czy nie znacie czegoś skutecznego na zapalenie węzłów chłonnych Anisia dzięki za informacje ![]() na szczęście już ich nie wykorzystałam bo tz dzwoniło ok 18 że przesyłka dotarła, //bo adres podałam na warsztat by dzieciaki paczki nie widziały |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to fajnie, ze doszlo ![]()
![]() |
#3566 |
Zakorzenienie
|
To jest chyba na receptę ?? A czy to nie jest wycofane ze sprzedaży //coś mi się kiedyś o ucho obiło// |
![]() ![]() |
![]() |
#3567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zamówiłam chomiczka zhu zhu, Wiki ma nową korbę ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A szkoda, taki dobry lek! Mi sie udalo kupic tuz przed wycofaniem i ze tak powiem celebruje to lekarstwo ilekroc czuje, ze zaczynaja mi sie anginowe sprawy ![]()
![]() |
#3569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez lubiłam bioparox i ubolewam ze juz go wycofali ![]() kurde, wiecie co ![]() ![]() http://www.mazakzabawki.pl/product-p...-Shu-Pets.html a tu ZHU ZHU http://allegro.pl/interaktywny-chomi...005944448.html teraz dopiero widze ze tych opakowan jest więcej ![]() Kasiulka, Ty chyba kupowałaś Oli ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- rozmawiałam z kumpelą , jej córka tez ma koslawe kolana i płaskostopie ![]() ![]() ![]() ![]() zadzwonie jeszcze do wujka ortopedy, moze mi cos doradzi ![]() gdzie Wy sie podziewacie?
![]() |
#3570 |
Zakorzenienie
|
Takusna ja mialam ponoc płaskostopie i w 1 czy 2 klasie podstawówki chodziłam na gimnastykę korekcyjną. Nie mam zastrzeżeń do moich nóg na tę chwilę.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.